از دیشب که تو انجمن امار گذاشتیم نسل ۳ طرف ما قطع شده [emoji32]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
از دیشب که تو انجمن امار گذاشتیم نسل ۳ طرف ما قطع شده [emoji32]
Sent from my iPhone using Tapatalk
128 نامحدود راصد :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 حجمی فارا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟؟نقل قول:
با سلام
بهترین شرکت اینترنتی در آبادان که پایین ترین پینگ رو داشته باشه و برای گیم آنلاین مناسب باشه کدوم شرکت هست؟!
اگر دانلودر هستی دورش رو خط بکشنقل قول:
پینگش خوبه
اما مثلا 2 مگ که باید ماهیانه 10 گیگش رو بگیری تا رایگان داشته باشی حدودا ماهی 65 تومان میشه
ساعت رایگان هم 1 تا 6 صبحه اگه اشتباه نکنم
سرعت 2 مگ 10 گیگ تو ساعت رایگان با لینک مستقیم 500 و با تورنت 200-250 تا هستش
بنظر من جالب نیست. چون به شخصه از تورنت استفادم خیلی زیادتر لینک مستقیمه
با تشکر میشه بگید:نقل قول:
پینگ این شرکت در سرورهای گیم داخلی و ایرانی چنده؟؟
به درد گیم آنلاین میخوره؟؟
سلام شرکت آذرخش رادیویی که میده این مدله:
Air grid m 23 dbi
میخواستم ببینم نسبت به مدلهای دیگه مدل خوبیه؟
رادیو نسبتا خوبیهنقل قول:
از نانو استیشن که قوی تر هستش
بنظر من بخریدش
رادیو خوبیه
مدل 27db رو اگر بخرید که دیگه خیلی بهتره
هر چند همین 23 هم از خیلی از رادیو های دیگه قوی تره
فکر کنم 330 تومان باشه
مدل 27 دی بی هم 380 تومانه
مدل 27 دی بی از نانو بیم 400 هم قوی تر هستش
یعنی این رادیوعه ؟ فکر کنم انتن هست و باید به رادیو وصل شه یا اینکه یه دستگاهی باهاشه شبیه رادیو اونم قیمتش جداگانه هست .اما من چند وقت پیش که میخاستم از فارا سرویس بگیرم صحبت همین انتن های پارابولیک شد گفت که شرکت فرستنده باید از همینا روی دکلش داشته باشه تا بتونی استفاده کنی و اگر نداشته باشه باید یکی هم برای خودش بزاره و ptp کنه .دیگه نمیدونم چقدرش درست هست شاید اینطوری گفته که من مجبور شم از خودشون sxt بخرمنقل قول:
این رادیو هستش هم رادیو و هم آنتن با هم هستننقل قول:
آنتن خالی نیست
بنظر من چیز خوبیه
فارا هم یچیزی واسه خودش گفت
این آنتن توی فرکانس 5 تا 6 کار میکنه
همین کافیه که بتونه از هر رادیوویی تو این فرکانس سرویس بگیره
قیمتش بدک نیست
بنظر من شما اگر خواستی بگیری یه همینطوری بگیر
330 تومانه
یه POE پایین داره و آنتن و رادیو(همون که شبیه LNB) هستش بالا هستن
اگر که 2 تا از این رادیو ها رو P2P کنید میتونید به گفته شرکت سازنده با مدل 27 دی بی تا 30 کیلومتر هم لینک خوبی داشته باشید
فکر میکنی این از نانو بیمت قویتر باشه ؟ از لحاظ گین نمیگم بیشتر به خاطر اینکه رادیوت دیش ماننده ؟ یعنی اگه از این بزارم بهتر از نانو بیم میگیره ؟نقل قول:
توی سایت کمپانی یو بینقل قول:
که این دو نا محصول یعنی نانو بیم و Air هر دو از این کمپانی هستن
طبق چیزی که توی سایت نوشته نانو بیم 400 حداکثر میتونه 25 کیلومتر لینک با کیفیت بزنه اما Air 27db میتونه نا 30 کیلومتر هم لینک بزنه پس قطعا این قوی تر و برد بیشتری داره
چیز جالبی که توی این رادیو هست طوری مانند بودن آنتن هستش که باد به راحتی ازش رد میشه
بنظر من شما برو مدل 27 دی بی همین رادیو رو بخر
