سلام دوستان من مودم E3372 رو آپدیت کردم به فریم ور و وب یو آی زیر
sms دیگه برام نمی یاد کلا دیگه ! :n30:
فریمور
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04
وب یو آی
Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.3
Printable View
سلام دوستان من مودم E3372 رو آپدیت کردم به فریم ور و وب یو آی زیر
sms دیگه برام نمی یاد کلا دیگه ! :n30:
فریمور
E3372s-153_Update_22.300.09.00.00_M_AT_04
وب یو آی
Update_WEBUI_17.100.13.01.03_HILINK_Mod1.3
سلام.
من یه مودم e3372 دارم که لاک ایرانسل بود. از وقتی آنلاکش کردم دیگه صفحه تنظیمات مودم برام باز نمیشه و failed connection میزنه. راهی هست بتونم درستش کنم؟
سلام دوستان لطفا یه نگاهی به این لینک بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا میشه از این آنتنهای تقویتی Outdoor برای تقویت امواج 4G استفاده کرد؟
لینک از دی.جی.کا.لا
یکی منو دریابه
کمک فوری!
سلام من یه مودم هواوی E5573 دارم با یه سیم کارت دیتا رایتل
اول اینکه صفحه تنظیمات مودم که با 192 شروع میش و پشت مودم نوشته فقط با مرورگر گوشی باز میشه و با لپتاپ اصلا باز نمیشه!با چندین مرورگر امتحان کردم.
دوم اینکه سیم کارت دیتا اصلا رجیستر نمیشه چه در مودم و چه در گوشی های 4 جی!
مودم با سیم کارت ایرانسل مشکل نداره.
لطفا یه راهنمایی کنید.
با سلام .نقل قول:
شما باید مشخصاتشو بررسی کنید و ببینید برای چه فرکانسهایی هست . مثلاً مدلی که در لینک زیر هست برای فرکانس 5GHz هست که برای 4G نیست .
اول چک کنید ببینید سیمکارتتون فعال هستشنقل قول:
میتونید از پشتیبانی بپرسید
شاید هم از خود رایتل هست که تو اون منطقه سرویس دهیش با مشکل مواجه شده
عزیزم این مودم رو من چند ماهی داشتم ولی الان ادرسی بخام بگم نمیتونم/ ولی تو سر برگ اخر تو منو های سمت راست بالا به پایین بگرد. باید تیک دایره شکلی رو جابه جا کنی که ااگه درست یادم مونده باشه همه چیز دقیق دقیق هست. بگرد عزیزم .تو میتونینقل قول:
عطا جان عالی عالی عالی!:n12::n40:نقل قول:
حسابی خوشحالمون کردی!:)))
دوست عزیز برای خرید از این سایت ها هم میتونید با افتتاح حساب وبمانی خودتون خرید مستقیم خرید کنید و هم میتونید به افرادی که کارشون این هست مقدار جزئی کارمزد بدید تا براتون به ادرس خودتون خرید کنن!در مورد تحریم فعلا علی اکسپرس ایران رو تحریم کرده ولی سایت های مشابه هنوز با ایران کار میکنننقل قول:
کرایه حمل و نقل در اکثر مواقع رایگان هست ولی گاها با هزینه جزئی همراه میشه,مگر اینکه به درخواست خریدار محصول با پست DHL فرستاده بشه که هزینه اش فوق العاده زیاده!ولی بسیار سریع و ایمن هست!
دوست عزیز زحمت میکشی رو یه ویندوز دیگه هم چک کنی و نتیجه رو اعلام کنینقل قول:
بنده قصدم خرید 5172 بود که اگه بدونم این قابلیت رو داشته باشه قطعی میکنم خرید رو وگرنه مجبورم به فکر تهیه مدل دیگه باشم
ممنون
من مودم E8372 رو می خوام بخرم .... اگه بشه قفل کرد روی فرکانس 2600 ... مطمئن باشم ؟نقل قول:
کلا مودم سوخت :n02: دیگه روی چراغ چشمک زن سبز می مونه و دیگه بالا نمی یاد ... صد تا فریم ور دیگه تست کردم آپدیت که می خواد بشه ارور میدهنقل قول:
رفتم سراغ خرید مودم بعدی E8372 :n05:
شرمنده که دوباره سوال میکنم چگونه میتوانم یک حساب باز کنم که بتوانم با آن پرداخت انجام دهم اگر می شود در این زمینه کمکم کنید ممنون می شومنقل قول:
شرمنده دوست عزیز که مجددا مزاحم شدم فقط میخواستم بپرسم وجه کالا را چطور پرداخت کردین من که می خواهم یک خرید انجام بدهم در مرحله پرداخت وجه مانده ام و نمی دانم چگونه باید عمل کنم اگر امکان دارد در این خصوص مرا راهنمائی کنیدنقل قول:
درست حدس زدی باید مودم hilink داشته باشهنقل قول:
منم ویندوز ام 7 هست
با ویندوز 7 هم تست کردم متاسفانه کار نکردنقل قول:
این hilink امکانش نیست به مودم اضافه بشه؟ نرم افزاریه یا سخت افزاری؟نقل قول:
نقل قول:pm شد دوست عزیزنقل قول:
با سلام خدمت دوستان . نظر شما در خصوص آنتنهای این سایت چیست
novinphone.com
دوستان کسی تا الان این مودم رو تست کزده؟ یا اطلاعاتی ازش داره؟
وسوسه شدم بخرم اما معلوم نیست چی از آب در بیاد:
سلام به دوستان
یه مودم m.2 lte میخوام بگیرم برای اینترنت موبایل دو مدل داره که باندهای ساپورت شدنشون فرق میکنه.
کدوم رو بگیرم بهتره ؟
Huawei ME906V :
LTE: FDD Band 1,2,4,5,8,13,17, all bands with diversity
WCDMA / HSDPA / HSUPA / HSPA +: Band 1,2,4,5,8, all bands withdiversity
CDMA 1X/CDMA EVDO Rev.A: BC0, BC1, all bands with diversity (Planning)
GSM / GPRS / EDGE: 850/900/1800/1900 MHz
GPS / GLONASS: L1
HUAWEI ME906E :
Bands: LTE (FDD) B1/B2/B3/B5/B7/B8/B20
DC-HSPA+/HSPA+/HSPA/UMTS Quad-band B1/B2/B5/B8
EDGE/ GPRS/ GSM Quad-Band 850/900/1800/1900 MHz
GPS L1:1575.42MHz
Glonass L1:1602MHz
با تشکر
در حال حاضر در ایران lte داره روی باند ۳ و ۷ ارائه میشهنقل قول:
پس انتخاب مودمی که حداقل این باندها را ساپورت کنه از اوجب واجباته
با توجه به مشخصاتی که دادید مودم دوم این باندها را ساپورت میکنه.
Sent from my iPhone 6s+
سلام
من یه مودم E3372 ایرنسل دارم که آنلاکش کرده بودم بعد داشتم به ی ورژن جدیدتر آپدیت میکردم که برق رفت. الان هر کاری میکنم نه میشه آپدیتش کرد و نه کار میکنه. کسی راهی سراغ داره که بشه دوباره درستش کرد یا باید بندازمش دور
چه بد شانسیه
نقل قول:
یه ویدئو از e3372h توی youtube هست که مودم رو باز کردن و یکه نقطه رو 3 ثانیه متصل کردن تا حافظه فلش پاک شده ... بعد طرف برای بقیش پول می خواد که یه نرم افزار درست کرده که مجانی نیست .... گارانتی فکر کنم بتونه این کارو بکنه !
اگه به نتیجه رسیدید اینجا هم بگید .... چون منم از اینا 1 دونه سوزوندم !!! :n02:
چرا آخه ! فدای سرش :n05:نقل قول:
فکر کنم باید فلش بشه یعنی دوباره برنامه ریزی بشهنقل قول:
ممنون از پاسخگویی دوستان. کسی راه حل دیگه ای سراغ نداره؟!
به نظرتون گارانتی قبول میکنه
دو مودم هوآوی e3372 و B315 رو باهم مقایسه کردم ، هردو دقیقاً در یک مکان هستند و روی فرکانس 2600 هم قفل شدند .
تست e3372 . این تست رو چندین بار تکرار کردم و کلی هم حجم هدر دادم متاسفانه و اونی که بیشترین سرعت رو داشت ذخیره کردم .
سیگنال و فرکانسهای مربوط به این مودم در عکس زیر مشخص هست .
تست B315 . فقط یکبار تست شده و برخلاف تست بالا چندبار تکرار نکردم . نمیدونم تست بعدی مثل همین خواهد بود یا خیر .
سیگنال و فرکانسهای مربوط به مودم B315 در عکس زیر مشخص هست .
