مجانی ؟؟ چند تا چند :n04:نقل قول:
چند وقت پیش گفتی که شبانه یک سوم میشه :n23:
Printable View
مجانی ؟؟ چند تا چند :n04:نقل قول:
چند وقت پیش گفتی که شبانه یک سوم میشه :n23:
توي دانلود منيجر اين سرعتا چند ميشه؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
به ترتیب از پاییننقل قول:
16
32
64
128
256
384
512
640
768
من هم سرویس شبانم یه چند روزیه تموم شده :n14:اما یه دل سیر دانلود کردم و حسابی از این خرس کندم:n24:(این آمار منه در عرض 70 روز.البته بسیاری از شبها هم دیگه چیزی نداشتم که دانلود نمیکردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
540 گیگ در ماه:n04:نقل قول:
يعني در بدترين حالت 32 ميشه؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
آره .تازه گفتم که بسیاری از شبها دانلود نمیکردم من هر شب میتونستم 30 گیگ بگیرم یعنی اگه هر شب دانلود میکردم هر ماه 900 تا میتونستم بگیرم اما دیگه چیزی به ذهنم نمیرسید که دانلود کنم:n31:نقل قول:
یعنی میشه پارس سرعقل بیاد و دوباره شبانه را برگردونه:n30:
اگه شانس ماست نه!:n21:نقل قول:
نقل قول:
2 تا 7
اگه کسی قبل از 10 آذر تمدید کرده باشه شبانش مجانیه بعد از از اون شبانه یک سوم محاسبه میشه
داداش زدی پدر ای اس پی و در آوردینقل قول:
الان مدیر عاملش اینو ببینه سکته و میزنه:n02:
سلام
دوستان الان آپلود پارس آنلاین رایگانه یا نه؟
بله آپلود رایگانهنقل قول:
دوستان این پارس آنلاین سرویس هاش دقیقاً همین طور هست که توی سایتش گذاشته؟ یعنی مثلاً 256 بگیرم، تا 10 گیگ اول با سرعت بالا دانلود میکنه و 10 تا 16 گیگ کمتر میشه و بعدش تا بینهایت گیگ با سرعت معمولی؟ یعنی در بدترین حالت، سرعت دانلود از 20،30 پایین تر نمیاد و هیچ محدودیت و مصرف منصفانه و ... نداره؟
امکان داره کمتر هم بشهنقل قول:
ولی نامحدودش هیچ بدرد نمیخوره
خیلی دوست دارم بدونم چه سودی توش بوده که انقدر افت کیفیت و خدمات داشتن و خودشون از رقابت کردن کشیدن کنار
در کل افتضاح تمام عیار رو شاهدم
یه سوال!
کسی این ویدیو رو که توی سایت پارس هست دیده؟!
این یارو عینکیه توش هست نگاه کنیم بخندیم؟!
اگه خنده داره بگین نگاه کنم بخندم!!!:n02:
---------------------------------------
رفع اسپم:
منم از پارس آنلاین رفتم های وب بدک نیست ولی کیفیتش زیادم جالب نیست. خیلی نوسان داره!
هدیه جدید پارس رو دیدید بچه ها به مناسبت روز پدر
اخه اینا چیچی میدن ، نمیان امتیاز یا گیگ بدن.
یه چند تا اومدن دارن از سرعت حرف میزنننقل قول:
هی یارو میگه چی میگی
دیوانه ان :n08:
تازه کف خرید باید 90,000 تومن باشه :n02:نقل قول:
کاش حداقل از دیجی کالا میذاشتن که یه چیزی میشد خرید
صرفا برای دوستانی که قصد دارند از شبانه 1/3 پارس استفاده کنند:
با سرویس یکی از دوستان در ساعات مصرف شبانه 6.5 گیگ دانلود داشتم که در کمال تعجب سیستم پارس مصرف رو 8 گیگ ثبت کرده!
1.5 گیگ از کجا امده ا... اعلم!
:n02:
هدیه روز پدر از پارس ؟! :n08:
این تبلیغ بامیلوئه و پارس هم احتمالا برای نمایش همین صفحه به کاربراش کلی از بامیلو پول گرفته :n31: هدیه ندادن که هیچی به مناسبت روز پدر یه چیزی هم به جیب زدن :n20:
خوب اینجا هر روز سوت و کور تر میشه معلومه قضیه 1/3 اثر کرده ! داشتم برای آینده که سرویس پارس شبانه رایگانم تموم میشه برنامه ریزی میکردم دیدم که کلا هر جا برم بهتره ! مثلا الان تو پارس 2 مگ 4 گیگ درمیاد 24200 + مالیات که باهاش میشه 12 گیگ شب گرفت. اونوقت 24 گیگ شب ایرانسل میشه 10 تومن ! :n02: برای روزانه هم سرویس 100 گیگ یکساله ایرانسل که میشه 175000 که در واقع ماهی 8.3 گیگ میده و ماهی 14580 پولش میشه.
یعنی هزینه (12 گیگ شبانه یا 4 گیگ روزانه پارس یا 2 گیگ روز و 6 گیگ شب) برابره با (24 گیگ شبانه به اضافه 8 گیگ روزانه ایرانسل) یعنی چهاربرابر حجم بیشتر! تست کردم پینگم هم در ایرانسل بهتره و پهنای باند تو ساعات عصر هم باز تو ایرانسل بهتره.
