این بازی کی اومد ما نفهمیدیم
انقدر بازی نمیکنیم همه چیز یادمون رفته
چون میگن مثل مکس پین هست خیلی دوسش دارم
شاید تا حالا ده نفر گفته باشن ولی ببخشید سیستم مورد نظرش چی هست و از کجا میشه تهیه کرد البته سالم !
Printable View
این بازی کی اومد ما نفهمیدیم
انقدر بازی نمیکنیم همه چیز یادمون رفته
چون میگن مثل مکس پین هست خیلی دوسش دارم
شاید تا حالا ده نفر گفته باشن ولی ببخشید سیستم مورد نظرش چی هست و از کجا میشه تهیه کرد البته سالم !
بازی به صورت انحصاری فقط برای XBOX 360 هستنقل قول:
یه سری میگفتن قراره واسه PC،بیاد ولی شایعه بود،درسته؟؟!نقل قول:
باور کنین که خیلی دلم به حال 360 میسوزه،واقعا بازیهای انحصاریش کمه!حالا نمیخوام باز جر و بحث راه بیفته.
قابل ذکر هست که این اولین بازی بود که در این سبک(یکمی ترسناک) : د ی من بازی کردم!اولش خیلیی یکمی ترسیدم!گفتم یا خدا چه غلطی کردیم اینو گرفتیم،ولی دیگه بعدش خیلی باهاش حال کردم.
این Manscript (درست نوشتم؟) ها به چه دردی میخورد؟!
بازی جالبی بود واقعا....خیلی حالت دلهره ای داره.:40:............. بعضی جاهاش که گیر می کردم یه چند وقتی ول میکردم و بعد میومدم و ادامش میدادم .............خیلییییییییییی هیجانیههههه..........مخصوصا اونجا هایی که همه با هم میریزن رو سرت یا اونجاهیی که تیر نداری و فرار میکنی .......
قرار که بود ولی Microsoft کنسلش کردنقل قول:
یه سری میگفتن قراره واسه PC،بیاد ولی شایعه بود،درسته؟؟!
داستان بازی کامل تو اینها گفته میشهنقل قول:
این Manscript (درست نوشتم؟) ها به چه دردی میخورد؟!
و اگه همش رو جمع کنی achieve میده
manuscript ها در اصل همون صفحات کتابی هستند که الن نوشته ولی یادش نیست تصف لذت خوندن بازی به خوندن همین اسکریپت ها و بعدش دیدن همون اتفاقات نوشته شده در اون پیج ها در بازی هستش .
ولی داستانش خیلی اولش برای من گنگ بود. سرو تح نداشت ! ! ! اونجا زنش تو خونه کمک خواست بعد که رفتم خونه سر از جنگل در اورد ! ! ! :18:
حیف شد
ولی کاریش نمیشه کرد برای این بازی هم شده باید یک کنسول دیگه هم بگیرم :دی
ManScript ها صفحات كتابي هستند كه Alan داستانش رو توي ذهنش داشته اما هيچ وقت اون رو ننوشتنقل قول:
بعد از مدتي Alan متوجه ميشه كه تمام اين اتفاقات توي ManScript ها توضيح داده شده
به اكثر اين سؤالات پاسخ داده ميشهنقل قول:
آموزش استخراج Sound و Music بازی Alan Wake رو در تایپیک " آموزش استخراج Music و Sound از بازیها" قرار دادم.
دیروز DLC اول با نام the signal منتشر شد که در شبکه لایو 560MSP قیمتش هستش. دوستانی که دانلود کردن ما رو بی خبر نزارن
به هیچ وجه نمیشه بدون دانلود از مایگروساقت گیرش اورد ؟ مثلا یکی بگیره ابلودش کنه جایی!!
نمرات ALAN WAKE : THE SIGNAL
IGN : 90
Worth Playing : 90
Totally360 : 90
Eurogamer Italy : 90
GameTrailers : 85
Gaming Age : 83
GamerNode : 80
Gameblog.fr : 80
Meristation : 80
ZTGameDomain : 78
GamingXP : 78
3DJuegos : 74
GameSpot : 70
Eurogamer Portugal : 70
Gamereactor Sweden : 70
Telegraph : 60
Eurogamer: 60
میانگین نمرات بر اساس 17 نقد :
metascore : 77
نقل قول:
کد:http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/alanwakethesignal
سلام،
دانلودش کردم 2-3 روز پیش،540 پوینت میخواست،نسخه بعدی یعنی the writer، 560 تا میخواد.
خیلیییییییییییییییی کوتاه بود!(3 ساعته تمومید!)
محتوای مخفی: ممکنه داستان لو بره!
جالبه که توش حتی سایه ی خود alan هم سایه داره!!:دی
محتوای مخفی: داستان لو میره ها!: د ی
خوب برادر من دیگه از این بهتر چی میشه !!!!!!!! فکر کنم خیلی از نکات گنگ داستان رفع شه
بازيش به نظر من خيلي يك نواخته بعد از يكي دو ساعت آدم خسته ميشه.شبيه مخلوطي از سايلنت هيل به اضافه تنها در تاريكيه.من كه كلي منتظرش بودم با ديدنش پاك نا اميد شدم.هنوز تمومش نكردم تا اوجايي رفتم كه دمه خونه آلن اون پرنده ها بهمون خمله ميكنن و بايد با منور و چراغ قوه دكشون كنيم.
ولي انصافا لوكيشناش خيلي با خاله گرچه همشون شبيه همن و جنگلو خوب ترسناك از آب در آوردن
من 2 هفته هست تمام کردم .... انقدر از دست اون آدم های تبر بدست ها فرار کردم که نگو چون بازی باعث هیجان و استرس و ترس میشه جالب هست... فقط شب ها بازی کنید که به اوج برسید ...و بازی با لامپ های خاموش خانه .... :18:
بازیش زیاد ترسناک نیست یعنی اصلا به ترس سایلنت هیل نمیرسه ...
باید اسم بازی رو با Alone in the dark عوض میکردن ...
ولی در کل بازی خوبیه ...
بازیو دیروز تموم کردم !
حالم بد شد انقدر تو تاریکی با چراغ قوه بودم ! فک کنم چشام 6-7 نمره ضعیف شده باشن ! : دی
بازی بدی نبود اما پایانش ضد حال زد بم ! این همه من تحمل کردم تا آخرشو ببینم که اونم هیچی معلوم نشد ازش ... هیییی ...
حالا نسخه ی بعدیش اومد شما ها بگیرید تعریف کنید من دیگه حال بازی ندارم :دی
حجمش چقدره؟ ببينم با اينترنتم ميتونم دانلودش كنم يا نهنقل قول:
:18:نقل قول:
بازیو دیروز تموم کردم !
حالم بد شد انقدر تو تاریکی با چراغ قوه بودم ! فک کنم چشام 6-7 نمره ضعیف شده باشن ! : دی
بازی بدی نبود اما پایانش ضد حال زد بم ! این همه من تحمل کردم تا آخرشو ببینم که اونم هیچی معلوم نشد ازش ... هیییی ...
حالا نسخه ی بعدیش اومد شما ها بگیرید تعریف کنید من دیگه حال بازی ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به نظرم بازی بهترین ÷ایان ممکنو داشت!!!
شما چجوری این حرفو می زنی؟؟
خب قرار بود بازی اخرش باز تموم شه که هرکسی برداشت خودشو از بازی داشته باشه که بنظر من ایده خارق العاده ای بودش!!
شما کاملا به سینماتیک های بازی دقت کردی؟؟اگه زبانتونم خوب باشه و سینماتیک هارو هم دیده باشین از اولین نفراتی هستین که بازیو کاملا فهمیده و این حرفو درباره بازی میزنه!!!
از نظر داستانی بنظر بسیاری بهترین بازی تاریخ بوده ، برای خود من هم همین طور بود
آره،240 مگ بود!یا 600 مگ بود: دینقل قول:
فرقشون زیاد نیست: د ی
نقل قول:
حجمش چقدره؟ ببينم با اينترنتم ميتونم دانلودش كنم يا نه
در ضمن مجانی هم نیست و 560 MSP قیمت داره!!
بچه ها من این بازی را از سایتی سفارش دادم که بیاد می خواهم بدونم بازی قشنگه یا نه.
قشنگ ؟نقل قول:
یک شاهکار بی نظر و فوق العادست
گرافیکش یکی از بهترین هاست و داشتان و صدا گذاریش که جای خود دارد
باز هم ممکنه به سلیقه شما خوش نیاد
ممنون از توضیح شما ولی داستانش چیه؟نقل قول:
داستانش مربوط میشه به یک نویسنده که میرن به یک شهر کوچیک و اونجا دچار کابوس این حرفا میشه... بعد شهر تغییر چهره میده و تاریکی اونجا رو میگره و شما باید هم تاریکی رو مغلوب کنید و هم اینکه چنتا کار دیگه انجام بدید. بازی هم زیاد بین خواب و واقعیت انجام میشه.. جزئیات رو خودت تو بازی میبینی و همینقدر بسهنقل قول:
ممنون از توضیح شما ولی داستانش چیه؟
کلا داستانش واقعا عالی هست ....
برای من سازگار نیست :31:نقل قول:
داستانش مربوط میشه به یک نویسنده که میرن به یک شهر کوچیک و اونجا دچار کابوس این حرفا میشه... بعد شهر تغییر چهره میده و تاریکی اونجا رو میگره و شما باید هم تاریکی رو مغلوب کنید و هم اینکه چنتا کار دیگه انجام بدید. بازی هم زیاد بین خواب و واقعیت انجام میشه.. جزئیات رو خودت تو بازی میبینی و همینقدر بسه
یکم داستانت مشکل داره:نقل قول:
داستانش مربوط میشه به یک نویسنده که میرن به یک شهر کوچیک و اونجا دچار کابوس این حرفا میشه... بعد شهر تغییر چهره میده و تاریکی اونجا رو میگره و شما باید هم تاریکی رو مغلوب کنید و هم اینکه چنتا کار دیگه انجام بدید. بازی هم زیاد بین خواب و واقعیت انجام میشه.. جزئیات رو خودت تو بازی میبینی و همینقدر بسه
آلن ویک یک نویسنده میباشد که رمانهایی در سبک ترسناک مینویسد و رمانهایش بسیار پرفروش نیز هستند. آلیس نامزد آلن ویک است. از زمانی که آلن با آلیس آشنا میشود، خوابهای عجیبی به سراغ او میآیند. آلن میفهمد که این خوابها بسیار شبیه به همان داستانی است که خودش در کتاب اولش نوشته است. آلن دچار مرض بیخوابی مزمن میشود.
نامزدش آلیس که این اوضاع را میبینید، به آلن پیشنهاد میکند که برای مدتی از کار فاصله گرفته و به کلینیک درمانی که در کنار شهر زیبای برایت فالز واقع شده برود. آنها در نزدیکی شهر تصادف میکنند( آلیس راننده بوده). وقتی آلن به هوش میآید، همسرش را پیدا نمیکند. او به طرز عجیبی ناپدید شده است.
در ابتدای بازی آلن ویک به همان کلینیک درمانی میرود تا بلکه درمانی برای بیماریاش پیدا کند. این کلینیک در نزدیکی شهر کوچک برایت فالز واقع شده و از سر و صدا و شلوغیهای شهر دور است. آلن در کلینیک دورههای درمانی را گذرانده و بیماریاش بهبود میابد. او دوباره میتواند بخوابد. آلن در کلینیک زنی مرموز را میبینید که بسیار به نامزدش آلیس شبیه است. به یکباره، دوباره خوابهای عجیب او باز میگردند و این بار در قالب کابوسهای وحشتناک.
آلن ویک دوباره شروع به نوشتن میکند. این بار او کتاب جدیدی را شروع میکند که بر پایه همان کابوسها نوشته میشود. در این میان واقعهای بسیار بسیار مرموز و وحشتناک رخ میدهد!
شهر برایت فالز شروع به تغییرات چندشآوری میکند و این تغییرات بسیار شبیه به کتاب جدید آلن ویک هستند. گویی نوشتههای آلن به حقیقت تبدیل میشوند! آلن با یک کلت و چراغ قوه باید از جان خود محافظت کند و بفهمد که چه اتفاقی در حال وقوع میباشد.
آقا این برا پیسی نمیاد؟
فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.نقل قول:
نه دوست من احتمالش بسیار بسیار کم هست برا PC بیاد!نقل قول:
آقا این برا پیسی نمیاد؟
مذاکرات با کی؟ چی؟ :دینقل قول:
فکر نکنم ولی دارن مذاکرات شده.
بالاخره جواب قطعی شد که برای pc میاد یا نه!
در 2 سایت زیر متوجه خواهید شد!
کد:http://xbox360.iranictnews.ir/T_119146_____alan-wake-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-pc-%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%84-%D8%B4%D8%AF.htm
کد:http://www.gamersland.ir/forums/showthread.php?tid=2610
دوست عزیز این دو تا سایت کاملا غیر معتبر هستند!!!
یجوری گفتی سرانجام مشخص شد گفتیم تو سایت رسمی رمدی زده !!!
این سایتایی که گزاشتی تازه تاسیسن هیچ گونه اعتمادی هم نمیشه به مطلبش کرد .
کار ندارم میاد یا نه ولی از 2005 که پیگیر ساخت این بازی بودم از 2005 استارت ساخت برای پی سی زده شده بود یعنی بازی برای پی سی تا سال 2008-2009 داشت پیش میفرت بعدا متوقف شد ...
ممکن نیست مسه گیرز او وار یه سال بعد برا پیسی بیاد؟نقل قول:
بالاخره منم این بازی رو شروع کردم چون میخواستم سر صبر و با تمرکز بازی کنم .... اول از همه بگم گرافیک بازی پایینه! :31:؛ کاملاً مشخصه تیم بازی قسمت اعظم کار خودشون رو روی مساله گیم پلی و داستان قرار دادن گرافیک در مراحل بعد قرار داشته ..
این گرافیکی که من دارم میبینم حس مکس پین و کلاً گرافیک بازی های سال 2005 رو زنده میکنه (به موی الن دقت کنید تا ببینید من چی میگم، تکسچرهای ماشین و زمین و سطل آشغال و .... ) اما واقعا این گرافیک من رو ناراحت و زده نکرد .... برعکس، مثل مکس پین این استیل گرافیکی به بازی میاد و اون رو باور پذیر تر کرده به نظرم..
اما ...
اون چیزی که من رو هاج و واج کرده و تو فکر برده گیم پلی کوبنده و داستان فوق العاده پیچیده و فلسفی این بازی هست..
سم لیک رو باید نابغه ی داستان نویسی بازی های ویدیویی معاصر بدونیم... شخصاً عاشق تماشای سریال Night Springs شدم و در طول بازی همش اینور اونور رو میگردم تا یه تلویزیون پیدا کنم و این سریال رو تماشا کنم.. نحوه ی صداگذاری ناهماهنگ با لبها، استایل فیلم برداری و ... من رو شدیداً یاد Max Payne میندازه.
در اپیسود اول نظریه ی Quantum Suicide و جهان های موازی توسط دکتر Barclay Colvin مطرح شد... این مسائل جای بحث و تبادل نظر بسیار زیادی داره.
من در مورد این بازی میگم : پیچیده ترین بازی سال 2010 ... یا دهه.
گرافیکش مورد قبول بود به نظر من،نقل قول:
_
به نظر من این بازی ظرفیتش رو داشت که همچین چیز هایی در اون مطرح شه،یه سوال از خودت دارم(به بازی ربطی نداره)،خودت به Quantum Suicide اعتقاد داری؟خیلی درک بالایی میخواد،نه؟ من که احتمالا هنوز درکم به اون حد نرسیده،ممکنه به همین دلیل از اپیسود اول خوشم نیومد(خوشم اومد،ولی چندان منو مجذوب نکرد،اپیسودهای بعدی منو علاقه مند تر کرد،) برای اینکه بتونیم در مورد این بازی و مخصوصا داستانش نظر بدیم،باید مطالعات زیادی هم داشته باشیم،این بازی اومده خیلی از موارد علمی رو قاطی هم کرده،البته باز هم باید متشکر سم باشیم که همچین ذهن خلاقی داره(این بشر چه هست؟؟!)
گرافیک بازی بسیار بالاست .نقل قول:
کاراکتر ها خوب کار نشدن و شاید منظور شما از گرافیک پایین ، کاراکتر ها باشه ولی جنگل بسیار خوب کار شده و آدم از دیدن جنگل زیبا لذت میبره .
:18:یعنی واقعا اون گرافیک و اون نورپردازی خارقالعاده به بازی های سال 2005 میخوره ؟ تمام سایت ها و مجلات اگه از هر جای بازی هم انتقاد کرده باشن ولی در مقابل گرافیک و نورپردازی هیچ ایرادی نگرفته اند .نقل قول: