مانیتور روی سیستم دیگه ای تست شده ؟نقل قول:
Printable View
مانیتور روی سیستم دیگه ای تست شده ؟نقل قول:
بـلــــــــــــــــــــــ ـهنقل قول:
منم همین مشکل رو پیدا کردم کسی راه حلش رو میدونه؟نقل قول:
چند روزه که روی مانیتورمن هم یک خط عمودی سراسری آبی پدیدار شده که البته گاهی اوقات هم ناپدید میشه برای چند لحظه و دوباره ظاهر میشه
این خط در فاصله حدود 10 سانتی از لبه سمت راست نمایشگر بوجود اومده و فقط با زمینه سفید مشخص نیست. غیر از رنگ سفید روی هر رنگ دیگری معلومه!
این رو هم عرض کنم که چک کردم ؛ اشکال از کارت گرافیک نیست چرا که هنگامی که کابل مانیتور رو جدا می کنم و مانیتور پیام no signal رو نشون میده باز هم این خط آبی دیده میشه!
مانیتورم LCD LG flatron W1954S هستش
خب این از مشکل من. حالا نیازمند راهنمایی شما هستم. به نظر دوستان اشکال چیه و راه حلی داره آیا؟
ممنون
سلام بر اساتید و کاربران.آقا ما یه مانیتور خراب خریدیم سامسونگ 19 اینچ(ال سی دی) واید.خرابه.از اون بابا که خریدیم گفت یه دفه تصویر رفت.دیگه هم نیومده.الانم فقط روشن میشه و تصویر نمیده.برده تعمیر گفتن که 40 تا 50 تومن خرجش میشه!خواستم بدونم مشکل ممکنه از کدوم قسمت یا برد ها یا .. هر چیز دیگش باشه؟!میدونم سوال کلی پرسیدم ولی خواستم علت روشن شدن مانیتور و تصویر ندادنش رو بدونم.پیشاپیش لطف میکنند کسانی که پاسخ منو میدن خعلی ازشون ممنونم.مانیتور چندین بار تست شده و کامل اطمینان دارم که مشکل از مانیتوره.
نقل قول:
سلام ، محض مفید بودن بحثـــــ
من مانیتور رو توسط یکی از دوستان به تعمیرکار مربوطه دادم ، ایشونم با تعویض یک قطعه ( هر چی اصرار کردم نگفت) مشکل رو حل کردند
و مانیتور شد مثل روز اول
هزینه این تعمیر 25000 تومان
با سلام.من یه مانیتور 2342p LG دارم.مشکل عجیبی که من دارم اینه که وقتی دارم فیلم ناه میکنم حالا با هر پلیری بعد از چند دقیقه صفحه مانیتور خاموش میشه و مجبورم مانیتور رو کلا خاموش و روشن کنم تا صفحه برگرده و دوباره این اتفاق بعد از چند دقیقه میوفته!!!!حسابی کلافم کرده دوستان راهنمایی بفرمائید ممنون میشم
سلام اساتید محترم
اسایتد من راهنمایی درباره سوکت ابی میخواستم
مانیتورم رنگ عوض شده ار سوکت ابی مانیتور من تست کردم و سوکتی یدکی خریدم حالا میخوام سوکت جدید سیم کشی کنم چون کابل کامل نمیشه عوض کردن کابل داخل مانیتور جا سازی شده
من نقشه سیم کسی سوکت کابل مانیتور میخواستم
ممنون
اون کابل رو میتونید راحت باز کنید داخل برد سوکتشو بکنید اگه crt دارید یک دونش به برد rgb وصل شده یک دونش به برد اصلینقل قول:
یک علتش کابل است اگه در no signal رنگ ها درسته یعنی مانیتور سالمه یا کابل مشکل داره یا گرافیک سیستم
دوست عزیزم بابت هم راهنمایی شما ممنون واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنمنقل قول:
دوست عزیزم مطمنا از کابل و از سر ابی رنک کابل همون دیتا که به کارت گرافیگ میخوره یکی از پایه هاش کامل شکست با مانیتور دیگه تمیز و نشون میده مانتیور خودم سالم بون کابل تست کردم رنگها درست و
سوکت ابی رو یدکی شو خریدم فقط نقشه میخوام تا سیم کشی کنم خودم تعمیرات موبایل دارم
نقششو من یک زمانی داشتم نمیدونم کجاست بگردم پیدا کنم میزارمنقل قول:
دوست عزیز اگه بتونی کمی زودتر نقشه رو پیدا کنی لطف میکنی بازم ممنون
متاسفانه پیدا نشدنقل قول:
من یه مانیتور سامسونگ مدل s23a560h plus گرفتم موقعی که ایکس باکس رو از طریق کابل HDMI بهش وصل میکنم تصویر یه جورایی ماته و جزییات رو خوب نشون نمیده از همین کابل HDMI روی تلوزیون LED تست کرم کیفیتش خیلی بهتر بود و اصلا مات نبود تصویر
ممنون میشم راهنماییم کنین که مشکل از کجاست؟
سلام مانیتور من مدل سامسونگ T220P SyncMaster هست چند روزیه که رنگهای تقریبا خاکستری رو به رنگ قرمز نشون میده... قبلا یک تلویزیون LED Xvision داشتم که رنگهای سیاه رو سبز نشون میداد...خوشبختانه با گارانتی که داشت مشکل حل شد و به گفته تعمیرکار بردش عوض شد!!! حالا میخواسنم از بچه هایی که میدونن بپرسم مشکل مانیتور سامسونگی که گفتم از چی میتونه باشه و احتمالا چقدر خرج رو دستم میذاره؟!!
دوست عزیز یک راهنمایی کنید مرسی ممنوننقل قول:
سلام درخواست كمك فوري من يه مانيتور ال جي f700b crt دارم از قسمت بالا جسم سنگيني افتاد روش و مدار قسمت بالاي لامپ تصويرش كه پر از سم تك رشته و چند رشته است از وسط شكست هواسم نبود زدمش به برق ببينم درسته يا نه كه متاسفانه براي 20 ثانيه يه نور ضعيف گرد مانند تو خالي وسط صفحه روشن شد بعدش اون نور از بين رفت و يه بوي سوختگي ضعيفي ازش بلند شد سريع از برق كشيدم و بازش كردم و اون مدار كوچك پر سيم بالاي لامپ تصوير رو در اوردم و جاهاي شكسته رو كه ارتباط شون قطع شده بود لحيم كردم و دوباره بستمش و زدم به برق ولي متاسفانه لامپ تصوير و چراخ دكمه پاورش روشن نميشه و همش صداي تيك تيك از تو قطعه بزرگ گوشه مدار كه يه سيم كلفت از توش وصل شده به لامپ تصوير به گوش ميرسه خواهش مي كنم بهم بگين به طور دقيق كدوم قطعه اش سوخته تا عوضش كنم درست بشه منتظرم :n13:
در برد rgb تقویت کننده نهایی که یک آی سی است مشکل پیدا کنه کلا مانیتور روشن نمیشه مال شما مانیتور روشن نمیشه ؟نقل قول:
آره موقعي كه ميزنم به برق مانيتور روشن نميشه و صداي تيك تيك پشت سر هم و ممتد ميده
فکر کنم تقویت کننده نهایی برد rgb مشکل داره بهتره بره برای تعمیر crt ها خوب تعمیر میشهنقل قول:
سلام دوستان نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه ولی اگه میدونید جواب بدید
آقا این تلویزییون ما lg مدل 42lx6500 روشن بود داشت کار میکرد بچه نمیدونم یهو چی شد صفحه سیاه شد صدا هم قطع شد الان هم فقط خاموش روشن میشه ولی صدا و تصویر نداره مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟؟
سلام.
من دیروز یه مانیتور Samsung LED S20R315B plus خریدم ولی دکمه های لمسیش یه ایرادی داره.وقتی یه دکمه رو مثلا دکمه پایین یا بالا رو چند بار پشت سر هم میزنم اون دکمه از کار میفته و باید 1 دقیقه صبر کنم یا یه دکمه دیکه رو بزنم تا اون دکمه دوباره کار کنه.. حالا ایراد کار از کجاست؟اینجا کسی مانیتور سامسونگ بیا دکمه های لمسی داره که اینو واسم تست کنه؟
مانیتورم ایراد داره؟یعنی باید پسش بدم؟
سلام
یه مانیتور crt ال جی دارم که بعد از اتصالی روشن نشد
بازش کردم یه قسمتش ذوب شده بود اونو درست کردم مانیتور روشن شد ولی تصویر از عرض بسیار عریض شده و حالت لاغر هم پیدا کرده یعنی وسطا رفته تو گوشه ها زده بیرون و کل صفحه به سمت داخل قوس داره
بردم تعمیر میگن اوست وستش مشکل داره ولی چون ارزش نداره و ما قطعشو نداریم تعمیرش نمیکنیم
حالا میخوام خودم ببینم کدوم قطعش مشکل داره که برم اونو پیدا کنم و عوضش کنم
چکار باید بکنم
آی سی های اوست وست رو چجوری تست کنم
تنها دستگاهی هم که دارم یه مولتی متر سادست - ترانزیستور هاشو چجوری تست کنم ؟
مرسی
سلام خسته نباشید. من مونیتورم lg l1730s هست که یکی دو روز بود وقتی کامپیوتر رو روشن میکردم چراغش چشمک میزد حدود یه دیقه دیگه اون ارم می اومد و روشن میشد .قبلا این مشکل رو نداشتم .مستقیمم از برق تغذیه میکنه یعنی مشکلم سخت افزار کامپیوتر نمیتونه باشه. الانم که خاموش کرده بودم دیگه روشن نشد. اصلا هیچ چراغی نمیاد .چیکار کنم؟
سلام دوستان
بنده یک مانیتور LG مدل W2253TQ دارم که Full HD هست و ...
ولی وقتی سیستممو روشن میکنم قسمت بالای مانیتور مینویسه ANALOG و موقع خاموش شدن هم به آنالوگ بودن مانیتور اشاره میکنه
دوستان چگونه از حداکثر امکانات مانیتورم استفاده کنم؟؟؟ آخه یکی از دوستام مدل مانیتورش مثل منه ولی موقع روشن و خاموش شدن ANALOG براش نمیاد و کیفیت تصویرش هم خیلی بهتره از مانیتوره منه
مشکلی که با مانیتور دارم اینه که به عنوان مثال دمو های بازی ها و خود بازی رو که نشون میده تصویر پر از نقطه های قرمز هستش بعضی موقع ها هم البته به ندرت فقط چند تا نقطه روی بعضی از عکس ها نشون میده حالا نمی دونم مشکل از مانیتور هستش یا کارت گرافیک....
سلام.
چند وقت پيش يکي از بچه با وسيله اي محکم زد به مانيتور ال سي دي (samsung T1900) و چند تا خط افتاد روش که حالا خط ها به صورت عمودي به رنگ قرمز و سبز و آبي بالا مي روند . احتمال خيلي زياد بايد عوض بشه فقط اينکه اطلاع داريد که امکان تعويض خود صفحه نمايش و نه بقيه چيزها ممکن پذير هست يا نه ؟ و اينکه بايد به گارانتي سامسونگ صحبت کنم يا جاي ديگه تماس بگيرم . ممنون مي شوم راهنمايي ام کنيد .
یه برنامه بزنی حلهنقل قول:
من به مانيتور ٢٢٦١ الجي دارم يه مدته دهنمو سرويس كرده
گاهي وقتا اصلا روشن نميشه بايد يه چند ساعت كابل برقش رو جداكنم بعد بهش وصل كنم تا روشن بشه
بنظرتون از چي ميتونه باشه و با هزينه كم درست بشو هست
اين چند وقت ايينقدر كه جاشو با مانيتور لبخند عتيقم عوض كردم كه ديگه اصلا قيد استفاده ازش رو زدم گذاشتمش كنار
جدیدن یه سیستم گرفتم با مانیتور ایکس ویژن مدل ایکس ال 1910 سیستمم گرافیکش 2 ایسوسه
مشکلی که دارم یک اینه که دیشب تصویر خیلی خوب بود اما امروز میبینم توی تصویر یه موج توی تصویره که انگار از بالا به پایین حرکت میکنه
یه دم خوب میشه یه دم خرابه نمایندگی هم بردم مانیتورو میگن مانیتور سالمه
خودم حس میکنم نویزه
تورو خدا کمکم کنید 1800 پیاده شدم اما به دلم نیست
نمیدونمم چرا فرکانسو نمیتونم از 60 بالاتر ببرم
سلام .کسی میدونه لیزر چجوری روی سی دی رایت می زنه یا می خونه ؟تو کتابا نوشته لایه بیرونی تا مرکز . سی دی رو که نگاه میکنی ار مرکر تا نصف یا بیشتره. ممنون
سلام من مانیتورم سامسونگ syncmaster می باشد یک ماه میشه که روشناییش مشکل پیدا کرده احساس میکنم نورش کم میشه مثلا انتی ویروس یا ادبو ریدر که قرمز هستندو سیاه نشون میده
بعضی وقتا که به مانیتور ضربه بزنم درست میشه ولی بعد چند دقیقه باز این مشکل پیش میاد اگه میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور درستش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
سلام
من مانيتور ال جي مدل f700b دارم چند وقتي هست موقع روشن شدن دچار مشكل شده به اينصورت كه بايد 20 تا 30 بار دكمه روشن شدن رو خاموش و روشن كنيم تا رله داخل مانيتور عمل كنه و تصوير نشان داده شده
وقتي بازش كردم خازن 400ولت 220ميكرو فاراد باد كرده بود عوض كردم ولي هنوز هم همون مشكل رو دارم از مسئول فني تقاضاي كمك دارم ممنون
من يه lcd الجي دارم
چند وقتي بود بعضي وقتها روشن نميشد كابل برقش رو ميكشيدم دوباره كه ميزدم درست ميشد
هي هرچي گذشت بدتر شط
الانم فقط يه ثانيه روشن ميشه ارم الجي مياد بعد دوباره چراغ پاورش خاموش ميشه
گارانتيش هم تموم شده .مشكلش حل شدنيه؟
پ.ن:اگه تعميركار مانيتور سراغ داريد ممنون ميشم تو پيغام خصوصي برام بفرستيد
عاقا سلام ما يه مانيتور زير خاكي و عتيقه داريم ال جي مدل LG StudioWorks 585e كه بنا به دلايلي حدود يك ساله داريم ازش استفاده ميكنيم كه بعد چند ساعت كار چشا خسته و خمار ميشه
اين مانيتور crt حساب مياد؟
كسي هس از اين مانيتور زيرخاكيا داشته بوده يا داره و مورد مشابه من واسش پيش اومده باشه؟
حضار و اساتيد محترم واسه اينكه چشا كمتر خسته و خمار بشه چه راهكاري رو پيشنهاد ميكنن؟
فقط خريد مانيتورجديد پيشنهاد نكين كه no money
با سلام
دوستان یه سوال داشتم
مانیتور من px23720 سامسونگ هستش میخوام براش کابل HDMI بخرم
کارت گرافیک هم مدل 760 گیمینگ MSI هستش که ورژن HDMIش 1.4a هست
میخواستم بدونم که کابل های HDMI دارای ورژن های مختلف هستن؟؟
و
اینکه مانیتور ها چطور اونها هم HDMI شون ورژن داره؟؟؟
از کجا باید فهمید ورژن چند هستن ؟؟(هم کابل ها و هم مانیتور )
با تشکر :n16::n16::n16:
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟
:n03::n03::n03:
:n16::n16::n16::n16:
بله ، شما همون ورژن 1.4 رو تهیه کنیدنقل قول:
به احتمال قوی رو بسته بندی ذکر خواهد شد.
سلام
من یه مانیتور syncmaster 923nw samsung دارم که رزولوشن اصلیش تو نت گفته شده 1440*900 هست. اما تو ویندوز سون این رزولوشن وجود نداره که انتخاب کنم. چیکار باید بکنم؟
گرافیک Geforce 7300se/ 7200gs هست با آخرین ورژن درایورش