متاسفانه برای منم قطع شدنقل قول:
Printable View
متاسفانه برای منم قطع شدنقل قول:
خود ایرانسل اجازه نمیده مودمهای متفرقه توی شبکه ثبت بشوندنقل قول:
تو این طور مواقع باید تا چند بار مودم رو خاموش روشن کنی تا بجای ایرانسل به مبین نت وصل بشه. شایذ یه راه دیگش هم انتخاب دستی دکل باشه که یکی دو صفحه روشش توضیح داده شده.نقل قول:
بچه ها برای SINR0 و RSRP0 برای شماها چه عددیه؟
برای من SINR بین 3 تا 4 و RSRP0 حدود منفی 90
این RSRP0 هر چی کمتر باشه بهتره؟ SINR هر چی بیشتر باشه بهتره؟
سعی کن بالاترین SINR رو بگیری.نقل قول:
برای شمام کابل لنی که پشت مودم میخوره شله؟
این پدر منو درآورده با کوچکترین تکون سیم یا مودم ارتباطش قطع میشه
اما بدبختیش اینجاست که هرچی کابلو میزنی به مودم اینقدر بد درست کردن جاشو بیست بار باید هی بزنی تا بلاخره ارتباط لن برقرار شه
از اینورم باید مودمو جا به جا کنی سیگنال بهتر بده یعنی یکم تکون میخوره کابل لن قطع میشه عزا میگیرم
می تونی یه وایرلس روتر بگیری به صورت wds bridge ازش استفاده کنی من خودم همین کار کردمنقل قول:
لب پنجره یه جا پیدا کردم sinr شد 6 بیشتر از این نمیشه برای شماها هم همینه یا بیشتره؟نقل قول:
بهترین آر اس آر پی حدود 70 هست و بهترین snir 30 ...نقل قول:
snir & cinr خیلی روی کیفیت تاثیر دارن ار اس ار پی 80 90 خیلی فرق نمی کنه اما اس ان آر 5 با 11 زیاد فرق داره
به بقیه پارامترها کاری نداشته باش. اگه سرعت بالاترو با ثبات تری میخوای SINR رو ببر بالا. حتی یکی دو واحد هم خیلی اثر دارهنقل قول:
طرف با sinr 3 سرویس و بهم تحویل داد !نقل قول:
قسمت بد ماجراش اینه که اگه زیر 10 باشه و پشتیبانی فنی احتیاج داشته باشی جواب بهت نمیدن .جالبه اینجا نمیگن خودمون با 3 تحویل دادیم بهش!
گرچه معمولا کار مثبتی هم نمیکنن .
شما پنجره اینا رو بی خیال شو هر جای خونه با مودم بچرخ شاید وضعیت بهتر پیدا کردی . واسه من نزدیک پنجره ها اصلا وضعیتم خوب نیست ولی وسط اتاق چرا sinr تا 15 هم میرسه ...
یه حالت غریبی داره این TD. من رفتم پشت بوم تست کنم sinr تهش 9 بود. الان توی خونه طبقه اول تازه کنار پنجره هم نیست sinr 12 هست. حالا یه سمت دیگه خونه sinr 7-8 میگیرم ولی سرعتش از این سمت که سیگنال بهتری داره بیشتره!. اون سمت احتمالا به یه دکل دیگه وصل میشه که تا 30 مگابیت سرعت میده به من ولی این سمت با sinr بیشتر به زور 20 مگابیت میرسه. شما سعی کن بهترین sinr برای مودم رو پیدا کنینقل قول:
من با Sinr زیر 1 ، 20 مگ سرعت دانلودمه. اصن حساب کتاب نداره. خیلی خر تو خره
دمت گرم گراشتم بالای کمد شد 9 برای من که اومده بود نصب کنه با 4 بهم تحویل داد با این چیزا کاری نداشت اپارات باز کرده بود میگفت بیا سرعت ببین حال کن :n02:نقل قول:
فکر نکنم همچین چیزی بشه شاید یه چیز دیگه اشتباه خوندی؟نقل قول:
SINR خیلی به محل و جهت مودم حساسه برای من با چند سانت جابجایی از 16 به 26 رسید
از دکلای چینی انتظار رفتار منطقی نداشته باشید!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
خخخخخخخخخخخنقل قول:
دقیقا....
