اتفاقا اگه اتصال درست شکل بگیره مودم اون لحظه نباید روشن شهنقل قول:
شما یه بار دیگه ترتیب سیم هارو چک کن درست لحیم کرده باشی دوباره اتصال رو بگیر و مودم رو به برق وصل کن باید همون موقع درایورش بیاد بالا
Printable View
اتفاقا اگه اتصال درست شکل بگیره مودم اون لحظه نباید روشن شهنقل قول:
شما یه بار دیگه ترتیب سیم هارو چک کن درست لحیم کرده باشی دوباره اتصال رو بگیر و مودم رو به برق وصل کن باید همون موقع درایورش بیاد بالا
صدای اتصال به کامپیوتر هم میاد ولی پورتو نمیشناسه.با لپ تاپ ۳۲بیت هم تست کردم اصلا درایو منجر پورت نداره
لودر و هم که اجرا میکنم یه لحظه میاد و میره
سلام دوستان. بهترین فریمور برای این مودم چیه. من ۱۹۵ نصب کردم. خوبه؟
شما لطف کن یه عکس از بورد مودم و Device Manager بفرست تا راهنماییت کنیمنقل قول:
ممنون امیر خان بیرونم.برم خونه میفرستم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
خدمت داداش گلم.یه لپ تاپ هم دارم ویندوز 7 32 بیتی اون اصلا قسمت port نداره
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
وقتی اتصال برقرار میکنم این علامت میاد
دوست عزیز طی تجربه اخیر انلاک اصلا روی ویندوز ده حساب نکنید و فقط از ویندوز 7 نسخه 32 بیتی استفاد کند فقط درایو زیر رو برای شناسایی پورت هنگام اتصال مودم نصب کنید تا سخت افزار شناسایی بشه و مراحل انلاک رو طبق اموزش پیش ببرید بعد از انلاک هم فقط فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 را برای بهبود بهتر انتن دهی نصب کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر پایدارترین فریمور و تاثیر محسوس انتن دهی نصب فریمور B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00 هستنقل قول:
نوشته شده توسط water_engineer_m_s [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تو همین مودم یه فیرمویر دیده بودم که 4.5G مینوشت زیر اپراتور
کسی اونو داره ؟
دوستان درایور و کی نصب کنم قبل از اتصال مودم ؟
بله، بدیهی هست که واسه اینکه سیستم مودم رو بشناسه باید از قبل درایورش رو نصب کرده باشید. برای ویندوز 7 32 بیتی اگر درایور رو نصب کرده باشید ایراد دیگه ای نمیگیره.نقل قول:
واقعا آنتن دهی بهتر میشه. من معمولن 3 آنتن داشتم بعضی مواقع هم بین 1 تا 3 آنتن متغیر می شد ولی به محض نصب این فریمور یک خط به آنتن اضافه شد و الان 4 خط ثابت داره. من این فریمور رو دانلود کرده بودم ولی کامنت یکی از دوستان تو همین تاپیک که نوشته بود ناپایدار هست و قطع و وصل میشه باعث شد نصب نکنم. با کامنت شما ترغیب شدم و نصب کردم و تا الان که بدون مشکل کار کرده. سپاسگذارنقل قول:
من البته همون فریمور آنلاک رو استفاده میکنم و ارتقا ندادم. چون دوستان گفته بودن پشتیبانی از USSD حذف شده. نظرتون چیه دوستان؟نقل قول:
[دوستان مودم انلاک بشه tddlte هر دو شرکت مبین و ایرانسل و میشناسه؟
بله.میشناسهنقل قول:
دوست عزیز بنظر من ارتقا فریمور بهنقل قول:B612s-25dTCPU-V100R001B195D03SP00C00که باعث بهبود وضعیت انتن دهی میشه و از طرفی رابطه مستقیم هم با بهبود سرعت اینترنت داره ارجعیت داره نسبت به استفاده از کدهایUSSD
مسئله مهمی نیست اگر با روش فورس اپدیت مشکلی ندارین لینک این فرمویرو بدین تا بعضی قابلیتها مثل ussd رو فعال کنمنقل قول:
لینک فریمور خدمت شمانقل قول:
دوستان از اين به بعد براي حفظ طولاني فايل ها، و انتقال راحت به هر يوزر و دانلود با سرعت نامحدود، و عدم اختلال در سرويس و عدم توانايي ارگانها براي دستور حذف فايل، فايل ها و فيرم ور هارو در mega آپلود فرماييد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
سلام دوستان خسته نباشید؟
یک سوالی داشتم من یک آنتن خریدم و به مودم وصل کردم مودم آنتن رو میشناسه ولی هیچ اتفاقی برای SINR نمیفته.
