در صورت ممکن هم لینک گروه مربوط به لینک های شاتل و هم این اسکریپت رو برای منم بفر ستید
Printable View
در صورت ممکن هم لینک گروه مربوط به لینک های شاتل و هم این اسکریپت رو برای منم بفر ستید
دوستان اگه تا حالا اسکریپتی بود تا الان باید برای اونای که درخواست کرده بودن می فرستاد دوست عزیز بنابراین همش الکیه
نه واقعا هست منم چون ویندوز رو عوض کردم ÷رید برام !!! عضو یکی از این گروه ها هم بودم چون اون شماره رو دیلیت کردم از اونم افتادم بیرون!!نقل قول:
من 2 ماهی هست لفت دادم از شاتل لند ، هنوز مثه سابق اذیت میکنه یا اینکه روشی که جدیدا یکی از دوستان گذاشته واقعا جوابگو هست؟
خطایی رخ داده است. لطفا بعدا امتحان کنید.:n13:
برای شما چیزی ریموت میشه یا نه؟
نه . چند روزه هیچی آپ نمیشه !نقل قول:
سلام به دوستان عزیز
لطفا اسکریپت شاتل برای من هم بفرستید تا بتونم راحت آپلود کنم.
برا منم بفرست لطفا:n19:نقل قول:
کجا ارسال کردی برای من؟؟؟؟؟
مثل اینکه قصد ندارن این مشکل آپلود رو درست کنن :|
جالبه که خطا هم نمیده، مینویسه منتقل خواهد شد ولی نمیشه!
الان نزدیک یه هفتس که خرابه
اوایل خیلی خوب بود ولی الان خراب شده . هر وقت خواستیم فایلی و منتقل کنیم یا خطا داد یا مینویسه منتقل خواهد شد و منتقل نکرد
به این میگن حرص زدن شاتل
به این میگن روی حرص مردم حرص زدن
به این میگن نا آینده نگری
به این میگن دزدی
به این میگن حق الناس خوردن واقعا نمیدونم اینا می خوان چیکار کنن اون دنیا؟!:n03:
حرص نخور خشک میشه:n02:نقل قول:
breaking bad ما چه شد؟؟؟
شرکتی (به اصطلاح شرکت) به این بزرگی که اینهمه کاربر داره او این سرویس شاتل لند رو راه اندازی کرده که ملت براش سر و دست میشکنن
اندازه 4 یا 5 میلیون حاضر نیست برای کاربرانش خرج کنه که این سرویس پایدار باشه آخه نمیشه روی یک سرور همه کارارو کرد که هر نفر 150 گیگ
فضا دارن به 200 نفر حساب کنید بدن میشه 30 ترابایت فضا و همینطور ملت انتقال میدن پورت 10 گیگابیت هم باشه کم میاره آخه اینا شعورشون نمیرسه
یه کمی به ملت ارزش قائل بشن.کلاً مشکل همینه...گوشاشون هم که کره انگار دایورت کردن ملت رو نه پشتبانی نه چیزی...
اینا الان شکایات و گزارشات رو می بینن ، تو دلشون میدونن قسمت اپلود سنتر کارایی نداره و محدودش کردن ، ولی خوب کار به جاهای باریک بکشه ، میگن اقا دانود سنتر ما حداکثر سرعت رو میده پس سرویس ما درست کار میکنه ! (اره بشینیم مستنده طرزه تهیه کدو واسه هالیوود رو دانلود کنیم).
عملا قسمت های دیگه سایت و من باز نکردم تا حالا .اینا نمیخوان درست بشه وگرنه تا حالا درست شده بود راهی برای دزدی از مردم بدبخت ایران نگین 10000 تومنه چیزی نیست چون ی نفر نیست که این پول و میده این اختلالمن مطمعن باشید سیاستشونه هی قطع میکنن هی وصل پنجشنبه جمعه کلا قطعه هم دانلود هم آپلود خدا لعنتشون کنه :|
داداش واسه منم میفرستی ؟نقل قول:
لطفا برای منم اسکریپ رو بفرستید
سلام
اگر ممکن هست اسکریپت رو برای من هم بفرستید
ممنون
سلام
برای من هم بفرستید
دوستان اگه کسی تونست این فایل رو گیر بیاره اینجا برای همه اپلود کنه
من نمیتونم فایلهای خودمو دانلود کنم چر ررررررررررررررررررررررررر رررا؟!:n03::n38::n28:
شما می تونین اینو مثلا دانلود کنین؟
ارور میده ؟!!کد:http://shatelland.com/upload/files/c4c3a0e5-b84a-43ab-88f2-b824c2861603
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند روزه منم همین مشکلو دارم دیشب چند ساعت درست شد دوباره خرابهنقل قول:
:n40:
سلامنقل قول:شاتل لند داون شدش :n19::n20:
یک روز و 13 ساعت زدش فعلا:n10:
هنوز خرابه که اگه اینقدر کاربر داره که ازش استفاده میکنن چرا هیچکس صداش در نمیاد ؟
دیروز یه دوساعتی درست شد منم 19 گیگ انتقال دادم که تا همین الان نمیشه دانلود کرد!!!:n38:
هم زنگ زدم هم تیکت دادم میگن میخوان ورژن جدید بزارن بعدش درست میشه:n27:
فقط خدا کنه تا قبل از تموم شدن یه ماه درست شه
یعنی تو این مملکت هیچی درست کار نمیکنه الا بدبختی
به علت بهبود بازدهی و رفع مشکلات، آپلودسنتر شاتللند از ساعت 15:00 امروز (1395/11/10) تا ۲۴ ساعت آینده در دسترس نخواهد بود.
امیدوارم همینجور که گقتندفردا بعد از ساعت 3 درست بشهو زمانشو باز تمدید نکنند.این چند روزه واقعا داغون بوده آپلود سنتر
ادرس گروه تلگرام که ملت فایلای اپلودی شون رو به اشتراک میزارن چیه؟
این ایده خیلی خوبیه هرکی که میتونه لینکاشو اشتراک بزاره هم صواب داره هم در کل در وقت صرفه جویی میشه
واقعا این چند روزه مدام قطع بوده و کاش یک فکری به حالش بکنن و خیلی عجیبه که حتی برای آپلود سنتر شاتل لند حتی یک پشتیبان هم ندارن که پاسخگوی مشکلات باشه:n27:
پيدا كردي يه خبرم به من بده لطفا :n02::n26:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به جای نقطه چین تلگرام دات می بزارید
اینو من پیدا کردم اگه گروه یا کانال قویتری هست دوستان معرفی کنن لطفا
این تاپیک شاتلی تو همین انجمن چطوری میشه عضوش شد؟
لانتوری 720.اگه با قوانین سایت مغایرت داره بگید بر دارم
کسی جریان اسکریپت شاتل لند میدونه چیه؟ شنیدم مشکلات رو حل میکنه؟
دوستان گویا دیگه کار سرویس شاتل لند هم تموم شد و باید به فکر سرویس دهنده جدید باشیم
:n04::n04::n04:
طبق اطلاعیه جدیدشون میزان دانلود مجاز در ماه رو از 5000 گیگ رسوندن به 50 گیگ که دیگه عملا به هیچ دردی نمیخوره و یک سری سایت رو هم در همین 50 گیگ گنجوندن که باز کردن سایت اصولا ترافیک خاصی مصرف نمیکنه که حالا رایگان باشه یا نباشه فرقی نمیکنه البته رایگان هم نیست و 10 تومن بابتش میگیرن
و قیمت اینترنت رو هم که به صورت مناسبتی 50 یا 60 درصد تخفیف میدادن این بار فقط 20 درصد تخفیف دادن
یعنی اینکه دیگه قیمت اینترنتشون خیلی گرون درمیاد و باید به فکر یک سرویس دهنده جایگزین باشیم
:n16:
سرویس دهنده جدیدی در کنار نیست اون از اسیا تک اینم از شاتل فردا هم پارس آنلاین پس فردا هم ... . یکم دیگه باید یواش یواش بیخیال نت شیم بعدشم میان میگن موبایل ها و کامپیوتر ها و... بیارید بدید :|نقل قول:
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
درودنقل قول:
من قصد داشتم، بخاطر شاتلند از مخابرات تخلیه کنم، شاتل بگیرم!!!! کار اینا برعکسه! الان که اینترنت داخلی و خارجی جدا شد، هزینه اینا کمتر شده ولی اومدن گیگو کمتر کردن! :n38:
اینا هر وقت میگن داریم ارزون میکنیم و یا بهبود میدیم آدم باید منتظر گرونی و بدتر شدن سرویس باشهنقل قول:
هفته پیش هم گفته بودن داریم شاتل لند رو مشکلاتش رو رفع می کنیم
شاتللند هم پنچر شدنقل قول:
اصل اطلاعیه که توی سایتشون گذاشتن رو هم در زیر میارم که نوشته حداقل 50 گیگ رو تضمین میکنن ولی داخل پنل که آدم میخواد خرید کنه به جای 5000 که قبلا بود دقیقا نوشته 50 و ننوشته حداقل 50
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم با توجه به استقبال چشمگیر مشتریان از بسته ترافیک نامحدود شاتللند برای استفاده از خدمات محتوایی شاتل همچون تماشای آنلاین فیلم و سریال، اخبار فناوری اطلاعات، گیم و… از سویی و برای ترویج فرهنگ استفاده از شبکه ملی اطلاعات از سویی دیگر، شرکت شاتل، «بسته ترافیک ایران» را از تاریخ ۱۹ بهمن تا ۳۰ اسفند به کاربران ارایه میکند.کاربرانی که بسته ترافیک پیشنهادی شاتل را در مدت زمان یاد شده خریداری کنند، افزون بر دارا بودن امکان ترافیک رایگان در شاتللند، از ترافیک رایگان بیش از ۲۰۰ سایت پربازدید کشور بهرهمند خواهند شد.این امکان از ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ تا پایان اسفند ۱۳۹۵ در اختیار کاربران شاتل خواهد بود. به عبارت دیگر چنانچه مشتریان سرویسهای اقتصادی (ECO) شاتل در بازه زمانی یاد شده، بسته ترافیک ایران را خریداری کنند، ترافیک سرویس اینترنت آنها در وب سایت شاتللند و بیش از ۲۰۰ سایت پربازدید (که فهرست آنها در این لینک قابل مشاهده است) رایگان خواهد بود.گفتنی است قیمت این بسته ماهانه فقط ۱۰ هزار تومان است و شاتل مصرف حداقل ۵۰ گیگابایت را تضمین میکند.
دستشون درد نکنه ک 5000 گیگ و کردن 50 گیگ یه عده دیگه گندش و در آورده بودن منظورم ملت همیشه در صحنست که موقع نذری دادن فک میکنن چوم مال مفته حق بقیه رو پایمال میکنن و سرویس آپلودسنتر و بارها ب خاطر همین افراد از دسترس خارج میدیدم ایول ب شاتل :n09::n39::n08: