روز شمار وی دی اس ال در کرمان منفی شده !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
روز شمار وی دی اس ال در کرمان منفی شده !!!
طرح مهرگان در مشهد چطور میگذره ایا اجرایی شده؟ اقا من فیبر میخام مخابرات هم میگه ده نفر بیار یکی یک راه حل بگه ازین نت زغالی خسته شدیم اگر کسی راه حل پیدا کنه که من در نهایت بتونم دارای ftth بشم هزینشم میدم گیرم بخدا
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
درمشهد مثه اینکه خصوصی ها هم میدن . مشهد در کل امکاناتش زیاده .
اینهمه صبر کنی آخرش کوچه بغلی رو جعبه FAT بزنند
بیشتر نمایشه
من کشته مرده اینترنت نیستم ، ولی ما تلفن ثابت نداریم باید فیبر بدن بهمون
تو تلویزیون آلمان را نشون میداد یه باریکه میکندند ؛ لوله کار میزاشتن بعد از مرکز با فشار هوا فیبر رو میفرستادن تو محله ! ما کجا آلمان کجا
کدوم شرکت خصوصی؟؟؟؟نقل قول:
مطلبو جایی خوندید یا شما هم مشهدی هستین؟نقل قول:
نقل قول:
نه من مشهدی نیستم . تو اینترنت خوندم .
یه هفته ای میشه پینگ تایم تانوما شده عین دلار و مدام بالا میره.در ضمن اپراتورهای تانوما خیلی شوت هستن و اندازه جلبک اطلاعات ندارن واسه همین من برای سرویس زنگ میزنم به قسمت adsl و اونا هم موثرترین کاری که میکنن ابراز همدردی باهامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک شماره داشته باشی و 80 میلیون نفر!!! فیبر ظرفیت حجمی و نفریش قابل مقایسه نیست با مس.حالا اونی که زیر ساخت رو نمیاره بازم مشکل کاربره؟!نقل قول:
فیبر سرعت ۲۰ مگ کمترین قیمت ۱۲۰ ت هست تازه ماهیانه امکان خرید نیست بعدشم باید التماس هم بکنی اصلا کی به فکرش افتاد فیبر بیاره ایران؟ فیبر از نظر من یکچیز مسخرس ۲۰۲۰ که اصلا اندازه جلبک اطلاعات ندارن راجبش
فیبر یه چیز مسخره نیست بلکه دست حیوانات مسخره ای افتاده !:n21:نقل قول:
سلام فیبر تا سر کوچه کشیده شده باشه . داخل کوچه هزینش با مخابراته یا خود شخص؟
چرا میشه ماهیانه هم خرید.من الان ماهیانه میخرم و سر هر ماه هم میشه سرویس رو تغییر داد.چیزی که عذاب آوره سرعت استریم ویدیو هستش.نه فیبر ۲۰ نه فیبر ۵۰ مگ و نه فیبر ۱ گیگابیت نمیتونن یه فیلم ۱۰۸۰ رو مثل آدم آنلاین استریم کنننقل قول:
این که نشد دیگه فیبر یعنی با یه فیبرنوری 20 مگی یا 50 مگی فیلم 1080 استریم کنیم باید بریم بمیریمنقل قول:
مشکلش چیه؟ وقفه داره؟ یا قطو وصلی؟نقل قول:
زنگ زدم 2020 میگم محله ما اقدامی کردن طرف گفت نه منم کفتم معلوم نیست کی؟ گفت شما فیبر برای چیته؟ برای شما adsl زیادته سرویس یک مگ بگیر کفایت میکنه برات !!!!!!!نقل قول:
مدام استپ میکنه تا ویدیو رو لود کنه.تو تسک منیجر هم که نگاه میکنم بالاتر از ۶۰۰ کیلوبایت نمیره ولی با idm تا ۷ مگابایت هم میرهنقل قول:
این یه دونه کافوی نوری که در کل شهر ما هست . احتمالا تبدیل vdsl ه . ملاک اون دستگیره های مشکی ه و قفل و زنجیرشه :
سلام دوستان.. حتما باید تو سایت مخابرات عضو باشی تا بتونی ببینی منطقتون تانوما ساپورت میکنه یا نه ؟؟ ممنون
به نمایندگی های فروش یا 2020 تماس بگیرید و از قسمت فروش تانوما شما را راهنمایی می کنند. نیازی به عضویت در سایت خاصی نیستنقل قول:
سلام دوستان فیبر شده باشه همون 8 مگ را هم میشه گرفت؟
اون فیبری که شما میگید onu هست و مربوط به کافوی نوری. این تاپیک فیبری که میگن FTTH هست و مربوط به فیبر کشی مستقیم تا منزل که بهش تانوما میگن.نقل قول:
اما بطور کلی خط شما فیبر بشه (همون کافوی نوری) مشکلات نویز و غیره برطرف و احتمال قوی تا 16 مگ کشش خط افزایش پیدا کنه (اگه قبلا نمیشده)
12-24 core
مشهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
تانوما رشت اومده؟ اگر آره، کسی داره؟ یا خبری هست که کی ممکنه بیاد؟
سلام
دوستان عزیز کسی هست که تو کرج منطقه باغستان (مرکز شهید غیاثی) از مخابرات فیبر نوری گرفته باشه؟؟
سرعتش و پینگش چجور هست؟ همونی که میفروشن هست یا فرق داره؟؟
خط من بیشتر از ۶ مگ نمیکشهنقل قول:
چطور میشه درخواست onu داد ؟
کسی میدونه تو مشهد پروژه تا کجا پیش رفته؟
تو مشهد تا هزار دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
تو مشهد تا هزار سال دیگر فیبر کشی کامل نمیشه فقط برای آقا زاده ها و بچه پولدارها فیبر کشی انجام شده بعدشم قیمت های فضاییش و پرسنل بی سواد خودش داستانیه
فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
اینها که گفتی همش به کنار به قول یکی از بچه ها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مخابرات عقده ای همانند دولتش هست همیشه به فکر کرم بازی و انگولک و خراب کردن استفاده شما هستند. یعنی انواع طرحهای خراب ریزی رو برات پیاده می کنند که خود به خود عادت بکنی. چون ریشه و مشکل در چیز دیگست مشکل در عقده ای بودن و حس مزاحمت هستش نه این چیزها. تا زمانی که این رویه و این ذهنیت "مرض وار گونه" در وجودشون هست هیچ وقت اصلاح نمیشه. :n21:نقل قول:
از سر کوچه تا وسطش زمین رو کندن کابل کشیدن برای یه دفتر شرکتی که زیر شاخه یکی از ارگان ها هست
سلام
در منطقه غرب تهران (دهکده المپیک) کسی تانوما گرفته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
دوستان لطفا کسانی که از این سرویس استفاده میکنند یه تست سرعت دانلود و اپلود بزارند و بگند سرویسی هم که دارند چند مگ هستند .
سلام
دوستان کسی مودم Huawei HG8245H داره اینجا؟
ممنون میشم از تنظیمات و ... برام عکس بگیره بفرسته
مودم ریست شده، اینا هم پشت تلفن نمیگن تنظیمات رو، فقط باید کارشناس بیاد. اونم خدا میدونه کی میاد
خدا خیرتون بده
خودم پیدا کردمنقل قول:
هرکی به مشکل خورد ایمیل بزنه توضیح بدم براش
مشهد که گذاشته بود فیبر رایگان انجام میشه. چرا اون موقع درخواست ندادید؟نقل قول:
اتفاقا مرکز مخابراتی ما کلا نواحی تحت پوششش هیچ کدوم فیبر نیستن فقط بعضی از شرکت ها و یا دانشگاه ها رو فیبر کرده ولی رییس خود مرکز که ساکن همین منطقه هست منزلش فیبرنوری هست .