باسلام
فريمور مدل lg615v روميخوام ماله ايران
ميخوام فيليمو اينا دانلود بشه توش
امكانش هست؟
ممنون
Printable View
باسلام
فريمور مدل lg615v روميخوام ماله ايران
ميخوام فيليمو اينا دانلود بشه توش
امكانش هست؟
ممنون
سلامنقل قول:
مدلی که گفتید اگه مونتاز ایران باشه میتونید از فریمور ایرانش استفاده و اپهای مربوط به اون رو دانلود و نصب کنید
از آدرس زیر میتونید فریمور ایرانش رو دانلود کنید
حتما دقت کنید که فریمور مخصوص تلوزیون خودونتون رو دانلود کنید منظورم اینه که مثلا اگه تلوزیونتون42اینچ خست جتما فریمور مخصوص42اینچ رو دانلود و نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از بانه خریدید لطف کنید بگید تلوزیونتون چند اینچ هست که لینگ دانلود فریمورش رو براتون بگذارم
موفق باشید
ممنون دوست عزيز
بله بانه اي هست و سايزش 55
ممنون دوست عزيز
بله بانه اي هست و سايزش 55
دوست عزیز مقاله این سایت رو مطالعه بفرمایید ، برای تعمیرات تلویزیون عالیه.
tamirgah.ir.center/%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86
؟؟؟؟ چي شد رفيق ؟؟؟؟
سلام
بنده مین برد 49uh850v رو دارم,اگر کسی نیاز داره در خدمتم
09124032765
این تلویزیون audio in نداره
سلام به همه دوستان
من دوسال نیم از این تلویزیون استفاده کردم و خیلی خیلی راضی بودم همه چیزش عالی، از بانه گرفتم اصل کره، تا اینکه زد به سرم حدود 2 ماه پیش خواستم بهش دیش گردان وصل کنم و اینکارو کردم و الان 15 روزه پیش تعمیر کاره ای کاش قبل نصب دیش یه سری میومدم این تاپیک رو سر میزدم اما حالا که خراب شده اومدم :n14: تلویزیون منم عین مال دوستان ارم الجی میاد و یه صفحه سیاه و بعد از مدتی موس کار میکنه همین
دقیقا بعد اینکه کانال ها رو برای چندتا مسیر سرچ زدم راحت داشت کار می کرد شب خاموش کردیم صبح دیدم که اونجوری شده بردم پیش تعمیر کار میگه مشکلش نرم افزاریه و تا الان نتونسته بهش برنامه بزنه میگه برنامه نمیخوره مین برد هم خیلی گرون میگن اگه کسی فایل فلشش رو داره بده بهم بخدا صواب داره اونم تو این گرونی
به تعمیر کار گفتم از رس ی و ر استفاده کردم گفت ربطی به اون نداره یه جورایی هنگ کرده اما مطمئنم ار ر س ی و ر ه چون 2 سال و نیمه بدون مشکل استفاده کردم و بهش هارد و یو اس بی هم زدم اما مشکل دقیقا بعد از استفاده از اون کوفتی شروع شد
حالا از دوستان کسی هست فایلشو بده بهم؟
دوستان اگه جایی برای خرید برد سراغ دارن معرفی کنن
سلام دوست عزیزنقل قول:
ایا شما میتونین بهم کمک کنید و منو راهنمایی کنین
بنظرم تلویزیون را از اون تعمییرکار بگیرید و به دست تعمییرکار معتبر بسپارید.
من تلویزیون فلیپس داشتم و چون نمایندگی رسمی نداره اجبارا دادم به تعمییرکار عمومی و بسیار پشیمانم.
