salam..be ehtemale 100% dustan ghablan in soalo porsidan vali mikham bedunam barayeh v3x barnameyeh Blacklist soragh darid?????aslan hast ye hamchin barnameyy???:) TANX
salam..be ehtemale 100% dustan ghablan in soalo porsidan vali mikham bedunam barayeh v3x barnameyeh Blacklist soragh darid?????aslan hast ye hamchin barnameyy???:) TANX
از جوابتون ممنونمنقل قول:
ولی من این چیز ها رو می دونم و چون از حرفهای gsm جان این طور متوجه شدم که باید اون فایل زیپ رو در .... پس این کار رو کردم.
خوب شما به من بگین من چطور" شطرنج" و" نرم افزار هک با بلوتوث" رو نصب کنم در حالی که jar نیست؟
سلام دوست خوبم...نقل قول:
اول اینکه چطوری میشه با در بسته فیلمبرداری کرد یعنی بری رو فیلمبرداری و وقتی در رو می بندی قطع نشه؟
دوم اینکه چطوری میشه وقتی یه اهنگرو با بلوتوث می فرستی در حین ارسال برات پخش هم کنه؟
سوم اینکه یه جا هندزفری فابریک وی3ای رو می گفت 14000تومان ایا ارزش خریدن داره؟
1- البته بر اسا س اون چیزی که من میدونم فقط میتونید با درب بسته عکس بگیرید...(اگه کسی در مورد فیلمبردای اطلاعی داره حتما بزاره)
2-خیر. این کار فقط با v3x میشه.. برای v3i من تا حالا برنامه یا سیم و یا راه دیگه ندیدم...
3- راستش من زیاد تو قیمت ها نیستم.....اما اگه اصل باشه و واقعه همون کیفیت رو داشته باشه....10 می ارزه...
فدای شما....
موفق باشین.......
شرمنده من منظورم رو بد گفتم.......عذر میخوام...... :blush:نقل قول:
سلام
دوستان لطفا" در مورد v360 نظر بدید... من میخوام این گوشی رو بخرم. کیفیت دوربینش در چه حده؟
ممنون
v3xنقل قول:
فعلا ی مشکل دیگه دارم
میتونم فایل از mob بگیرم اما نمی تونم توش چیزی بریزم از طریق کامی مموری اش هم خالی هست
سلام دوست عزیز..... با این مشخصای که اینجا زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت vga است .. تو مایه های 6600 یا l6 motorola یک نوع کیفیت عادی رو داره.....
الان وقتی مموریت رو باز میکنی... هیچی نیست....؟نقل قول:
v3x
فعلا ی مشکل دیگه دارم
میتونم فایل از mob بگیرم اما نمی تونم توش چیزی بریزم از طریق کامی مموری اش هم خالی هست
gsm یا هر کدوم از دوستانی که اطلاع دارن من هم language pack رو دارم هم نرم افزارrsd lite چه جوری میتونم گوشیمو فارسی کنم
دوست عزیز با فلش کردن انجام میشه.. اگه تو این تاپیک به جایی نرسیدی.... برو اینجانقل قول:
gsm یا هر کدوم از دوستانی که اطلاع دارن من هم language pack رو دارم هم نرم افزارrsd lite چه جوری میتونم گوشیمو فارسی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببين gsm جان وقتي مي خوام با rds lite 2.7 گوشيم رو فلش بزنم با پك عربي اين اخطار رو ميده:::
critical error
80
40
ايراد كار من كجاست در ضمن با اون برنامه بك آپ هم كه گذاشتي وقتي create مي دي همين اخطار رو ميده اما عددي كه ميزنه تفاوت داره...
ممنون ميشم كمكم كنيد...
منظور سوالت را نمیفهممنقل قول:
منم منظرم از خالی بودن مموری این که
مشکلی با فضای پر ندارم و مشکل از پر بدن نیست
بعضی وقتها فایلهای جار رو تو یه فایل زیپ یا رار میریزن که در این صورت باید از حالت زیپ در بیاری و بعد فایل جاری که توش هست رو رو گوشیت نصب کنی. حالا بگو این چیزهایی که میخوای نصب کنی و نمیشه پسوندشون چیه ؟نقل قول:
من می خواهم شطرنجی که در صفحه ی 50 شما گذاشتید رو نصب کنم و نرم افزارهک با بلوتوثی که در صفحه ی 43 ، gsm جان گذاشت رو نصب کنم ..... همین.نقل قول:
من چطور اینها رونصب کنم در حالی که زیپ هست ..... از حالت زیپ هم در آوردم ولی باز پسوند jad یا jar نیست که قابل نصب باشه.
سلام. من یه v3x دارم. با برنامه ی LeaderGL FlexEditor یه سکین روش ریختم، ولی گوشی رو که رستارت کردم صفحه ی سیاه میومد، منو ها رو ولی نشون می داد. سکین رو که پاک کردم دیگه سیم کارتم رو نمیشناسه. امرجنسی آنلی نشون میده. چی کارش کنم؟ لطفا سریع بد جوری اعصابمو به هم ریخته.
اینم بگم خیلی ازش سر در نمیارم ساده توضیح بدین. اگه برنامه ای هم هست لینک بدین ممنون.
اساتید محترم
من تازه v3x گرفتم ودر هنگام وصل به کامی فایل میتونم بگیرم اما فایل نمیتونم بریزم توش ( ب غیر از عکس)
یعنی هنگام ریختن اختار زیر را میدهد
cannot copy : therequest not be performed because of a I/o device error
با تشکر از gsm عزیز.
در مورد گوشی v3 معمولی لطفا" بفرمایید در چه حدیه؟؟
من با یک موبایل فروشی تماس گرفتم گفت v3 معمولی داره 180 تومن .؟؟
من میخوام یه گوشی موتورولا زیر 180 تومن بگیرم که دوربین خوب داشته باشه ام پی تری و اگه بشه 3pg رو هم ساپورت کنه gprs کلاس 10 و همچنین تاشو نباشه بلوتوث هم داشته باشه بهترین گزینه چی هست؟؟؟
با تشکر.
در ضمن شنیدم موتورولا اگه زمین بخوره کار ال سیدیش تمومه همچنین هیچ کدوم از گوشی ها گارانتی نداره
آیا صحت داره؟؟؟
با تشکر
مودم یو اس بی رو دوباره نصب کن....نقل قول:
سلام
اون دوستمون (ام کا سرو)مشکلشون از اون پکی هست که نصب می کنن منم وقتی میخواستم گوشیمو فلش کنم روی یک مونستر پکها همین ارور را داد ولی یکی دیگه که ندانلود کردم این مشکلا نداشت
فکر کنم اگه یه ار اس دی لیت جدید(3.2) دانلود کنی بهتر باشه
از این چیزا زیاد میشنوی ... بشنو ولی باور نکن... اصلا گوشی اگه بخوره زمین کلا کارش تموم میشه :biggrin: ....نقل قول:
گارانتی نداره درسته اما این یه نقط ضعف نیست. چون گارانتی هایی که تو ایران هست فقط فضای اطراف گوشی تو گارانتی میکنن نه خود گوشی رو...
هزار بار نصب کردم حتی ویندوز عوض کردم
تاز وقتی نصب میکنم مودو خودم میپره و با ئخفخ عوض میشه
سلام دوست عزیز.....نقل قول:
لطفا اگه عجله دارین سوالتون هم کامل بگین تا من و بقیه بتونیم در سریع ترین زمان .. سالم ترین جواب رو بدیم...:rolleye:
عزیز.. الان فقط با سیم کارت خودت این جوری میشه.....؟؟؟؟ یا با همه سیم کار ت ها....؟؟؟!!!!
سلام عزیز..........نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از gsm عزیز.
در مورد گوشی v3 معمولی لطفا" بفرمایید در چه حدیه؟؟
من با یک موبایل فروشی تماس گرفتم گفت v3 معمولی داره 180 تومن .؟؟
من میخوام یه گوشی موتورولا زیر 180 تومن بگیرم که دوربین خوب داشته باشه ام پی تری و اگه بشه 3pg رو هم ساپورت کنه gprs کلاس 10 و همچنین تاشو نباشه بلوتوث هم داشته باشه بهترین گزینه چی هست؟؟؟
با تشکر.
V3 مشکل فضا رو داره که افزایش نمی شه داد.....
من فکر کنم یه خورده قیمت رو بهت بالا داده.. البته من الان از بازار خبر درستی ندارم .. اما دوستان میگفتن 150 است...
پیشنهاد من به شما گوشی L7 است. هم مموری می خورد و هم چیز هایی که شما می خوایین .. در ضمن تاشو هم نیست....
موفق باشین...
دوستان عزیز .... توجه کنید فعلا اون ورژن از برنامه فلش بک آپ که من گذاشتم براتون.. همه بوتلودر ها رو جواب نمیده( منظورم شماره است) قراره یکی از دوستان .. لینک جدید که همه رو ساپورت می کنه رو بزاره....
پس اگه بعد از چند بار .. نتونستین بک بگیرید.. مجدد اقدام نکنید.. تا اینکه .. براتون بزارم لینک جدید رو...
موفق باشین
سلام عزیز....نقل قول:
ببين gsm جان وقتي مي خوام با rds lite 2.7 گوشيم رو فلش بزنم با پك عربي اين اخطار رو ميده:::
critical error
80
40
ايراد كار من كجاست در ضمن با اون برنامه بك آپ هم كه گذاشتي وقتي create مي دي همين اخطار رو ميده اما عددي كه ميزنه تفاوت داره...
ممنون ميشم كمكم كنيد...
اون دوستمون (ام کا سرو)مشکلشون از اون پکی هست که نصب می کنن منم وقتی میخواستم گوشیمو فلش کنم روی یک مونستر پکها همین ارور را داد ولی یکی دیگه که ندانلود کردم این مشکلا نداشت
فکر کنم اگه یه ار اس دی لیت جدید(3.2) دانلود کنی بهتر باشه
نقل قول:
با یه سیم کارت دیگه امتحان کردم میشه باهاش تماس گرفت ولی منوش به همون وضع قبله. سیم کارت خودم رو گوشییای دیگه جواب میده.
الان با سیم کارت خودم به شبکه ی مخابرات وصل نمیشه و منوهاش به طورت لیستی میاد و ناقص.
نمیدونم خوب شرایطو توضیح دادم یا نه؟!!
آره این بار عالی بود....نقل قول:
با یه سیم کارت دیگه امتحان کردم میشه باهاش تماس گرفت ولی منوش به همون وضع قبله. سیم کارت خودم رو گوشییای دیگه جواب میده.
الان با سیم کارت خودم به شبکه ی مخابرات وصل نمیشه و منوهاش به طورت لیستی میاد و ناقص.
نمیدونم خوب شرایطو توضیح دادم یا نه؟!!
خوب .. اونکه گفتین منو اون مشکل داره.. باید بگم از فایل های Mma شماست.. که به احتمال زیاد باید جایگزین شود...
دوست عزیز.. قبل از اینکه بخواین کاری کنین؟؟!!! فقط بگین... این کار ها رو کردین؟
1- استفاده از اسکین اصلی و قدیمیتون
2-مستر ریسیت و کلیر
3-چجوری اسکین رو پاک کردین....؟؟!!!!
متالیکا راست میگه....همینجوری میگن..نقل قول:
در ضمن شنیدم موتورولا اگه زمین بخوره کار ال سیدیش تمومه همچنین هیچ کدوم از گوشی ها گارانتی نداره
آیا صحت داره؟؟؟
با تشکر
دوست من از جیبش افتاد و با دوچرخه از روش رد شد و لی به جز خط چیزیش نشد!!!!!
با سلام مجدد و تشکر از شما دوست عزیز.نقل قول:
L7 مثل اینکه 30 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش فیلم گرفت درسته؟ در ضمن قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
بازم ممنون
با سلام مجدد و تشکر از شما دوست عزیز.نقل قول:
L7 مثل اینکه 30 ثانیه بیشتر نمیشه باهاش فیلم گرفت درسته؟ در ضمن قیمتش رو هم بگید ممنون میشم.
بازم ممنون
با تشکر...نقل قول:
البته شنیدم 5500 زیر 18 چرخ هم بره چیزیش نمیشه و گویا موتورولا حتی با یک ضربه کوچیک ال سیدیش میسوزه...
البته به حرف این فروشنده ها که نمیشه اطمینان کرد چون میخوان گوشی خودشون رو بفروشن.
موتورولا هم مثل همه وشی ها است... اگه درست بازی کنی.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کار کنی باش .. مشکلی پیش نیاد براش.... اگه ضربه واقعا محکم باشه.. خو ب مسلما... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت رو بهتره.... از اینجا بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فیلم برداریش هم بهمن عزیز... گزاشتن.. مشکلی نیست....
مو فق باشین
شما بی قیمت یه نگاه بنداز...... ببین ....نقل قول:
با تشکر...
البته شنیدم 5500 زیر 18 چرخ هم بره چیزیش نمیشه و گویا موتورولا حتی با یک ضربه کوچیک ال سیدیش میسوزه...
البته به حرف این فروشنده ها که نمیشه اطمینان کرد چون میخوان گوشی خودشون رو بفروشن
بعدش.. آیا 5500 زیبایی و ظرافت موتورولا رو داره.... میتونی باریکیشو به v3i یا l7 برسونی...
تازه با این حال واقعا موتو گوشی هاش قوی.........
یک چنین شرکتی که از همه قدیمی تره نمیاد گوشی بسازه که با یک بار افتادن نابود بشه...
همین الان که داشتم برای شما می فرستادم... از رو میز افتاد.. اما.......
لطفا به سوالم که تو صفحه ی 118 هست جواب بدین
ممنون
1- از اسکین های قدیمیم فقط moto رو نشون میده.نقل قول:
2- توی منوش مستر ریست رو نشون نمیده، اگه راه دیگه ای هست بگین ممنون میشم
3- اسکین رو به صورت دستی همون جوری که ریخته بودم فایل ها شو delete کردم.
فایل های مربوط به بقیه ی اسکین ها رو توی برنامه ی LeaderGL FlexEditor می بینم.
Salam..kasi nabud ye blacklist bara ma bezareh?(v3x)...albateh age bashe!!!chon shadidan lazem daram;)
Tanx
وقتی از حالت زیپ در آوردی چی بود توش ؟نقل قول:
فکر نکنم باشه ...نقل قول:
وقتی که از حالت زیپ در می آورم .... هر چی هست jad یا jar نیست.....نقل قول:
اگه خودتون ببینین بهتره ولی میگم چی درونشه؛ چند تا غکس با پسوند png چندتا پوشه و چندتا فایل با پسوند mid و یک فایل با پسوند bin و دوتاپوشه که داخل یکی فایلی با پسوند mf و پوشه ی دیگر فایلهایی با پسوندclass (البته اینها برای شطرنجه است و فکر کنم داخل زیپ نرم افزار "هک با بلوتوث" هم همین چیزها باشد)