نقل قول:
دو راه بیشتر نداری عزیز.
یا دوباره Update رو اجرا کنی.
یا به یکی از نمایندگی های عزیز ( :13:) مراجعه کنی :31:
Printable View
نقل قول:
دو راه بیشتر نداری عزیز.
یا دوباره Update رو اجرا کنی.
یا به یکی از نمایندگی های عزیز ( :13:) مراجعه کنی :31:
راهه دومو اجرا کردم:31::27:نقل قول:
سلام
چند تا سوال:
1- فرق عمده k800 با k810 چیه؟
2- آیا تمام گوشیهای k800 و K810 موجود در بازار چینی هستند؟ آیا دارای کیفیت قابل قبول هستند؟ آیا از نظر کیفیت فرقی بین گوشی های با گارانتی و بدون گارانتی وجود دارد؟
3- قیمت روز این گوشی ها
با تشکر
در کا 800 میشه از چراغ قوه استفاده کرد و ایا تقویم اون هم میشه شمسی کرد؟
با تشکر از دوستان .
:20:
تا به حال کسی از اینترنت گوشی استفاده کرده ؟ هزینه اون چقدر هست؟به صرفه هست یا نه؟
دوست عزیز باید خدمت شما عرش کنم که k810 از k800 خشگل تر هست ولی اینفرارد نداره دوربیناشون هیچ فرقی هم نمیکنه اگه واسه کارایی میخوای برو k800 بگیر توی k800 م اصلا چراغ قوه نداره اینترنتم من باگوشیم رفتم توی ایرانسل اصلا بدرد نمیخوره
باتشکر
بلاخره کسی به ما نگفت که آخرین ورژن آپدیت سونی اریکسون چیه مال من Rgb001 میخواستم ببینم از این جدید تر اومده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا ک800 شده 300 هزار تومن
من بعد از دوهفته قیمت اینگوشی رو گرفتم
نامردیه بابا
300 تومن کم نیست
؟؟؟؟؟
آره واقعا نامردیه. من خریدم 390. الان دارم... میشم:19:
digikala ميده 296 تومن
خوش به حالت. من 460 خریدمنقل قول:
ولی ارزش داره. یه میلیون هم می ارزه
منم دقیقا همین مشکلو دارم.نقل قول:
اپدیت کردم.بعدش ریست کردم ولی الان دو روز که نوشته لطفا صبر کنید.اپدیتشم کردم ولی تاثیری نداشت.
من دارم دیوونه می شم .:41:
چه کار کنم؟
باید بدی برات فلش کنننقل قول:
کاشکی می شد خودم فلشش کنم.می شه؟
یه سوال دیگه یعنی من هر وقت خواستم اپدیت کنم بعدش هم ریست کردم باید فلش کنم گوشیمو؟
اینکه خیلی بد
پس اپدیت چی می شه اخه؟
می گم همه این مشکلو دارن یا نه؟
بابا باز خوش به حال تو من که 440 دادم.نقل قول:
من 445 خریدم 35 تومن هم پول مموری 512 دادمنقل قول:
بابا باز خوش به حال تو من که 440 دادم.
به عبارتی میشه => 480
من 390 خریدم. 44تومن مموری 1گیگ میشه 434.نقل قول:
من که دادمش فلشش کنن. میگم وقتی آپدیتش کردی به جای IR-MCI نمینوشت No Access netw?نقل قول:
ماله من همش اینطوری بود ریستش که کردم دیگه مرد.
اقا گوشي من تو قسمت game كه ميرم ميگه operation failed .بايد flash بشه تا درست بشه؟؟
آره. من و چندنفر دیگه هم به این مشکل برخوردیم. من که دادم فلش کردن. چرا تو این چند روزه این قد ملت به این مشکل بر میخورن؟نقل قول:
نه همون ir-mci بود.نقل قول:
یعنی من دیگه نباید اپدیت کنم؟
والا من دیگه غلط بکنم آپدیتش کنم. این نظر منه:46:نقل قول:
میگم دوستانی که اپدیت کردن چه چیزایی تغیر کرد؟
هی چی تغییر نکرد.
فقط در منوی اصلی روی هرکدوم از ایکون ها میری اون علامت مربع سفید که روشه چشمک می زنه.
3 ساعت اپدیت طول کشید نتیجش همین بود و 10 تومن ناقابل که من باید بدم فلشش کنن.
سلام دوستان چه جوري مي شه فهميد يك مموري يك گيگ m2 اصل است يا نه خيلي ممنون
سلامنقل قول:
بابا من چی بگم که 470 برام تموم شد
در ضمن بله با یه نرم افزار جاوا میتونی از اون چراغ قرمز رنگ دوربین به عنوان چراغ قوه استفاده کنی
اگه گیرش نیاوردی خبر بده بهت لینک بدم
سلام خدمت تمامي دوستان
گوشي من چند روزي بود كه كاملاً به هم ريخته بود نه مي تونستم زنگ بزنم نه مي تونستم sms بدم باتري رو بدون اينكه از گوشي استفاده كنم 9 ساعت مصرف مي كرد چه برسه اينكه بخوام باهاش آهنگ گوش بدم.
با اينترنت پر سرعت تقريباً 40 دقيقه طول كشيد تا گوشيمو اپديت كردم ولي هيچ مشكلي نه تنها پيش نيو مد بلكه تمامي مشكلات گوشيم نيز حل شد ودقيقاً مثل روز اولش شد.
لازم به ذكر كه من گوشيمو قبل از آپديت مستر ريست كردم.
من كه up كردم. هيچ مشكلي براش پيش نيومد.هيچي. چيزي كه اضاف شده يكي انه كه وقتي usb رو وصل ميكنم به گوشي. گزينه print هم اضافه شده.رو قسمت video كه ميرزم در حالت كوچيك هم نشون ميده.و........... ماله من با up خيلي تغييير كرد.
من دقیقا یک سال پیش گوشی رو 400 تومن از دوبی خریدم.
دیروز 280 تومن قیمت کردم!!!
شنيدم با اينكه دوربينش مثل U600 سامسونگ 3.2 هستش اما مال سامسونگ بهتره. درسته؟
سلام دوستان هيچكس نيست جواب منو بده كه چه جوري مي شه فهميد مموري m2 يك گيگ اصل است يا نه و ايا sandisk بهتره يا خود sony
اینو نمیدونم که چه جوری میشه اصلو از فرع تشخیص داد. ولی sandisk با sony فرقی نمیکنن تازه از بعضیا شنیدم sandisk سرعتش بیشتره.نقل قول:
من گوشیمو که آپدیت کردم بعد مستر ریست دیگه روشن نشد. دادمش فلش کنن بعدکه رفتم بگیرمش گفت اشکال سخت افزاری داره. گفت 45 خرجشه. به نظرتون خواسته یه پولی به جیب بزنه یا درست گفته.
راستش بخای به نظر من خواسته پولی به جیب بزنه بهت نگفت چه مشکلی دارهنقل قول:
فکر میکنم وقتی مموری خالیه ببینی چقدر فضا خالی داره و با گفته های داخل دفترچه راهنما و پشت کارتنش مقایسه کنی:5:نقل قول:
من که هر جا شنیدم k800 بهترن دوربین دارهنقل قول:
سلام.خوبین بچه ها من یه گوشی k800i گرفتم اولاش درست کار میکرد ولی هالا موقعی که عکس میگیرم یا فیلم میگیرم نه عکس سیو میکونه نه فیلم ینی موقعی که دکمه فیلم گرفتن رو میزنم بر مگرده رو صفحه اول و عکسو میگیره ولی سیو نمیکنه فکر کنم پاکش میکونه لطفا منو راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!1
مستر ریسیت کن شاید درست بشه دوست عزیز
این کارو کردم ولی جواب نداد درست نشد
سلام
کسی می دونه می شه صدای k800 رو زیاد کرد یا نه !!؟