امکانش هست آدرس بدین برای منم همین مشکل پیش اومده، در حال حاضر بردش 5-6 میلیون قیمتشهنقل قول:
سلام / آیا کسی از ریسیور این دستگاه استفاده می کنه ؟ لطفاً توضیح دهید که کانالهای 4کی هم میگیره یانه؟ / البته برخی گفتند ظاهرا استفاده از ریسیور باعث سوختن برد میشه این چقدر حقیقت داره؟ من چند ساله دارم ولی هنوز از ریسیور استفاده نکرده ام. باتشکر
سلام. دوستان به منوی مخفی این مدل چطور میتوان دسترسی داشت؟
سلامنقل قول:
خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم
مشکل شما حل شد؟
اگه نشد خبر بدید تا بتونم کمکتون کنم
سلامنقل قول:
کانالهای4کی رایگان رو به راحتی باز میکنه اما اگه قصد استفاده داری از همین الان بیا پی.وی شماره تعمییرگاه رو بهت بدم که بعدا توی این تاپیک دنبالش نخوای بگردی
من یه تعمیر کار بردم بردشو عوض کرد ولی بعد اینکه خونه آوردم دیدم برد تلویزیون uh651 v که قابلیت 3ِD نداره انداخته روش..بنظرتون بردش رو عوض کنم یا بمونه؟
من یه تعمیر کار بردم بردشو عوض کرد ولی بعد اینکه خونه آوردم دیدم برد تلویزیون uh651 v که قابلیت 3ِD نداره انداخته روش..بنظرتون بردش رو عوض کنم یا بمونه؟<br><br><br>
سلام. دوستان راه حلی برای وای فای این تی وی هست؟ اخه بعضی وقتها وصل میشه و نیم ساعت استفاده میکنیم قطع میشه و بعد چند روز وصل نمیشه و دیوانه کرده ما را!
کسی راه حل اساسی داره بگه...
من اپدیت کردم با فلش و قبلا با وای فای
تاریخ و ساعت را هم ست کردم گاهی کار میکنه باز قطع میشه...بقول یکی از دوستان وای فایش انگار تایمر داره !
لطفا راهنمایی کنید؟
سلام
پیشنهاد من اینه از وای فایش استفاده نکنین احتمال سوختگی مین بردش زیاد هست
سلامنقل قول:
وقتی مشکلی نداره برای چی ببری عوض کنه؟
فقط قیمتی که بابتش دادی باهم فرق میکنن اونو حتمن باهاش حساب کتاب کن
با سلام تلویزیون من مدل 55UH850V هست که پس از روشن کردن تصویر تا 5 ثانیه بدون مشکله و پس از اون تصویر سیاه میشه ونور بک لایت خاموش میشه و تصویر در پس زمینه به صورت تاریک وجود داره ولی صدا و کارکرد اون بدون مشکله ، هر وقت تنظیمات ذخیره انرژی رو روی حداکثر میزارم یا اینکه توی تنظیمات تصویر بک لایت رو روی عدد صفر تنظیم کنم تلویزیون بدون مشکل کار میکنه به غیر از ان یعنی حتی تنظیم بک لایت رو روی عدد یک بزارم ویا با خاموش کردن حداکثر ذخیره انرژی نور، بک لایت بعد چند ثانیه خاموش میشه دوباره باید با کنترل خاموش و روشن کنم وتنظیم بک لایت رو روی صفر بزارم مشکل چیه نرم افزاریه یا سخت افزاری ممنون
سلامنقل قول:
کجا زندگی میکنید؟
لطفا بهم پیام بدید شاید بتونم کمک کنم
سلامنقل قول:
کجا زندگی میکنید؟
لطفا بهم پیام بدید شاید بتونم کمک کنم
سلامنقل قول:
برد اصلی رو بگیرید و داشته باشید شاید بشه یک کاریش کرد
سلامنقل قول:
احتمالا مشکل به تنظیماتت برمیگرده
یکبار تلوزیون رو ریست فکتوری کتید و به تنظیمات کارخانه بگردونید اگر درست نشد فریمور رو آپدیت کنید
درنهایت به تعمییرکار مراجعه کنید
سلام تلویزیون نگاه میکردیم یه دفعه برقش رفته دیگه روشن نمیشه میگن خیلی وقت بوده روشن بوده کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم:sad:
سلام وقت بخیر
کسی پنل این تلویزیون رو داره
پنل مال من شکست پنل فروشی کسی هست داشته باشه
بیزحمت به من اطلاع بده
09127762804
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
بیزحمت به من اطلاع بده
09127762804
- - - Updated - - -
سلام وقت بخیر
بیزحمت به من اطلاع بده
09127762804
اصل قیمت تلوزیون پنلش هست، تعمیر کارای گلد ایران یه پیگیری کن شاید داشته باشن، ولی اگر قیمتش زیاد شد پیشنهاد میکنم یه تلوزیون جدید بگیری و بردش جداگانه بفروشی، این ایرانی 4k ها هم در مقایسه با این سری که برای ۲۰۱۶ هستش کیفیت خوبی دارن.