همونطور که پیش بینی کردم گرونی بعدی در راهه برای خالی کردن جیب امت
شبانه رایگان به زودی برای همه حتی اونایی که قرارداد دارند جمع میشه مثل آپلود که پارسال جمع شد
آب را مجانی می کنیم برق را مجانی می کنیم... حالا دلتونو خوش کنید به نامحدود که اونم تکذیب شد
وزیر تو اینستاگرم نوشته که خبر رو درست انتقال ندادند و گفته بوده که تا اخر مرداد تصمیم گیری می کنیم.نقل قول:
اسیاتر و فن آوا برداشتند دقیقا مثل آپلود که اسیاتر اول برداشت و بعد خبرش اومد
"وزیر" lol
شما ساعت 23 به بعد پینگتون بالا نمیره؟
یه مشکل دیگه هم دارم هر کاری میکنم رنج آیپی از 5 عوض نمیشه
آقا اگه کارشناس بفرستن خونه ، هزینه هم می گیرن ؟
حالا اگه کار مثبتی بکنه موردی نیست ولی میخام ببینم اگه کاری از دست طرف بر نیاد فقط بیاد و مشکل ما رو از نزدیک تایید کنه ! هم پول میگیره !؟
چون بدجوری مشکل پرش آنتن دارم . قرار شده کارشناس بفرستن ...
سلام
دوستان سرعت شما هم پایین اومده؟؟
من هم سرعت دانلودم پایین اومده و هم سرعت باز کردن صفحات
دوستان نظری ندارند؟
بله نسبت به اوایل هم سرعت اومده پایین هم نوسان شدید داره ولی متاسفانه isp ها بلد شدن کلاه برداری رو. پیش بینی چنین روزی رو کردند که میگن سرعت 4 تا 40. یعنی شما 32 مگابیت اختلاف سرعت داشته باشی اصلا مهم نیست و در صورتی که زیر 4 مگ باشه ، اونم با تست سرور خود مبین نت شاید پیگیری کنند. باز به ایرانسل که زیر 10 مگابیت رو پیگیری میکنه.نقل قول:
از پشتیبانی سوال کنید. ممکنه هزینه ایاب ذهاب بگیرهنقل قول:
هزینه ایاب ذهاب و همه میگیرن دیگه موردی نداره .نقل قول:
منتها طرف نیاد بگه 30 تومن هم دستمزدم میشه :n02: ما هم که بی اعصاب ...
آخه اینجا دیدم دوستان گفتن زنگ زدیم کارشناس اومده خونه و ... گفتم از اینا یه سوالی کرده باشم .
برای من یه دفعه اومد چیزی نگرفتنقل قول:
من کلا مبین نت و کردمش تو کارتنش گذاشتمش کنار. حالشو ببره
از دوستان کسی نمیدونه مودم مبین نت اصلا برای کدوم شرکته؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
zw101 ایرانسل هم برای همین شرکته
یه نفر با مرام پیدا میشه اینجا از تهران که اهل PS4 بازی کردن باشه و یه عکس از تست کانکشن PS4 خودش بذاره که ببینم NAT Type چند میگیره با این مودم های TD مبین نت تو تهران:n16:
چون میخوام اگه 1 یا 2 نمیگیره الکی هزینه نکنم،چون adsl ای که دارم نویزش زیاده واسه بازی آنلاین:n34:
ممنون میشم رفقا
داداش بارها تو همین فروم گفته شده نت تایپ دو هست ولی حالا که عکس میخوای خیالت راحت شه اینم عکس مال ساعت ۱۰:۳۰ صبح [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خرید حجم اضافه هم که از صفحه مشترکین برداشته شد. مبارکه
همون adsl و اگر میتونی یم کشی خونتون و از رو بیار یا از دم در یه سیم مخصوص مودم بیار یا اگر دم در یا ساختمان برق هست ومیتونی اونجا تست کنی اول تست کن بعد سیم از رو بیار که سگش میارزه به مبین نت یا اگر تی دی میخاهی مبین نت نگیرنقل قول:
حجم اضافه اش آفر خاصی نداشت که مهم باشه .نقل قول:
گرچه من چک کردم هنوز هست حالا باید چند روز بگذره ببینیم چیه داستان ...
منم برای بازی آنلاین گرفتم . 2ماه اول عالی بود پینگ همیشه 100 نه قطعی نه چیزی ... الان مثل جوک میمونه ... پینگش خیلی نوسان داره نسبت به قبل قطع میشه مال من بعضی اوقات تایم اوت و ... حجمم که میخوان بردارن . اصلا ثابت نیست ارزش نداره . من خودمم رفتم رو ایرانسل فعلا جمع کردم مبین نت رو (دیگه باهاش بازی نمیکنم)نقل قول:
دوست عزیز چرا الکی شایعه سازی و فرافکنی میکنی من همین الان تست کردم هستش:n34::n34::n34:نقل قول:
من الان دو روزه با قطعی های مکرر و افت سرعت شدید مواجه ام. بقیه دوستان هم همینطورن؟