سلامنقل قول:
نوشته شده توسط cheshmaie Abas
ممنونم كه به اين انجمن اومدي
لطفا تو هم اگه بلدي بنويس
خوشحال ميشيم مطالب شما رو بخونم ;)
Printable View
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط cheshmaie Abas
ممنونم كه به اين انجمن اومدي
لطفا تو هم اگه بلدي بنويس
خوشحال ميشيم مطالب شما رو بخونم ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط كبريت
اکثر پیام های کوتاه به صورت پینگلیش هستن !
دلیلش هم همینه !
Midonid shabahat tork va park chist ? Hardo tab darand
Ye ruz ye torke tu khiabun rah mirafte ke ye marda ro mibine. mige agha bebakhshid man shoma ro tu esfahan nadidam? marde mige man ta hala be omram esfahan naraftam bad torke ye kam fekr mikone mige man ham ke ta hala esfahan naraftam pas hatman 2 nafar dige budan ke hamdigaro didan.
Ye bar be 1 adami migan az kojayi ? mige usa. migan usa? mige yonjezarane sabze azarbayejan
Ye rooz Ye torke mibineh hava khube,zang mizaneh hava shenasi tashakkor mikoneh
Ye torke zang mizane mobile dostesh mibine ye khanoom ba sedaye ghashang mige moshtareke morede nazar dar dast ras nemibashad torke ke khodesho bakhte bode mige bikhiyale moshtareke morede nazar khodet hala khob hasti!!
Be turke migan ba shamshir jomle besaz mige: hasan fadat sham shir bokhor
Ye torke donbale aramesh bud navar khali gush mide
Be torke migan ba nakh suzan jomle besaz. torke fekr mikone bad mige : man tamame futbalistha ro dust daram , nakhsuzan ALI DAEE .
Ye torke khabesh sangin bude takht mishkane .
Ye bache paseban ba ye bache vakil bahsesh mishe darbare ahamiyat kar bache vakil mige babam ghanoon vazz mikone va har kar delesh bekhad mikone bache paseban mige babaye manam ba 10 toman fateheye ghanoni ke babat tasvib karde mikhone
Moalem:do zistan ro nam bebar shagerd:ghurbaghe va dadashesh
سلام
دوستان محرم اومده
و اگه در اين تاپيك جوك ننويسيد بهتره .
اين نظر شخصي من بود
شرمنده دوستان
موفق باشيد
حميد جان ببخشيد اين رو ميگم ولي حرفتون اصلا ربطي نداره چون محرم اومده جوك ننويسيم اين نظر منه كه هرچي بشه پي سي ورد بايد به كار قبليش ادامه بده ممنون
منم هم با hamid110 موافقم هم با nintendo_ds ولي من كه به كارم ادامه ميدم
از كنجه لبت بوسه اي چون قند گرفتم....
.
از شيرينيه اون مرض قند گرفتم!
پسري هستم عاشق كامپيوتر
چند وقت پيش با 1 نوت بوك ازدواج كردم
حاصل اين ازدواج كه به جدايي كشيد 1 عدد ماشين حساب منگل ميباشد
حاضر به ازدواج با من هستيد؟؟؟
لطفاً برام off بزاريد
وقتي 1 سيب گاز ميزني و يك كرم درسته ميبيني زياد ناراحت نشو...
.
.
.
وقتي ناراحت بشو كه 1 كرمه نصفه رو ميبيني
يه روز يكي ميره پرنده فروشي يه طوطي بخره يارو (صاحب مغازه) بهش جغد غالب ميكنه.
بعد چند وقت طرف رو ميبينه ميگه: طوطيه حرف اومده؟
اونم ميگه نه هنوز حرف نيومده ولي خيلي توجه ميكنه!!!...
اف ایکس جان, فکر میکنم که من این اس ام اس رو چند صفحه قبل گذاشته بودم !!!
ترکه معتاد بوده, زنش برای اینکه ترکش بده میبندش به دیواره ی استخر و استخر رو آب میکنه! اما بعد از دو ساعت که برمیگرده میبینه که ترکه داره زیر آب سیگار میکشه !!!!
نقل قول:
نوشته شده توسط alix19446
zendegi male to marg male man
shadi male to gham male man
khoobia male to badia male man
hamechi male to vali to male man
eshgh amookhtani nist , cheshidanie
hichvaght be kasi del naband, chon donya oonghadr koochike ke 2 ta del kenare ham ja nemishan! ...
vali age ham del basti azash joda nasho chon donya oonghadr bozorge ke dige peidash nemikoni
عشق شون پت وزده چنبره بر زندگيش ناگهان پرده برانداخته... اي يعني چه؟
اي كيانوش كه با ما وزده شطرنجي شده چلمنگ و فقط باخته ...اي يعني چه؟
نوديدي كه سحر ناز بروي ليلون باز هم خنجر خود آخته ...اي يعني چه؟
وا وكن چشمو ببين گرد نخود چي فوكوله كار اي دوو برره ساخته ... اي يعني چه؟
بوالفضول الشعرا حافظ طنز است و بگور پيش او لنگ وينداخته...اي يعني چه؟
هر كه پنداشت تو تعريف ز طنزت فوكولي فعل معكوس تو نشناخته ...اي يعني چه؟
میخوای یکی از عکس هایی که با موبایلم ازت گرفتم رو ببینی ؟ پس برو پایین
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
آخه آدم حسابی من مگه از تو هم عکس گرفته ام ! اصلا اگه عکست توی موبایلم باشه که موبایلم میسوزه !
در جواب اس ام اس دوستتان بنویسید :زیبا بود ! واقعا که زیبا بود ! خیلی خیلی زیبا بود ! اصلا باورم نمیشه که این زیبا بود ! کجاش زیبا بود ! اه اه چه قدر بیمزه بود ! یخ کردم !
اگر ديدي جواني بر درختي تكيه كرده / محلش نده برو پي كار ت
age deltang bashi kasi nemifahme. age ashegh bashi kasi nemifahme. age dard dashte bashie kasi nemifahme. vali faghat kafie ye bar begoozi ta hame befahman
migan heyvona zodatar zelzelaro mifahman namardi nakon ye zangi be ma bezan
harooz sobh hengame toolooe aftab to bozorgtarin soale zendgiye man mishavi va man bavaram nemishe ke shoniz kareye sobhane bashe
gofte boodam ke agar boose dahi tobe konam ...ke degarbare az ingoone khataha nakonam.boose ra dado cho bardasht labash az labe man....tobe kardam ke degar tobeye bija nakonam
pay bastan che sood?
farari del bood
اينو بدون كه هميشه يك قلب هست كه به خاطر تو مي تپه.........................
اونم قلبه خودته!!!
بعضي ها باعث ميشن حق بعضي ديگه بسوره
حالا كه ديگران قوانين اين بخش رو رعايت نميكنن و انگليسي مينويسن من هم رعايت نميكنم و انگليسي مينويسم
هر موقع همه فارسي نوشتن منم فارسي مينويسم
كبريت جون ! بيشتر sms ها انگليسي هستند ديگه ، بنده خدا چي كار كنه !نقل قول:
نوشته شده توسط كبريت
كبريت جان yar عزيز راست ميگه بيشتر sms ها انگليسي هستند و مافيا جان هم چند بار تويا اين تاپيك گفته چون sms ها انگليسيش به درد ميخوره اشكال نداره كه انگليسي بنويسين.
به من چه
ولي آخه كسي حوصلش نميگيره انگليسي بخونه
با سلام به همه اعضا انجمن من یه مشت جوک با حال دارم که میخوام تو این تایپیک بزارم ولی ترکی و رشتی قاطیشه منظورم توهین به اعضا این انجمن نیست فقط خواستم اینا رو بخونین کیف کنین به هر حال اگه بازم کسی ناراحت شد من معذرت میخوام
جبرییل از ترکه میپرسه ۱ آرزو بکن :ترکه میگه:میخوام خدا رو ببینم .حبرییل میگه:نمیشه که خدارو دید. ترکه میگه: پس میخوام آدم بشم جبرییل میگه: بیا بابا بریم خدا رو نشونت بدم