mehdidll
براي قفل گذاشتن هم بهتره به شركت هايي كه تو اين زمينه فعاليت مي كنند مراجعه كني و هزينه كني !
Printable View
mehdidll
براي قفل گذاشتن هم بهتره به شركت هايي كه تو اين زمينه فعاليت مي كنند مراجعه كني و هزينه كني !
Isaaaac جان !
پس آموزش wmt چی شد ؟!
شما بذار ...
در ضمن احتمالا ایشون نمی خواند هزینه کنند !!!
راستی یه هفته ای بود نبودی !
کجا بودی به سلامتی ؟!
يه سوال ديگه
توي IsoBuster این علامت + بغل فایلها یعنی چه ؟!!!!!
آقا ببخشيد توآخر اين مقاله نوشته كه اگر سيدي نقره اي بود ميتونيد ازش ايميج بگيريد منظورش چي بوده وچه طوري؟نقل قول:
نوشته شده توسط Isaaaac
ميشه تو هلپش پيدا كردنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
در ضمن تو UltraISO يه پوشه رو تغيير نامه بده به نقطه خالي ( . )
ببين همين اتفاق تو ايزو بيوستر براش مي افته
جالبش اينكه بعد از سيو شدن در UltraISO اون پوشه و محتواش غيب ميشه !
در ضمن كسي ميدونه چرا فايلهايي كه WTM داره رو وقتي خودمون اضافه ميكنيم به سي دي بدسكتور نيست ولي وقتي خود wtm به سي دي اضافه ميكنه بد سكتور ميشه ؟ !
اصلا چرا فايلي كه راحت خونده ميشه ( محتواش ) بد سكتور ميشه ؟
مهدي جان عزيز!
1-اولا کرک مال من نيست(چون من چيزي از دنيا حاليم نيست) مال Magic_h2001 که احتمالا تا حالا از magic ps اون استفاده كرديد يا حداقل اسمش رو شنيديد
2- نه تنها سن شما عيب نيست بلكه باعث افتخاره!! واقعا ميگم.برنامه نويس همين copykiller هم وقتي نسخه 3.5 رو بيرون داده سنش 15 سال بوده(سال 2003) آگه باور نمي كني در نسخه 3.6 قبل از كرك كردن شماره سريالي كه براي نسخه 3.5 دادم وارد كن تا اينكه عكسش رو هم ببيني كه ميگه اين شماره غير قانونيه و به جد و آباد... آدم فحش ميده. الان كه اين سن رو داري به همه كمك مي كني وقتي سنت رفت بالاتر مثل خيلي ها در اينجا فقط سيوال مي پرسي و حاضر نيستي بيخود به هيچ كس كمك كني يا مثل ...(که همه توی این تاپیک می شناسیمش) جواب سلام كسي رو هم نمي دي آخه وقتش خيلي پره :tongue: انگار .... كاش جاي تو بودم به سن تو كاش ...:sad: :sad: :sad: :sad:
3- در ضمن تا اونجا كه من ديدم طرز كار اين برنامه اون طوري كه تو فكر ميكني نيست. يعني اينجور نيست كه مثل تي زد عمليات اجرايي انجام بده (چون تو گفتي تغيير بخصوصي در برنامه ايجاد نشد. نگاه ميكنم و اگه فهميدم..(من هيييييييچي نوفهمم)
4-بله نوشته شده که شما بايد از توي پوشه محل نصب برنامه پوشه كپي كيلر 3 روي (كه گويا و مقداري فايل خراب هست) روي توي سيدي كپي كني البته همراه با پوشه! اين براي سيدي هاي ديتا و صوتي هست واگر خود سيدي اتوران نداشت ميتوني از فايلهاي داخل پوشه اتوران استفاده كني كه گويا اگر از روي سيدي رايت بشه اين اتوران هنگام گذاشتن سيدي در درايو پيغام رايت غير مجاز ميده وسيدي بي استفاده ميشه . در ضمن براي رايت بايد در نرو فقط از مد 1 استفاده بشه و discatonce .
