با سلام.
اين هم براي شما دوست عزيز:
Norton AntiVirus 2006 Full
همراه با سريال
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pass:linkspark.net
اميدوارم به كار شما بياد.
Printable View
با سلام.
اين هم براي شما دوست عزيز:
Norton AntiVirus 2006 Full
همراه با سريال
دانلود:
pass:linkspark.net
اميدوارم به كار شما بياد.
ساسان جان اینا امتحان بفرمائید:نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
مهدی جون ما منتظر آپلودیم;)
از hamilton جون هم تشکر می کنم ولی خودمم از راپیدشر داشتم میخواستم RESUME هم بشه;)
برزو جون این فایل که شما لینکشو دادی 5 مگه اصلا چی هست!!!!!؟؟؟؟؟؟؟;)
سلام
به درخواست ساسان جان براتون تو پرشين گيگ آپلود كردم تا هم مشكلي نداشته باشه و هم resume داشته باشه.
در ضمن به 4 قسمت تبديل كردم كه دانلودش راحت تر باشه براتون
اين هم لينكهاي نورتون آنتي ويروس 2006 :
ُسلام خدمت تمام دوستان
من Kaspersky ورژن 5.0.383 رو نصب کردم بعد از آپدیت آنتی ویروس یک بار سیستم اسکن کرد بعد بر روی
UPDATE ANTI VIRUS DATABASE را زدم بعد از آپدیت آنتی ویروس غیر فعال شد حالا فکر کنم به کرک جدید نیاز هست و اونو از کجا میتونم بگیرم
لطفا فوری جواب بدید
موفق باشید
ICEBOYS جان اینم یک کرک برای کاسپرسکی پرو
آسیب پذیری خطرناک در ضد ویروس Kaspersky
پژوهشگران امنیتی FrSIRT نقص امنیتی خطرناکی را در نرم افزار KasperSky کشف نمودند که باعث دسترسی کامل هکر به سیستم قربانی می شود.
این آسیب پذیری را "الکس هیلر" محقق امنیتی سایت FrSIRT کشف نموده و راهنمای امنیتی آنرا نیز منتشر کرده است. بر طبق موارد نوشته شده در راهنمای امنیتی، نقص امنیتی در کتابخانه ( Library) ضد ویروس میباشد و نرم افزارهای بسیاری را آلوده نموده است. بطوریکه از این کتابخانه در بسیاری از نرم افزارهای شرکت KasPersky و شرکت های دیگری مانند شرکت F-Secure استفاده شده است.
هکر می تواند با ارسال یک فایل آلوده با فرمت CAB سیستم قربانی را تصرف نماید. این آسیب پذیری در نسخه 5.0.20.0 پویشگر فایل CAB و Library آن گزارش شده است اما نسخه های دیگر نیز می توانند آسیب پذیر باشند.
به همین سبب گفته شده است ویروس یاب های دیگری که از تکنولوژی Library شرکت KasperSky استفاده می کنند آسیب پذیر خواهند بود.
نماینده شرکت Kaspersky در شهر مسکو اطلاعت کاملی در مورد این خبر ارائه نکرده است و تنها به ذکر این مورد اشاره کرده است که شرکت نیاز به تحقیقات بیشتری در مورد این آسیب پذیری دارد.
الکس هیلر در ادامه راهنمای امنیتی خود نوشته است: "برای مثال یک هکر می تواند یک فایل آلوده CAB را برای قربانی خود بفرستد و نرم افزار ضد ویروس زمانی که این فایل را پویش نماید آنرا مورد تایید قرار داده و کدهای آن اجرا خواهند شد و هیچ نیازی به عکس العملی از قربانی وجود ندارد و قطعا سیستم قربانی به کدهای مخرب آلوده خواهد شد."
منبع:websecurity.ir
سلام دوستان
شما می دونید چرا کاسپرسکی 2006 چرا با ایمیل یلهو مشکل داره؟
من هر وقت که می خواهم ایمیلم رو در یاهو چک کنم و کاسپرسکی هم روشن باشه چیزی جز صفحه ایی سفید نصیبم نمی شود و وقتی کاسپرسکی رو خاموش می کنم درست می شود.
شما علتش را می دانید
ممنون می شوم اگر در این زمینه به من هم اطلاع دهید/
مشکل از کاسپر نیست چون منهم کاسپر دارم و راحت چک میکنم
میل کوچولو
دوست عزیز موقع add کردن کرک با ارور مواجه میشم
آخربن آپدیت برای 2005/10/4 این تاریخ میباشد
لطفا کمک کنید
سلام علیرضانقل قول:
نوشته شده توسط alireza_2000
من که این مشکل رو دارم با بیت دفندر این مشکل رو ندارم و ویندوز من هم xp است به نظر شما و دوستان دیگر این مشکل که نمی تونم با وجود کاسپرسکی وارد ایمیل یاهو شوم چیست؟
این ارووری که مینویسد
most likely the system date was put backwards after the license key installation , set the correct date and try again
لطفا پیگیری کنید
دوستان به نظر شما کدام انتی ویروس قوی و قدرتمند به راحتی آپدیت میشه
آقا مهدی سرياله برنامه norton2006 که فايلشو گزاشتيد اشتباهه اگه ممکنه درستش کنيد
نقل قول:
نوشته شده توسط Reza shabani fard
این تایپیک مال من نیست پس چرا اجازه ی ویرایش به من میده؟؟
عزيز من فقط تو پست خودت اجازه ويرايش داري.نميتوني تاپيك رو ويرايش كني.
Iceboys جان من خودم دارم از همون لیسن کی استفاده می کنم و مشکلی نداره،شما اون قبلیرو دلیت کنید بعد اینو تو دارکتوریش پیست کنید و یا از تنضیماتش وادش کنید.همین کرک واسه من الان داره کار می کنه و تا تاریخ2006/2/10کار می کنه.
نقل قول:
نوشته شده توسط sina88
سينا جان مشكلي در ديدن عكس داري كه بخواي ويرايش بكني ؟؟؟ عكس رو توي tinypic اپلود كردم و فكر نمي كنم مشكلي داشته باشه .
اقایون محترم من یه سوال دارم البته ممکنه سوالم تکراری باشه اما خب خودتون هم میدونید خوندن 120 صفحه کار ساده ای نیست
سوال ام اینه که ایا میشه با نرم افزار های مثل hide ip platinum ای پی ادرس رو عوض کرد و مک آفی رو آپدیت کرد ؟
کسی تا حالا همچین روشی رو امتحان کرده ؟
سلام
من بی خیال شدم اگه ممکن هست آخرین ورژن کاسپر اسکای و کرک سالم را در اختیار من قرار دهید چون واقعا احتیاج دارم فوریییییییییییی
بدرود
Kaspersky Anti-Virus Personal Pro 5.0.383
یا
کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. .....
Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.388
دانلود همراه با کرک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......................................
اولی نسخه پرو است و دومی نسخه معمولی.
متاسفانه كرك كاسپر از كار افتاده
منظورم اين فايل ليسنس با اين مشخصات حجمي هستش
1.35 KB (1,390 bytes)
درسته!اين کرک ديگه کار نميکنه
سلام دوباره
اونايي كه نود رو نصب دارن نمي دونم اينو برا آپديت امتحان كردن يا نه
آپديت سرور رو روي اين سايت تنظيم كنيد ببينيد آپديت ميشه يا نهکد:http://www.magistr.ultranet.ru/Nod32/
http://xoomer.virgilio.it/misterxpc/nod_upd/
http://www.lan.krasu.ru/nod_upd/
ترانه خانم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط taraneh00
اين سريال داخل اين فايل بود و من دست بهش نزدم. اگه مطمئني كه اشتباهه بايد دنبال سريال جديدش بگرديم.
البته به نظر من نورتون رو نصب نكني بهتره.
نسخه ی حرفه ای مک آفی 10 !:
میگم کسی نبود جواب منو بده ؟ :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
اگه مک افی برای اپدیت اجازه ی استفاده از ------ رو بده میشه
خب از كجا بفهميم كه اجازه ميده يا نه ؟
ميخوام ببينم تا حالا كسي اين روش رو امتحان كرده ؟
من مشکل اپدیت ندارم یه بار که خواستم استفاده از ------ رو برای اپدیت امتحان کنم هم جایی برای وارد کردن اپی پورت پیدا نکردم
منظورم از استفاده از ------ اين نبود كه اي پي و پورت رو داخل خود مك آفي وارد كنيم! خب معلومه كه جايي واسه وارد كردن اي پي پورت نداره
من خودم با anonymizer toolbar تونستم چند درصد آپديت كنم اما باز آپديت قطع شد و ديگه آپديت نميشه
ساسان جون این مکافی ده که معرفی کردید مطمعنی نسخه حرفه ای مکافیه ( چون حجمش خیلی کمه )
این نسخه از نظر آپدیت مشکلی نداره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط sAsAn.K
با سلام.
خدمت دوستان عزيزم مژده بدم كه بزودي كرك antiviruskit آماده ميشه و مراحل نهايي كار در حال انجام است و انشاءالله اينجا اولين جايي خواهد بود كه اين نرم افزار به صورت كرك شده را خواهد داشت.دعا كنيد تلاشم ثمر بخش باشه.طاعات و عبادات همگي قبول حق.
این پست حذف شد
hippo جون 17 مگه همچین کمم نیست ولی من خودم تظمین می کنم نسخه ی حرفه ایه;)
papiyoonجون چرا مشکل داره آپدیت نمیشه مثل قبلیاس:D
سلامhamiltonطاعات شماهم قبول باشهنقل قول:
نوشته شده توسط hamilton
من با سودا هم حرف زدمگفت كه اونم 99درصد كاررو رفته ولي به علت مشكلاتي تو اون1 درصد گير كرده
نه مشكل كرك باشه ها
گفت اتفاقا كرك كردنش خيلي آسونه
حالا ببينيم كدومتون زودتر كركش ميكنيد
هادي جان سلام
اوني كه سودا جان داره كرك مي كنه و تقريبا مي شه گفت كه كرك كرده antivir permium هست ولي ايني كه هميلتون جان گفته antiviruskit است كه البته سودا جان اين رو هم قراره كرك كنه اما قراره من به دستش برسونم كه هنوز فرصت اين كار نشده.
البته اميدوارم هميلتون جان موفق بشه و بتونيم از اين آنتي ويروس كاردرست استفاده كنيم.
eTrust PestPatrol Anti Spyware v5.0.2.3
یک انتی اسپای بسیار بسیار قوی که اگه تا حالا استفاده نکردید یکبار تستش کنید به احتمال زیاد مشتریش می شید.بسیاری از تروجان ها رو هم می شناسد،هوش مصنویی قوی هم داره.
لینک دانلود همراه با سریال:
ویرایش:من دانلودش کردم سریالش بهش نخورد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه سایت این antivirus kit رو مغرفی کنید
من سایت اصلیش رو میخوام