من ان70 داشتم واقعا musics playerنقل قول:
اون کیفیت سری w
سونی اریکسون رو نداره مخصوصا mega bass!!!
یه چیز دیگه
در مورد صفحه نمایشش یادم رفت که بنویسم
اونم اینه
که هر چند lcd
w810
کوچیکتره از n70
ولی کیفیت بهتری داره
Printable View
من ان70 داشتم واقعا musics playerنقل قول:
اون کیفیت سری w
سونی اریکسون رو نداره مخصوصا mega bass!!!
یه چیز دیگه
در مورد صفحه نمایشش یادم رفت که بنویسم
اونم اینه
که هر چند lcd
w810
کوچیکتره از n70
ولی کیفیت بهتری داره
بله se حرف اول رو توی کیفیت میزنه ولی توی بلندی مشاهده میکنیم که این طور نیستنقل قول:
دوست عزیز همه میدونیم که سریN بهترین کیفیت LCD رو دارند
ممنون از جوابت
ممنون از جوابت ولی نمی دونم چرا فقط خش خش می کنه؟:41:نقل قول:
ضمنا یه سوال دیگه هم داشتم که من برای گوشیم کدام سری از نرم افزارها رو می تونم نصب کنم؟
گوشی من = n70 music edition
منتظر جواب هستم:19:
خش خش صدا بستگی به موقعیت مکانی شما داره.نقل قول:
اتفاقا گوشی خود من هم همین هستش و فکر میکنم که برنامه های سری 60 نوکیا روی گوشی شما جواب بده.
سلام میخواستم بدونم چجوری میشه برنامه های s60 v3 رو روی n70 که s60 v2 هست نصب کرد؟ اصلا میشه؟؟؟؟
به نظر من که نمیشه.یه چند باری خودم امتحان کردم!:41:
نه عزیزمنقل قول:
version of simbiyan
با هم مچ نیستن طبیعتا برنامه ها هم کار نمیکنن
hameye kasani ke n70 darand emulator ghyafeye s60v3 ra berezand dege sorat payen nestchon font goshi avaz meshe az sis4u.coo.ir ya to forum p30world download koned
farzad sport jan ممنون
جميعا سلام!آقا من امروز رفتم يه n70 خريدم؛يه سوال برام پيش اومده و اون هم اينكه اين گوشي چقدر فراگير شده؟يعني اگر درجه تابلو شدگي k750 رو 100 بگيريم!! درصد n70 چنده؟
ضمنا من سري موزيكشو امروز از علاالدين با گارانتي طلايي خريد 300 خوبه؟
90 درصد. البته تو تبریز.
با سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز من یک گوشی ان70 موزیکال دارم که خیلی ازش راضیم فقط یک سوال داشتم که من چگونه میتوانم برنامه های رادیو را بر روی گوشی ذخیره کنم آیا برنامه ای وجود دارد اگر هست لطفا دوستان لینک دانلود و روش کارکردن با برنامه را در سایت قرار دهند فکر میکنم همچین برنامه ای اگر وجود داشته باشد بدردبخور باشد
با تشکر ازهمکارییتان
جدا؟اين قدر زياده؟نقل قول:
ولي تو تهران كه اينجوري نيست.من خودم فكر كردم شايد 30 يا حتي كمتر
البته نسبتا گوشي قديمي اي هست!
سلام من يه مشكل وحشتناك با n70 دارم لطفا منو راهنمايي كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=168580
پارسال که من خریدم 320 هزار مایش بود و به همین خاطر زیاد نبود وای امروز 240 قیمت معمولیش.
به نظر من قیمت گوشی که تو این مایه ها باشه خوب زیاد میشه.
برای نمونه شده مثل پراید...نمیدونم متوجه شدی یانه؟
نظر شما چیه؟
اقا من سه هفته پیش N70 music فنلاند (که تا حدودی مطمئنم که اصله) رو خریدم 275000نقل قول:
البته با گارانتی تعمییر(جالب نیست).
باسلام.ميخواستم بپرسم ان70موزيك درموزيك پليرش استريو وايدنينگ و لودنس داره؟اين مشخصات در ان73موزيك هست.:5:
برای کسانی که از سرعت از صفحه نمایش n70 راضی نیستندکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=164076
و کسانی که تم موزیک را می خواهند
نقل قول:
در حالت سايلنت هم دوباره صداي شاتل دوربين مي آد!
راه حل ديگه اي نبود؟
با سلام
چطوري ميشه سيستم شماره گيري صوتي N70 رو فعال كرد منظورم اينه مثلا شما يه دوست به اسم علي تو ليست شماره هاي گوشيتون داريد وقتي ميخوايد با علي تماس بگيربد آيا اين امكان وجود داره ما فقط اسم علي رو بگيم بعدش گوشي خودش اتوماتيك شماره علي رو بگيره ؟! اگه جواب مثبته لطفا توضيح بدين چه طوري اين كار ممكنه ؟
با تشكر
بالای دکمه قرمز رو 3 ثانیه نگه دار :5:نقل قول:
نقل قول:
تو قسمت تنظمیات پروفایل
حالا هر پروفایلی که میخوای
warning tones
رو off
کن به همین راحتی :46:
نقل قول:
این گوشی به سیستم
rds
مجهز نیست بنابر این نمیتونین برنامه های رادیو رو ضبط کنین
آقا بازم صداي شاتل مياد :41:نقل قول:
سلام
ببخشید یه مشکلی برام پیش اومده.راجع به گوشی موبایلم هست. گوشی من N70 معمولی هستش. از دیروز وقتی توی گالری track رو باز می کنم باز نمی شه و خود به خود برمی گرده به منوی اصلی. ریست هم کردم ولی درست نشد. فکر کنم دلیلش هم یکی دوتا theme بود که از وقتی نصبشون کردم این طوری شد . ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
من همچین مشکلی رو داشتم ریست کردم درست شد یه بار با تم اصلی نوکیا برو تو گالری ببین چی میشه یه بار هم تو کامپیوتر با pc suiteنقل قول:
که کانکت شدی برو تو رمت و یه refresh کن باید نتیجه بده اینا رو داشته باش تا بعد:46:
باید اون پرفایلی که ادیت کردی رو فعال کرده باشینقل قول:
که صدای شاتر نیاد
دوستان سلام
من امروز یه ان 70 معمولی خریدم واز سایت خود نوکیا برنامه اورگانایزر را دریافت ونصب کردم ولی نمی دونم چطور اونو اجرا کنم لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون می شم
دوستان سلام
من جدیدا ان 70 خریدم قبلا هم گوشی نداشتم اگه ممکنه به سوالهای جواب بدید
1- چطور صفحه کلید را قفل کنم ؟
2- چطور با سرویس gprs به اینترنت وصل بشم ؟
3- چطور ایکونهای روی صفحه اصلی را حذف کنم ؟
4- چطور تاریخی که بر روی صفحه اصلی نمایش داده می شه را به هجری شمسی تبدیل کنم ؟
5- چگونه ring tone را تغییر بدم ؟
6- از دوربین دوم چطور استفاده کنم ؟
ببخشید اگر سوالاتم زیاد بود نخواستم تعداد پستها زیاد شود
1. دکمه سمت چپ زیر ال سی دس بعد *نقل قول:
2
.میری تو قسمت سرویس از تو بوک مارک یه ادرسی رو انتخاب میکنی بعد روش کلیک میکنی
اگه مشکل داشتی نوع ارور رو بنویس
3
.
از این ادرس
menu
tool
phone
stand by mode
off
4. نمی دونم گوشی های ان 70 جدید تقویم هجری دارن یا نه
ولی اگه نداشتن برنامه ی تقویمو باید دانلود کنی
5. از تو پروفایها
6.به همین راحتی
از این ادرس
منو .....>دوربین البته باید کاور دوربین پشت گوشیت بالا باشه
علی اقا ممنون
می خوام بعد از چند ثانیه خودبخود صفحه قفل بشه ببخشید اگر منظورم را درست نگفتمنقل قول:
. دکمه سمت چپ زیر ال سی دس بعد *
ازکجا می تونم دانلود کنمنقل قول:
. نمی دونم گوشی های ان 70 جدید تقویم هجری دارن یا نه
ولی اگه نداشتن برنامه ی تقویمو باید دانلود کنی
چطوری ؟نقل قول:
5. از تو پروفایها
منظورم دوربینی هست که می شه باهاش بعنوان وب کم استفاده کرد نه اون دوربینی که پشت گوشی هستنقل قول:
.به همین راحتی
از این ادرس
منو .....>دوربین البته باید کاور دوربین پشت گوشیت بالا باشه
سلام خدمت اساتيد محترم
من ميخوام n70 رو فارسي كنم اين گوشي حتي عربي هم نيست كه بشه با اون sms ها رو ديد لطفا راهنمايي كنين
دوستان سلام من که ان70 مزیکال دارم که زبان عربی را ساپورت میکنه و در دریافت وارسال اس ام اس به زبان فارسی مشکلی ندارم ولی در مورد سوالی که گفتید میخواهید گوشیتان را منو فارسی کنید من که شنیدم در سرعت گوشی نقش منفی دارد وباعث میشود که گوشی کند شودولی در هر صورت شما میتوانید از لینک زیر که برایتان میزارم نسخه نمایشی برنامه فارسی ساز ان 70 را که بصورت مجانی میباشد دانلود کنید که بخشهایی از گوشی را فارسی میکند
کد:http://www.hamrahnarmafzar.com/Download/N70demo.zip
سلام.
ميخواستم بدونم روي n70 بايد بازي ها را با چه ريزوليشني نصب كرد.(ريزوليشن صفحش چنده؟)
ممنون ميشم سريع جواب بديد.
سلام
می خواستم بدونم فرق بین N70 معمولی با موزیک ادیشن در چیست؟
هم ظاهری هم باطنی؟
مرسي دوست عزيز ممنوننقل قول:
سلام دوستان من یه n70 دارم می خواستم ببینم چطور می شه با اون SMS تصویری فرستاد.با تشکر
این آدرسی که دادی ----- شده1
بهتره شما تو روز روشن و هوای آفتابی امتحان کنی2
فیلمبرداری n70 رو هم با گوشی های ارزونتر مقایسه کن 3
و...
سلام
یه برنامه هست که می تونی باهاش Sms تصویری بفرستی ولی الان گوشیم دست من نیست و اسم برنامه هم متاسفانه یادم نیست