خيلي ممنون از دوستان
تاريخ انقضا رو نوشته 10 روز ديگه ...
يعني 10 روز ديگه اين علامت قرمز پاك ميشه ديگه؟ اين برام مهمه...
Printable View
خيلي ممنون از دوستان
تاريخ انقضا رو نوشته 10 روز ديگه ...
يعني 10 روز ديگه اين علامت قرمز پاك ميشه ديگه؟ اين برام مهمه...
بعد از 10 روز فقط واسه خودتون نشون داده میشهنقل قول:
در قسمتی از پروفایل به نام اخطار ها
قرمز رنگ هم هستن ایشون دی:
نقل قول::11:
آره دوســت عزیز تا 10 روز دیگــه حذف میشــه ..
و تو پروفایلتـون گزینه ای به نام اخطار هـا اضـافه میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
نمیشه امکان پاک کردن پست های خود کاربر رو برای خودش فعال کنن؟
اینجوری زحمت مدیرا هم واسه پاک کردن پست ها کم میشه:دی
یعنی من یه پستی میدم بعد پشیمون میشم میخوام سریع پاک کنم اگه این امکان باشه میشه پاک کرد سریع: دی
امکانش که هست.وی بولتین حتی بدون نصب اضافه شونده به تنهایی خیلی انطاف پذیره.حتی می تونی تاپیک بزنی و پاکش کنی اما خوب برای کاربرانی مثل من و شما غیر فعالهنقل قول:
شاید من یه پستی بزنم که خیلی بد باشه و بعدش از ترسم بخوام پاکش کنم(از ترسم که نکنه بن بشم نه از روی پشیمونی)این روش خوبیه که مدیران متوجه توهین من شوند.
این سیاست سایت هست که البته بد نیست.سیاستهای خیلی جالب و منحصر به فردی داره این سایت.شاید یکی از مهمترین دلایل دوام سایت همین روش اجرای مدیران باشه
حالا چرا پشیمونو قرمز کردی؟نقل قول:
خوب وقتی بخوای از ترس بن شدنم که پاکش کنی از روی پشیمونی این کارو میکنی دیگه.چه فرقی داره؟
کلا نشه پاک کرد بهتره...
مگر این که فقط توی مثلا یه ساعت اول بشه پاک کرد...نه این که پست دو سال پیشو پاک کنی...
نقل قول:دوستان اینطوری که نمیشه شما بخوای پست بدی و بعد هروخ عشقت کشید پاکش کنی شاید یکی از پست شما نقل قول بگیره و ..............نقل قول:
در ضمن برای اینکه به مدیر محترم بفهمونید که از پستتون پشیمونید میتونید ویرایشش کنید و تو دلیل ویرایش بنویسید مثلا ترسیدم بن شم واسه همین ویرایش کردم لطفا حذف کنید پست رو :31:
قربونتون کایرا نایتلی :11:
حالا چه گیری دادین به بن شدن؟
یه تاپیک اشتباه میزنی یا یه پست اشتباه
یا مثلا بعضی شب ها که فروم میترکه پست ها 2بار ارسال میشه و ...
سلام علیکم.
ببخشین میشه بگین چجوری باید محتوای مخفی ایجاد کنیم؟
و درباره ی قسمت های قرمز هم توضیح کامل بفرمایین..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
سلام دوســت عزیـــز با این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه میتونی محتوای مخفی بسـازی :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزیــنه وقتی فونــتی رو که انتخـاب کردی به حالـت اول برمیگردونـــه .
قسمـت فونــت یکی رو انتخاب کنید و بعد اینو بزنیـد ببینید چی میشــه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزینه نوشته ای رو که تایپک کردی حذف میکنــه یعنی ذخیره میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = اینم نوشته ای رو که گزینه بالا یعنی ایـن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حذف کرده رو بر میگردونــــه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزینـــه لینک ها و نوشته هـا رو تو کـد قرار میده مثـال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = مثل کد بالا نوشته ها رو در قالـب HTML قرار میده که برای کاربرای عادی غیرفعالـه !کد:www.Forum.P30world.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = نوشته هـا رو در قالــب PHP قرار میـده مثل گزینه های بالا که تا حالا تست نکردم فکر کنم غیرفعالـه :31:
گزینه ای که کنـار شکلک هـا هستش که مثـل گیره هستش برای من نیســت :(
فکــر کنم برای ضمیمه باشـــه که شمـا نمیتونید انجـامش بدید ...
+
همه گزینه ها رو میتونی بری قسمــت گودال ماسه بازی همه رو تست کنی و بدونی چه کارایی دارن :46:
موفق باشید!:40: