خوشبختانه پیام ترابرد حذف شده
الان فقط دو بار بوق میزنه و پیغام صوتی نداره
من از همراه اپل به رایتل ترابرد کردم
Printable View
خوشبختانه پیام ترابرد حذف شده
الان فقط دو بار بوق میزنه و پیغام صوتی نداره
من از همراه اپل به رایتل ترابرد کردم
شما به ۱۹۵ هم شکایت کن شاید جواب داد . بعضی وقتا باید یه گوشمالی داد به این اپراتورهای زورگو [emoji16]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
سلام.نقل قول:
واسه من بوق هم نمیزنه،
ولی پیام بانک لغو شد فعلا
sent from my tapatalk
من از همراه اول دائمی بعد از 4ماه تونستم ترابرد کنم به ایرانسل
همراه اول 4 ماه احراز هویت من رو تایید نمیکرد تا آخر رفت به شکایت و دوتا تجدید نظر و......
الان از همه ی راضیم فقط پیامک از بانک ملت نمیاد
باید چیکار کنم؟
منم دقیقا ۴ ماهه مشکل شما رو دارم چطور حل کردید؟نقل قول:
به ۱۹۵ هم شکایت کردم همینطور شکایت بازه به هیچ جایی هم نرسید!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سر شماره پیامک بانک ملت چنده؟نقل قول:
من هر وقت میام این تایپیک ببینم مشکل پیامک حل شده ترابرد کنم از همراه اول به ایرانسل میبینم مشکلات حل که نمیشه بدترم میشه!
اول که چندبار شفاهی زنگ زدن از همراه اول گفتن درست شده و نشد بعد از شکایت در سامانه 195 و بعد از اون من فرستادمش تجدید نظر اول و بازهم جوابهای بی ربط و کاری نکردن
وقتی رفت تجدید نظر دوم از همراه اول زنگ زدن که چرا شکایت کردی!!!به ما امتیاز منفی دادی خلاصه اینبار هم گفتن یه سبمکارت تو رایتل یا ایرانسل داری که مشکل مشخصات داره برو اونها رو درست کن مشکلت حل میشه بعد گفتن اجازه بدید شکایت رو ببندیم و من هم نزاشتم. خلاصه رفتم رایتل و ایرانسل بهم خندین و گفتن اصلا هیچ ربطی نداره مشکل از خود همراه نکبت هست
بعد از 195 زنگ زدن که مشکل حل شده یا نه کلی توپیدم بهشون که با همراه نکبت همدست هستید
دیگه مدتی زنگ نزدن منم بیخیال شدم تا اینکه یه روز ساعت 12ظهر زنگ زدم 195 و بعد از کلی بحث گفتن پیگیری میشه.
خلاصه باز از همراه اول زنگیدن و گفتن چرا دست از شکایت نمیکشی ترابرد رو ول کن و من هم کلی جوابشون دادم
خلاصه کاری رو که باید 4 ماه قبل میکردن اون روز کردن
شماره رو از شبکه پاک کردن و دوباره ثبت کردن و مشکل حل شد.
فقط بکشونشون به تجدید نظر دوم تا منفی بخورن شکایتت هم نبند.
فقط اگه کارت شد تا اس تایید رو فرستادی میاندوره بنداز جلو همراه نکبت که فورا درخواستت رو رد میکنه
ایشالا کار شما هم بشه
سرشماره 20000نقل قول:
این سرشماره اکثر بانکهاست ، معنی نداره سرشماره به این مهمی مشکل داشته باشه، من فکر میکنم عمدا این مشکل حل نمی کنن چون میدونن همه ترابرد می کنننقل قول:
آقا دمت گرم [emoji23] [emoji23] با اینا باید اینطوری رفتار کرد و متاسفانه زبون آدمیزاد حالیشون نیست . کلا مالکیت همراه اول و مخابرات به دست کسایی افتاده که اصلا براشون رضایت مشتری مهم نیست و فقط میخوان انحصار خودشون رو حفظ کنن ؛ نمونش همین قطع سرویس شاتل تاک که کاملا نشون داد مخابرات تحمل رقیب رو نداره [emoji19]نقل قول:
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
والا تجدید نظر اول رو که زدم ولی هیچ خبری نیستنقل قول:
اخرشم جواب سر بالا دادن گفتن هر وقت حل شد خبر میدیم!
