والا ما آخر نفهمیدیم باند چی بگیریم.هر کی یه چیزی میگه!
فروشنده میگه 6975
یه سری ها 718
یه سری ها میگن کامپوننت
والا موندم.
هم بیس میخوام .هم نمی خوام باندام جیغ باشه.(میگن 718 جیغه)
والا ما آخر نفهمیدیم باند چی بگیریم.هر کی یه چیزی میگه!
فروشنده میگه 6975
یه سری ها 718
یه سری ها میگن کامپوننت
والا موندم.
هم بیس میخوام .هم نمی خوام باندام جیغ باشه.(میگن 718 جیغه)
نقل قول:
اتفاقا" بر عکس ، 6975 جیغ می کشه ، صدای 718 خوبه ، البته باز هم سلیقه ای هستش .
کامپونت هم بذاری ، باید تیوتر بذاری و بعدا" هم ساب !
اگه نمی خوای زیاد خرج کنی ، همین یه خربزه ای خوب مثل 718 خوبه .
سلام دوستان . با 300 تومن چیزی میتونم نصب کنم رو ماشین که صداش با کیفیت و زیاد باشه ؟ همه نوع آهنگو گوش میدم . ممنون . اگه میشه کامل جزییاتو واسم بگید .:46:
من شنيدم قبل از استارت زدن اگه ضبط ماشين روشن باشه بايد خاموشش كرد
دليل اين كار چيه؟
یه سیستم صوتی تا 200 تومن چی پیشنهاد میکنین ؟ فقط در حدی میخوام که صدا داخل ماشین خوب پخش بشه
KenWood با سونی خوشم میاد
سلاممن دیگه از دست این سیستمم خسته شدمباندم لیمیتد و امپ ووفرم بوسترچهار کاناله مدل .اولووفر این باند به دو کانال امپ ودوکانال دیگه به ساب وصل بودولی به خاطر اینکه بیس باند تو صداهای بالا کم میاورد سابو در اوردم و هر چهار کانال امپو به صورت بریج به وفر باندام بستمولی حالا هر چی گین امپو بالاتر میبرم بیس باندام تو ولم پایینتر خراب میشه و هرچقدرم که گین کمتر بشه صدا تو ولم بالاتر خراب میشه.یه صدایی میده که انگار الانه که وفر باندام جر بخورهمن دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.این صدایی که میده یعنی وات اضافی داره به باندا میرسه؟ اخه تو همون ولمی که بیس باند خراب میشه باند همچین بیس بالایی هم نداره.به نظر شما مشکل از امپ؟چیکار کنم که صدا تو ولم بالا اینجوری خراب نشه؟Bsa564مدل امپ:
نقل قول:
سلام .
نگفتید چه چیزهائی می خواهید !؟
ولی می تونید یه پخش 4050 پایونیر یا بهتر با قیمتی حدود 150 بگیرید ، که یو اس بی هم می خوره ، یه جفت هم باند خربزه ای 718 کنوود یا 6975 پایونیر ، حدود 90 تومن هم اینا ، با پول سیم و نصب تقریبا" 250 درمیاد .
صدای خوبی هم داره .
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
اکثرا" این کار رو برای این می کنن که موقع استارت ولتاژ ماشین بالا یا پائین میشه و به پخش آسیب نرسه ، البته ماشین های جدید دیگه زیاد اینجوری نیستن .نقل قول:
شما هم می تونی همونی که به mooli گفتم رو تهیه کنی ، یه پخش 4050 با یه جفت باند ارزون تر پایونیر ، حدود 50 تا 60 تومن گزینه های خوبی داره .نقل قول:
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
مدل باند ها رو نگفتی !؟نقل قول:
چطوری یه پخش پایونییر رو روی پرشیا نصب کنم ؟
لطفا نگید سرچ کنم که جواب نمیده.
پخش قبلی رو در بیار یک دسته سیم به قبلیه وصله سوکتشون رو در بیار بزن پشت این پخشت اگه نخورد میری از این سیستمییا حدود 15 تومن میدی برای تبدیل اون فیشرو میزنی به تبدیل تبدیل هم میزنی به پخش بعد فیش آنتن هم میزنی پشت پخش :46:نقل قول: