این که دو شهر ده شهر یا اصلا راحت بگم کل کشور تحت پوشش قرار گرفتند آخه بچه اگه تحت پوشش باشه که دیگه فردا نمی یان بگن که چرا آنتن نی ده که.... به نظر من تا 3 دیگه به سختی مشتری برای ایرانسل گیر میارنقل قول:
این که دو شهر ده شهر یا اصلا راحت بگم کل کشور تحت پوشش قرار گرفتند آخه بچه اگه تحت پوشش باشه که دیگه فردا نمی یان بگن که چرا آنتن نی ده که.... به نظر من تا 3 دیگه به سختی مشتری برای ایرانسل گیر میارنقل قول:
من خودم قم هستم یه چند روزی از عید اومدیم اصفهان.خداییش خوب خط میداد از دانشگاه اصفهان که فکر کنم تو هزارجریب باشه تا منارجنبان و از اون طرف تا پل فکرکنم شهرستان و خلاصه تا دروازه تهران هم آنتن داشتم هم تماس داشتم هم از اینترنت استفاده کردم.به نظرم اومد پوشش شبکه از قم ضعیفتر باشه اما خوب زیاد اذیت نشدم.نقل قول:
من محدوده خیابان بزرگهر هستم که آنتن دهی اصلا تعریف نداره . مثلا الان آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم فقط یک خط آنتن باقی می مونه . طرف های خیابان کاوه خیلی خوبه ولی جنوب شهر و طرفای دروازه شیراز و میر و نظر و آپادانا که اصلا آنتن دهی نداره . از تلفن ثابت هم که به سختی میشه به ایرانسل زنگ زد و بار اول و چندم که شماره می گیری بوق اشغال می زنه و دیگه چی بشه بگیره تازه صدای بوق آزاد بسیار کم هست که همه فکر می کنند اشغال هست و ایراد دیگه اینکه با تلفن ثابت به ایرانسل اصلا از هیچ کدام مناطق مخابراتی شماره نمی اندازه ولی خوب همه این ها را من به حساب آزمایشی بودن می ذارم ولی وقتی رسمی شد اگر وضعش این باشه که واقعا افتضاح هست .نقل قول:
سلام دوستان اگر کسی اموزش کامل تنظیماتgprs ایرانسل رو برای گوشیهای که گفتم داره لطف کنه ودر این تایپک بذاره ممنون میشم . خواهشا کامل باشه .خیلی ممنون:46: :46: :46: :46:
چند بار گفته شده ، از روش زیر استفاده کنیدنقل قول:
متن زیر رو به 2225 با SMS بفرستید
S Brand Model
مثلا :
S Nokia 6680
یا
S Sony Ericsson k750i
ای ایهناسی که جاهای دیگه ایرانسل دارید ایرانسل واقعاً اینطوریه؟نقل قول:
یک سوال آیا سیم کارت ها اعتباری ایرانسل هم مکالماتشون بر حسب ثانیه شده؟
سلام تورو خدا اینقدر تبلیغ منفی و بیخود از ایرانسل نکنید تا یه بنده خدایی که از هیچی خبر نداره و میخواد سیم کارت بخره پولش رو دود هوا نکنه (خط دولتی نخره) . آخه این مخابرات دیگه چند میلیارد (!!!!!) میخواد سیم کارت بفروشه؟ به خدا بعضی از شماها قبل از اینکه ایرانسل بیاد نمیدونستین Gprs و Mms چیه!!! حالا که همه ی دانلودهاتون تموم شده به تعرفه اش اعتراض میکنید؟ آخه مگه اینترنت موبایل برای دانلوده؟ اینترنت موبایل فقط برای کارهای ضروری مثل چک کردن ایمیل در مواقعی هست که کامپیوتر در دسترس نباشه. آخه اونایی که 13 سال پیش یه خط 912 خریدن تا امروز چه تغییری توش حس میکنن؟ هیچی !!! هنوز هم در دسترس نیستند!!! ولی ایرانسل تو حدود 6 ماه تقریبآ60 شهر رو پوشش داده ولی تالیا تو 2 سال تازه به 30 یا35 شهر رسیده !!!! البته تالیا هم تو یه مواردی از مخابرات بهتره. باور کنید وظیفه ی ما اطلاع رسانیه نه تخریب یک اپراتور به دلیل تعصب شخصی. خواهشآ اگر حرفام نامربوطه بگید. با تشکر
نه دوست من حرفات بی ربط نیست اما یه جوری میگی پول نریزیم برا دولتیا که انگار این ایرانسل مال دولت نیس! بابا بندازین دور این حرفا که ایرانسل دولتی نیس ! یه نیگا به طرف ایرانیش کنین تا ببینین و بفهمین تو مملکت ما خصوصی معنا نداره ته همه چیز به خودشون می رسه ! بعدشم درسته اینترنت موبایل برا دانلود نیس اما می دونی برا همون میل چکیدنت باید حداقل 1000 تومن پول بدی؟ انصافا 3 تومن گرونه عزیز ! حالا خودت بگو منم نا مربوط میگم؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب برو نماینگی ایرانسل ... من هم می تونم زنگ بزنم 130 بگم خط تو رو قطع کنن !!! .نقل قول:
حالا جالبي قظيه اينه که من زنگ زدم ايرانسل گفتن که خطم رو يک طرفه کردن . بعد از دو روز آقا دزده زنگ زده به من ( با خط خودم ) بهم مي گه چقدر حاضري پول بدي خطت رو بهت برگردونم :((
خواهشا اين بحثو ديگه تمومش كننقل قول:
آخه كدوم دزد دوونه اي زنگ ميزنه ميگه به خاطر سيم كارتت چه قدر حاضري پول بدي,حالا اگه براي گوشيت بود يه چيزي
تو هم اگه حرفات سر كاري نباشه يه راه بيشتر نداري,بايد بري ايرانسل بگي كه سيم كارتت رو مسدود كنن و بعد در خواست رديابي گوشيت رو بدي تا شايد گوشيت پيدا بشه(حالا گوشيت چي هست؟),ولي سيم كارتت مشكلي نداره اگه اعلام سرقت بكني يه شماره ديگه بهت ميدن بعد قبلي رو ميسوزونن
البته يه راه ديگه هم داري
ميتوني كارو پليسي بكني
باهاش يه جا قرار بذار كه بهش پول بدي بعد خفتشو بچسب(البته به شرطي كه آقا دزده عضو P30 World نباشه كه نقشت لو بره)
به هر حال اميدوارم كه گوشيت پيدا بشه
نرخ مكالمه ارتباطات سيار با ايرانسل مثل ارتباطات سيار با ارتباطات سياره يا نرخش گرونتره؟
نه فرق داره ... از ارتباطات سیار به ایرانسل هر دقیقه 85 تومان در میاد . تو پرینت مکالمات خط ارتباطات سیار که گرفتم زده بود . از تلفن ثابت به ایرانسل هم هر دقیقه 90 تومان حساب می کنه . می تونید از تلفن کارتی به ایرانسل زنگ بزنید و ببنید بعد از یک دقیقه صحبت کردن 90 تومان از اعتبار کارت کم می کنه که دقیقا 2 برابر خط های دولتی هست . این هم میشه گفت یکی از معایب ایرانسل هست .نقل قول:
سلام
من موبایل n70 دارم و سیمکارت ایرانسل روش گذاشتم.
حالا هر کاریمیکنم نمی توانم mms و gprs را فعال کنم لطفا به من بگوید باید چکار کنم
اینکه مخابرات مزخرف ایران اینطوری حساب میکنه از معایب ایرانسله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟نقل قول:
نه داداش... ما با ایرانسل به هر جایی از ایران چه همراه چه ثابت زنگ میزنیم فقط 49 تومن...
لابد شما اگه با همراهت به یه شهری 1000 کیلومتر اونطرف تر زنگ بزنی همون 45 تومن واست میفته آره؟؟؟؟
حالا تعصب رو کنار بزاریم...
من قبض موبایلم (915 ) همیشه حدود 15 تومن متوسط واسم می اومد....
از وقتی ایرانسل گرفتم متوسط 9 تومن واسم میاد
حالا فرض کنیم که اگه ایرانسل تعرفه رو گرون کنه نهایتا میشه همون 15 تومن به طور متوسط !! خب مشکلی نیست
حداقل با خیال راحت مسیح میفرستیم و از کیفیت صدای خفن حالشو می بریم !!!!
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: سرانجام پس از بررسيهاي لازم و انجام كار كارشناسي توسط كارشناسان سازمان، تعرفه 15 ريالي به ازاي ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده، امروز به ايرانسل ابلاغ شد.
لطفالله سبوحي در گفتوگو با ايسنا، درباره تعرفههاي پيشنهادي ايرانسل به اين سازمان كه بر اساس سايت رسمي اين شركت، هزينه ارسال و دريافت هر كيلوبايت داده مبلغ 30 ريال عنوان شده بود، اظهار كرد: از نظر سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تعرفه 15 ريالي اجرايي است و تعرفههاي استفاده از اين سرويس با اين رقم محاسبه خواهد شد.
وي گفت: سازمان براي انتخاب اين رقم مطالعات لازم را انجام داد؛ در اين رابطه مقايسههايي نيز با ديگر كشورها صورت گرفته و پس از انجام اين مطالعات اين تعرفه به ايرانسل ابلاغ شد.
منبع : سایت بازتاب
نقل قول:
ایول بابا ایول جدا اگه اینکار بشه دیگه خیلی خوب میشه.فکر کنم برا همینم هس ایرانسل هنوز GPRS اش مجانیه وایساده تا قیمتش تصویب شه.دم سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوي گرم! اما ایرانسل اول نرخشا 6 تومن داده بوده !
من خودم سیم کارت ایرانسل دارم و این را هم که گفتم تست کردم و الکی نمی گم . من هم از تلفن ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل گفتم که 90 تومان حساب میشه و بله این هم عیب ایرانسل هست که هیچ اعتراضی نسبت به این موضوع نداره . ایرانسل باید از سازمان تنظیم مقررات بخواهد که تعرفه از ثابت و موبایل مخابرات به ایرانسل را کاهش بده و همان 50 تومان حساب کنه . شما اگر با تلفن ثابت به یک ایرانسل زنگ بزنید و 12 دقیقه صحبت کنید باید حدود 1000 تومان پرداخت کنید ولی برای موبایل مخابرات 480 تومان میشه . ایرانسل در مقابل این موضوع سکوت کرده و هیچ شکایتی هم نمی کنه .نقل قول:
ایرانسل 48 ساعت دیگه فرصت داره تا نحوه محاسبه مکالمه رو از دقیقه به ثانیه تغییر بده و گرنه از رشد شبکه ایرانسل جلوگیری میشه
آخرش هم ایرانسل Stand By میشه(خدافظ Edge-gprs-mms-صدای من بهتره پول قبضم هم بیشتره! از کی تا حالا؟ از وقتی ایرانسل اومده!!!!!!:2: )
ای ایرانسلی ها 48 ساعت فرست دارید با دوست با کیفیت، اهل Gprs، اهل Mms وداع کنید.... خدا حافظ دوست من "ایرانسل".
مثل اینکه شده 1.5 تومان یعنی 15 ریال. تو تاپیک پوشش ایرانسل نوشته شده و یه تاپیک جدا هم براش ایجاد شده:46:نقل قول:
گل گفتی.نقل قول:
واقعاً ایرانسل باید اعتراض کنه چون مثلاً من ایرانسل دارم، خب هزینه من درسته ولی تمام خانواده من باید هزینه زیادی برای تماس با من بپردازن.
حالا چه زود ناامید شدی ... بزار محلت تموم بشه بعد ... البته این محلت دادن ها الکیه !! باسه خودشون میگننقل قول:
سلام دوستان من ایرانسل دارم و راضیم اما اگه قیمتهارو بالا ببره ناراضی میشم ایرانسل بهترررررررررررررینه
کیفیت صدای آلی شماره گیری سری اینترنت ام ام اس و... از کی تا هالا از وقطی ایرانسل اومده!!!
نقل قول:
به من هم جواب بدید
باید اپراتور واست تنظیمات MMS رو از طریق SMS بفرسته و شما رو گوشیت Save کنی!نقل قول:
من قبلا هم توی یه تاپیک دیگه توضیح دادم که اینترنت ایرانسل برای دانلود و باز کردن صفحات بزرگ نیست , اگه با اپرا مینی باز کنی عمرا که با خوندن 50 تا ایمیل 250 تومن برات بندازه ( من خودم دو تا ایمیل مفصل خوندم , بعد که حساب کردم دیدم تقریبا شده 750ریال ) دیگه خودت میدونی , میتونی اشتراک اینترنت خودت رو قطع کنی یا اینکه اپرا مینی نصب کنی ( خوش به حال اپرا مینی , با این همه تبلیغات ).نقل قول:
وداع که نهنقل قول:
فقط جلوی توسعه ی اون گرفته میشه
اون رو قطع که نمی کنند
پس توی تاپیک اعلام شده بود که ثانیه ای شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه نکته ای توی تنظیماتی هست که براتون SMS میشه ( شاید جای دیگه اشاره شده باشه - به هر حال شرمنده )نقل قول:
اسم APN که ارسال میشه mtnirancell هست , این رو باید به gprs تغییر بدی تا کار کنه
( خودمونیم ها با دونستن این ترفند جلوی خیلی از رفقای پر مدعا کم نیاوردم )
QUOTE=mehdi_mahan;99536]]یه نکته ای توی تنظیماتی هست که براتون SMS میشه ( شاید جای دیگه اشاره شده باشه - به هر حال شرمنده )نقل قول:
اسم APN که ارسال میشه mtnirancell هست , این رو باید به gprs تغییر بدی تا کار کنه
( خودمونیم ها با دونستن این ترفند جلوی خیلی از رفقای پر مدعا کم نیاوردم )[/QUOTE]
]
چه جوری این کار رو بکنم ( برای سوال بالا )
یعنی چه ( برای سوال پایین)
ایرانسل تا چند ساعت دیگه بین رشد شبکه تو کشور یا نحوه محاسبه دقیقه ای مکالمه یکی رو انتخاب کنه
در پی مصاحبه رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با ایستنا در خصوص ابلاغ اولتیماتوم ۴۸ ساعته این سازمان به ایرانسل برای تصحیح شیوه محاسبه صورتحساب مشترکین خود از دقیقه به ثانیه و همچنین ایجاد محدودیت برای توسعه شبکه و افزوده شدن شهرهای جدید به شبکه مهندس علیرضا قلمبر دزفولی -مدیرعامل ایرانسل- در گفتگو با خبرنگار ایستنا گفت تاکنون هیچ نامه و ابلاغیه ای از سوی سازمان تنظیم مقررات در خصوص اعلام اولتیماتوم و محدودیت در توسعه شبکه به ایرانسل نرسیده است.
مهندس علیرضا قلمبر دزفولی در گفتگو با خبرنگار ایستنا تصریح کرد: همانگونه که در اسفندماه سال گذشته هم رسما اعلام کردیم تغییرات نرم افزاری در سیستم بیلینگ ایرانسل اعمال شده و آماده تغییر شیوه صورتحساب گیری هستیم و طرح تعرفه ها را هم نیمه اول اسفند به سازمان تنظیم مقررات ارسال کردیم و دوباره اعلام میکنیم آماده ایم تا به محض تایید این تعرفه ها سیستم صورتحساب گیری مشترکین ایرانسل را از دوره های دقیقه ای به ثانیه تبدیل کنیم و منتظر تایید این تعرفه ها از سوی سازمان هستیم.
دزفولی با اشاره به این موضوع که اپراتور اول کشور سالها صورتحساب مشترکین خود را همچون ایرانسل بر اساس دوره های دقیقه ای محاسبه میکرده گفت: اینکه حالا چه شده که مسئولین سازمان تنظیم مقررات این موضوع را برای مشترکین ایرانسل بزرگ کرده و در برخی رسانه ها اعلام و روی آن مانور میدهند جای سوال دارد.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه گفتگوی خود با ایستنا تصریح کرد: تا بحال رفتار بد سازمان تنظیم مقررات با ایرانسل و همچنین عدم انجام تعهداتشان نظیر تاخیر در تامین زیرساخت، اختلال در فرکانس اختصاص یافته به ایرانسل که همچنان هم ادامه دارد، اینترکانکشن و دو صفر بین الملل را رسانه ای نکرده ایم اما در صورت ادامه این روند و موج سازی ها همه مشکلات و بدقولی ها را به رسانه ها اعلام میکنیم، آقایان در رگولاتوری حق اپراتور در تعیین شیوه بیلینگ را که در قرارداد لاینسس شبکه هم اشاره ای به آن نشده را اینگونه بزرگ کرده و با این کار به نام تجاری، اعتماد مشتریان و بازار ایرانسل ضربه میزنند.
دزفولی با اشاره به ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص محاسبه هزینه تماس مشترکین شبکه تلفن ثابت کشور با ایرانسل به ازای هر دقیقه ۴۴۷ ریال گفت: این مصوبه هرگز اجرا نشده و در حال حاضر مخابرات به ازای هر دقیقه مکالمه مشترکینش با مشترکین ایرانسل ۶۷۰ ریال در صورتحساب در نظر میگیرد که آشکارا با ابلاغیه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تناقض دارد و غیر قانونی است اما رگولاتوری دم نمیزند و در این زمینه ساکت مانده است. چرا رگولاتوری با گران فروشی مخابرات در تماس با مشترکین ایرانسل برخورد نمیکند؟ چرا متولی رگولاتوری فضای فرکانسی کشور با سایت های Bts مختل کننده فضای فرکانسی ایرانسل برخورد قانونی نمیکند؟ علت این برخورد های یک بام و دو هوای ایرانسل چیست؟
وی همچنین با اشاره به مصاجبه یکی از مدیران سازمان تنظیم مقررات با رسانه ها در خصوص ابلاغ تعرفه ۱۵ ریال به ازای هر تبادل هر کیلوبایت اطلاعات در خدمات Gprs ایرانسل گفت: این ابلاغیه تاکنون به ایرانسل نرسیده و باید دید مبنای این محاسبه چه بوده است.
مدیرعامل ایرانسل به ابراز رضایت کامل دکتر محمد سلیمانی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- از فعالیت ایرانسل در گزارشی به رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: رگولاتوری یک سازمان حقوقی است و مدیران آن باید حقوقی و بر اساس اسناد و مدارک و لایسنس صحبت کنند و اظهاراتی که باعث مغشوش شدن بازار و جامعه میشود اجتناب کنند، رگولاتوری یک نهاد مستقل قانون گذار و نظارتی است اما تحرکاتی این چنینی میتواند دلیلی بر اثبات منتقدینی باشد که معتقدند با زیر مجموعه گی رگولاتوری در وزارت ارتباطات و معاونت رئیس آن در این وزارتخانه این سازمان فاقد استقلال است و زمین و داور و بازی کن رقیب همه یکی هستند.
وی در پایان گفتگوی خود با ایستنا گفت: شبکه ایرانسل در حال حاضر یک میلیون و دویست هزار مشترک دارد و این شبکه در ۵۵ شهر به طور کامل راه اندازی شده و ۸۴ شهر هم آماده اتصال به شبکه هستند.
بچه ها حتما مصاحبه که گذاشتم و مدیر عامل ایرانسل کرده رو بخونید که نکات خیلی خوبی را گفته و خیلی از مسایل را روشن می کنه .
همه شون سر وته یک کرباسننقل قول:
اگه تاييد بشه ميكنه به عبارت مگي 1500 تومن
رو سايت ايرانسلم كه فعلا خبري نيست و تعرفه ها هنوز مثل قبله
اگه هر 100 كيلوبايتو 10 تومن حساب كنن خيلي عالي ميشه
ديگه نه سيخ ميسوزه نه كباب
الان با 10 سال پيش خيلي فرق كرده
الان عصر پنتابايت و اگزابايته
كسي كه از ديتا سر رشته نداشته باشه در نگاه اول ميگه كه خيلي عاليه 1 كيلوبايت در اضاي 5/1 تومان يا ميگه كه تقريبا هر يك كيلوبايش يه تومنه,خوبه ديگه
براي چنين افرادي كه ارزش بايت و كيلوبايت رو در جهان گسترده اينترنت درك نميكنند اگر براي آنها 1 بايت و يا حتي 1 بيت رو در مقابل 1 تومن قرار بدهند در مقايسه يك به يك باز هم راضي هستند
من نميدونم آخه اون كسايي كه مسئول اين كارن بر اساس چه چيزي اين نرخها رو تنظيم ميكنن!!!
براساس سودهاي شخصي يا بر اساس پيشبرد تكنولوژي در ايران!!!
اگر هم چيزي در اين رابطه بگي محكومت ميكنن به جرم نشر اكاذيب و توهين به مقدسات و تشويش اذهان عمومي و...
خلاصه كلام اين كه با توجه به محاسبات صفحات قبلي هر 100 كيلوبايت با كافي نت(ADSL) ميشه 1 تومن از داخل منزل(Dail Up) ميشه 3 تومن و با ايرانسل(تازه اگه تاييد بشه) ميشه 150 تومن كه اگه بين 10 تا 50 تومن بشه خيلي عالي ميشه و ديگه همه استفاده ميكنن.
ديگه عرضي نيس
يه سؤال از خدمت Cd-rw يا هركسي كه با ميني اپرا كار ميكنه داشتم
شما وقتي با ميني اپرا صفحات فارسي رو از رو اينترنت باز ميكنين با فونتهاي فارسي مشكلي ندارين؟
چون كلمات فارسي رو بر عكس نشون ميده
خواستم ببينم كه راهي هست كه بشه با ميني اپرا صفحات فارسي رو درست باز كرد
چون با مرورگر خود گوشيم اگه صفحات بزرگ باشن پيغام بزرگ بودن صفحه رو ميده و بقيه صفحه رو لود نميكنه ولي ميني اپرا صفحات رو كامل تا آخر لود ميكنه ولي تنها مشكلش اينه كه با حروف فارسي مشكل داره
اگه راهي رو بلدين لطفا دريغ نكنين
با تشكر
اتفاقا به نظرمن تنها نهادی که جلو زیاده رویا ایرانسلا گرفته همین سازمانه ! 1-شما ببینین ایرانسل می خواد نرخشا به 76 تومن حساب کنه که حتی تو این مصاحبم علنا مدیر عامل ایرانسل بهش اشاره کرده اما این سازمان هنوز اجازه نداده ! ببینین ایرانسل می خواد در صورتی دقیقه به ثانیه کنه که نرخش بشه 76 تومن ! حالا باید دید اگه گرون کنن کی دیگه اسمی از ایرانسل می بره!نقل قول:
2- ایرانسل نرخ اولیه GPRS را 6 تومن اعلام کرده که همین سازمان نذاشته ! و حالام که بین 3 تومن و 5/1 تومن دعواست! به نظر من حتی اگه هدف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوی سنگ انداریا فعلا که به نفع ما کار کرده !
پروردگارا ایرانسلم رو به تو سپردم... :37:
آقای XGAME اگه با این لحن صحبتت فقط خواستی منا خراب کنی بگم که اگه من بابت نرخ 5/1 تومن ذوق کردم مال اینه که لا اقل قیمتا نصف کردن ! اصلا حواسم به شما که اوج فهم دیتا هستین توجهی نداشتم و اصلا هم توجهی نداشتم که شما با گوشی خود استفاده ی پنتا بایتی و اگزا بایتی دارین ! بعدشم اینا بدون ما الان توی ایران ( که واقعا حیف اسم خود ایرانه ) داریم زندگی می کنیم و جایی گیرمون انداختن که تازه باید ذوق MMS و GPRS کنیم در حالی که کشوری مثل فلسطین که به ما همش صحنه ی جنگشا نشون میدن الان اپراتور ورژن 3 اومده که قادر به دریافات برنامه تلویزیونی هم هستند ! به جا این که اینجا بیای یه نفر را خراب کنی لا اقل سعی کن حالا که تو جامعه هیچی اتحاد نداریم اینجا بدون زیر آب زدن و توحین فقط نظر بدیما با هم باشیم...نقل قول: