منظورت از اورجینال و کپی چی هست ؟نقل قول:
Printable View
منظورت از اورجینال و کپی چی هست ؟نقل قول:
دوستان بازی به بازار اومده که بدون کرک هستش...اون چطوری کار میکنه؟دقیقا نمیدونم اسم شرکتش چی هست
هیچی فکر کردم سی دی اورجینال کرک شده است! که با مطالعه صفحات قبل ظاهرا باید سی دی اشتراکی خرید که قیمتش هم زیاده و پشیمون شدم.نقل قول:
دوست عزیز قیمت اشتراکی همچین زیادم نیستا!! بین 8 تا 10 تومنه! بعضی سایت ها هم 14 میفروشن!!! منتها من خودم ی سایت معتبر و قابل اطمینان سراغ دارم که 8 تومن میفروشه چند ساعته هم تحویل میده!! خواستی پیام بده تا سایتو بهت بگم!!!نقل قول:
سایت editland معتبره و سریع پاسخگو هستن
گرونه!! 8 تومنم هست!نقل قول:
گرونه!! 8 تومنم هست!نقل قول:
امروز فیفا15 رو در کنسول نسل 8 بازی کردم فقط میتونم بگم فوق العاده بود همه چیزش:n12:قشنگ 40-50 درصد فرق میکنه با نسخه ـی ps3 و xbox360
10 تومن گرونه؟؟؟؟؟؟ یه جک وستر میخری میشه 10 تومن تو میخای پول یه بازی بدی واسه 1 سال میگی گرونه؟؟؟؟؟نقل قول:
فیفا رو با یک دسته usb اجرا میکنم . ولی وقتی دو تا دسته رو به لبتاپ وصل میکنم تنها یکی رو میشناسه .
دسته ها هر دو سالم هستن و سیستم هر دو رو میشناسه ولی بازی نه ...
دوستان راه حلی سراغ دارین .... ؟
در ضمن کرک شده هست بازی آیا امکان شبکه کردنش هست ؟؟؟؟ اینهم نشد اون دسته ردیف شه
ممنون
آقا کرک اختصاصیه!؟ کرک نشده ها هنوز :n13:نقل قول:
ازون لحاظ که معلومه! مفته!!!نقل قول:
ولی اگر توهین نباشه!! ببخشید!! ولی اگر ریاضی بدونید!! 10 نسبت به 8 دو تومن گرونتره!!! من خودم چند روز پیش گرفتم!! در صورتی که خیلی از سایت ها بالای 10 میدادن!! یا اینکه بعضی از سایت ها 10 میدن! و بعضیاشون باید صبر کنی تا گروه تکمیل بشه! یا بعضی ها میگن بعد از پرداخت چند ساعت باید صبر کنی!!!! این سایت زیره یک دقیقه!!! شاید باورتون نشه! زیره یک دقیقه بعد از پرداخت پول!! یوزر پسو بهمراه اطلاعات تکمیلی از جمله تغییر زیان بازی به انگلیسیو اینجور چیزارو برام بفرستاد!! بعدم پشتیبانی آنلاین داشت!! البته از طریق وایبر!!
تازه من ظهر طرفای 12 خریدم!! و تا ساعت 8 شب بهم اجازه داد که بتونم آنلاین بازی کنم!!!:n31:
این سایته هم نه ماله بابامه!! نه ماله خودمه!! نه من بازاریابشونم!!! منم یکی هستم مثله خودتون!! این سایت رو هم از یکی از بچه های یکی ازین انجمن ها گرفتم!!
من نمیدونم اجازه هست آدرس سایتو اینجا بگم یا نه!! ولی کسایی که میخوام توی انجمن بهم پیام ندن چون یکی از بچه ها پیام داده بود! منتها ی ارور برام اومد که نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم!!
اگر کسی آدرسو خواست توی پیامش ایمیلشو بداره تا براش بفرستم!!
کاش یکیم جواب منو بده :(نقل قول:
دوست عزیز منظورتو متوجه نشدم!! ولی اگر بازی فیفا 15 رو بخری!( چه از مغازه بخری چه دانلود کنی) میتونی بازی رو نصب کنی! ولی نمیتونی اجراش کنی!! یا باید کرکش کنی!! که فعلا کرکی براش نیست!! و به احتماله زیاد هم حالا حالا کرک براش نمیاد!! یا میتونی 150 تومن بدی نسخه اصلیه بازی رو بگیری! یا اینکه بری ازین کدهای اشتراکی بگیری! که بهترین حالت همین کد اشتراکیه! که قیمتشم پایینه! بین 8 تا 14تومنه! منتها کد اشتراکی اگر گرفتی نمیتونی آنلاین بازی کنی!! فقط آفلاین میتونی بازی کنی!!!نقل قول:
البته یه فیفا 15 تو بازار هست که نسخه wii هستش و با شبیه ساز اجرا میشه
کلا 1 دی وی دی بیشتر نیست! گولشو نخورین :n02:
دوستان آپدیتی برای فیفا 14 هست که نقل انتقالات و لباسها رو به فیفا 15 آپدیت کنه ؟؟
دوستان تو بازی فیفا 14 چطور میشه تونومنت برگزار کرد ؟ اصلا همچین گزینه ای نداره فقط یک Load Tornument داره که اونم توش خالیه
سلام به همه ی عزیزان
بالاخره بعد از مدت ها انتظار،این سعادت نصیبم شد که بتونم FIFA15 بازی کنم دیشب!!! (روی کنسول 360) !
اما نمیدونم چرا اصلا در حد و اندازه های انتظارهایی که داشتم ازش و تعریف و تمجید های فراوانی که شنیده بودم ازش ظاهر نشد! (البته من فقط 2 تا بازیه دوستانه انجام دادم و اصلا نمیتونم نظر بدم در موردش با 2 بازی 15 دقیقه ای !!! )
اما اصلا چیزه خاصی در مورد "چمن" و "لباس" هایی که همه میگفتن خیلی واقعی و طبیعی شده ندیدم!! (شاید روی کنسول 360 اینطوری بود؛یا شاید چون بازی رو داشت از رو دیسک اجرا میکرد،نه از رو هارد،اینطوری بود!یعنی بازی رو نصب نکرده بود این دوسته ما و داشتیم از روی دیسک بازی میکردیمش)!
اما همه ی نقاط ضعف و قوتش به کنار!!
مشکل اینجاس که من در حال حاضر کنسولم رو فروختم!!
و کامپیوتر هام (هم لپ تاپم و هم کامپیوتر رو میزیم اپل هست و مناسب گیم نیست)؛
البته یه لپ تاپ دارم که فقط مخصوص دانلود کردن و 24 ساعته روشنه!!! :n10: :n02: !!
میخواستم بدونم آیا با سخت افزار اون میتونم FIFA15 بازی کنم یا خیر؟!!
پردازنده : Core i5 m480 2.67 GHz
رم : 6.00GB - 5.80 Usable
گرافیک : Radeon (TM) HD 6470M
سیستم عامل : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 64-bit
فقط در این بین،در مورد مدل کارت گرافیکم مطمئن نیستم!!
از کجا میتونم بفهمم که دقیقا چه مدلی هست و چندگیگ حافظه داره (در ویندوز7) ؟!!
حالا با این مشخصات ِ سخت افزاری میتونم FIFA15 رو بازی کنم در این لپ تاپ؟!!
یا باید برم کنسول بخرم دوباره؟!
راستی دوستان؛
بهترین نسخه ی FIFA15 الان رو کدوم دستگاه اجرا میشه؟؟!
- PS4
- Xbox One
- رو PC اما با تنظیمات حداکثری !!
در بین این 3 ، کدوم یک گرافیک و جزئیاتِ بهتری داره FIFA15 ؟!
پ.ن:
واسه نسخه ی PC ، اصلا کرکِ درست و حسابی اومده تا الان؟!!
یا همون مکافات های نسخه ی 14 رو،دوباره اینجا باید تجربه کنیم؟!!
با سپاس بیکران از توجه شما... :n12::n12::n12::n12:
سلام به همه ی عزیزان
بالاخره بعد از مدت ها انتظار،این سعادت نصیبم شد که بتونم FIFA15 بازی کنم دیشب!!! (روی کنسول 360) !
اما نمیدونم چرا اصلا در حد و اندازه های انتظارهایی که داشتم ازش و تعریف و تمجید های فراوانی که شنیده بودم ازش ظاهر نشد! (البته من فقط 2 تا بازیه دوستانه انجام دادم و اصلا نمیتونم نظر بدم در موردش با 2 بازی 15 دقیقه ای !!! )
اما اصلا چیزه خاصی در مورد "چمن" و "لباس" هایی که همه میگفتن خیلی واقعی و طبیعی شده ندیدم!! (شاید روی کنسول 360 اینطوری بود؛یا شاید چون بازی رو داشت از رو دیسک اجرا میکرد،نه از رو هارد،اینطوری بود!یعنی بازی رو نصب نکرده بود این دوسته ما و داشتیم از روی دیسک بازی میکردیمش)!
اما همه ی نقاط ضعف و قوتش به کنار!!
مشکل اینجاس که من در حال حاضر کنسولم رو فروختم!!
و کامپیوتر هام (هم لپ تاپم و هم کامپیوتر رو میزیم اپل هست و مناسب گیم نیست)؛
البته شاید در ساعاتی که دخترم خوابیده،بتونم با لپ تاپِ اون بازی کنم FIFA15 رو !!! :n02::n09:
میخواستم بدونم آیا با سخت افزار اون میتونم FIFA15 بازی کنم یا خیر؟!!
پردازنده : Core i5 m480 2.67 GHz
رم : 6.00GB - 5.80 Usable
گرافیک : Radeon (TM) HD 6470M
سیستم عامل : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 64-bit
امتیاز خوده ویندوز به سیستم : 5.3
حالا با این مشخصات ِ سخت افزاری میتونم FIFA15 رو بازی کنم در این لپ تاپ؟!!
یا باید برم کنسول بخرم دوباره؟!
راستی دوستان؛
بهترین نسخه ی FIFA15 الان رو کدوم دستگاه اجرا میشه؟؟!
- PS4
- Xbox One
- رو PC اما با تنظیمات حداکثری !!
در بین این 3 ، کدوم یک گرافیک و جزئیاتِ بهتری داره FIFA15 ؟!
پ.ن:
واسه نسخه ی PC ، اصلا کرکِ درست و حسابی اومده تا الان؟!!
یا همون مکافات های نسخه ی 14 رو،دوباره اینجا باید تجربه کنیم؟!!
با سپاس بیکران از توجه شما... :n12::n12::n12::n12:
آقا شما چند سالته !!!! الان هم سنو سالایه شما دارن 4تا خونوادرو نون میدن خخخخخ :n02::n02::n02::n02: شوخینقل قول:
دوست عزیز فیفا15 توو XboX360 کلا با pC و XBOX ONE تفاوتهای فاحشی داره! اصلا قابل مقایسه نی. EA امسال برا اینکه کنسول های One بفروش بره واسه 360 یه نسخه ی خیلی معمولی داده تا مردم برن ONE بخرن. فیزیک بازیکنا ، گرافیکه بازی ، چمنه 3D و خیلی چیزای دیگه از جمله تفاوت های 360 و ONE هستن. بنظرم اگه بری یک دست 15هو توو ONE بازی کنی نظرت به کل عوض میشه و من این توصیه رو میکنم که حتما حتی واسه یبارم شده این کارو بکنی.
فیفا15 واسه PC هم دقیقا مثه ONE با گرافیکه بالا و خیلی عالی زده اما دوتا مشکل هست واسه PC. اول اینکه هنوز هیچ کرکی واسه PC تا الان منتشر نشده و بنظرمم نخواهد شد و شما مجبوری واسه PC بری نسخه اصلشو بخری یا بری یه سی دی کیه اشتراکی بخری با قیمته ارزونتر. و مورده دوم اینکه شما باس سیستمه قویی داشته باشی واسه اینکه بتونی این بازیو در حد بالا بازی کنی. یعنی در حد XBOX ONE. الان شما این مشخصاته لپ تاپه دخترتونو که گزاشتین نمیشه با این سیستم 15هو بازی کرد. اگه ام بشه توو بازی پره لگو این چیزا پیش میاد برات که منصرفت میکنه. اما در کل من فکر میکنم بازم فیفا15 توو XBOX ONE یچی دیگست تا PC. ایکس باکس 360 هم که اصلا قابله قیاست با این دوتا . اصلا انگاری یه فوتباله دیگس اون اصلا. دنباله کرکم نباش که اگه بخوای بمونی فیفا16هم اومده رفته 17دش میاد خخخخخخخخ
دوست عزیز شما فیفا را احتمالا با کنسول ایکس باکس وان بازی میکنی درسته؟نقل قول:
واسه منم بفرست
واسه منم بفرستنقل قول:
مال کامپیوتر یه چیز دیگست....من با این سیستم:نقل قول:
cori 7 3537u
vga 2gb 720
ram:6
فیفا15 رو روی تلویزیون 42 اینچ با تنظیمات بالا بازی کردم و اووف هم نگفت...البته در هنگام نشان دادن انیمشین ها یه خورده افت فریم هستش ولی باید توجه داشت که تو تو رزولوشن 1920*1080بازی کردم ...تو خود رزولوشن لپتاپ رون رون بازی میکنم
نقل قول:
من خودم PC دارم اما داداشم کلوپ داره میرم اونجا با XBOX ONE بازی میکنم بنظرم فکر میکنم One یه نموره بهتر از PCیه. البته شاید من چون روو تنظیماته High نمیزارم اینجوری فکر میکنم!!!!