خرید ب صرفه هست بنظرتوننقل قول:
من یک کیف اداری لازم دارم
نمیدونم خوبه بخرم یا نه الات سایز همشونو نگاه میکنم زده 42 در32 سانت که خیلی بزرگه بنظرم
بعد نوشته 30هزار تومن تخفیف بابت عضویت در خبرنامه اونم حساب کنیم روهم میشه 80
میشه؟
ارسال چقدر هزینه داره؟
فکر نکنم بشه دوتا کوپن تخفیف زد.نقل قول:
مثل بچه ادم دوگیگ حجم میدادید دیگه
این مسخره بازیا چی
خرید از بامبو مامبو دیگه چه صیغه ایه؟
هنوز درگیر اون تبلیغ برای بامیلو هستی ؟ :n09:نقل قول:
بهترین هدیه رو واسه خودت بگیر و برو یه ISP دیگه !!!
من هم حدود یک ماه دیگه همین کار رو می کنم ! :n01:
این جشنواره اردیبهشتی که پارس آنلاین زده فقط برای مشترکین جدیده؟ نمیشه بهشون پیغام زد که سه ماهه سه گیگ رو واست فعال کنن؟
دوستان انشاالله از وضع خراب اینترنت که راضی هستین ؟! وی پی ان ها داغون ، برنامه های چت همه داغون ... پینگ های نجومی ، قطعی ها .... ظاهرا همه راضی هستین که هیچ کاری نمیکنین :n02:
داداش چکار می تونیم بکنیم وقتی بصورت سیستماتیک دارن اینترنت رو کند، گرون و غیر قابل استفاده می کنن ؟نقل قول:
وقتی دارن دو برابر ظرفیت کشور به عراق پهنای باند ترانزیت میکنن یعنی همین الان میتونن پهنای باند کشور رو سه برابر کنن:n21:
سلام من اینترنت 128 پارس آنلاین دارم نمیدونم جدیدن سرعت دانلود از 20 کیلوبایت بالاتر نمیره.فقط صبح خوبه اسپید تست هم میگیرم 0.15 یا 0.10 مگابیت میده به زور. آپلودشم 1.5 مگابیت هست.قبلا سرعت رو 244 بود قبلا
جالب هست غیر از رفتار ضد مشتری که کردن دروغ گو هم هست پارسنقل قول:
یادتون هست اوپراتوراش میگفتن همه شرکت ها موظفن شبانه رو وردارن؟دوستان هم تایید میکردن
چند ماه گذشت؟چند تا شرکت ورداشتن؟
همین الان مخابراتم شبانه رایگان اورده
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
با سلام
میخواستم بدونم گسی اطلاعی در مورد سرویس گیم نداره.مثلا اگه پینگ داخلی ایران 46 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟!
و آیا سرویس گیم سرعت دانلود رو پایین میاره؟!
من اگه بخوام 128 نامحدود پارس آنلاین بگیرم آیا بعد از تمام شدن 8گیگ حداقل تبادل آیا پینگ بالا میره؟!و تو بازی آنلاین بازی lag میشه؟!
با تشکر
پارس اصلا بدرد گیم نمیخوره طرفش نیا پشیمون میشینقل قول:
باید امتحان کنی من یه مدت واسه تست فعال کردم حدود 5-10 میلی ثانیه پینگم کمتر شد سرعت رو هم میذارن روی 4 مگ . سقف سرعت دانلود میشه حدود 450-500 که با توجه به سرویست فکر نکنم محدودیتی واست ایجاد کنهنقل قول:
هر وقت هم که نخواستی زنگ بزن واست به حالت معمولی بر میگردونن
البته مدتیه پینگ خیلی رفته بالا با 4.2.2.4 حدود 250 هست !!!!
شبانه های وب هم بنظر میرسه ترکیده چند نفر میگن محدود شدند
Sent from my Nokia 1100
با تشکر نه بالا نرفته دوستام 128 نامحدود پارس آنلاین داره پینگ 4.2.2.4 براش 110 هستش بدون فعال کردن سرویس گیمنقل قول:
یعنی شما میگین مثلا اگه پینگ در سرورهای ایرانی 46 باشه با فعال کردن سرویس گیم میشه 36؟! یا پایین تر هم میاد؟؟
خواهش می کنم . اتفاقا بالا رفته شاید دوستت روی یه مسیر بهتر میفته ! ممکنه اصلا با سرویس گیم پینگت تغییر نکنه گفتم که باید خودت تست کنی واسه مسیرهای مختلف هم فرق داره خیلی ها هستن که میگن هیچ فرقی نمیکنه ! شما بهتره دنبال اکانت کاش پینگ باشید . به نظر من این سرویس پینگ پارس آنلاین بیشتر جنبه ی مارکتینگ دارهنقل قول:
به نظر من فرق نداره چه سرویسی میگیری در هر صورت پینگ خوب سخت بدست میاد ولی من 128 نا محدود داشتم اکثرا پینگ 4تا8رو 150 میدادنقل قول:
از پینگ بگذریم بعد اینکه 4گیگ دانلود کردم سرعتم شد 60 و کلا افت سرعت زیاد بود تا جایی که 7ساعت نتونست 1گیگ فایل دانلود کنه و پیج باز کردنم که دیگه نگو
خلاصه انچه که از محدود و نا محدودش نصیب ما شد رو بخشیدیم به صاحبش و کوچ کردیم
اقا اینجا کسی سرویس 1مگ نامحدود داره چطوره(سرعت ,کیفیت...) مخابرات که پوکید :n02:
واسه ما که پینگ 4.2.2.4 شده 270، دوست شما اقبالش بلنده ...