Sent from my iPad using Tapatalk
زنگ بزن ۱۹۵ تلفنی بگو خیلی وقته گذشته اینجوریهنقل قول:
واسه منم نوشته بودن شبکه مشکل داره تا حل بشه خبر میدیم منم زنگ زدم باید کفش آهنی بپوشی بری به جنگشوننقل قول:
ممنون از راهنمایینقل قول:
چند وقت پیش از cra.ir یه پیامک گرفتم که تعداد خط شما در همراه اول صفره
شصتم خبردار شد که احتمالا مشکل همینه و همراه اخر شماره من را در لگولاتوری ثبت نکرده
منم رفتم گیر دادم به این موضوع هر چی هم طرف گفت این مسج الکی هست گفتم نه باید دقیق چک کنی
خلاصه زد تو سیستم و گفت نه همه چی اوکی هست اما دو دقیقه بعد دیدم برام مسج اومد که شماره .... به کد ملی ... برای شما در سیستم به تاریخ ۹۵/۱۰/۲۰ ثبت گردید!!!
یعنی تازه مشاره منو ثبت کرده به دروغ میگه همه چی اوکی هست.
سریع رفتم تو سایت رایتل ثبت نام رو زدم بدون مشکل ثبت نام انجام شد!
فقط یه سوال الان که اینترنتی ثبت نام ترابرد کردم میتونم برم یکی از این مراکز سیم رایتل رو سریع بگیرم یا باید صبر کنم تا خودشون پست کنن؟
:n04:نقل قول:
آقا این تاپیک خیلی باحاله.. هر دفه میام کلی میخندم:n08:
فوق العاده بود..
انصافا راهکاراتون به درد میخوره :n16:
سلامنقل قول:
آخر مجبور شدم برم امور مشترکین همراه اول و اونجا یه فرم بهم داد و گفت که حتما باید پر بشه اوجا فرم رو پر کرد و یک دقیقه بعد پیامک تایید ترابرد برام اومد و فرداش سیم کارتی که دستم بود فعال شد!
نمیدونم اگه ترابرد حضوری و پر کردن فرم اجباریه چرا روش غیر حضوری میذارن؟
تازه سیم کارتشون هم 4g نیست انگار و فکر کنم باید تعویض بشه و هزینه داره
مشکل فعال شدن خط و اینترنت هم نداشتم
فقط نمیدونم چرا پیامک تایید برنامه my mci یا همون همراه من نمیاد!
برنامه همراه من از اساس مشکل داره فکر کنه بهتره از اول بنویسنش خیلی بهتره براشون ... نظرات رو درموردش در کافه بازار بخون دستتون میادنقل قول:
رگولاتوری: بالغ بر نیمی از درخواست های ترابردپذیری تکمیل شده است
بعد از اعلام اجرایی شدن طرح ترابردپذیری بسیاری از کاربران اینطور گلایه داشتند که انتقال خطوط موبایل شان به اپراتورهای دیگر آنقدرها هم ساده نیست و انجام این کار با موانعی همراه است.
حالا سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از رفع اشکالات موجود در این راستا خبر داده و اعلام نموده که 55 درصد از درخواست های مشترکان برای ترابرد کردن شماره هایشان تکمیل شده است.
طبق گفته معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوری فرایند ترابردپذیری شماره های تلفن همراه در کشور از این پس به صورت مستمر مورد نظارت و پایش قرار می گیرد.
وی با اشاره به اشکالاتی که در ماه های نخست در اجرای این طرح وجود داشت، اعلام نمود که بعد از برگزاری جلسات مستمر با حضور مجریان امر، عملکرد سیستم ترابردپذیری مورد بررسی قرار گرفته و اشکالات موجود شناسایی و رفع شده اند.
حسین فلاح جوشقانی در ادامه به آمار درخواست های انجام شده برای ترابرد اشاره کرد و اعلام نمود: میزان ترابرد تکمیل شده از ۲۴ درصد به ۵۵ درصد در حال حاضر رسیده است و ۴۵ درصد عدم تکمیل ترابرد نیز به دلیل انصراف خود مشترکان و یا رد درخواست ترابرد به دلایل قوانین تجاری ترابردپذیری است و اپراتورها در این زمینه کوتاهی نکرده اند.
فلاح جوشقانی احراز نشدن هویت مانند تطابق نداشتن مشخصات اعلام شده با مشخصات دارنده شماره، رعایت نکردن ترابرد نظیر به نظیر مانند درخواست ترابرد سیمکارت دایمی به اعتباری و بالعکس، فعال نبودن سیمکارت، فعالبودن کمتر از سه ماه سیمکارت شماره مورد درخواست برای ترابرد و پرداخت نکردن به موقع صورتحساب اولیه صادر شده از اپراتور فرستنده توسط مشترک در سیم کارتهای دائمی را از دلایل رد درخواست ترابرد عنوان کرد.
من هفته پیش درخواست بازگشت به ایرانسل دادم
3 روز پیش پیام اومد بزودی سیمکارت غیرفعال میشه از سیمکارت جدید خودتون استفاده کنین و همون روز هم سیمکارتم قطع شد
الان با گذشت 3 روز هنوز سیمکارت ایرانسل رو تحویل نگرفتم
زنگ که زدم یه شماره پیگیری دادن و تا حالا که هیچ کاری نکردن
نمایندگی اصلی هم رفتم گفتن چون غیرحضوری درخواست دادی کاری نمیتونیم بکنیم
کسی تا حالا چنین مشکلی براش پیش اومده؟
واقعا :n19:نقل قول:
اصلا وضعیت این ترابرد جکی شده برای خودش :n09:
سیمکارت جدید از رایتل اومد
منم ۱ رو به 09204000000 طبق گفته سایت رایتل فرستادم
بعد یه مسج از ۹۸۶۶۷ اومد که ۱ رو به این شماره بفرستم منم فرستادم ولی دیگه هیچ اتفاقی نیوفتاد.
الان باید چکار کنم؟
یک سوال از عزیزان
آیا تا به حال کسی بعد از ترابرد از همراه اول به ایرانسل با ازدیاد قبض ایرانسل روبرو شده یا این فقط شایعه هست ؟ :n27:
سلامنقل قول:
الان باید بین یک روز تا سه روز و سه ساعت و بیست دقیقه صبر کنید تا سیم کارت قبلی غیرفعال و سیم کارت جدید فعال بشه
برای شما حتما و 100 درصد سیم کارت جدید صادر شده و اگه با ایرانسل تماس داشتین باید میگفتید چک کنن ببینن الان وضعیت خط شما چی هستش ؟ اگه خط فعال بود یعنی ترابرد هم صورت گرقته و سیم کارت صادر شده باور ندارید به همون شماره ترابردی خودتون زنگ بزنید میگه خاموش میباشد تا الان هم اگه از طریق پیک یا پست فرستاده بودن باید میومد و اصولا روال کار ایرانسل اینه که توسط یکی از نمایندگی های خدمات ایرانسل محل زندگی شما سیم کارت جدید صادر میشه یا توسط پست میاد اونجا و از اونجا باید با شما تماس بگیرن و بگن بیا سیم کارتت رو ببر . شما با اون کد پیگیری ترابرد به نمایندگی های خدمات ایرانسل محل زندگی خودتون مراجعه کنین ببینین اونجا ها نیومده یا صادر نشده . راحت میتونن براتون پیگیری کنن . دارن کوتاهی و کم کاری میکنن میخوان پول بدی و درخواست بسته بازگشت سیم کارت رو انجام بدی . نشد شکایت به 195 و علت قطع سیم کارت پیش از موعد مقرر و نرسیدن سیم کارت جایگزین به دست شما .نقل قول:
نقل قول:
خیر از طریق پست راحت میارن دم در خونه اونم رایگان فقط کپی کارت ملی خونه داشته باشی مامور پست میخواد برای فرستادن به رایتل .
کرم دارن دیگه اذیت میکنن :n02:نقل قول:
بعضی جاها 4G میدن مونده اونجا سیم کارت خام چی داشته باشن مثل ایرانسل و رایتل نیست همشون 4G باشن .
چند روز صبر کنید درست میشه عادی هستش ولی حتما خود به خود درست میشه .
شما خط به خط هم چک کن ببین رمزت درسته تو بازگشت به همراه اول بیشتر موارد مشاهده شده میگه رمز صحیح نمیباشد و حالا بیا خر بیار و باقالی بار کن عوض بشو هم نیست حتی PUK2 هم جواب نمیده .