5 - من خودم هم نفهميدم اگه فقط نياز به كپي بود پس اين كرك به چه درد ميخورد؟!!خود برنامه در قسمت هلپ تمام مراحل رو با عكس شرح ميده
6- در ضمن من هم مهدي هستم ساكن اصفهان!!!!
سلام مجدد
اين نرم افزازي كه برا cd cops تو وبلاگ آقا پيمان معرفي كرده بودين مال ورژناي قديمه من ميخوام cd cops 2.10رو كپي كنم كه الكل ميتونه ولي يه ايرادي كه داره بايد طررف مقابل هم شبيه سازي قفلش فعال باشه وكلون هم نميتونه بزنه طرز كار قفل هم بدين روشه كه مياد وسطح سي دي رو بررسي ميكنه - ميگم حالا بعد ايميج گرفتن با الكل اگه يه سيدي نقره اي بخريم ورو اون بزنيم اون وقت چي؟
با سلام
یکی این clon2.5 برای من آپلود کنه ویا آدرس دانلودشو بنویسشه
ضمنا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورژن نیست
رضا جان سلام
شما به اين جا يه سر بزن كارت را مي يفته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوست عزیز آقا رضا
تشکر میکنم
سلام به آقا مهدي گلنقل قول:
آموزش Wtm اينجوريه كه تويه help برنامه نوشته و معمولا بهترين راهنماست
اول فايلهاي پوشه image- imp رو داخل ايميجي كه مي خواي قفلدار بشه مي ريزي هرقدر بيشتر باشه قفلت قويتره بعد مي ياي تويه برنامه image رو انتخاب مي كني بعد كليد protect رو فشار مي دي و بعد از پايان كار سيدي شما قفل داره و به سختي رايت مي شه همين
البته اساس كارش مثل همون copykiller است از رايت raw جلوگيري مي كنه مي توني اتوران پروتكت هم باهاش درست كني البته همون قفل اتوران copykiller هم اگر فايل با اسم setup رو استخراج كني و در جاي ديگه بزاري راحت اجرا مي شه
ما در خدمتيم اگه سوالي باشه
آقا مهدي سلام من اوون آموزش مربوط به شناسايي قفل رو خوندم اما كافي نبوده اگه ميشه راهنمايي بيشتري كنيد
دوستان عزيز سلام
اگه يكي لطف كنه و اون قسمت چك كردن اتورون copykiller را اموزش بده ممنون ميشم
دوست عزیز خیلی ساده است اون فایلهائی که همراه برنامه روی سی دی ریخته میشن weak sector هائی هستند که در هنگام رایت روی سی دی نمی رن و برنامه چک می کنه اگه بودند سی دی اصلی اگه نبودند سی دی رایتی البته خیلی راحت قابل کرک استنقل قول:
نوشته شده توسط ehsan30
اقا مهدي
ميشه شكل قفل نگهبان و اونايي كه در آموزش شناسايي قفل گفته بوديد يه جا بذاريد منم ببينم.
IRANI118 جاننقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
دارم تما لینک ها رو درست می کنم یه کم صبر کن در ضمن پروفایل های جدید رو برای cd cops رو هم می زارم
-----------------------------------------------------
راستی دوستان کسی نمی دونه قفل cd cops رو با چه نرم افزاری می زارن
----------------------------------------------------
برای رایت می تونی از clon cd v3.2.1.1 استفاده کنی و با استفاده از پروفایل قفل نگهبان که من گذاشتمنقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
و فعال کردن گزینه cue در کلون سی دی براحتی قابل رایت است .
مهدی جاننقل قول:
برای اینکه همه بتونن از مقاله شما استفاده کنن کد ها و سیو ویزوال بیسیک رو همراه با توضیحات بزارید
درسته که می گید از vb سر در نمیارید ولی همین اندازه که این رو درست کردید توضیح بدید
ممنون
-------------------------------------------------------------
ضمناً دوستان از این بعد بخاطر اینکه قفل یه سی دی رو چند بار بررسی نکنیم هر کدوم بعد از شکستن
هر قفل سی دی جزئیات کار رو همرا با روش شکستن قفل بصورت یک فایل PDF برای همه قرار بدید
اقا مهدي چه جوري همه قفلارو با اين كلون 2.5 ميشكني؟ ما هر كاري مي كنيم نمي شه.
دوم اينكه ميشه اين كرك clony xxl را بذاری من از لینکای قبلی نتونستم دانلود کنم.ببینم یه فری ویر دارم نمی دونم به چه زبونیه؟
سوم اینکه بلایند رایت با بلایند سویت فرق داره؟
با سلام ...
soda جان !
ضمن تشكر از اين نكته كه فرموديد .
آخرش ما نفهميديم اين علامت هاي IsoBuster معنيش چيه ؟!
خوب لااقل شما يه آموزش كامل از wmt بذار !
من فكر مي كنم اين wmt بعد از اضافه كردن فايلها ، يه كار ديگه مي كنه !
================================================== ==============================
آقا مهدي گل !
من ناراحت نشدم ... البته نمي دونم چرا اون لحظه اين ها را نوشتم و دست خودم نبود !! بعدش هم يك خورده از اون ها را پاك كردم !
دوست عزيز ! خيلي چيزهايي كه اينجا معرفي مي شه مال هيچ كدوممون نيست ! يعني مال نويسنده و شركتش هست ! بنابراين نياز به توضيح نيست كه كرك مال كي هست ! يعني از لينك دانلودش تابلو بود كه كار مجيك هست !
عزيز ! خجالتمون نده ... من چاكر همه دوستان هستم !
يعني اون پسره كه زبونش را در اورده و فحش ناموسي مي ده ( كه البته من اولش نفهميدم ، توي همين انجمن خوندم كه اون متنش يه فحش بد بوده ) ، برنامه نويسش هست ! البته خيلي خوبه اما طرف واقعا بي ادب هست ! البته ما هم كه از سريال قلابي استفاده مي كنيم ، زياد با معرفت نيستيم !
در مورد آينده كه با خداست ! راستي من درست متوجه نشدم منظورت كيه ؟! آخه به غير من ، تا اون جا كه يادمه زيتانيكس بود كه به علتهايي بن شد ! ديگه آقا احسان و پيمان و ايساك هستند كه هر از گاهي سر مي زنند ! سودا هست كه اصلا اين وصله ها به اون نمي چسبه ! كسي ديگه من نميشناسم ! به اينها كه اين وصله ها نمي چسبه ؟
مگه شما چند سالت هست كه اين طور حسرت مي خوري ؟
من هم از اين copy killer درست سر در نياوردم ؟ يعني نفهميدم تفاوت نسخه اصلي و trial چي هست ؟
راستي ، من وقت نكردم پروفايل مال قرمز 4.3 را امتحان كنم ... اگه شما اون را داري امتحان كن !!!
در پايان من هم از آشنايي با شما خوشحالم كه در اول آشنايي اشكم را درآورديد ( اين را جدي نگير ، به خدا شوخي كردم )
اميدوارم شما هم موفق باشيد .
================================================== ==============================
IRANI118 جان !
يه برنامه ساختن پروفايل يكي از دوستان معرفي كرده بودند توي همين تاپيك !
شما اگه تونستي پيداش كن و لينكش را دوباره براي من و خودت بذار !
من دانلود كرده بودم ، يادمه كه براي cd cops هم پروفايل داره !
فكر نكنم اون خريدن سي دي نقره اي كار درستي باشه !
هادي جان !
ديگه جواب pm هم نميدي ؟ ما هم جز گروه قفل رايگان ايراني بوديم ها !
شما خودت اين wmt را امتحان كردي ؟!
راستي اگه شما مي دوني اين copy killer اتورانش چه جوري هست ، به ما هم بگو ...
