منچستر اگه بخواد جلوی بارسا اینجوری بازی کنه واقعا شخصیت تیمی خودشو زیر سوال میبره... فکر نکنم چنین کاری بکنه.
منچستر اگه بخواد جلوی بارسا اینجوری بازی کنه واقعا شخصیت تیمی خودشو زیر سوال میبره... فکر نکنم چنین کاری بکنه.
چلسی خیلی کثیف بازی کرد 11 نفره ریخته بودند تو در وازشون تا توپ وارد نشه
ستاره ی روی سینه شخصیت نمیشناسه!!!
شما فردا بازی چلسی رو یادت میره و تنها چیزی که یادت میمونه نتیجه گرفتن بارسا تو این بازیه
اگر دقت کرده باشید چلسی اصلا نقشه ای برای حمله و به ثمر رسوندن گل نداشت. حتی در ضد حمله هایی که نصیبشون میشد سردرگم عمل می کردن و بیشتر تو فکر گرفتن خطا بودن تا زدن گل در همون لحظه.
تقصیری هم نداشتن. هیدینگ مجبورشون کرده بود دفاعی بازی کنن که در ذاتشون نیست. مخصوصا مهاجمانشون عادت به این سبک بازی نداشتند. به هر حال در انگلیس برای خودشون کسی هستند و تیمی نمیتونه تحت فشارشون قرار بده.
تا حالا که در رقابت ها راهی غیر از این برای مقابله با بارسا ندیدیم. بعید هم می دونم الکس روش جدیدی رو کنه. مگر اینکه دلش رو به دریا بزنه و اجازه بده منچستر بازی خودشو بکنه.نقل قول:
دفاع و خطا رو مخلوط کرده بودن. نگرانی من این بود که چلسی بازی رو به حاشیه بکشونه و با همین نتیجه تموم کنه. خوشبختانه بازیکنان بارسا نسبت به سالهای قبل خیلی پخته تر شدن و براحتی بهم نمیریزن.نقل قول:
هوادارن چلسی بجای فکر به موقعیت های مشکوک خطا (که یکی هم در همین بازی روی مسی بود و یکی روی آنری در بازی رفت که میتونست وضعیت رو کاملا عوض کنه) بهتره به فکر این باشن که چرا تیمشون توی زمین حریف و حتی خونه خودش دفاعی بازی میکنه که اینجوری حذف بشه. در NYT هم چند ساعت پیش نگاه کردم خود گاس هیدینگ گفته بود صحبت بازیکنام درسته اما ما باید در خود بازی گل می زدیم (نه چشم داشتن به ضربات و ...)
واقعاً بهترین تیم جهان هستش
خیلی حال کردم
منم از ته دل صعود رو تبریک میگم.دم آندرس گرم.چه بازیکنیه.وقتی گل زد دیگه داشتم دیوونه میشدم.مامانم بهم گفت تو واقعا دیوونه هستی!!!!!!!
حالا باید بریم منچستر رو بترکونیم.پیش به سوی رم!!!
پارسال اینکارو کرد. تازه جلوی اون بارسای بهم ریخته و اون هم نه در فینال.نقل قول:
البته اونا تا جایی که یادمه 2 نفر هر از گاهی جلو میومدن و 8 9 نفری دفاع می کردن.
اما بازی امسال چلسی مخصوصا رفت دیگه شاهکار بود.
در بعضی صحنه ها همه بازیکنان چلسی پشت خط محوطه جریمشون بودن.
پس بعید نیست تو فینال هم از این تاکتیک استفاده کنه. به نظرم باید تنها راه مقابه با این تاکتیک استفاده از توپهای هواییه چون با 10 نفر دفاع رو زمین نمیشه بازی کرد. یه راه دیگه هم که ریسک داره عقب کشیدنه تا تیم حریف جلو بیاد و بعد با پاسهای بلند و دقیق که ژاوی استاد اینجور پاسهاست حمله کنن.نقل قول:
پارسال اینکارو کرد. تازه جلوی اون بارسای بهم ریخته و اون هم نه در فینال.
فینال چندم خرداد هست؟
سلام دوستان عزیز
تبریک ویژه به همه طرفداران :31:
حق بارسلونا در جمع دو بازی بدون شک پیروزی بود.
من هم دیروز به همین فکر افتاده بودم، سال 2003 که یوونتوس به فینال رسید یا 2005 که لیورپول قهرمان شد توی هیچ بازی ای با 10 بازیکن دفاع نکرده بودند.نقل قول:
چیزی که من رو عصبانی می کرد همین بود. میانه زمین همینطور خطا می کردند و داور اگه شاهکار می کرد فقط خطاها رو می گرفت!!!نقل قول:
= یک بازی لذت بخش دیگه از بارسانقل قول:
نقل قول:
موافقم می تونست بویان رو خیلی زودتر بیاره (مثلا دقیقا 70 یا 75) . دقیقا 85 واقعا دیر بود.