میخواستم ببینم دوستانی که از آنتن و این مودم استفاده کرده اند هم مشکل من رو دارند یا بدون مشکل کار میکنند؟؟؟
دوست عزیز شما باید ببینی آنتنی که خریدی رو چه شبکه ای و رو چه فرکانسی تقویت میکنه تا مودم رو با LTEWATCH زو همون فرکانس قفل کنینقل قول:
مثلا آنتنت 4G و فرکانس 2600 رو تقویت میکنه باید رو همون باند لاک کنی تا تقویت صورت بگیره
این مودم داخل ایران 4.5 G ساپورت نمیکنه؟
قابلیت ussd و... مثل زبان فارسی اضافه شد منتها بخاطر نبود وقت کافی دستی ویرایشکردم برای اپدیت از balong استفاده کنیدنقل قول:
این سرور uupload.ir واقعا سرعت اپلودش بالاست.../
داداش این نرم افزارای ویرایش فریمور رو اگه داری به من بده میخوام چند تا قابلیت به WebUI اضافه کنم ولی لینکای نرمافزار ویرایش تو 4pda همش پاک شده ممنون میشم امکانش بود برام بفرستینقل قول:
لطفا فایل های انلاک رو قرار بدید ، از اون تاپیک حذف شده.ممنون
دوستان یه خبر خوب همراه اول امروز تکنولوژی مایمو 4×4 رو راه اندازی کرد (خود وزیر اقای جهرمی گفت) من که تست کردم با خط همراه با همین مودم tf-i60 وصل نشد مثل این که هنوز پایین شهر راه ننداختن :n13::n13::n13: خلاصه اینم گفت سرعت گیگابیتی داره حالا نمیدونم لاف زده یا راسته ام بهتره یه تست بزنین با خط همراه نتایج رو هم بگین :)))
داداش نشد که نشد. ویندوز عوض کردم .کابل usb عوض کردم نشد
نقل قول:داداش نشد که نشد. ویندوز عوض کردم .کابل usb عوض کردم نشد
xp استفاده کن میشه
نقل قول:
اقا یکی به کمک بنده بیاد تست کنه بگه:n13:
دوست عزیز ضمن سپاس از شما من با balong usb نتونستم فریمور رو انتقال بدم بنظر مشکل از کجاست.؟نقل قول:
لینک های نحوه انلاک مودم TF-i60 کار نمیده.کسی لینک دیگه ای نداره
من انلاک کردم دیروز گزینه اپدیت تو فریمور نبود حذف شده الان چطوری میتونم مودم رو اپدیت کنم رو این فریمور انلاکه هم وایفای به شدت افت سرعت پیدا کرده (تقریبا نصف شده) راهی هست اپدیتش کنم؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
من دارم اما نمیتونم تو فروم لینک بذارم
یکی نحوه اپدیت کردن این مودم (انلاک) رو به بنده یاد بده ممنون میشم hevvo@
فریمور جدید را با برنامه زیر ابگرید کنید فقط تنظیمات مودم تو حالت دیفالت باشدنقل قول:
فریمور مود شده دوستمون رو تونستید نصب کنید روی مودم؟نقل قول:
با balong usb تست کردی ؟ منظورم balong flash بود که مخصوص فورس آپدیت و بعد از باز کردن هر دو پورت کام براحتی میتونید اپدیت کنید.../
این همون فرمویری که دوستان استفاده کردن و گفتن انتن دهی بهتری داره و ویرایش جزئی شده اما جا برای کار بیشتر داره فعلن اینو تست کنید و لطفا عکس قرار بدین چون خودم مودمشو فعلن ندارم:n03:نقل قول: