سلام
اگه قرار به رای گیریه ، من نظرم اینه که یه قسمت جدا برای c# قرار بدین.فکر میکنم بازدید کننده خاص داشته باشه.
سلام
اگه قرار به رای گیریه ، من نظرم اینه که یه قسمت جدا برای c# قرار بدین.فکر میکنم بازدید کننده خاص داشته باشه.
سلام من یه مشکلی داشتم.
مشکل من اینه که نمی تونم پیام خصوصی بفرستم خواهشاً راهنماییم کنید.
ببخشید مشکلم حال شده:46:
اين مشكل چيه جديدا من باهاش موقع ورود به سايت مواجه ميشم؟؟
بايد با ----- شكن وارد سايت بشم
کد:Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.6 Server at forum.p30world.com Port 80
سلام
من قبلآ وقتي مي خواستم عكس بزارم تو تايپيك ها مي رفتم تو قسمت آپلود عكس و عكسم رو مي زاشتم ولي حالا اين قسمت نيستش اگه ميشه منو كمك كنيد.
Thanks
سلام و خسته نباشید
من مشکلی در تبدیل آکروبات ریدر دارم ولی نمیدونم کدوم قسمت مطرح کنم لطفا راهنمائیم کنید .
و مشکلم اینه که فرمی مربوط به ویزای چین گرفتم که آکروبات ریدر هست و ومیخواهم در آن تایپ کنم قبلا یادمه اینکار را کردم که بهم یک converter عالی معرفی شد ولی کامپیوترم را متاسفانه فرمت کردم و آن برنامه را ندارم و اصلا نمیدانم چه جوری اینکارو انجام بدم .
ممنونتون مریم نیا
سلامنقل قول:
توی پی سی ورد این کار رو میکردید ؟ قسمت آپلود عکس ؟
انجمن توی فایر فوکس 2 مشکل اسکرول چپ به راست داره .
ولی بیشتر انجمن های که وی بولتن هستند همچین مشکلی ندارند !
مشکل از کجاست ؟
بله، حالا شايد من اشتباه مي كنم مي شه راهنماييم كنيدنقل قول:
نقل قول:
سلام
لطفا ای پی خودتون رو زمانی که نمیتونید سایت رو ببینید برام بفرستید ( پیغام خصوصی کنید )