پیامک های خارج از کشور رو اصلا همراه اول مخصوصا برا خطوط ترابردی پشتیبانی و رسیدگی نداره و من تا مرحله آخر شکایت رفتم و مجبور به بازگشت به ایرانسل شدم و مشکل درست شد .نقل قول:
من الان یه هفته هست از همراه اول به ایرانسل ترابرد کردم
وضعیت زنگ خوردن خوبه و صدای بوق کوتاه هست اولش
پیامکهای بانکی میرسه البته باید پیامهای تبلیغاتیتون باز باشه
پیامک و اینترنت عالی
واقعا از دست همراه اول نکبت راحت شدم
نکبت رو خوب اومدی.نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
اقا از چه بانکهایی پیامک میاد و سرشماره بانکهاتون چنده؟ پیامک های فعالسازی اپلیکشن ها هم میاد یا گارانتی های شرکت ها؟ منم میخوام از همراه اول فرار کنم به ایرانسل خسته شدم از بس دوتا گوشی همراهمه! یکی میگه پیامک نمیاد یکی میگه میاد!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
منم دوست دارم ترابرد کنم از همراه اول به ایرانسل دایمی
اما به خاط این مشکل پیامکها نمیتونم
حوصله دردسر ندارم
اینو که خوندم قلبم واقعا درد گرفت :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----
خط همراه اولم رو حضوری رفتم دفتر رایتل سیمکارت 3 پانچ گرفتم . پیامک شرط و شروطش از 99667 اومد و .......
قبض میان دوره 15 هزار تومن رو پرداخت کردم . پیام 1 رو هم به 98667 فرستادم . جواب گرفتم که یک کد داده ...
باز دفعه دوم نمی دونم چرا باز 100 تومن قبض میان دوره داده بود که دادم ... الان میان دوره ام 0 است
اما من قبض اولم رو با آسان پرداخت پرداخت کردم مشکلی پیش نیاد ؟
اما قبض دوم رو آپ قبول نکرد 100 تومن رو با نرم افزار پرداخت پارسیان دادم
الان چی می شه ؟
سلامنقل قول:
من از ملت با سرشماره 200 و تجارت واسم پیامک میاد
گارانتی رو نمیدونم اما از فروشگاههایی مثل کورش که قبلا پیامک میومد دیگه نمیاد
شاید باید باز ثبت بشن.
ولی از شماره های 4 یا پنج رقمی هم پیامک تبلیغاتی میاد
برای بانک ها میاد.نقل قول:
برای اپلیکشن های خارجی مثل تلگرام و گوگل و اینستاگرام میاد.
برای بعضی اپلیکشن های داخلی مثل اسنپ ودیجی کالا گاهی میاد گاهی هم نمیاد.
کلا از شماره هایی که با سرشماره ۱۰۰۰٬۲۰۰۰٬۳۰۰۰٬۵۰۰۰ شروع میشن در ۹۹ درصد موارد به غیر از پیامک بانکها مابقی پیامک ها نمیاد.
از شماره های عادی همراه اول و ایرانسل و رایتل پیامک میاد.
متوجه نشدم فرمودید از سرشماره های ۱۰۰۰،۲۰۰۰،۳۰۰۰،۵۰۰۰ پیامک میاد یا خیر؟نقل قول:
فقط بانکنقل قول:
خیلی بد شد که من چندتا پیامک از چند شرکت دارم که اطلاع رسانی میکنن بعضی وقتا با سرشماره ۲۰۰۰، یعنی اینا دستی تو سیستم وارد میکنن کاری به شماره ها ندارن.نقل قول:
نقل قول:
همین بود ....
تموم شد :n29:
شر همراه اول کنده شده فقط مثل اینکه توی دو تا سیستم رایتل و همراه اول هستم باهم
سیستم همراه من هنوز فعالم و هنوز داره قبض میان دوره تولید می کنه برام 100 تومن 100 تومن :n34:
بعد اون 2 بوق ترابرد همراه اول صداش کمه که !!!!!! اصلا عما عایا حالا انقدر واجب بود 2 بوق بزنه ؟؟؟؟ :n13: همین فرمون رو بره 2 3 سال دیگه اصلا کلا می شه بوق :n38:
در ضمن
وضع کارکنان مخابرات بعد از خصوصی سازی تاسف بار و افتضاح شده . حقوق نمی ده . تا ساعت های بعد از ظهر هم نگهشون می داره زوری .. فقط نمی دونم چه می کن این اول ؟؟ :n27:
آیا بهتر نیست که اپراتور ها تماس خارج شبکه و داخل شبکه و تلفن ثابت رو یک قیمت مساوی قرار بدن که مثل الان مردم اینقدر درد سر نداشته باشن ؟
سلام دوستان عزیز
یک سوال دارم . الان مشکل پیامک رو همه اپراتور ها دارن یا فقط ایرانسل هست ؟