آخه گذاشتن فايل setup كنار اتوران كار احمقانه اي نيست ؟!
h_radnoosh عزيز !
دوست عزيز ! شما چي را متوجه نشديد ؟!
يعني چي كافي نيست ؟!
در ضمن اين نكته را بگم براي شناسايي قفل لازم هست كه شما با برنامه هاي قفل گذاري و تاثير هر يك آشنا باشيد ... در كل بايد خود انواع قفل را بلد باشي !
شما بگو كجاش ايراد داره ، تا خدمتون عرض كنم ؟!
اگه تونستم يه سي دي ديگه هم به همين روش بررسي مي كنم و براتون مي ذارم !
احسان جان !
اون قسمتش هنوز ما هم نفهميدم چيه ؟!
توي فروم سايتش يه ايراني به نام هادي از برنامه نويسش خواسته بود كه سورس اتوران را بذاره كه روش كار كنه ( اين قسمت از حرفاشون را نفهميدم ! )
راستش هنوز هيچ چيزي معلوم نيست !
به قول هادي ، تازه ميشه اون را كرك كرد !
اقایون الان میگید قفل cd cops را شناختید یا نگهبان چه جوری شناختید؟ اگه عکسی دارید برا ما هم بذارید
h_radnoosh جان !
اون مقاله قفل نگهبان را Isaaaac گذاشته !
از خودش بپرس ...
با سلام خدمت شما دوستان عزیز امیدوارم این تاپیک همچنان ائامه داشته باشه
خوب در مقاله ها اگر بشه جایی آپلود کنید که لینک مستقیم باشه و در این راپیدشیر نباشه بهتره و در جایی باشه که مستقیم بتونیم
ایندکس رو ببینم و همه فایلها نمایش داده بشه مثلا پرشین گیگ اینجوری بهتره و همیشه در دسترس است اگر یه نفر این امر خطیر
و مهم و خداپسندانه رو انجام بده یه دنیا ممنونش میشیم
خوب این سیدی های ما هم تمام شده و دیگه قفل گزاشتنش هم دیگه داره به پایان میرسه در مورد اینکه به شرکت ها مراجعه کنیم
اونقدر پول ما نمیکشه با همین نرم افزارها کارمون راه میفته گرچه همه قفلها شکستنی است فقط برای اینکه حوصله کاربر رو تمام
کنه و از قید رایت سی دی بگزره
خوب ما میخواهیم روی سی دی هامون این کارها رو بکنیم
1- فایلها مخفی شود (گرچه همشو مخفی نمیکنیم) گرچه با ایزو باستر دیده میشه ولی بهتره
2- حجم فایلها رو زیاد کنیم ( از یکیش من میترسم چون میگن فایلها شاید خراب بشه)
3- نتونن از سی دی اصلی ایمیج بگیرن به نظر شما بهتره ازcopy killer که برای ایجاد بدسکتور است یا از wmt استفاده کنیم
و آیا مشکلی پیش نمیاد از هر دو استفاده کنیم
حجم سی دی ها هم به 600 مگ رسوندیم
حالا مسئله اینجاست ایا مشکلی پیش نمیاد که از چند تا قفل استفاده کنیم برای سیدیها
بازم میگم دمتون گرم خیلی باحاله این تاپیک جا داره از آقا مهدی که در این تاپیک فعالیت بسیار میکنند تشکر کنم و تمام بچ های دیگه
یا حق
آقا كاظم !
انتخاب چند نوع قفل ، هيچ اشكالي به وجود نمي آورد !
بلكه به ميزان امنيت قفل مي افزايد !
يك چيزي توي سي دي فريكز هست كه خوبه. يكي از اعضا اومده و تموم مطالب بدرد بخور رو جمع كرده و به صورت يك فايل Chm تبديل كرده و به صورت آفلاين در اختيار گذاشته. فكر ميكنم اين تاپيك آنقدر طولاني شده كه بدنيست يك فكر اينجوري براش بكنيد.
سلامنقل قول:
آقا مهدي پرو فايلش هست ولي جواب نميده چون برا نسخه هاي قبلي قفل هستش اين سي دي كه من دارم قفلش cd cops2.10هستش
خيلي نوكرتيم
kazemfdisk
اميدوارم هر جور كه قفل گذاري مي كنيد به فكر حقوق خريدار ها هم باشيد و به خريداران حق بدهيد كه بخواهند از سي دي هاشون نسخه يدكي تهيه كنند .
و وقتي شما خودتون از نرم افزارها و ابزارهاي كرك شده استفاده مي كنند به ديگران هم حق بدهيد كه اين كار رو با محصول شما انجام بدهند .
من پيشنهادم استفاده از WTM هست .
سلام دوستان
Isaaaac عزينسخه يدكي موردي نداره ولي اينكه بيان هر چي دوست دارن نسخه يدكي بگيرن كار بسيار ناپسنديه من هر چند از نرم افزارها و ابزارهاي كرك استفاده بكنم ولي هيچ گاه محصول هيچ شركتي رو رايت نمي كنم مگر در بعضي مواقع كه بماند ..
خوب دوستان اين WTM كارشو آقا هادي گفتن . مهدي جان همون كاروي رو كه آقا هادي گفتن بايد انجام بدي
منتظر چند مقاله جديد يا فيلم آموزش در مورده گزاشتن قفل باشيد تا بعد
حق نگهداتون
كمك فوري
با سلام به سودا خانم
فكر مي كنم فقط شما بوديد كه راجع به قفل نگهبان پلاس مي دونستيد
من دو تا دي ال ال رو گرفتم پيغام تشخيص سي دي رد شد اما يك پيغام جديد مي دهد
cannot find library negahbanph.dll(e:\mylock.exe) كه درايو مجازي من اسم اي هست
لطفا به زبان ساده كمي توضيح بدهيد اصلا با چه نرم افزاري ايميج بگيرم كه بعد ويرايشش كنم در كل اين تالار هيچ كس يك توضيح ساده و كامل نداده
لطفا راهنمايي كنيد
سایز فونت به حالت معمولی برگردانده شد
لطفا در محیط انجمن ها به فونت ها سایز غیر متعارف ندهید
مـیـثــم
سلام
اقا مهدي منم خيلي بهش ور رفتم اما نشد كه نشد.
====================================
دوست عزيز d_1386 يكم سايزشو كوچكتر كني بد نيست ؟؟؟
====================================
با سلام
از اين به بعد كوچك تر مي نويسم
مشكل اكثر ما ايراني اينه كه اگر كاري رو انجام بديم دوست نداريم به كسي منتقل كنيم !!!
در 120 صفحه موضوع راجع به negahban gold edition plus 2.3 يك مطلب ساده و آموزشي پيدا نميشه !!!!!
من نميدون با چي image بگيرم بعد فايلها رو صفر كنم تازه اون پيغام مال چيه ؟؟؟
cannot find librarye negahbanlh.dll (e:\mylock.exe")
;l; ;kdn
سلام دوست عزيز اولا ورورد شما رو به سايت تبريك مي گم دوست عزيز d_1386 شما مقاله اي كه ايساك جان زحمتشو كشيدن برو بخون ببين مشكلت حل نمي شه واسه من كه نشد همين پيغامب گه واسه شما مياد واسه بنده هم ميياد
سودا و ايساك جان ببينيد راه ديگه اي نيست چوت اون فايلي كه سودا كرك كرده اصلا تو سيدي نيست!!!!
ممنون
سلام مهدي جان من كه آموزش wtm رو گفتم شما كافيه فايلها رو بزاري تويه سيدي مي توني اسمشون رو هم عوض كني و برنامه وقتي protect رو بزني اونها رو عوض مييكنه و سي دي پروتكت ميشه البته قسمت autorun protect هم داره كه تويه helpesh كامل توضيح داده اگه خواستي اون رو هم بگمنقل قول:
در مورد گذاشتن setup كنار اتورانوقتي رويه سي دي باشه اجرا نميشه يعنيsetup رو يه جورائي قفل و رمزي مي كنه ولي اگه بياريش رويه هارد ديگه قفله اجرا نميشه يا اگر تغيير نام بدي قفلش عمل نمي كنه
ديگه ما رو نميشناسي مي گي يه هادي ايراني تو فروم webstylerzone دمت گرم :biggrin:
آقا هادي گل عزيز !
لطفا يه آموزش كامل و البته به صورت pdf بذار !
در مورد اين موضوع كه گفتم ، من احتمال زياد مي دادم كه شما باشيد ! البته به صورت مستقيم نگفتم !
شك من به خاطر اين بود كه شما مي خواستيد به برنامه نويسش كمك كنيد ! ( ببخشيد )
يعني شما مي خواستيد سورس را از اون بنده خدا بگيري و براش تصحيح كني ! ( خوب بازم ببخشيد )
تازه ظاهرا قرار هست يه نمونه براش درست كني ( بازم ببخشيد )
راستش من نمي دونستم كه شما برنامه نويس حرفه اي هستيد ؟!!!!!!!!
البته با توجه به اينكه احتمالا شما برنامه نويسي در اون حد بلد نيستي ، من حدس مي زنم يا مي خواستي سورس را از طرف مودبانه كش بري ( براي بار چهارم ببخشيد ) يا اينكه واقعا مي خواستي به يكي ديگه بدي براش تصحيح كنه !
شما هم ديگه ما را نمي شناسي ! ديگه به pm ها و پست هاي مستقيم توي تاپيك هم اهميت نمي دي ؟
d_1386 جان !
اول اينكه خيلي خوش آمديد
بعد اينكه شما از كجا مي دونيد و مطمئن هستيد و فهميديد كه سودا ، خانم هست !
با سلام ...
persiankitty جان !
ميشه بگي اين سي دي فريكز چي هست ؟!نقل قول:
يك چيزي توي سي دي فريكز هست كه خوبه. يكي از اعضا اومده و تموم مطالب بدرد بخور رو جمع كرده و به صورت يك فايل Chm تبديل كرده و به صورت آفلاين در اختيار گذاشته. فكر ميكنم اين تاپيك آنقدر طولاني شده كه بدنيست يك فكر اينجوري براش بكنيد.
فكر كنم يه چند صفحه پيش همچين چيزي را آقا رضا گذاشته باشند
================================================== ==============IRANI118 جان !
شما بگو سي دي چي هست ؟نقل قول:
آقا مهدي پرو فايلش هست ولي جواب نميده چون برا نسخه هاي قبلي قفل هستش اين سي دي كه من دارم قفلش cd cops2.10هستش
بعد اينكه در حقيقت اينكه ميگي قفلش شكسته نميشه ، يعني كدوم قسمت عمل نمي كنه !
================================================== ==============Isaaaac جان !
چند وقت هست خيلي كم پيدا شده ايد رفيق !
حرفتون منطقي هست ... در اصل به نظر من ، نبايد خلافي بكنيم ( © ) تا بخواهيم به ديگران اجازه بدهيم اين كار را با محصول ما انجام بدهند ... من قبول دارم ! ولي متاسفانه فعلا امكان اجراي اون نيست . ولي ظاهرا كوانتـوم اين را رعايت كرده !
================================================== ==============mehdidll جان !
من كه نفهميدم ! خدايي خودت فهميدي ....نقل قول:
نسخه يدكي موردي نداره ولي اينكه بيان هر چي دوست دارن نسخه يدكي بگيرن كار بسيار ناپسنديه
من هم خودم هميشه سعي مي كنم ، اما خدايي اين حرفت را قبول ندارم ! مگه ميشه !نقل قول:
هيچ گاه محصول هيچ شركتي رو رايت نمي كنم
به نظر من اگه شما كيف سي دي 80 تايي داري ، لااقل 60 تاش نقض قانون كپي رايت هست ! همون ويندوزي كه استفاده مي كني كه ديگه هيچي !
البته منظورتون را فهميدم ، ولي خوب نبايد مي گفتي هيچ گاه !
خوشحالم كه شما متوجه شديد اين سوال را نبايد از من بپرسيد !!!نقل قول:
سودا و ايساك جان ببينيد راه ديگه اي نيست چوت اون فايلي كه سودا كرك كرده اصلا تو سيدي نيست!!!!
================================================== ==============جناب d_1386 !
من تا حالا فقط يك سي دي ديدم كه قفلش نگهبان باشه ، كه اون هم گلهاي بهشت كپي شده بود ! همين ...نقل قول:
لطفا به زبان ساده كمي توضيح بدهيد اصلا با چه نرم افزاري ايميج بگيرم كه بعد ويرايشش كنم در كل اين تالار هيچ كس يك توضيح ساده و كامل نداده
soda جان بايد جواب بدهند ...
من با شما موافق نيستم . اگه همه مثل شما فكر مي كردند كه حالا اين تاپيك اينجا نبود ، اصلا پي سي ورلدي وجود نداشت .نقل قول:
مشكل اكثر ما ايراني اينه كه اگر كاري رو انجام بديم دوست نداريم به كسي منتقل كنيم !!!
دوست عزيز ! تا شما راجع به اين قفل نپرسي كسي كه نمياد جواب بده ...نقل قول:
در 120 صفحه موضوع راجع به negahban gold edition plus 2.3 يك مطلب ساده و آموزشي پيدا نميشه !!!!!
خوب تازگي ها داراي روي قفل نگهبان كار ميشه !!
البته قفل نسبتا خوبي هم هست ... شما بايد حوصله داشته باشيد ... در ضمن تا دوستاني چون soda اين قفل را نديده باشند ، نمي تونند كه به شما كمك كنند !
در ضمن نمي دونم چرا اين مقاله Isaaaac اين قدر شما را عصباني كرده ! احتمالا به خاطر اين هست كه مقاله ناقص هست و به قولي همه شما را توي خماري گذاشته !
سلام دوستان.
من برای اولین بار به این تاپیک امدم.
شاید این سوال من درست نباشه یا شایدهم برای شما تکراری باشه ...
ولی در هر صورت ببخشید..............
سوال من این است که بهترین نرم افزار برای شکستن قفلهای سیدی های مختلف چی است؟
البته الان من حدود10 تا 12 صفحه ی اخر این تاپیک رو مرور کردم ولی چیزی دستگیرم نشد
فکر کنم اینطور که متوجه شدم قفلها به صورتهای گوناگون است و ما باید ابتدا نوع اون رو تشخیص بدیم اما چیجوری؟؟؟؟؟؟؟؟ باچه برنامه ای ؟؟؟؟ بعدش چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟
بازهم ازاینکه مزاحم شدم معذرت میخواهم و ممنونم از تمامی دوستان زحمت کش.
سلام
در جواب تمام دوستاني كه از من انتظار شق القمر دارند ! بايد بگم كه من كه سي دي هاي شما رو نديدم كه بخوام راه حل جلوي پاي شما بگذارم ( تازه اگه بتونم ) خوب پس لطفا ديگه به اين صورت ازم چيز نخواييد . ممنونم
W9 جان !
از نظر من clone نسخه قديمي مثل 2.5 و نسخه جديد blinde writeنقل قول:
بهترین نرم افزار برای شکستن قفلهای سیدی های مختلف چی است؟
من يه مقاله گذاشتم ، اون را ديديد ؟نقل قول:
قفلها به صورتهای گوناگون است و ما باید ابتدا نوع اون رو تشخیص بدیم اما چیجوری؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن شما اول يه كمي بايد با انواع قفل ها آشنا بشيد .
شايد clony xxl بد نباشه ، اما مخصوص قفل هاي خارجي هست .
در ضمن حتما IsoBuster را نصب كن كه خيلي اطلاعات مفيدي براي اينكار به شما ميده