من که نگفتم واسه PC بده! نه اصلا! بنظرم ولی شما برو یه دست 15هو توو ONEنم بازی کن !!!نقل قول:
یکی نحوه پنالتی زدن رو میگه چجوری گوشی اینا بزنم ؟
فقط فهمیدم باید رو سبز باشه :n02:
پ چرا برا من با گرافیک 8750 بازم لگ داره!؟:n32:نقل قول:
اقا گرافیک من 9800GT ه.سی پی یپ هم X250AMD به نظرتون میتونم راحت بازی کنم؟نخرم ببینم ران نمیشه!؟
نقل قول:
شما اصلا نمیتونی بازی رو اجرا بکنی
خسته نباشی واقعا :n02::n02::n02:نقل قول:
عزیز بعد اینکه ضربتو یا ظربتو یا شایدم زربتو زدی ، جهتو نگه دار تا وقتی که بازیکن به توپ نزدیک شد زود ول کن.
تنظیمات بازی روی چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
مینیموم یا پایینترین حد سیستم واسه بازی فیفا15 اینه ، غیر این ممکنه توو بازی شما دچار اشکال یا همون لگ بشی حالا شما خودت ببین میتونی با سیستمت بازی کنی یا نه.
CPU: Intel Q6600 Core2 Quad @ 2.4Ghz (or AMD Phenom 7950 Quad-Core, AMD Athlon II X4 620 equivalent
RAM: 4GB
Hard Drive Space Required: 13.0 GB
Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0
Single System Multiplayer: 2-4 players + 1 keyboard on a PC
Disc Drive: DVD-ROM at 8x Speed
Input:
با سلام و عرض ادب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز در این سایتقرار مسابقات آنلاین فیفا رو برگزار کنیم. ایشاله مسابقات هر هفته جمعه ها بعد از ظهر برگزار میشه:n16:
چند نکته هست که لازمه دیدم یاد آوری کنم.
1- قوانین رو حتما مطالعه کنید.
2- اکثر گیمر های حرفه ای فیفا شرکت می کنن.
3- هفته اول شرکت در مسابقات رایگانه و از هفته های بعد به احتمال زیاد با ورودی و همراه با جوایز هستش
4- سایت در حال تکمیل شدنه و به مرور زمان کامل میشه
5- آی دی اریجین ادمین اصلی مسابقاقت هم FCB_Novatactix هستش
6-در ابتدا در خود سایت ثبت نام کنید و سپس موقعی که ثبت نام برای کاپ هفتگی در سایت در دسترس بود (معمولا از چهارشنبه یا پنج شنبه ها) برای شرکت در کاپ همان هفته ثبت نام کنید
منتظر شما هستیم. هرگونه انتقاد و پیشنهادی داشتین حتما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید
با تشکر
بچه ها شما CD-key رو از چه ساینی خریدین ؟
کجا معتبرتره ؟
حتی با تنظیمات "حداقل" هم نمیشه رو اون لپ تاپ بازی کرد FIFA15 رو ؟!!نقل قول:
یعنی هیچ رقمه امکانش نیست که من رو اون لپ تاپ فیفا15 بازی کنم؟!! :n28::n28:
(ظاهرا ناچارم برای خرید کنسول ایکس باکس وان یا پلی استیشن4 اقدام کنم!!!) :n02:
راستی؛چرا نقل و انتقالات بازیکنا آپدیت نیست در فیفا15؟
مثلا هنوز "فرناندو تورس" در چلسی هست،یا "رمی" به چلسی نیومده و غیره .... !!!
اگه نسخه ی اورجینال FIFA15 رو برای کنسول "ایکس باکس وان" تهیه کنیم،میشه به راحتی نقل و انتقالات رو آپدیت کرد؟!!
آخی ی ی ی ی :n02:نقل قول:
ببین میتونی نصب کنی بازی کنی ولی انقد تووش لگ برات پیش میاد که کلا منصرفت میکنه.
بنظره من برو یه ایکس باکس وان بگیر خودتو راحت کن . تا سالها میتونی همه فیفاها رو ام تووش بدون هیچ مشکلیه با بالاترین کیفیتو گرافیک بازی کنی. آپدیت هم به راحتی میتونی تووش کنی. وصل میشه خودش به سرورهای EA هر هرفته که بازیا برگزار میشه(توو واقعیت) روزه بعدش آپدیت میاد براش خودش آپدیت میکنه برات.
editland.irنقل قول:
سلام
فیفا 15 کرک نشده ؟
نمیشه رایگان بازی کرد؟
نه نشده،معلومم نیست کی میشه یا اصن میشه یا نه !نقل قول:
باید CD - Key بخری یا اینکه اورجینالشو بگیری.