یه نکته : مودم B315 به محض اینکه روشن کردم و بهش کانکت شدم از 5 خط آنتن ، سه آنتن رو داشتم ولی مودم e3372 بین دو و سه خط آنتن جابجا میشه و استیبل نیست .
شاید باورت نشه دیشب که اومده بودم انجمن دیدم b315 خریدی میخواستم پست بذارم بگم یه مقایسه بین b315 و e3372 بذار، نمیدونم چی شد یادم رفت!نقل قول:
حالا که داشتم پستهای تازه انجمن رو میدیدم، دیدم که باز شما تو این تاپیک پست گذاشتی گفتم حتما چیزه جدیدی کشف کردی:n02: یا تست جدیدی گذاشتی که خوشبختانه همینطور هم هست
فقط یه چیزی! چجوریه که هر دو مودم در یه مکان و هر دو رو 4G و هر دو رو یه فرکانس هستن، اما میزان سیگنال دریافتیشون در حد یک یا دو دسیبل با هم تفاوت داره؟ مگه قدرت گیرندگی b315 نباید بهتر باشه؟ یعنی فقط در حد یکی دو دسیبل بهتره؟
منم میخواستم همین مودم b315 رو بخرم. مقاله راستین بازار رو که خوندم دیگه مطمئن شدم در شرایط مساوی در بین مودمهای رومیزی b315 بهتره، اما تو تست راستین بازار خبری از قدرت دریافت سیگنال نبود، اینجا هم، با این دو تا عکسی که شما گذاشتی، موضوع سوالبرانگیز شده؟
سلام.قیمت این b315 چند هست؟گارانتی چه شرکتی معتبر هست براش؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
۴۱۰ هزار تومننقل قول:
گارنتی IDH فکر کنم معتبر باشه
من بين ٣٣٧٢ و mr200 مقايسه سيگنال و آنتن كرده بودمنقل قول:
دقيقا ٣٣٧٢ روي سه خط از ٥ خط آنتن بود ولي mr200 روي ١٠٠ درصد
البته تست سرعت نگرفتم ولي آنتن دهي عالي داره
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
این کارا رو با لپتاب باید انجام داد. دیگه جز اصول اولیه تو موبایل و مودمنقل قول:
بده چین شیپ واست بخره به ادرس خودت من تا حالا دهها انتن و موبایل و سایر تجهیزات و کانکتور دادم واسم خریده بین 20 تا 30 روزم درب خونم تحویل گرفتم. خیلی هم منصفهنقل قول:
من در ابتدا میخواستم یه مودم ارزون قیمت یعنی E8372 و یه آنتن تقویتکننده بیرونی 4G بخرم
متاسفانه تو ایران فروشگاهی که آنتن تقویتی بیرونی 4G خوب داشته باشه ندیدم، دوستان اگه میشناسن لطفا معرفی کنن
یه سایت novinphone رو پیدا کردم که آنتنهاش فوقالعاده گرون هست، به طوری که یه مدلشون W435 که ۲۰۹ هزار تومن میفروشن، تو سایتهای خارجی بین ۲۰ تا ۲۵ دلار قیمت داره، خودتون حساب کنین چقدر روش میخورن
و اینکه تو جزئيات محصول هم یه اعداد عجیب غریبی مثل 35db و 49db نوشته شده که خودم نمیدونستم چیه، اما با کمک دوستان در این تاپیک متوجه شدم که این اعداد همش فیکه و تبلیغاتیه، علاوه بر این موارد تو کل سایتشون هم خبری از مارک یا برند سازنده آنتنها وجود نداره و اسم همین مدل یعنی w435 رو هم من از روی کامنت یکی از افرادی که قبلا خریداری کرده بود فهمیدم
خلاصه فعلا بیخیال خرید آنتن تقویتی بیرونی 4G از این سایت اون هم با یه همچین قیمت گزافی شدم، باز هم میگم دوستان اگه سایت خوبی میشناسن که آنتنهای خوب با قیمت مناسب داره لطفا معرفی کنن
بعدش با خودم گفتم حالا که میخواستم تا ۴۰۰ برای E8372 و آنتن بیرپنی خرج کنم، چرا نرم کلا یه مودم رومیزی با قدرت دریافتکنندگی خوب نخرم، یه خرده تحقیق کردم که مدل b315 چشمو گرفت، دیدم عطا هم همینو خریده
تو منطقه ما آنتندهی 4G ضعیفه، راستین بازار میگه در شرایطی که سیگنال ضعیف باشه در بین مودمهای رومیزی b315 بهتر عمل میکنه، امیدوارم که اینطور باشه و قدرت گیرندگی امواج 4G این مودم خوب باشه
تازه این مودم آنتن جداگانه هم میخوره، که شاید بعدها اگه فروشگاهی آنتنهای بهتری موجود کرد میشه خرید و به b315 وصل کرد، اصن شاید تا اون موقع خوده ایرانسل شبکه 4G رو گستردهتر کرد و وضعیت سیگنال منطقه ما هم خوب شد، خدا رو چی دیدین
b315
یا
mr200
مسئله این است !
" هملت "
نقل قول:
خیلی دلم می خواد
Huawei E5186 4G Cat6
رو بگیرم
حساب کردم از 1 میلیون تومن هم بیشتر میشه برام :n29:
نقل قول:
عزیزم قیمت تو خارجه اونقدره. شما بخر همین حدود بهت میرسه تو ایران. من تا الان بالای 20 تا انتن برای خودم و دوستانم خریدم. کی میگه اون اعداد فیکه؟؟؟ سیگنال منفی 110 رو میکنه 65 یا 90 رو میکنه 70 و یا جایی که موبایل نمیگیره انتن مودم روپر میکنه کجاش فیکه؟؟ خیلی از دوستان همین جااا انتن خریدن و دارن استفاده میکنن. من خودم ی 40 دی بی ای خریدم واقعا معرکس. اعداد واقعی باشه یا نه سیگنال منو که فوق العاده خوب کرده. شما انتن از چین بخر مدتی که بهت میرسه پولی که میدی و ماندش. پول گمرکی که میدی تقریبا همین درمیاد. اصلا گرون نیست پول بدی فرداش تحویل بگیری.البته انتن واسه جاهایی که سیگنال ر و گوشی خوبه نیاز نیست ولی بودنش واقعااا موجب پایداری اینترنت میشه.
دوستانی که از سایتهای خارجی، آنتن تقویتی بیرونی 4G خریدن و براشون واقعا جواب داده و واقعا ارزش خرید داره، لطفا معرفی کنن ما هم آشنا بشیم و اگه بودجمون رسید خرید کنیم
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این انتن بهترینه به نظر من اگه از چین سفارش با پول گمرگ واسه من شد 126 ولی اون سایت هم قیمت هاش بدک نیست.
تستش هم تو این تاپیک باید باشه . بالای 14 تا از همین تا الان گرفتم
داداش ۲۵ دلار رو چجوری حساب میکنی که ۲۰۹ هزار تومن میشه؟ اجناس زیر ۵۰ دلار که میگن اصلا هزینه گمرک نداره؟ ارسال ۲۰ تا ۳۰ روزه هم که ۵ تا ۱۰ دلار بیشتر نیست؟نقل قول:
در مقالات راستین بازار و کامنت یکی از کاربرا همینجا که آنتن 28db خریده بود و میگفت اگه ۱۰ یا ۱۵ دسیبل هم باشه خیلیه
شما از همین سایت نوینفون خرید داشتی؟ کدوم مدل رو خریدی؟ واقعا برات جواب داده؟ یه تست میذاری
الان از آنتنهای 4G استفاده میکنی که واقعا برات موثره؟ از کدوم سایت خارجی خریدی؟ اگه واقعا برات جواب داده ممنون میشم یه تست گیرندگی با/بدون آنتن بذاری
عزیز اگه بتونی یه تست از قدرت گیرندگی سیگنال این آنتن و سرعت اینترنت بگیری و اینجا بذاری ثواب کردی به خدانقل قول:
اگه تستها خوب باشه، یکی از این ۱۴ تا رو ازت به قیمت خوبی میخرم:n02:
دوست عزیز ادعای شما کاملا رد میشه مگر اینکه خلافشو به ما بصورت کامل ثابت کنید.نقل قول:
من با چندین نفر که در این حوزه تخصص دارن صحبت کردم گفتن محاله همچین dbi بالایی داشته باشن. حتی انتن های یاگی که بهترین عملکرد را دارند در حد 14-15 dbi میتوانند تاثیر گذار باشند. اینا حرف من نیست و توضیحات یکی از سازنده های انتن های یاگی هست و اطلاعات زیادی در این موارد داره!
از دوستانی که تسلط به زبان عربی دارند لطفا یکی آموزش های لازم برای مودم e5577sرا که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده شده را بزاره ممنون