برای مصرف خانواده در حد 200 تومن چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟
خودم توی شاسی بلند x1 و راو4 توی ذهنمه و
توی سدان هم هوندا آکورد و es250
برای مصرف خانواده در حد 200 تومن چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید؟
خودم توی شاسی بلند x1 و راو4 توی ذهنمه و
توی سدان هم هوندا آکورد و es250
X1 زیاد جادار نیست ولی چهره ی بسیار ملوس و زیبایی داره . کم مصرف و کم اصطهلاک با آپشن های مناسب .نقل قول:
انتخاب خوبی میتونه باشه .
توی سدان هم من کادنزا رو پیشنهاد میدم ، جادار ، امکانات و کیفیت عالی و موتور بسیار قوی و وحشی . چهره ی ماشین هم که عالیه . البته 2014 کمی بیش از 200 ملیون تومان درمیاد اما ارزشش رو داره .
موفق باشید .
از لحاظ کیفیت قطعات و خرابی کمتر و طول عمر بیشتر هوندا و ماشین های ژاپنی بهتر از کره ای نیست؟؟ از این نظر هوندا و es250 برتری ندارن؟نقل قول:
گارانتی و بیمه همینه تا واجب الاستفاده نشدن گرون جلوه میکنن و اگر نباشن ....نقل قول:
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
ماشین های کره ایی خیلی زود به استاندارد جهانی و کیفیت مطلوب رسیدن ؛ البته هنوز کمی راه مونده تا به برندهایی مثل لکسوس یا اینفینیتی برسن اما من شخصا کیفیت هوندا رو دیدم و نمیتونم برتر از هیوندایی و کیا ببینمش ؛ درضمن برند ژاپن و کره در بازار امریکا خیلی جا باز کردن که کره ایی ها موفق تر بودن .نقل قول:
در تایید فرمایشات پوریای عزیز باید عرض کنم که اصلا نمیشه فکرشو کرد که هیوندا یه زمانی خودروهای ارزون روونه آمریکا میکرد و الان ماشینی مثل گرنجور هم قیمت تویوتا آریون و کرایسلر 300اس باشهنقل قول:
ولی هر چی باشه این موضوع بین ماشین های کره ای فراگیر نیست . هست؟
منظورم اینه که تک و توک ماشین هاشون با ژاپنی ها یا آمریکایی ها رقابت میکنه:n13:
نقل قول:
اتفاقا فراگیر بوده ؛ به طور مثال سانتافه ۲۰۱۳ پرفروش ترین SUV امریکا بوده .
این سانتافه همون سانتافه ایه که توی ایرانه؟نقل قول:
همین سانتافه جدید رو هیوندا تو نمایشگاه هند که عرضه کرد گفت فقط با موتور 2000 و 2400 میزنه.نقل قول:
تو ایران که دیدید رنج قیمتی سانتافه جدید از 135 تومن تا 190 هست و این نشون میده چقدر آپشنها متنوع هستن
خب الان بین سانتافه جدید و راو4 کدومو انتخاب میکنید؟
(البته من فکر میکنم در آمریکا ماشینو زیاد نگه نمیدارن و عوض میکنن ولی در ایران طول مدت استفاده بیشتره و کیفیت قطعات توی ایران اهمیت بیشتری پیدا میکنه)
RAV4 خب قطعا بهتره از هيوندا. يادتون نره كه يه زماني لندكروز 75 ميليون بود الان شده 400 ميليوننقل قول:
بر چه اساسی میفرمایید که راو بهتر از سانتافه است ؟نقل قول:
آپشن ؟ زیبایی ؟ طراحی ؟ فنی ؟
برند پوریا جاننقل قول:
اسم تویوتا آدم یاد کیفیت و دوام میندازه.
اگر سانتافه 2014 از نظر موتور و گیرباکس مثل 2012 بود قطعا میگفتم سانتافه.
مدل 2012 فول شرکتی الان با 2014 فول برابری میکنه از نظر قیمت چون باطنش کار درسته. سانتافه جدید رخ خوبی داره و یه تریلی آپشن اما عمرا به پای وراکروز و سانتافه 2012 نمیرسه. پس فقط اسمش سانتافه است.
