البته شما ابروی sx1 رو بردی چون نویزش اونقدرا هم شدید نیست ولی در کل تایید میشهنقل قول:
من نمی دونیم چرا با تعویض سنسور ها نویز پدید می یاد
باید کیفیت بهتر باشه ولی عملا این جوری نیست
البته شما ابروی sx1 رو بردی چون نویزش اونقدرا هم شدید نیست ولی در کل تایید میشهنقل قول:
من نمی دونیم چرا با تعویض سنسور ها نویز پدید می یاد
باید کیفیت بهتر باشه ولی عملا این جوری نیست
معمولا اولین جنریشن هر محصولی اینجوری میشه.یکمی زمان میبره تا این سنسورها هم به نقطه مطلوب خودشون برسن.نقل قول:
کاملا درسته باید منتظر موند ودید :8:نقل قول:
دوست عزیز از موقع تولد این فروم اینجا بودم ... تو خیلی از بحث ها شرکت کردم ... و حالا اینقدر حرفه ای هستم تو بحث کردن که تفاوت کسی که با اطلاعات حرف میزنه رو با کسی که بدون اطلاعات حرف میزنه رو بدونم ... دوست من Twilight Mode تو هیچ دوربینی تو این ردهبا این مکانیزم وجود نداره ...نقل قول:
شما لطف کن sx1 رو هم یه چک بکن ببین اینا رو داره یا نه به جز یه مورد که اونم شک دارم نداشته باشه همشو داره شما تو این مقایسه اطمینان داشته باش سونی شکست می خوره البته تفاوت خیلی کم و نامحسوسه
نمیدونم چه بلایی سر تاپیک اومده که همه دلشون میخواد اونیکی رو بکوبن ... چرا چون خودشون مثلا sx1 خریدن ...
یادتون باشه اینجا کسای هستن که میخوان دوربین بخرن و نیاز به اطلاعات دارن . اگه بخوایم تعصب داشته باشیم باید به فکر این جور افراد هم باشیم . من نگفت sx1 آشغاله . بر عکس اعتقاد دارم دوربین خوبیه . خیلی هم خوب .
بله دوست من این قاعده وجود داره ... من هم باهاش موافقم . اما یه سیستم نویزگیری توی hx1 وجود داره که تو مود عکاسی Twilight Mode قابل دسترسه . بازم میگم هیچ دوربینی تو این رده این مکانیزم کاهش نویز رو نداره . تو این مود تعدادی عکس با سرعت گرفته میشه بعد این عکسها رو طوری ب هم ادغام میکنه که بعد از عملیات از نوز خبری نیست ... بدون کاهش دیتیل و جزئیات .نقل قول:
جناب محمد حسین یه قاعده ی کلی هست که میگه هر چقدر کاهش نویز شدیدتر باشه جزئیات عکس کمتر میشه.
از بین بردن نویز به طور کامل خیلی راحته. میشه یه کاری کرد عکس های یه دوربین 100 تومنی بدون نویز بشه. ولی مهم اینه که این عملیات کاهش نویز چقدر جزئیات عکس رو نابود میکنه...
HX1 و SX1 هم مشخصاتشون خیلی شبیه همه. نمیشه گفت کدوم بهتره.
برای اینکه نگید داره دورغ میگه دوتا عکس پائین رو حتما ببینید ...
کد:http://a.img-dpreview.com/reviews/SonyDSCHX1/samples/Twilight/Studio/HXI_AV_ISO400.JPG
کد:http://a.img-dpreview.com/reviews/SonyDSCHX1/samples/Twilight/Studio/HX1_Twilight.JPG
اولی نو ایزو 400 هست و دومی تو ایزو 640 . با تعجب میبینید که دومی نویز کمتری داره . این به این دلیله که دومی تو مود Twilight گرفته شده .
البته حجم عکس خیلی زیاده ... برای همین کراپ 100 درصدش رو پائین میبیند ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایزو 400 در حالت معمولی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایزو 640 در حالت Twilight
این مکانیزم خیلی هوشمندانست و حالا از اینکه چطور اینکار رو میکنه بگذریم ... توی review توضیح داده شده ...
اما جدای از اینا شاتر مکانیکی پرسرعت hx-1 هم واقعا امکان بسیار مهمی به حساب میاد که عکسبرداری با سرعت 10 فریم که یک رکورد عجیب به حساب میاد رو به جا گذاشت .
موفق باشید ...
دوست گلم در اینکه شما استاد من هستید شکی نیستنقل قول:
هیچکسی ،هیچکسی رو نکوبیده ما فقط نظرمونو گفتیم (البته اگر بیان عقاید ازاد باشه نمی دونم هست؟)
این عکسی که شما گذاشتید به نظر من برخی جزییات حذف کرده (بازم میگم به نظر من)
یه چیزی هم بگم این بحثا هیچ وقت به نتیجه نمی رسه پس الکی کشش ندیم علتشم اینه که دوربین ها کاملا هم سطح هستنید یعنی یه سری خوبی ها تو کنون وجود داره و یه سری تو سونی
با تشکر از همه ی دوستان
البته لاذم به ذکر این امکان میتونه خیلی مفید باشه و بعضی وقت ها به ما کمک کنه ولی نه همیشه:8:نقل قول:
حق با شماست. کاملا موثره. من عکس ها رو دانلود کردم و مقایسه کردم. ولی همون طور که تو ریویو گفته برای سوژه های متحرک قابل استفاده نیست.نقل قول:
دقیقا و برای استفاده ی بهتر به سه پایه هم نیاز دارهنقل قول:
به نظر من بجای اینکه اینجا از دوربینی تعریف کنید بیای فقط امکاناتش رو شرح بدید ... تا کسی که میخواد دوربینی بخره امکانات رو ببینه و اونی که بهتره براش رو انتخاب کنه ... چون واقعا تفاوت چشمگیر نیست و تعیین کننده امکانات هست .
موفق باشید ...
بهتره کیفیت فیلم Hx1 رو هم یک نگاهی بکنید (مشکل داره)
هر دوربینی یک سری حسن و یک سری نقص داره کار شرکتهای چند ملیتی همینه وگرنه فقط یک جنس فروش میرفت و بقیه ضرر میکردند
ببینید اولا چه قدر بودجه دارید ثانیا چیا براتون مهمتره
قبلا هم گفتم شاید کار من عجیب بوده من بین تمام گزینهها sx10 رو حتی به sx1 , و بقیه رقباشون ترجیح دادم به قول اون دوست عزیزمون نه اینکه اونا بد هستند نه اینطور نیست فقط نیاز منو و خواسته من بیشتر توی این مدل بود. مثلا توی hx1 واقعا گزینه پانورمای خیلی خوب و راحت و ۱۰ فریم در ثانیه عکاسی بسیار گزینههای خوبی هستند. در sx1 فیلمبرداری عالی (به غیر حالت Pan) و ۴ فریم در ثانیه و فرمت raw در پاناسونیک پشتیبانی raw فیلمبرداری hd عکسهای در sx10 البته بسته به سلیقه مخاطب.
به هر حال اینها جزیی از مزایا و معایب بودند فکر کنید که اگر در sx10 پشتیبانی raw , فیلمبردای hd میگذاشت چه اتقافی میافتاد و یا بعضی مزایا و معایب دیگر دوربینها را برطرف و یا اضافه میکردندو یا اگر کیفیت عکس sx1 لااقل در حد sx10 و یا پاناسونیک بود و یا همینطور مابقی تغییرات میخواست طبق خواسته ما بود.
شرکتهای چند ملیتی به خوبی از تمام خواستههای ما اطلاع دارند به همین خاطر توی دوربین بعدی یک امکانات میگذراند و یک حسن رو کممیکنند.
در هر صورت نمیخوام سرتون رو درد بیارم خودتون رو خیلی اذیت نکنید
بنا به نظر دوستان همه اینها خوبند ببینید کدوم بیشتر به دلتون میشه و نیازهاتون رو برطرف میکنه عکس و فیلم و امکانات کدوم مدل به خواستههاتون نزدیکتر
به هرحال امیدوارم بهترینها رو بخرید و لذتشو ببرید و پولتو دور نریزید
هر چی هم خرید بدونید اون بهترین انتخاب برای شخص شما بوده است نه دیگران.