من یبار lcd لپتاپ تعویض یبارم گوشی با اینکه به اسم اصلی مثلا گرفتم ولی هیج وقت کیفیتش مثل فابریک اولش نشد
دستت درد نکنه خیلی لطف کردی آره همه همینه میگن
بین تی وی های ایرانی مثل دوو و ال جی و پاناسونیک موندم
کسی از دوستان تلویزیونش عوض نکرده بگه بعد از این چی خوبه
خیلی گرون شده
- - - Updated - - -
دستت درد نکنه خیلی لطف کردی آره همه همینه میگن
بین تی وی های ایرانی مثل دوو و ال جی و پاناسونیک موندم
کسی از دوستان تلویزیونش عوض نکرده بگه بعد از این چی خوبه
خیلی گرون شده
کسی برد این تی وی رو میخواد برای پنلش سوخته بگه
برای من هم همین مشکل رو داشت بعضی وقتها هم به گوشی وصل میشد و بعضی وقتها نه
سلام بردتون کاملا سالمه ؟ قیمتش چند هستش؟
سلام
نظر دوستمونsolsoln کاملا درسته و قیمت پنل حدود70-80% یه تلوزیون میشه و بنظر من بهتره که کمی بذارید روش و یه تلوزیون نو بخرید
قطعا پنل نوی این مدل گیرتون نخواهد اومد و هرچی که هست استوک باید باشند
اما باز اگه اصرار به تعویضش دارید حداقل تلفن تون رو جواب دید:biggrin::biggrin:
دوبار با شما تماس گرفتم که جواب ندادید
موفق باشید
سلام
الجی از همه بهتره چون ینلش IPS و تولید شرکت الجی هست
دوو و پاناسونیک که خدا میدونه پنل و بردشون چیه
تا جایی که میدونم اکثرا از پنل TCL استفاده میکنند که اگه درست باشه بهتره خود TCL رو بخرید که خودش از تولیدگنندگان بزرگ و برتر پنل و تلوزیون در دنیاست و همیشه جز4-5تای اول در هرسایزیه
الان تلوزیونهای شیائومی هم از پنل TCL دارند استفاده میکنند و درکل توی دنیا برند معروف و خوش فروشیه
البته متاسفانه اونی که توی ایران مونتاژ و بصورت رسمی در نمایندگیهاش بفروش میرسه جنس درجه۲-۳ش هست اما درکل توی این گرونی و نبود برندهای معتبر مثل سامسونگ و الجی و سونی با توجه به قیمتش قابل قبوله
سلام ، منم همین مشکل رو دارم شما راه حلی پیدا کردید ؟
سلام
چه مشکلی؟
سلامنقل قول:
چه مشکلی؟
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
چه مشکلی؟������
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
چه مشکلی؟������
با سلام خدمت دوستان عزیز تلویزیون من مدل 55UH850V هست که پس از روشن کردن تصویر تا 5 ثانیه بدون مشکله و پس از اون تصویر سیاه میشه ونور بک لایت خاموش میشه و تصویر در پس زمینه به صورت تاریک وجود داره ولی صدا و کارکرد اون بدون مشکله ، هر وقت تنظیمات ذخیره انرژی رو روی حداکثر میزارم یا اینکه توی تنظیمات تصویر بک لایت رو روی عدد صفر تنظیم کنم تلویزیون بدون مشکل کار میکنه به غیر از ان یعنی حتی تنظیم بک لایت رو روی عدد یک بزارم ویا با خاموش کردن حداکثر ذخیره انرژی نور، بک لایت بعد چند ثانیه خاموش میشه دوباره باید با کنترل خاموش و روشن کنم وتنظیم بک لایت رو روی صفر بزارم کس از دوستان به این مشکل نخورده مشکل چیه نرم افزاریه یا سخت افزاری ممنون