دوستان مودم انلاک شده ca60 ایرانسل خوبه بخرم!؟کسی راضی بوده ازش!؟
Printable View
دوستان مودم انلاک شده ca60 ایرانسل خوبه بخرم!؟کسی راضی بوده ازش!؟
اصلا پیشنهاد نمیشه چه انلاک و چه بی انلاک گول تبلیغات رو هم نخوردید . یه مودم معمولی 4g هست و خبری از پلاس نیست .نقل قول:
به نظر من بهترین مودم همراه است من به شخصه تستی هایی که کردم از مدل fdm60 خیلی سرتره در کل 4.5G واقعی و صد در صد پلاس است.نقل قول:
آخر کدومش:n29:
به نظر منم سرویس دهی ca60 از مودم fd-m60 بهتره ولی ca60 سریع خراب میشه ولی fd-m60 به این راحتیا مشکل براش پیش نمیادنقل قول:
آنلاک شده تو ورژن نهایی اصلا صحبت خراب نداریم اینو حمید آقا هم گفته دلیل خراب شدنش به دلیل ضعف تو ارائه نرم افزار توسط ایرانسل بود الان بعد انلاک ورژن اصلی روشون میریزن خدای مودم میشه.نقل قول:
نقل قول:با همون ورژن اخری و اصلی کارخانه سازنده هم مشکل پیش بیاد میاد چون ربطی به فریمور نداره بلکه ایسی ناد فلش مودم مورد داره و نامرغوب هست . با همون ورژن اخری و اورجینال هم هیچ وقت سرعت تجمیع این مودم از 7 مگ بالا نمیره درحالی که fd-m60 در تجمیع تا 15 مگ راحت در شرایط برابر میتونه سرعت دریافت کنه چندین بار توضیح دادم و تست هم زدم داخل فروم گذاشتم . اصلا با شبکه تجمیع یا همون 4.5 ایران سازگار نیست فقط علامت ظاهر میشه و دیگه هیچ . داغ کردن زیاد موقع دانلود حداکثر 80 درجه مودم گرم و خطر ناک میشهو باتری بد جایی روی چیپ ها جا گذاشته شده. باتری ضعیف و کم پیدا در بازار و قیمت باتری اصل نو 250000 هزار تومان . اوراقی 135 و به درد نمیخوره . زمان شارژ بالا . خاموش نشدن صفحه نمایش در شارژ . پهنای باند کم . در مقایسه با یک مودم 5577s-932 یا 5577cs-321 دقیقا برابر و یه یک اندازه سرعت داره و انتن دهی هم در یک اندازه هست ولی پهنای باند کمتری نسبت به این دو مودم داره . به نظر من که دو سال با این مودم ور رفتم اخرش هم دادم اقا حمید انلاک کرد و ورژن اخری و اورجینال رو زد . اصلا این مودم حرفی در برابر مودم fd-m60 نداره . و به هیچ وجه ممکن سرعت اون رو نمیتونه بده . تست باید در شرایط یکسان باشه نه اینکه فلانی فلان جا اینقدر با این مودم گرفته خود اقا حمید هم بپرسید نظرشون نظر من هست و خود ایشون هم بیشتر از 2 مگ نتونستن با این مودم دریافت کنن و یه چیز جالب تر که با اقا حمید هم در این مورد صحبت میکردیم به جای اینکه علامت + میاد و مودم شتاب و سرعت بگیره همون جا درجا میزنه و برا هر دومون ثابت شده است . باز هم نظر اخر نظر خریدار هست و میخواد بخره من اصلا پیشنهاد نمیکنم . هواوی یک چیز دیگه است .نقل قول:
وقتی یک کاربر میاد و یه تست 12 مگ از این مودم با فیلم میزاره و همون شخصی هست که قرار بود انلاک این مودم رو عمومی کنه که نکرد و کاملا تو تستش معلومله کاسه ای زیر نیم کاسه است و اقا حمید هم فیلم رو مشاهده کردن و نظر منو دادن . شما چرا باور میکنید ؟ برای من سواله ؟ ایشون تعداد دارن و میخوان بفروشن و باید تبلیغ کنن شما چرا ؟
نقل قول:شما یک fd-m60 یا همون نسخه اورجینال و جهانی این مودم e5785 رو بخر خودت باهاش کار کن میبینی چی هست تو بازار ایران الان بعد مودم های netgear در رده cat6 این مودم بهترین مودم هست . شما بخر خوشت نیومد من همین جا ازت میخرم با همون قیمت خریداری شده . قول شرف بهت میدم منم همه داخل فروم میشناسن .نقل قول:
شما کل مطلب رو یا نخوندی یا اشتباه خوندی مشکل مشکل ای سی ناد فلش نامرغوب هست نه مشکل فریمور . خود اقا حمید هم وقتی badblock رو این مودم می افته درست میکنه البته اگه بشه رو همون فریمور ایرانسل نه فقط با عوض کردن فریمور .نقل قول:
در مورد مشکلات مودم CA60 هم باید بگم که مشکلاتش بیشتر ناشی از Nand flash بی کیفیتی هست که توش به کار رفته برای همین این نکته رو باید قبل از اینکه تعمیر بکنید بگم که ممکنه بعد ار تعمیر هم مجددا بعد از مدتی مشکل پیدا کنه البته یه سری موارد مثل اینکه مودم رو کمتر خاموش روشن کنید و ار شارژر خودش یا شارژر با توان حداکثر یک میلی امپر استفاده کنید مشکل کمتر پیش میاد یا ممکنه اصلا پیش نیاد
نکته بعدی که باید خدمتتون بگم وقتی مشکل برای مودمتون پیش میاد در واقع بخشی از Nand فلش دچار badblock شده و موقعیت و حجم این بد بلاک ها در تعمیر موثره اگر حجم و جای مناسبی نباشه ممکنه قابل تعمیر نباشه در صورتی که به این شکل باشه من فقط هزینه وقتی رو که گذاشتم میگرم که 20 هزار تومن هست
لینک منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:ببینید جناب صابر عزیز با این لینک دادنات فکر نکن زیاد باهوش هستی و میتونی در همه موارد نظر بدید و نظر شما حتما درسته چون پسر خوبی هستی من نخواستم باهات بحث کنم فقط بدون قرار نیست چون شما در یک مودمی نتیجه نگرفتی به هر دلیلی (نداشتن اطلاعات کافی و نبود نت در منطقه و ...)بگی فلان مودم بده فلان مودم خوبه یا بده یه نگاه به مشکلات که مودمها دارن و جناب آقای حمید درست میکنه همشون ایرادات مشابح دارن پس هر مودمی امکان خرابی چه نرم افزاری و چه سخت افزاری دارن حال مودمی که دست شما بوده و چون بلد نبودی انلاک کنی و درست کنی متحمل هزینه شدی بیای از همون مودم بد بگی و مردم رو فریب بدی که بیان از شما مودم بخرن به هر حال این ایرادات مودمی که در زیر قرار دادم نوشته های خود اقای حمید است با هزینه و هر مودمی دچار مشکلاتی میشه و این مشکلات مختص ca60 نیست( اینهم یک مدرک معتبر) پس خواهشن استاد بازی در نیارید .قربون شما.نقل قول:
----------------------
آنلاک نسخه بروز شده 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
ریست بعد از ولکام 70
عدم شناسایی Wifi 80
CA60
------------
آنلاک 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 50
ریست بعد از ولکام 50
روشن نشدن 80
Lh96
------------
آنلاک 70
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
ریست بعد از ولکام 70
گیر کردن در Upgrade 90% 80
عدم شناسایی Wifi 80
ZTE MF910
------------
آنلاک 40
--حل مشکلات--
در ولکام ماندن 60
خاموش شدن بعد از ولکام 50
حل مشکل عدم وصل شدن به 4G 50
عدم وصل شدن دیتا 50
شما الان خودت ببین چی نوشتی . اصلا اقا حمید بیاد اینجا ببینه شما چی نوشتی ؟ معلومه شما اصلا چه منظوری داری من دلیل اوردم و توضیح دادم و راهنمایی کردم شما داری حاشیه و چیزهای دیگه و اتهام به من وارد میکنی از شما انتظار نداشتم واقعا اینه دست مزد کمک های من داخل فروم و راهنمایی هست ؟ حداقل شما که خیلی وقته اینجا هستی نباید این حرفها رو میزدی . من نه مودم دارم برا فروش خصوصا fd-m60 اونم سه ماه پیش یکی بود فروختم مدرک هم میخوای بدم . من با حمید این حرفها رو هم ندارم و دوستی حمید و من خیلی بیشتر از این حرفها هست و ایشون استاد من هستن . اولین نفر برا ثابت کردن حسن نیت و کنجکاوی در مورد اینکه ایا با انلاک و تغییر ورژن این مودم افزایش سرعت و تجمیع واقعی خواهد داشت مودم رو خودم فرستادم برا حمید به غیر اون هم هیچ مودمی ندارم . خود اقا حمید با من در مورد این مودم هم نظر هستن میتونی بپرسی جایه دوری نیست . من اینجا از روی نظر و تجربه خودم و حمید دارم بچه ها رو راهنمایی میکنم نه بیشتر . شما با این حرفها اگر امروز رو روزه باشی اصلا کار خوبی نکردی و این حرفها برای من نوشتی من حلال نمیکنم شما رو سپردم به خدا . هر کسی به حرفهای من شک داره این شما و این اقا حمید .نقل قول:
بازم توصیه میکنم مطالب اقا حمید رو درست بخونید در مورد خرابی این مودم . ولی در مورد fd-m60 تا پشتش رو باز نکنی و دستکاری نکنی اصلا مشکلی براش به وجود نمیاد مثل ca60 حتی الان اقا حمید مودم lh96 رو هم انلاک کردن و من با صحبتی که با ایشون داشتم نظر مثبتی در مورد این مودم هم نداشتن . فقط lh92 رو تایید کردن .
کلا منظور من این بود که هر مشکلی برای هر مودمی میتونه اتفاق بیوفته و مختص مودم ca60 نیست اون چیزی های که فرستادم نوشته های خود آقا حمید است که نشان میده اکثر مودمها با ایرادهای مشابح هستن حال آقا حمید حداکثر 2 مگ سرعت دانلود داشتن و شما سرعتت 5 بوده تو این میون 3 مگ اختلاف است پس امکان داره در جای دیگه تا 20 هم بره قرار نیست شما نتونستی بیشتر از 5 دانلود کنی نشان از نبود تجمیع و ... باشه در کل بنده جسارتی نکردم چون خود شما تست دیگران رو نوعی حیله گری میدانید برا فروشش این کار شما هم کار درستی نیست .نقل قول:
اون تست شما نیست اون تست یک نفر هست همه داخل روم میشناسن و واقعا حیله گری میکنه و میخوای الان در این مورد با حمید صحبت کردم اسکرین شات پاسخ های حمید رو بدم تا متوجه بشی حیله گری هست یا نه ؟ ایشون با مودم با همه مودم ها سرعت بالای 10 مگ دارن و کانال فروش دارن و از این راه بله حیله گری برا فروش میکنن نه من که کانال و فروشگاه ندارم . خواستی پاسخ های حمید رو ببینی برات بفرستم تا خودت متوجه بشی . در ضمن بحث ما مودم ca60 بود و راهنمایی برا خرید که من با یک مودم فقط مقایسه و توصیه خرید دادم نه کمتر و نه بیشتر . باز هم حالا هر جوری خواستید قضاوت کنید . در ضمن اکثر مودم ها خود به خود این مشکل ها رو ندارن مثل ca60 و lh96 همانگونه که شاهد هستیم از این مودم ها به صورت نو اکبند و یا 10 روز کارکرده و دچار خاموشی یا روی ولکام مونده الان تو بازار پره و فقط این گونه مودم ها هستن چنین مشکلی زود براشون پیش میاد . خود همون شخص حیله گر تعداد زیادی در حد صفر داشت که رو این حالت بودن و نصف راه رو رفته بود ولی کامل بلد نبود درست کنه چند تا هم فرستاد پیش حمید درست کرد میتونی بپرسی . بعد الباقی راه رو از روی اونهایی که حمید درست کرده بود رفت و الان داره قیمت خون خودش رو این مودم ها قیمت فروش میزاره و تستهای 20 مگی به صورت فیلم هم میده و در اون مورد هم حمید گفت بیا منم تست 20 مگی برات بدم و کاسه ای زیر نیم کاسه هست . من شما رو توصیه میکنم حتما با حمید یه کم گفتگو داشته باشید .نقل قول:
من نه با حمید کار دارم و نه با اون طرفی که شما میگید و نه حرف شما رو شاید شما برای تبلیغ خودتون دارید یکی رو خراب میکنید که سود بزنید به جیبتون !!!! من کلا حرفم با شما بود که من شخصا خودم تست سرعت ca60 خیلی بیشتر از fdm60 بود حال برای شما برعکس من بوده این نشون دهنده این نیست شما هر چی تست کردی اون است من این مودم رو اولین روزی که سایت ایرانسل برا فروش گذاشت خریدم خداییش تا حالا هیچ مشکلی به وجود نیومده حتی من fdm60 رو به خاطر تعریفش خریدم ولی برای من ca60 بهتر بوده حال برای شما fdm60 بهتر بوده کسی منکرش نیست شما متاسفانه کلا دوست داری حاشیه بری و یکی رو تعریف چون بهت یک 10 هزار تومنی تخفیف داده و یکی رو بد نام کنی چون بهت آموزش نداده که در اینجا اصلا بحثش نیست .نقل قول:
به عنوان مثلا فریمور نهایی شما (بنفش ) کلا با تمامی فریمورهات فرق داشت چون واقعا میتونم بگم سرعتش دو برابر شده قبل اون هی میگفتی فرقی نداره و ... بلخره نمیدونیم چه کار کردی که با یک فریمور سرعت تقریبا دو برابر شده پس امکان هر چیزی ممکن تو فریمورها تو برنامه نویسی و ... باشه ..
یک جمله میگم فقط با حمید صحبت کن . هیچ کسی هم به من 10 تومن تخفیف نداده و فیش واریزی من به حمید رو اینجا میزارم ببینم دیگه چی داری ؟ الانم اقا حمید رو دو پست بالا تعریف و حمایت کردی الانم 10 تومن به من تخفیف داده و من دوست دارم از کسی یعنی اقا حمید تعرف کنم و داری ایشون رو هم مثل من زیر سوال میبری و توهین میکنی . با این اوصاف شما برو نزدیکه به اذان و روزه خودتو با حرفهای نیکی که زدی باز کن . خدا هم قبول میکنه . حتما .نقل قول:
اخرین فریمور مودم ca60 رو حمید جان رو مودم من زدن با کلی امکانات و پایداری عالی رو مودم خود ایشون هم نصب بود هر مدلی تست کردیم به جای شتاب و افزایش سرعت درجا زد . من نمیدونم چطوری برا شما ثابت کنم شما هر دو تا مودم رو داری پیدا کن و بزار پیش هم باهم درجا و همزمان رو یه شبکه و سیم کارت تست بگیر هر دو هم علامت پلاس ظاهر بشه اونوقت میبینی چقدر باهم فرق دارن . بله ممکنه با تغییرات فریمور چیزی عوض بشه ولی تا به اینجا اخرین ورژن ca60 هیچی نداره و چیزی هم عوض نشده . حتما کسی بتونه تغییراتی بده سرعت بالا خواهد رفت ولی نه کار من هست نه اقا حمید نه اون شخص اشاره شده کار توسعه دهنده فریمورهای این مودم و شرکت این مودم هست و اصلا هم اسون نیست .نقل قول:
داداش من با حمید دیشب صحبت کردم گفت اولا که به صابر 10 تخفیف ندادم به بهزاد 10 تومن تخفیف داده چون بهزاد تعمیر و انلاک یه سری نسخه ها رو بلد نبوده (برای یادگیرییش احتمالا) قرستاده پیش حمید، شما هم یا دوست بهزاد یا خود بهزاد هستید که از این 10 تومن تخفیف اطلاع داشتی و فک کردی چون به بهزاد تخفیف داده به صابرجان هم تخفیف داده و سعی کردی با ابن حرف ایشونو خراب کنی که فک کنم بیشتر خودتو خراب کردینقل قول:
حمید برام رسید واریزی بهزاد رو هم فرستاده اگر بببنم بازم بهزاد یا اکانت های بهزاد یا اصلای دوستای بهزاد دارن برای منافع خودشون یکی رو خراب میکنن میزارم تو سایت یه خورده انسانیت هم بد نیست یاد بگیریم هم چیز پول نیست
شما هم خیلی سابقه دار نیستید که من بخوام بیشتر جوابتونو بدم یادمه یه دعوایی سر انلاک مودم b612 شده بود و اکانت شما ساخته شد تا با بهزاد از mr-secret دفاع کنید کاملا مشخصه هدفمند دارید برای بیزنس بهزاد تبلیغ میکنید و میخواید CA60 هایی که رو دستش مونده قالب کنید
نمیدونم شما وقتی یه جا گیر میکنید میگید مرگبر آمریکا !! نیاز نیست رسید واریزی برستی خودم فرستادم چون حمید واسه منهم فرستاده در کل برا کل مشتریهاش فرستاده در کل بحث من سر چیز دیگه بود که با صابر خصوصی صحبت کردیم در ضمن من نمیدم در کل فرق حمید با سیکرت و بهزاد برا شما در چیست چون هر سه بابت کارشون هزینه میگیرین و با توجه به اینکه این سایت فقط برا تبادل اطلاعات است و مثل جناب صابر عزیز که بدون چشم داشت کمک میکنه اینها به نظر من هیچ فرقی باهم ندارن اگر کسی بگه فرق دارن حتما واسشون سودی داره وسلام.نقل قول:
داداش گلم کامل داری اشتباه میزنی فک کنم این رسید رو هم صابرجان برای شما فرستاده حالا که عکس رو گذاشتی پس میدونی بهزاد هم میفرسته پیش حمید بعد شما چرا حرصش رو میخوری فقط شما(بهزاد) داری میگی CA60 خوبه
در ضمن شماره کارت بهزاد هم تو توضیحات هست دوسنان میتونن چک کنن
واقعا هم ازت ممنونم عکس رو گذاشتی چون هر چی به حمید میگفتم نمیذاشت و شما سعی میکنی اینطوری ابروی دیگران رو ببری ولی بیشتر داری خودتو بهزادو خراب میکنی میگه دشمن دانا به ار دوست نادان داستان شماس
خلاصه بهزاد جان اینجا جای بحث فنی هست نه خراب کردن دیگران اگر کار بهزاد خوبه نیازی به تعریف شما از ایشون و خراب کردن دیگران نیست اگر مودم CA60 خوبه نیاز نیست شما با تک تک افرادی که اینجا هستن بجنگی و خرابشون کنی همون فروم CA60 رو بخونی نظرات مشخصه
دوستان اگه لطف کنند یه مودم رومیزی قیمت مناسب برای شبانه همراه اول معرفی کنند ترجیحا لن داشته باشه بشه به روتر خودم وصلش کنم ( بریج میشه کرد ؟ )
b612 یا همون tfi60 تهیه کنید در فریمور جدید بله قابلیت بریج دارد .نقل قول:
صابر جان من فقط برای نت شبانه میخوام خیلی گرونه قیمت الانش و مبین نت درخواست دادم محل من با 612 مبین زیاد جالب آنتن نمیداد رو FD هم تست کرد. با گوشی بندرت به 50 مگابیت میرسه همرا اول فکر کنم مودم 4G معمولی کافی باشه. ارزونتتر چی میشه گرفت ؟ لینک هم بدی ممنون میشم ... یا آنلاک ارزون سراغ داری شما ؟
برا دانلود فقط مودم های رومیزی و بدون باتری خوب هستن . 4.5 هم باشه چه عالی چون زودتر دانلودهای خودتون رو انجام خواهید داد با سرعت بیشتر . مودم 4g بخواهید رومیزی اونم آنلاک یا نسخه جنرال خود سازنده و غیر اپراتورینقل قول:
b310
b315
TP-LINK Archer MR200-AC750 4G LTE
Irancell E3372 4G Dongle+Tp-Link MR3220 Router
کلا الان مودم گرون هست اونم رومیزی حتی الان b310 جنرال با i60 هم قیمت هست در حالی که i60 یه سر و گردن بالاتر هست .
میتونید دست دوم اینها رو پیدا کنید یا گزینه اخری یعنی ترکیب دانگل با روتر رو اجرا کنید حالا خرید روتر هم قرار نیست این مدل باشه میتونید asus بگیرید یا زایگسل . دو انته یا تک انته . بسته به بودجه خودتون . دانگل هم باز میتونه نسخه های همراه اول یا رایتل تهیه کنید و انلاک کنید یا انلاک شده تهیه کنید . کلا از نظر قیمت ترکیب دانگل با روتر پایین درمیاد و مشکلی هم نداره .
با سلام.
نظرتون در مورد خرید d-link dwr-932 d2 که 4g هم هست چیه ؟ قیمت 750 تومان .
این مدل 4.5 رو ساپورت میکنه ؟
در صورتیکه ساپورت نمیکنه یه مدل جیبی که 4.5 رو ساپورت میکنه بفرمایید.
فقط 4G هست این مدل . خیلی هم مودم خوبی هست فقط اول ببنید باتری این مودم تو بازار پیدا میشه بعدا اقدام به خرید کنید چون بعدا د رهنگام تهیه باتری دچار مشکل خواهید شد . قیمت باتری رو هم در نظر بگیرید که کم یاب و گران نباشه .نقل قول:
در همین قیمت میتونید از مودم های کمپانی هواوی سری 5577 انتخابی داشته باشید که از نظر ساپورت فریمور و پشتیبانی توسط دولوپرها خیلی قوی هست . و از درب پشتی مودم گرفته تا باتری این مدل ها همه جا با قیمت معقول پیدا میشه و سازگاری خیلی بهتری با شبکه اینترنت ایران دارند و از همه مهمتر در امکانات خیلی بهتر از dlink هستند از جمله ساپورت وای فای 5ghz و قابلیت وای فای اکستندر .
در زمینه مودم 4.5 جیبی انتخاب اول مودم های شرکت نتگیر و بعد هواوی که خیلی قیمت بالایی دارن خصوصا نسخه های جنرال این مودم ها ولی ارزش خرید رو دارن .
متاسفانه نمایندگی هم فقط باتری های استوک داره!نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی .
ما یه مودم dlink dwr-730 داشتیم مشکلی که پیش اومده بود وقتی شارژ میکردیش شدیدا داغ میکرد . گفتم شاید از باتریشه رفتم نمایندگی ایزی چک کردن گفتن باتریش که معیوب شده هیچی ولی بوردش هم مشکل پیدا کرده . باتری استوک 60 تومن ، بورد 250 تومن . یعنی تعمیرش 300 هزینه بر میداره .
توصیه کردن میتونید با قیمت 500 نوش رو تهیه کنید اگه میخاید .
اگه ممکنه یه مشورت هم در اینباره بمن بدید .
ارزش تعمیر داره اصلا ؟ یا مثلا اگه یه مودم 3G بخام بگیرم که باتریش خوب باشه تو بازار هم پیدا بشه چقد قیمت داره تو مدلهای پیشنهادی شما ...
نه دیگه بردی نگاه کردن و گفتن ارزش نداره و تعمیرش زیاد درمیاد . همین مدل خودتون خیلی خوب هستن نمیدونم چرا خراب شده حتما زیاد بهش فشار اومده و یا به خرابی باتری توجه نکردی الانم میتونی تو فروش های ویژه کمتر هم بخری :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ، اینا جدیدا اکثرا الکی قیمت میدن .دیروز آگهی دیدم همینو زده بود 397 تومن با تحویل رایگان . تماس که گرفتم گفت 430 تومن بدون تحویل رایگان ، اون سر شهر هم بودن ...نقل قول:
مهم نماد الکترونیکی سایت و به روز بودن قیمت هست اصلا نباید زنگ بزنید خرید رو انجام بدید یا میفرستن یا میگن گرون شده و نهایتا شما میگی نمیخوام و پولت رو برمیگردونن به حساب .من اکثرا خرید داشتم تو این تخفیف های ویژه فرستادن و حرفی بابت قیمت نزدن .نقل قول:
داداش یه d-link 932 d2 گرفتم و یک هواوی 5577cs-321 که روش ارم همراه اول هم داره .نقل قول:
البته هر دوش و برای نزدیکانم گرفتم با توجه به کلیدی که کرده بودن :n02:
دی لینک و تست کردم خوبه فقط به ندرت هنگ هم میکنه! طوری که مجبوری باتریشو در بیاری دوباره جا بزنی وگرنه خوب کار میکنه ...
هواوی دیشب تست کردم هم با سیم همراه اول هم ایرانسل سرعت خیلی بد بود . حالا امروز دوباره تست میکنم . تو منوش رفتم یجا زده بود unlocked . این یعنی هر سیم کارتی بذاری موردی نداره یا اینکه معنی دیگه یی داره ؟
البته فروشنده گفت به همه سیم کارتها میخوره ( چون روش ارم همراه اول بود ازش پرسیدم )
حالا میخاستم ببینم از لحاظ نرم افزاری رو این مودم چه کار خاصی میشه کرد ؟ مثلا میشه رو یه باند فیکسش کرد ؟
یه مورد دیگه . روش زده بود 3 سال گارانتی idh . ولی کد مودم و رو بهشون sms کردم نوشت گارانتی تا 1 سال و 3 ماه دیگه برای شما فعال شد! حالا فردا زنگ میزنم میپرسم . ولی سایتشو که دیدم متوجه شدم انلاین خودشون میفروشن و من کمی گرونتر متاسفانه خریدم از بازار :n27:
بله همراه اول راحت انلاک میشه و احتمالا انلاک کردن و دادن بهتون . در مورد گارانتی خبر ندارم ولی مودمی که دستکاری بشه و انلاک بشه دیگه گارانتی باطل هست البته هیچ مشکلی برا این مودم ها پیش نمیاد و مودم خوبی هستن . باتری 1500 هست یا 3000 ؟ ببین پلمپ یکی از پیچ ها روشه یه کاغذ چسپی کوچیک رو یکی از پیچ ها باید باشه . میشه فریمور و یا وب یو ای زد ولی از طریق لودر و باز کردن پشت مودم که امکانات خوبی هم به مودم اضافه میکنه .نقل قول:
باتری هواوی 5577 که گفتم 1500 هستش .نقل قول:
بله یکی از پیچ ها دیدم چسب داره دوست عزیز .
ضمنا روی جعبه ارم همراه اول نیست و فقط روی دستگاه ارم و زدن .
در مورد فریمور زدن که گفتین میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟ چیکار باید بکنم دقیقا و چه امکاناتی اضافه میشه که اگه می ارزه حتی اگه لازمه هزینه کنم براش .
.........
امروز که هواوی و تست کردم با همراه اول سرعتش نرماله .
ولی با ایرانسل بنظر نمیاد اینطور باشه ...
این تنظیمات و برای ایرانسل دادم درسته ؟
name: irancell-internet
apn:mtnirancell
بدون یوزر پسورد .
سرعت با شبکه 4g حدود 4 تا 5 مگ بیشتر نمیشه .
پس مدل : e5577cs-321 رو خریداری کرده اید . میتونید باتری 3000 میلی آمپری هم روش بیندازید و ظرفیت رو ببرید بالا فقط درب پشتی مودم بسته نخواهد شد و میتونید درب پشتی دست دو براش پیدا کنید که مربوط به مدل های 5577s-932 هست . از نظر فریمور هم بله امکانات زیادی به مودم اضافه میشه مثل امکاناتی که خودمون به فریمورهای مودم i60 اضافه کردیم میتونید در بخش مودم مورد نظر ببینید . در مورد سرعت هم 5 مگ رو داده عالیه مودم cat4 هست و این سرعت هم خوبه . بستگی به شرایط اینترنت منطقه و اپراتور هم داره . تنظیمات هم نمیخواد خود مودم اتو apn با سیم کارت هر اپراتور خودش میگیره و ست میکنه .نقل قول:
سلام
دوستانی که مودم i60 نیاز دارن تعدادی به همراه 30 گیگ اینترنت 1 ساله بهارنت موحوده
با تشکر
اک هستن یا کارکرده ؟ دونه ای چند ؟نقل قول:
قیمت تکی و تعداد ؟نقل قول:
سلام یک مدل مودم خوب بهم اعلام کنید تا بتوانم اینترنت همراه اول ایرانسل و مبین نت استفاده کنم