آن امکان 2d to 3d هست
Sent from my D6502 using Tapatalk
Printable View
آن امکان 2d to 3d هست
اقا ممنون از دوستان روشش رو پیدا کردم .نباید از طریق home فعال بشه .زمانی که عینک رو فعال میکنید امکان داره تنظیم 3d نیاد تلویزیون رو کامل خاموش کنید از برق و فلان در بیارید دوباره بزنید اوکی میشه و بعدش دکمه action menu رو میزنی و قسمت 3d رو اوکی میکنی و پعدش گزینه ی دوم و میزارید رو قسمت پهلو به پهلو .اوکی میشه دیگه
نه دوست عزیز فیلم سه بعدی قبل از سه بعدی کردن تلویزیون یا کنار هم هست(side by side) یا بالا و پایین(over/under) که بسته به نوع سه بعدی با انتخاب هریک روی پنل تلویزیون تبدیل به یک تصویر میشوند و با استفاده از عینک سع بعدی نمایش داده میشود.
خوب منظور اون دوستمون تبدیل فیلم معمولی به سه بعدیه
عزیزان دقیقا منظور من فیلم عادی تبدیل به سه بعدی بکنه، در ضمن من اندرودشو به ۶ آپدیت کردم قبل از آپدیت با ای اس فایل منیجر دقیقا مطابق با کامپیوتر فایلامو جابه جا میکردم با سرعت بالا، اما بعد از آپدیت درست مثل گوشی های اندرویدی هنگام جابه جایی پیغام میده که باید قبلش از روت دایرکتوری درایو گیرنده انتقال انتخاب کنم، حالا سوال آینه که من نمیتونم مثل گوشی ها اون قسمت پیدا کنم و یعنی دیگه کپی پیست تعطیله برام. لطفا راهنمایی کنید، اگه هم حوصله نوشتن ندارین شماره بزارید زنگ میزنم، خیلی خیلی خیلی سپاس
ممنون.تنظیم از ایران روی اسیا گذاشتم درست شد.
باید دسترسی کپی کردن داشته باشیدنقل قول:
میشه لطفا کامل توضیح بدین؟ الان منظور من راه حله کامل و دقیقه، من به اندازه یه pc از TV کار میکشیدم و واقعا هم راضی بودم، چون جوابگو هست.نقل قول:
وقتی اون پیام رو میده به ترتیب بزنید و دسترسی رو به برنامه esبدید یکبار اینکارو باید انحام بدید
من کامل با این کار تو گوشی های موبایل آشنایی دارم چون قسمت هایی که باید بزنیم میاد اما اینجا فقط توضیحش میاد و چیزی به عنوان انتخاب کردن نمیاد که من بزنم، دقیقا مشکلم نیومدن اون قسمتهای انتخاب کردن و دسترسی محوز تو آندروید ۶ هستنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز از کجا آپدیتش رو دانلود کردید؟
من از ساپورت سونیه آسیا آخرین ورژن، که با PAA تموم میشد اسم فایل، رو دانلود کردم و آپدیت کردم، ولی اندروید همون 5.1.1 هست و منوها و سایر قسمتهاش هیچ فرقی با قبل نکرده
..... لطفا اسم فایل یا لینک دانلود رو بدید
..... میتونم با فایلی غیر از PAA که مربوط به خاورمیانه هست، تلویزیون رو آپدیت کنم؟
نقل قول:
آخرین ورژن آپدیت (تا این لحظه) PKG.3.533.0108 PAA یا همون اندروید 5.1.1 می باشد. فقط از سایت اصلی آخرین فایل رو دانلود کنید و از نصب فایل هایی غیر از منطقه آسیاپسیفیک (PAA) اکیدا خودداری کنید.:n33:
توی چند پست قبلی یکی از دوستان لینک مستقیم گذاشته بودن که اتفاقا آندروید ۶ و با کد PAA بود، من همونو ریختم، مشکلی نداره و تنها ایراد مجوز کپی و پیست هست که با ۱۵ فایل منیجر کار کردم هیچ کدوم نشد که نشد، کاشکی یکی یه راه حلی پیدا کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها راهی که داره اینه
آیا فایل کامندر رو هم نصب مردید؟؟؟
این مربوط به گوشی هست که گذاشتین و من آشنایی دارم، اگه فایل کامندر برنامه ای هست که جدا باید نصب بشه میشه لطفا لینک بدین؟ تشکر
بابت زحمتی که کشیدین سپاسگزارم، اما متاسفانه این هم جواب نداد، نمیدونم دیگه چیکار کنمنقل قول:
دوستان بین این مدل و 49X7000D کدوم رو انتخاب کنم؟
یکیش انطباق تصویرش 800 هرتزه اونیکی 200 هرتز در عوض سری 7000 4k هست
الان موندم
شما سایز برات مهم نیست؟؟؟نقل قول:
۴۹ یا ۵۵؟؟؟
آخه سایز تو قیمت خیلی موثره حدود ۷۰۰ تومن توی مدل مشابه فرقشه
علاوه بر اینکه به نظر من ۴کی مانند ۳دی یک امکانی هست که تا چند وقت دیگه منسوخ میشه و کاربردی نیست
چرا سایز هم مهمهنقل قول:
4k توی کیفیت صفحه نمایش تاثیری نداره؟فقط تو پخش فیلم های 4k مشخص هست؟
سایز 55 سری 7000 هم انطباق تصویرش 200 هرتز هست و تنها فرقش با این سری اینه که HDR داره
حالا موندم که HDR خوبه یا انطباق تصویر تفاوت قیمت سایز 55 شون 300 تومنه ظاهرا تو سایت بازرگانی ایران
فقط تو فیلمهای 4k کیفیتش مشخص میشه تو بقیه رزولوشن ها کیفیت تصویر فرق نداره به نظر من همون 700d رو بگیر
سونی قول داده اچ دی آر روی همه تلویزیون های اندرویدی آپدیت کنه البته چه وقتش معلوم نیست
ولی امکان اچ دی آر خیلی تاثیر میراره توکیفیت تصویر
دوست عزیز این صحبت شما که فناوری 4K در حال منسوخ شدن هست اصلا درست نیست بلکه روز به روز در حال گسترش هم هست. شما اگه گوشی های موبایل دوربینهای DSLR T دوربین های ورزشی و فیلمبرداری خانگی و .........رو در نظر بگیرید می بینید که فیلمبرداری 4K در حال تبدیل شدن به یکی از ویژگیهای اصلی اونهاست و اصلاً قابل مقایسه با بحث 3D نیست .نقل قول:
پس اگر آیندهنگرانه نگاه کنیم خرید تلویزیون های دارای 4k منطقی هم هست
من خودم الان 50w800c رو دارم و فقط به دلیل قیمت بالاتر مدل دارای فیلم رو نگرفتم هر چندالان پشیمونم.
دوست عزیز من نگفتم 4k منسوخ شده بلکه گفتم منسوخ خواهد شد ببینید 3d چقدر طول کشید تا از رده خارج بشه ؟نقل قول:
هر امکانی که برای خریدار قابل تشخیص نباشه اون براش پول نمیده چشم انسان تفاوتی بین کیفیت فول اچ دی و 4k قائل نمیشود و تفاوت را تشخیص نمیدهد بنابراین بعد از مدتی خریدار برای این امکان اضافی پولی نخواهد داد و تولید کنندگان دیگر تولید نخواهند کرد
تو سایز صفحه نمایش کوچیک 4k قابل تشخیص نیست اونم بسته به محتوای قابل پخش، جسارتا تحلیلتون اشتباس، الان دارن تو ژاپن کیفیت 8k آزمایش میکنن چون اونا به این نتیجه رسیدن که 4k دیگه یه چیز عادی و استاندارد از نظر کیفیت در کشور خودشونه، شاید تو ایران خیلی زمان ببره که 4k از نظر مراجع محتوایی و اصلی کشور مرسوم بشه اما آخرش میشه، الان چندتا شبکه اچ دی یا فول اچ دی داریم؟ خب اکثر قشر جامعه با تلویزیون یا نهایتا کانالای کولر حال میکنن، چند نفر یا چند درصد مردم کشور ما مثل من ۴۰۰۰ تا فیلم فول اچ دارن؟ خب منم اگه برام سخت نبود اینارو با 4k کم کم جایگزین میکردم اما بنظر شما الان دسترسی به 4k برای محتواهای قبلی در دسترس هست؟ گیریم خیلی کم اما برای فایل و فیلم های جدید چی؟ روز به روز داره بیشتر میشه، پس 4k استانداردیه که بالاخره جا می افته اما 3d قابلیتی بود که فعلا شکست خورده، یه جورایی بود و نبودش تو TV مستحبهنقل قول:
ببینید چشم انسان از فول اچ دی به بعد رو تشخیص نمیده حالا بشه ۸ کی
دقیقا شما تو متن فرمودید تو سایز کوچک(خانگی)تفاوت 4کا با فول اچ دی قابل تشخیص نیست وچیزای دیگه ای مثل زاویه دید انطباق تصویر عمق تصویر و... ملاک های مهمتری از رزولیشن هستننقل قول:
شما تصویر تی وی مارکhisense یاxvision هردو فورکا رو با تی وی سونی یا سامسونگ فول اچ دی با مشخصات بالاترمقایسه کنید اختلاف رو به وضوح می بینید
کیفیت 8کا وبالاتر هم توی سایز بزرگ مطرح میشه مثلا شما پرده سینما رو در نظر بگیر مسلما 8کا پاسخگو نخواهد بود
فکر میکنم توی عمل تلویزیون ها به طرف تکنولوژی oled برن نه صرفا افزایش پیکسل ها.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
تو سایز گوشی مشخص نیست ولی تو 50 اینچ کاملا مشخص میشه من کلیپ 4k دارم با tv خودم فول اچ دی میبینم ولی باtv سری x فوق العاده با کیفیت
سری xیه جورایی سردمدار سونی هست خوب!نقل قول:
از اینا بگذریم تو سایتش تبلیغ یه تی وی جدید رو کرده اولِد هست و فور کا ! نمیدونم ولی باید قیمت بالایی هم داشته باشه
دوستان لطفا آپدیت جدید اومد حتما خبر کنین
من خودم w800 دارم x8500d برای یکی از اشناها خریدم وقتی تست کردم تو رزولوشن های زیر 4k واقعا تفاوت احساس نکردمنقل قول:
پس این فایلی که دوستمون گذاشتن چیه؟نقل قول:
بخدا گیج شدم، چیکار کنم
الان دوستانی که به اندروید 6 آپدیت کردن، برای خاورمیانه هست فایلشون(PAA) ؟
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز این فایل که برای پسوند NAA هست و 55 اینچ
من مدل 43 اینچ و پسوند PAA دارم، شما همین مدل رو تست کردید با این فایل؟
اگر اینو بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
دوست عزیز من در چند پست مختلف جواب شما رو دادم نمیدونم چرا برای درک این موضوع اینقدر مقاومت میکنید:n13:نقل قول:
قطعا فایل با پسوند NAA با PAA تفاوت داره وگرنه دلیلی نداشت این دو پسوند رو داشته باشه
اون دوستمونم که به اندورید 6 آپدیت کرده بوده انگار سونی فقط یروز فایلشو تو سایت گذاشته بوده ولی اشکال داشته و برش داشته
در هر صورت شما مختارید که هر فایلی رو دوس دارید رو تیوی تون تست کنید و نتیجه شو همینجا اعلام کنید :n09:
من همون اندروید 6 رو نصب کردم تفاوتش با قبل سرعت خیلی بهتر تو منوها بخصوص دیجیتال موقع ویرایش هست یه تبلت هم داشتم که به حالت میرورینگ متصل نمیشد حالا وصل میشه
سلام بعد از آپدیت ظاهرا یوتیوب را بدون ف ی ل ت ر شکن باز نمیکنه .آیا برای شما دوستان همینطور هست یا باید گزینه ای رو فعال کرد؟
ماله ما قبل از اپدیت هم همینجوری هست.نقل قول:
این فایل تفاوتی نمیکنه برای چند اینچ باشه؟ 43 یا 50 یا 55نقل قول:
ورژن جدید (مارشملو) ظاهرا مشکل ریستارت شدن برای بعضی کاربرا داشته که باعث شده سونی موقتا فایلشو حذف کنه.
تو صفحه سونی ساپورت اروپا(انگلیس) هم این مسئله ذکر شده.
لینک هاشو قرار میدم اگه کمی زبانتون خوب باشه کاملا متوجه میشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی فروم خود سونی هم بیشتر درباره مشکلاتی که حین آپدیت یا بعداز آپدیت داشتن بحث میکنن