با این تفاسیر و اینکه البته تویوتا برند خوشنام تر و ژاپنی هست و دوام و کیفیت محصولات تویوتا نیازی به تبلیغ نداره پیشنهاد دادم
من تا قیمت 95 تومن یه ماشین نو یا کارکرده میخام که نرم و خانوادگی و جادار و کم استهلاک باشه. شتاب زیر 9 مصرف زیر 8
دوستان چی پیشنهاد میدن؟
ام جی چطوره؟ یا کمری ؟
اینم بگم الان 206 دارم و ماشینی میخام از این نرم تر باشه
MG حرف نداره ؛ از نظر کیفیت ادوات داخلی و سواری ماشین عالی هست ؛ تیپ جوان پسندی هم داره و خیلی خوش رکاب و نرم است .نقل قول:
مصرفش ترکیبی ۹ لیتر است که برای موتور توربوشارژش عدد خوبیه و آلایندگیش هم یورو ۵ است که معروف به خودروی سبز میباشد ( البته تمام خودروهای یورو ۵ به خودروی سبز مشهورند )
کمری هم ماشین نرم و عالی هست اما جادارتر و بزرگتره و کیفیتش هم از MG بالاتره ؛ قدرت موتور نسبتا خوبه و مصرفش هم ۹.۵ لیتر ترکیبیه ؛ یک مقدار تیپ سنگینی داره و جوان پسند نیست اما از هر نظر دیگه ماشین عالی است .
ام جی رو که ولش کن.نقل قول:
همون کمری مدل 2010 فکر کنم بهترین انتخابت باشه.
البته آزرا 2009 خیلی تمیز هم این قیمت گیرت میاد
یا سوناتای 2011
تویوتا ماشین خوبیه فقط حیف تو این رنج قیمت مگه بتونم gl 2010یا glx 2009 بگیرم که در کنار مزایای متعدد یه ایراد بزرگ دارن که ایرکاندیشن ندارن و بخاریشون مث 206 نیست و گرما از موتور میگیره و اگه شیشه ها بالا باشن بخار میگیرن در حالی که خیلی گرونتر از 206 هستن.
آزرا خیلی عالیه اما مصرفش زیاده سوناتا 2009 هم موتورش خیلی ضعیفه نسبت به هم رده هاش . ام جی تا حالا کسانی که دارن ایراد خاصی که معروف باشه ازش نگرفتن فقط نمیدونم تز لحاظ نرمی ماشین در چه سطحه . بین 206 و کمری به کدوم نزدیک تره از لحاظ نرمی؟
یه گزینه هم هست اپتیما 2010 که مصرف 9 و شتاب هم 9 و همونطور که از اسمش معلومه هم شتاب و هندلینگش برای اسپرت بازا مناسبه هم نرمی و مصرف بهینش برای خانواده خوبه ولی بازم چون در عمل خودم تست نکردم و اینا اطلاعاتیه که از اینترنت گرفتم در نهایت نمیدونم تا چه حد درسته و در مقایسه با کمری نرمی و دوام مناسبی داره یا نه ممنون میشم دوستان با تجربه نظر بدن
فرستاده شده از GT-S7272ِ من با Tapatalk
به نظر من اپتیما گزینه مناسبی هستشنقل قول:
به گزینه خدمات پس از فروش هم فکر کنید :n02:
نقل قول:
به ام جی فکر نکن رفیق هرچی هم خوب باشه رو دستت میمونه. اما این داستان در مورد سوناتا و آزرا اینطور نیست.
با 95 تومن میتونید سوناتا 2011 بگیرید شرکتی مخصوصا بعد از عید قیمتا مناسب تر هم میشه.
اگر بتونی آزرا 2011 بگیری که شاهکاره ( البته گرونتره حدودا 120 باید بودجه تامین کنی )
در مورد بخاری همه ماشینا مثل هم هستن. اون بحث بخار گرفتن هم در همه ماشینا هست. شما وقتی در خودروهای مجهز به سیستم هوشمند کنترل دما ( همون ایرکاندیشن ) شیشه گرم کن جلو رو روشن میکنید کمپرسور کولر هم روشن میشه و دو سوت بخارات رو به مایع تبدیل میکنه و از کابین خارج میکنه. اگر در خودروهای غیر هوشمند خودتون دستی این کار رو انجام بدید و کمپرسور کولر رو روشن کنید میبیند بخارات خیلی سریع محو میشن.
رادیاتور بخاری همه ماشین ها از آب داغ خروجی از موتور ماشین به عنوان منبع گرمایش استفاده میکنن. اگر تولید کنندهای بیاد و مثلا المنت برای گرم کردن کابین پیشبینی کنه فقط در مواقع سرد بودن موتور روشن خواهد بود. این المنت نیاز به برق یعنی در نهایت سوخت داره برای روشن شدن پس آلایندگی کلی خودرو رو میبره بالا اون هم درست وقتی که آب داغ داخل موتور داره میچرخه.
اگر نیاز به توضیحات بیشتری بود بفرمایید در جای بهتری بهش بپردازیم.
ام جی رو از ذهنت بیرون کن مشتری بعدی نداره
ممنون از راهنماییتون ولی هرجی تو سایت باما میگردم غیر از دو مورد سوناتا 2011 که اونم رنگ دارن جایی زیر 100 تومن چیز تمیز پیدا نکردم.
در مورد بخاری میشه توضیح بدین جطور خودمون دستی کمپرسورو روشن کنیم؟ یعنی بخاری رو روشن کنیم بعدش اون دکمه a/c که معمولن برای کولر ازش استفاده میشه رو روشن کنیم؟ یعنی میشه؟ حتی اگه ایرکاندیشن نداشته باشه؟
فرستاده شده از GT-S7272ِ من با Tapatalk
باما!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بعضی وقتا تو باما سر و کله فروشنده واقعی پیدا میشه.
الان چون شب عید هست کمی بازار به نفع فروشنده هاست.
برو بازار رو بگرد در اغلب موارد از باما وضعش بهتره.
آگهی های همشهری رو فراموش نکن. البت اگر تهران هستی به درد میخوره.
کمپرسور رو با دکمه ای روی پنل هست روشن میکنن همون دکمه ac و شدنی هست یعنی شما دما رو میزاری روی حالت گرم فن رو روشن میکنی این میشه بخاری.
برای بخار زدایی باید کولر رو همزمان روشن کنی تا بخار تبدیل به مایع بشه و بره بیرون.
فقط کافی کولر 5 دقیقه روشن باشه.
دوستان تا 70 میلیون میشه یه سوناتا یا آزرای تمیز پیدا کرد؟!
حالا اگه بشه سوناتا بهتره یا آزرا یا ماکسیما....(استفاده خانوادگی نیست ...شتاب و سرعت مهم....)
ممنون
نقل قول:
به ماکسیما اصلا فکر نکن مصرف بالا و بازار خراب.
سوناتا این قیمت 2007 بسیار تمیز میتونی بخری 6 سیلندر و یا 4 سیلندر 2008. آزرا 2006 یا 2007 رنگ دار هم این قیمت هست
بهترین انتخاب در قیافه، بازار دست دوم، عمومیت ماشین، خانوادگی بودن، سرعت و شتاب مناسب، راحتی و اعتماد برای شما میتونه سوناتا باشه
آقا میشه این دکمه ac رو یه توضیحی بدی؟ کارش چیه دقیقا؟:n27:نقل قول:
دکمه ac همون روشن خاموش کمپرسور کولر هستنقل قول:
lمیدونم با زدنش کولر روشن میشه ولی وقتی ac رو میزنی دما رو میتونی بالا هم ببری که میشه بخاری! :n03:نقل قول:
نقل قول:
شما چند مورد رو داری مدام قاطی میکنی دلبندم.
دکمه A/C همون دکمه روشن و خاموش کمپرسور کولر هستش. برای تنظیم دما ( گرم یا سرد ) دکمه های جدا گانه ای هستش. که البته ممکنه مثل مزدا 3 این دکمه ها جاشون رو به یه سلکتور گرد داده باشن مثل ولوم ضبط اما بزرگ.
شما انشالله هر ماشینی خریدی یه عکس از داشبوردش بگیر کامل برات تشریحش میکنم
سانتافه 2010نقل قول:
سلام
فرق تک دیفرانسیل با دو دیفرانسیل چیه؟
روی چی اثر داره؟:n29:
دیفرانسیل، قطعه ای هست که نیروی تولیدی از موتور رو که به وسیله ی میل-لنگ بهش رسیده، به چرخ ها منتقل کرده و اونها رو به حرکت درمیاره.نقل قول:
اکثر خودروهای عادی، تک-دیفرانسیل هستند که یا 2 چرخ جلو یا 2 چرخ عقب، چرخ های متصل به موتور و متحرکند. در اکثر خودروها، دیفرانسیل به دو چرخ عقب متصل است و دیفرانسیل در جلو معمولاً فقط در خودروهای سبک اجرا میشود.
در خودروهای 2 دیفرانسیل، هر 4 چرخ از موتور، نیروی محرکه دریافت میکنند. معمولاً این سیستم در ماشین های مخصوص سطوح ناهموار (مثل انواع خودرویی که بهش میگید جیپ) اجرا میشه برای اینکه خودرو، راحت تر موانع رو پشت سر بگذاره و مثلاً در چاله گیر نکنه و غیره...
مصرف سوخت هم بالاتر هست. در برخی مدل ها، میتونید سوییچ کرده و فقط برخی اوقات این قابلیت رو فعال کنید.
اين دو تا تصوير رو ببيننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا مال دو مدل داشبورد سانتافه هستش
در هر دومدل صرف نظر از تفاوت ظاهري، كارايي يكيه.
