مثلا میشود اپدیت ها ای که از اینترنت گرفتیم رو یه جای دیگه کوپی کرد و وقتی ویندوز جدید نصب کردیم دوباره ان ها رو پیست کرد
Printable View
مثلا میشود اپدیت ها ای که از اینترنت گرفتیم رو یه جای دیگه کوپی کرد و وقتی ویندوز جدید نصب کردیم دوباره ان ها رو پیست کرد
بله دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید آپدیتها را مجزا از سایت مایکروسافت داونلود کنید و بعدا از ان استفاده کنید یا می توانید از AutoPatcher
مخصوص ویستا که هر ماه منتشر می شود استفاده کنید.
دوستان عزیز.ویستا درایور مودم منو نمیشناسه.مردم از بس تو نت گشتم.اگه کسی درایورشو داره برام بزاره ممنون میشم.مودمم دیتاشینه datasheen pci d562is
moshkel da nasbe vista 64 bit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ...نقل قول:
توی پیغام که اشاره کرده
ویستا 64 بیت شما باید در حالت Boot نصب بشه!
ممـنــون :)
مـیـثــم
مرسی امتحان میکنم
حق با شماس
حالا کدوم نسخه از همه بهتره ؟
بیزینس
خانگی؟
بهترینش و جامعترینش رو معرفی کنین لطفا
یک سوال دیگه هم دارم
درایو مودمم رو هم نمیشناسه
اینل 536ep
لطفا میشه بیشتر توضیح بدید ولینک هم بدید و دقیقا بگید باید چکار کنم
ultimate کامل ترینه درباره درایور مودم هم سی دی مودم رو کپی کن تو هارد و روی فایل نصبیش راست کلیک کن ودرقسمتcompatibility وقسمت compatibility mode را تیک بزن و'گزینه windows xp sp2 را انتخاب کن وحالا فایل رانصب کن ببین مودمت را می شناسه.نقل قول:
اینم لینکAutoPatcher 2007 may2 fullنقل قول:
در ضمن هر موقع که ویندوز ویستا نصب کردی این pach ها را باید نصب کنی.
اینم یه لینک دیگه از auto pacher
منظورتان گرفتن آپدیتها از سایت مایکروسافت است یا داونلود AutoPatcher ؟نقل قول:
برای داونلود آخرین نسخه AutoPatcher برای ویستا به آدرس زیر سری بزن :
برای داونلود از سایت مایکروسافت باید اول نام آپدیتهایی را که منتشر شده و سیستمت به آن نیاز دارد یادداشت کنی و
سپس به آدرس زیر رفته و بر اساس نام جستجو و نسخه مورد نظر را داونلود کنی :
+++
نیازی نیست که حتما ultimate رو نصب کنی چون به امکانات اون نیازی نداری . اون ترکیب بیزینس و هوم پریمیوم هست. اگر استفاده تو فقط خونگی هست و به هیچ دومینی هم وصل نمی شی و با شبکه ها هم زیاد کار نداری (اینترنت رو نمی گم) بهتره همون هوم پریمیوم رو نصب کنی. هم آئرو داره و هم مدیا سنتر.
جواب ما رو یکی بده
بهترین نسخه ی ویستا چیه؟
اگه مودمو ویستا نشناسه من چیکار کنم؟
مگه شما ویستا باز نیستید؟
پس چرا جواب نمیدید؟
سلام دوست عزیز منم سوال شما رو داشتم دوستان لطف کردن جواب دادننقل قول:
همین بالا تو همین صفحه
[QUOTE=toraj;1158206ultimate کامل ترینه درباره درایور مودم هم سی دی مودم رو کپی کن تو هارد و روی فایل نصبیش راست کلیک کن ودرقسمتcompatibility وقسمت compatibility mode را تیک بزن و'گزینه windows xp sp2 را انتخاب کن وحالا فایل رانصب کن ببین مودمت را می شناسه.
.[/QUOTE]
سلام دوست من این کار رو کردم نمیشه
میخوام بدونم خود شرکت اینتل درایور جدیدی برای وییندوز ویستا ارائه نکرده ؟
دوستان سلام من چند روزی میشه که ویندوز ویستا گرفتم و نصب کردم ولی من هر جایی که عکس ویستا رو دیدم عکس بالای استارتش بالا بوده نه تو خودش ولی برای من توی خودشه حالا شما دوستان این عکس را ببنید تا متوجه بشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تورو خدا راهنمایی کنید که چه جوری بیارمش بالا مرسی
آقا کسی درایور مودم اینتل 536ep برای ویندوز ویستا نداره؟
آخه بی اینترنت که ویندوز حال نمیده
اگر کسی آدرسی چیزی داره ممنونم که به ما هم یک حالی بده
بچه ها چجوری میتونم آیکون های دسکتاپ ویستا را کوچکتر کنم ؟
کنترل را نگهدارید و اسکرول موس را بچرخانید
نه دوست عزیز هنوز درایوری برای این مودم برای وستا نیومده.نقل قول:
سلام
میشه لطفا یه فایروال یا اینترنت سکیوریتی خوب که روی ویستای 64 بیت نصب بشه معرفی کنید ؟
در ضمن اگه حجمش جوری باشه که بشه با خط تلفن دانلود بشه ممنون میشم :20:
اگر از مودمهای گیگابایت که قیمت زیر 10000 تومن دارند استفاده کنی؛ به خوبی هم نسخه 32 و هم 64 ویستا رو ساپورت می کنن و سرعت خوبی هم دارندنقل قول:
سلام.
دوستان میخواستم ببینم کارت گرافیک geforce 6200 256mb ویندوز ویستا و aero را خوب ساپورت میکنه یا نه؟یعنی وقتی پنجره ها را میگیریم و میکشیم تیکه تیکه نمیشه؟
ممنون.
اگر داری و می خوای ازش استفاده کنی ؛ بد نیست کارتو راه می ندازه و مشکل آنچنانی ندارهنقل قول:
ولی اگه می خوای تازه بخری که اصلا فکرشو نکن. حداقل یه کارت گرافیک با چیست سری 7 بگیر
نه دوست عزیز من این کارت گرافیک رو دارم.پس مشکلی ایجاد نمیشه.
پس میرم میخرم.
شما نمیدونید ویندوز ویستا کدوم شرکت بهتره؟
بچه ها تو ویندوز Xp وقتی تو شبکه هستیم علامت دوتا مانیتور میاد کنار ساعت سیستم که نشون میده سند و ریسیوی وجود داره یا نه اما توی ویستا اون علامت مانیتورها میاد ولی خاموش روشن نمیشه که وجود سند و ریسیو مشخص بشه .
آیا چاره ای برای این کار وجود داره ؟
قبلا نرم افزار دایل اسپای را رو ویندوز Xp داشتم که حالا روی ویستا کار نمیکنه . چیزی توی این فازا میشناسید که کمک کنه چون اونم کار همون کانیتورها را انجام میداد .
یه سوال دیگه هم دارم . از زمانی که ویستا نصب کردم توی یاهو مسنجر نمیتونم فارسی تایپ کنم باید چکاری انجام بدم که این قضیه ردیف بشه ؟
ممنون
بهتر این هست که از اینترنت بخری. مثل همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اما اگر می خوای از مغازه بخری بدون شک امپرور بهترین هست . کرکش هم کاملا درسته و کار می کنه. البته من مطمئن نیستم که ریتیل باشه و ممکنه که آر تی ام باشه اما به هر حال از بقیه بهتره و نسخه بتا رو به اسم آخرین نسخه نمی ده.
[QUOTE=atrin777;1163694]بچه ها تو ویندوز Xp وقتی تو شبکه هستیم علامت دوتا مانیتور میاد کنار ساعت سیستم که نشون میده سند و ریسیوی وجود داره یا نه اما توی ویستا اون علامت مانیتورها میاد ولی خاموش روشن نمیشه که وجود سند و ریسیو مشخص بشه .
روی عکس دوتا مانیتور راست کلیک کن وگزینه turn off activity animation را انتخاب کن حالا مثل xp دو تا علا مت روشن
خاموش می شود.
نقل قول:
روی عکس دوتا مانیتور راست کلیک کن وگزینه turn off activity animation را انتخاب کن حالا مثل xp دو تا علا مت روشن
خاموش می شود.
خیلی ممنون.:27: :46:نقل قول:
با سلام ایا ویندوز ویستا انتی ویروس لازم داره اگر لازم دارد بهترین انتی ویروس سازگار با ویستا را معرفی بفرمایید با تشکر:20:
با سلام مجدد . ایا سایت و یا کتابی که اموزش کار با ویندوز ویستا را داشته باشد وجود دارد در صورت امکان راهنمایی بفرمایید . اموزش اسان باشد .با تشکر و قدر دانی از زحمات شما:20:
ویستا از نظر مایکروسافت امن است ولی تا همین لحظه حفرهای زیادی داشته است و بهترین آنتی ویروس برای ویستانقل قول:
هم NOD32 است چون سرعت ویستا را هم زیاد پایین نمیاورد.
در مورد ويندوز ويستا و Internet Explorer آن مشكلي داشتم.وقتي از IE در ويستا استفاده ميكنم و مثلا روي لينكي كليك راست ميكنم تمام گزينه ها مشاهده ميشوند ولي عملا همگي آنها غيرفعال هستند و امكان اينكه با موس روي آنها رفت و آنها را انتخاب كرد وجود نداره.مشكل از كجاست؟راه حل چيست؟
با تشكر.
دوستان این کرکی که تو shop.p30word گفته شده که کامل ویندوز رو اکتیو می کنه و کلا تایمر رو بر می داره رو کسی داره ؟
بچه ها كسي با ياهو مسنجر مشكل فارسي نوشتن نداره ؟
راستي من با نرو هم مشكل دارم آيا راه حلي داره ؟
ممنون
یاهو مسنجر نسخه جدیدش هیچ مشکلی نداره و نرو هم از همین چند نسخه چدید که اومده مشکلی با ویستا نداره.نقل قول:
دوستانی که با مودم Zoltrix Smart Spirit مشکل داشتند ( در ویستا) آیا مشکلشون حل شد ؟
ضاهرا یه درایور برای ویستا اومده اما جواب نمیده به بعضی از مودمها .
سلام اول تشکر میکنم از توجه شمانقل قول:
باید خدمت شما عرض کنم که من از یاهو مسنجر 8.1.0.239 استفاده میکنم . اگر ورپنه جدیدتری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید .
در ضمن نرو هم ورپن 6.6 و 7 آلترا را امتحان کردم خوب جواب نمیده وقتی میخام دیتا رایت کنم پیغام میده که سی دی جای خالی به حد کافی نداره .
ببخشید یه مشکل جدید هم اینه که جای حروف (پ) و ( ژ ) روی کیبورد عوض شده .
نقل قول:
در مورد این قضیه هم امتحان کردم جواب نداد .
ممنون میشم کمک کنید :11:
مطمعنی جواب نداد من دارم استفاده می کنم دو تا مانیتور هم روشن خاموش می شوند یاهو هم از ورژن 8.1.0.244نقل قول:
اسفاده کنید جواب میده در ضمن نرو هم ورژن 7.8.5 و7.9.6 برای ویستا کار می کنند به خصوص آخری که از aero هم
استفاده میکنه وبجای ژ از کلید های ترکیبی shift,c اسفاده کنید پ هم که همون کلید ژ هست.