روی نوکیا قبلا تست کرده بودم... هیچ راهی نداره متاسفانهنقل قول:
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Printable View
روی نوکیا قبلا تست کرده بودم... هیچ راهی نداره متاسفانهنقل قول:
نسخهی ۳.۱۱ تلگرام منتشر شد
خلاصهی تغییرات این نسخه:
- بخش Trending stickers: در این بخش شما میتوانید استیکرهای جذاب را دیده و آنها را به استیکرهای خود اضافه کنید.
- بخش استیکرهای آرشیو شده: استیکرهای بدون استفاده به صورت اتوماتیک آرشیو میشوند، زمانی که از حد ۲۰۰ تا گذشته باشید.
- پیشنمایش گروهها: قبل از پیوستن به گروههای جدید توسط لینک، میتوانید اعضای فعلی آن گروه را ببینید.
- فضای شخصی: پیامها، رسانه و دیگر موارد را در چتی با خودتان ذخیره کنید. این بخش از دستگاههای دیگرتان نیز قابل دسترسی است.
- رابط کاربری جدید دوربین (اندروید ۴.۱ به بالا)
- پیشنمایش محتوای ربات قبل از ارسال (اندروید ۴.۱ به بالا)
- دانلود فایلها و رسانههای حجیم با ۲ تا ۴ برابر سرعت بیشتر
سلام
میخوام بدونم که آیا میشه بدون سیسم کارت روی دیوایس های اندروید تلگرام نصب کرد و کانتکت اضافه کرد ؟!
اگه منظورتون اینه که اصلا سیمکارتی نداشته باشین که نه.نقل قول:
ولی اگر سیمکارتتون روی یه دیوایس دیگه باشه بله. کد فعال سازی به اون دستگاه میره و شما میتونید اکانت رو روی هر دستگاه دیگه ای فعال کنید و مخاطب اضافه کنید و ...
اینکه حتما باید یه شماره ای داشته باشید که براش کد بیاد. و اگر نه که دستگاهتون لازم نداره که حتما توش سیمکارت باشه. در ضمن بعد اینکه ساختید اکانتتونو می تونید برای دیوایس های دیگرتون بگید کد رو از ظریق اینترنت بفرسته به تلگرامتون.نقل قول:
سلام
تو نسخه ی دسکتاپ تلگرام وقتی روی لینکی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اون لینک تو مرورگرم باز نمیشه و مجبورم کلیک راست کنم و از گزینه کپی و سپس پیست در قسمت آدرس بار مرورگر استفاده کنم.
چجوری میشه که با کلیک روی لینک توی مرورگرم باز بشه. تو قسمتات تنظیمات با چنین گزینه ای روبه رو نشدم یا حداقل من ندیدم.
سلامنقل قول:
این مربوط به تلگرام نمیشه
این مربوط به مرورگراتون میشه
باید اول ببنید مرورگری رو به عنوان مرورگر دیفالت انتخاب کردید یا نه؟
مثلا من یه بار کروم رو به عنوان مرورگر پیشفرض سیستم انتخاب کرده بودم بعدش همش لینکای تلگرام با کروه باز میشد،یه بار موزیلا رو به صورت پیشفرض انتخاب کرده بود بعد لینکای تلگرام هم با موزیلا باز میشد
پس اول باید ببینید مرورگری رو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کردید یا نه؟
بله بسیار عالینقل قول:
فایرفاکس رو به عنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کردم درست شد و الان لینک ها باز میشن
ممنون
دوستان کسی این مورد رو راهنمایی می کنه ؟ مرسینقل قول:
سمت راست و چپ عکس فلش هایی هست که عکس هارو عقب و جلومیتونید بکنیدنقل قول:
سلام . ببخشید با مشاهده مشخصات یه گروپ میشه فهمید سوپرگروپ هست یا نه؟ یعنی میشه فهمید پست قابل پاک کردنه یا نه؟
اگر تونستید عکس گروه رو حذف و اضافه کنید می شه گروه معمولی ، اگر نتونستید پس می شه سوپرگروپ . ربطی هم به تعداد اعضا ندارهنقل قول:
اعضـای غیرادمین عکس گـروه رو حذف کنن؟!نقل قول:
این چه نسخه ای هستش؟! انـدروید چنین ویژگی ای وجود نداره اگه اشتبـاه نکنمنقل قول:
من با نسخه دسکتاپ دیدم،درست میگننقل قول:
اوایل تلگرام از طریق تعداد اعضا یعنی 200 نفر به بالا گروهو به سوپر گروه تبدیل میکرد ولی الان نه،با اعضای کم هم میشه گروهو به سوپر گروه تبدیل کنید
من 2 سوپر گروه ادمینم پس نمیتونم برای عضو عادی نظر بدم ولی تو یه گروه عضو عادی هستم دیدم میشه عکس عوض کنی،حتی میتونید روی edit کلیک کنید و اسم گروهو تغییر بدید برای خودتون
البته اینا مربوط به نسخه دسکتاپ
موقع نصب تلگرام بعد از وارد کردن شماره تلفن و زدن گزینه next
loading رو میاره بدون اینکه تلگرام نصب بشه
به نظرتون مشکل چیه؟
نقل قول:
یه خورده بیشتر توضیح میدید؟
کدوم نسخه رو میگید؟نسخه اندروید یا نسخه وب
من منظور شما رو از نصب تلگرام متوجه نمیشم؟مگه نصب نیست؟هر وقت نصب باشه log in میکنید و برای شما کد میفرسته بعد کد رو وارد میکنید
هک و تجسس کنند ، ملت ایران تو تلگرام جز تمسخر و مسخره بازی و خنده و شوخی چی دارن به هم رد و بدل می کنند .
نقل قول:
برای یکی از فامیل ها هم دقیقا همین مشکل شما رو داشت دقیقا سر اون کد ،لودینگ می زد . براش پلاس نصب کردم ، مشکلش حل شد .
خب اولا اینکه مسخره بازی و دلقک بازی درمیارند یا هر کار دیگه میکنند به خودشان مربوطه و رژیمی که وارد حریم شخصی مردم میشه ملعونهنقل قول:
دوما معدود افرادی هم هستند که در اینترنت دنبال چیزای دیگه هم میگردند
نقل قول:
نه تنها تلگرام ، بیشتر برنامه ها هم جنبه جاسوسی دارن .و ربطی به رژیم و ملعونی نداره .
وقتی شما قبول کردی که این نوع برنامه ها رو نصب کنی و واردش بشی و استفادش کنی ، باید پیه همه چیز رو هم به خودت بمالی مثل هـــک شدن ، لو رفتن اطلاعات ، جاسوسی و .... . وحی منزل هم نیومده که حتما حتما از این برنامه ها استفاده بشه .
حتی همین gmail و یاهومیل که ایمیل ارسال می شه ، هم به راحتی قابل دیدن و ردیابی جاسوسی از سوی شرکت های ارائه دهنده این نوع سرویس هاست .
تو این فضای مجازی و غیر قابل مشاهده، همه چیز امکان پذیره
نقل قول:جای این بحث ها توی این تاپیک نیست لطفا رعایت فرمایید.نقل قول:
ممنون:n40:
نقل قول:
نسخه اندروید
واسه فعال کردن تلگرام شماره موبایل رو وارد می کنید....تو این قسمت بعد از وارد کردن شماره تلفن به مرحله بعدی نمیره...میگه صبر کنید....
ببخشید پلاس چیه؟نقل قول:
من راستش خیلی از نسخه اندروید استفاده نمیکنم ولی هر از گاهی تو گوشی خواهرم شماره خودمو وارد میکنم یه عبارتی زیرش میاد ،عبارت didnt get the codeنقل قول:
روی این عبارت کلیک میکنم برای من کد رو میفرسته
شما ببینید این عبارت براتون میاد یا نه؟
یک نسخه ادیت شده تلگرامهنقل قول:
دوستان تلگرام گوشی من (آندروید) روی Connecting گیر میکنه... در صورتی که تلگرام دسکتاپ مشکلی نداره (هر دوتا یه اینترنت دارن)
بعد از چندبار باز و بسته کردن وصل میشه ولی وقتی صفحه رو قفل میکنم باز میره روی Connecting ... پیام ها هم نوتیفیکیشنشون نمیاد واسم
کسی راه حلی داره؟
من از نسخه اندروید استفاده میکنم. امروز متوجه شدم که تعداد خیلی زیادی شماره جدید / افراد جدید به Contact هام اضافه شدن.
جالب هست که فرمت همه اسم ها هم بصورت زیر هست.
Name/M
مـثل: Reza/M
نظرتون چی هست؟
اونایی که با m. ختم میشه واسه کانتکت های کپی شده تو سیمکارته
سلام دوستان
من از نسخه اي او اس تلگرام استفاده ميكنم بعضي وقتا يهو يه علامت يك مياد بالاش به معناي مسيج نخونده ولي هيچي پي ام نيس باز ميكنم تلگرامو و نميره!!! مشكل رو كسي از دوستان هم داره؟
سلام
من نسخه دسکتاپ تلگرام دارم. چطور لینک گروهی که توش عضوم رو پیدا کنم؟
معمولا داخل پروفایل گروه میزنن. اگر نباشه باید از ادمین کل بگیرید.نقل قول:
با سلام
دوستان این تبلیغات ایا درسته که میزنن
مشاهده افرادی که عکس پروفایل شما رو دیدن و ...
اصلاً امکانش هست من بخوام ببینم که چه کسایی عکس پروفایل من رو تا حالا دیدن ؟
به هیچ وجه امکان نداره ...نقل قول:
سلام
راهی برای برگردوندن پیغام های کسی که بلاکش کردیم وجود داره خواهش می کنم اگر می دونید جواب بدین خیلی حیاتیه.
سلامنقل قول:
با بلاک کردن شخص، مکالمه حذف نمیشه مگر اینکه خودتون پاک کرده باشید.
به صورت کلی راهی برای برگردوندن پیام های حذف شده نیست.
- رو اسم شخص کلیک کردم و دلت کردم یعنی جایی مثلا کشی جایی هیچ طوری نمی شه برگردوند؟
صدا ها چی یعنی هیچی برنمی گرده؟
- اگر کسی رو از بلاک در بیاریم تمام پیغام هایی که این مدت به ما میفرستاده دوباره میرسه یا نه اونا همشون میپرن؟
- طرف مقابل از کجا میفهمه ما با بلاکش کردیم؟
تو یه کش ها ذخیره میشه صوتیا البته اگر پاک نشده باشه،توی پوشه باید بگردید ولی خب زیاد وقت میبره گشتنشوننقل قول:
اگر کسی رو بلاک کنید هم تصویرتون پاک میشه برای طرف مقابل هم اینکه زیر اسمتون last seen a long time میزنه
با سلام.
من حدود 200 ، 300 تا شماره دارم. میخوام توو تلگرام به همشون یه پیام بدم که حاوی لینک کانالمونه تا بیان توش عضو بشن.
چه روشی پیشنهاد میکنید برای این کار؟
سلام
من با نسخه وب تلگرام داخل حسابم شدم . یعنی با مرورگر موزیلا
بعدش که داشتم عکسهای گروه رو چک میکردم نمیدونم روی چیز خاصی کلیک کردم یا نه اما گوشه سمت چپ مرورگر مداوما یک پیامی میداد که
توش حاوی مطالبی مثل tag و aplication و auotomatic بود
چند باری no زدم آخرم کلافه شدم و yes و بعدش دیگه اون پیام نمیاد
میخواستم ببینم کسی تا حالا به این مورد برخورد کرده و این چی بود اصلا