اون دكمه گرد كه اطرافش با نوارهاي آْبي و قرمز خط كشيده شده مربوط به تنظيم دما هستش. با چرخوندن اون در جهت ساعت در ال سي دي بالايي دما افزايش پيدا ميكنه و برعكش كاهش ( براي گرم و سرد كردن بخاري )
دكمه A/C هم براي روشن و خاموش كردن كمپرسور اون وسط هستش. دقت كنيد كه روشن و خاموش شدن كمپرسور و كنترل دما سيستم به صورت اتومات عمل ميكنه اما كلا بايد فرمان روشن كلي رو با اين دكمه به كمپرسور داد
جهت بخار زدايي از شيشه عقب المنت در نظر گرفته شده ( شيشه گرم كن عقب ) و براي شيشه جلو بايد A/C روشن باشه يعني كولر هرچند هم دما رو بالا تنظِم كرده باشيد اما وقتي گزينه شيشه گرم كن جلو رو روشن ميكنيد سيستم به صورت اتومات A/C رو روشن ميكنه.
نقل قول:
دو ديفرانسيل به زبان ساده يعني اينكه چرخها هم در محور جلو و هم عقب محرك هستند و وقدرت و كشش ماشين در سربالايي هاي تند دوچندان ميشه.
سانتافه هاي قديمي همه داشتن اما مدلهاي 2014 كه با موتور 2000 مونتاژ شدن تك ديفرانسيل هستن يعني فقط چرخهاي جلو يا عقب محرك هستن.
واقعا حيف از اين ماشين با اين ابهت كه موتور 2000 انداختن روش و تك دف شده
البته مدل دودیفرانسیل 2.4 لیتری هم هست که میتونه یک انتخاب قدرتمندتر برای خریدارن باشه .نقل قول:
بله درسته دقیقا اما اون 2700 و مخصوصا 3500 های قدیم کجا و این کجانقل قول:
ما سانتافه 3.5 داریمنقل قول:
از لحاظ موتور واقعا قویه و مشکلی نیست ولی خب مصرف بنزینش هم زیاده و برای ما که تقریبا مسافرت با ماشین نداریم و مصرف شهری داریم به صرفه نیست
راو4 توی ایرتویا میفروشن ولی تک دیفرانسیل هستش و موتورش هم حدود 2400 هستش
واقعا نمیدونم این کارو بکنم یا نه
یا اینکه سانتافه جدید 2.4 بگیریم؟
واقعا موندم. میترسم این تفاوت موتورها خیلی تو چشم بیاد و اذیت بشیم:n27:
نقل قول:
اگه بيشتر استفاده ات شهري هستش اسپورتيج 2400 فول 2 ايربگ بگير مدل 2012 هم فال هست و هم تماشا. قيمت مناسب همه چي رديف.
سانتافه 2000 ميشه لگن يه ماشين غول با موتور كم جون. با موتور 2400 بهتره اما اين موتور الان روي اپتيما و سوناتاست. سوناتا هاي 2007 و 2006 كه 6سيلندر هم داشتن براي خودشون عالمي بودن يعني ميخوام بگم همين موتور 2400 روسانتافه خسته ات ميكنه.
پیشنهاد دوستان واسه حدود 80 میلیون چیه؟ دست دوم هم مشکلی نیست.سدان باشه. جای پای خوبی داشته باشه واسه آدم قد بلند یعنی فضای داخلش حداقل اندازه ال 90 باشه. اتاقش هم بی صدا باشه و قدرت موتور هم حدود 150 با حجم 2000 تقریبا. چه انتخاب هایی دارم؟ خرج و دردسر هم نداشته باشه و نقد شوندگی خوبی هم داشته باشه.
(چی شد! فکر کنم خیلی سخت شد)
دوست من ، موتور 2000 سانتافه اصلا کم جون نیست ، این موتور دوعدد توربو داره که قدرتش رو نزدیک به 264 اسب بخار کرده که میتونه آسفالت رو زیرپا له کنه یعنی از سانتافه 2700 نسل قدیم ( 172 اسبی ) هم قدرتش بیشتر شده و مصرفش هم فوق العاده کم شده و دقیقا برای کسانی که دوست دارن SUV شیک و کامل برای درون شهر داشته باشن مورد عالی هست . مصرف متوسطش 12 لیتره و بیرون شهر 8.5 لیتره که واقعا تعجب برانگیزه .نقل قول:
موتور 2.4 جدید هم 190 اسب قدرتش هست و برای مسافرت نرم جاده ایی بینظیره .
دوستمون بین راو4 و سانتافه انتخاب داشتن ، بدون شک و درنگ از هرنظر برتری با سانتافه است ، اگر برای موارد دیگه راهنمایی خواستن در خدمتشون هستیم .
تویوتا کمری 2007 GLXنقل قول:
سوناتا 2007 درجه یک البته نزدیک به 75 تومان
بهترین انتخاب ها هستند ، سایر هم میتونن خوب باشن اما بازار فروش خوبی ندارن ( مثل کیا اپتیما ، MG و ... )
اگر کلاس سدان کوچکتر درنظر داشته باشید :
مگان مدل 91
سراتو 2010 تمیز در حد