اقا یکی داوطلبانه 256 نامحدود فارا رو بگیره ببینیم سرعت دانلود چند میده :n02: 128 که تا 40 راحت میداد . الانم زنگ زدم فروش گفت تا 50 رو میده ولی به نظر من فکر کنم تا 65 هم بده :n01: چون من مصرفم بالاست میخوام یه 256 نامحدود بگیرم برای روز با یه 128 1 گیگ برای دانلود شب
دوست داشتید این مال شما باشه ؟:n02:
فکر کنم 10 مگ باشه شایدم 9 مگ
من که زیاد از فارا خوشم نمیاد چون خیلی نوسان داره .ظاهرا فارا نامحدودها رو دوبرابر میبنده ولی ضریبش 1 به 3 هست احتمالا تا 70 بره.:n09:نقل قول:
پس چرا شما به جای نانو بیم از اینا نگرفتی ؟نقل قول:
اینم مثل بیم تنظیمش سخته ؟ یعنی با 1 میلیمتر جابه جایی عکس العمل نشون میده ؟
چون دست دوم این گیرم نیومدنقل قول:
نانو بیم رو 300 خریدم دست دوم
زاویش اگر 6 درجه باشه یعنی بسته هستش
بنظر من بسته بهتره
خودتون برید مشخصاتش رو سرچ کنید
برای فارا که پینگش مثلا 300 هست میشه یه dns ست کرد که پینگ زیر 200 بیاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوان سیستم این رادیو رو 340.000 تومان میده قیمت مناسبیه نسبت به کاراییش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم 280.000 تومانه
nano beam 400 m5 هم 380.000 تومانه
البته نانو بیم CPU قوی تری داره
ولی خب فکر کنم Airgrid 27 بهتر توی فضای نویز عمل کنه
اینا چکار میکنن که پینگشون اینقدر پایینه ؟ چرا مال ما 40 به بالاست ؟نقل قول:
این تست کیه ؟؟؟
مال محل کار رفیقمه .چرا برای اینا پینگ اینقدر پایینه ولی برای ما هیچ وقت اینطوری نمیشه ؟نقل قول:
ولله نمیدونم. خیلی پایینه پینگنقل قول:
ولله نمیدونم. خیلی پایینه پینگنقل قول:
من پینگ تهران رو تا 33 تا داشتم از شرکت آلفانت
فقط مال راصد پایین نیست مال همشون پایینه فقط برای یوزر خونگی بالاست .چند ماه پیش هم رفته بودم پیش یکی از رفقا که توی شهرداری کار میکنه اونجا تست گرفتم یادم نیست گفت از کدوم شرکت ولی یادمه یکی از همینایی بود که وایرلس ارایه میدن اما راصد نبود پینگ 4.2.2.4 رو که گرفتم به گمونم طرفای 22 بود بدون تایم اوت اولش فکر کردم ماهواره ایه ولی روی شرکت دکل رادیو بود و مشخص بود وایرلسه فکر کنم سرویس دهنده یه کاری میکنه که برای ادارات و شرکت ها پینگ پایین باشه مثل شاتل که برای گیمرها یه کاری میکنه پینگشون بیاد پایین .اگه بشه برای ما هم همینطوریش کرد خیلی عالی میشهنقل قول:
ممکنه چون اینترنت اختصاصی میدن به بعضی از شرکت ها و پهنای باند بالاست و اختصاصیه اینجوریه پینگ
اونایی که فارا دارن برای شما ها هم الان همینطویه ؟ روز اول که گرفتمش تا 3 مگ میرفت (128 حجمی):n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه اپلودش هم از داخل و هم از خارج یک واحد از دانلودش بیشتره .احتمالا از تو نرم افزار مدیریت ترافیک اینطوری تنظیمش کردن
من وقتی تیک اتوماتیک TX/RX Rate: 48 Mbps / 48 Mbps رو برمیدارم و اون رو روی 6 مگ یا هر مقدار دیگه ای میزارم به هیچ دکلی از هیچ شرکتی وصل نمیشه و فقط در حالت
اتوماتیک که باشه وصل میشه .مشکلش چیه ؟ کسی میتونه بهم کمک کنه ؟
بدترین پینگ ماله اینترنت ماهواره ای هست چون فاصله زیاده[emoji4]نقل قول:
اگه بقیه تنظیمات درسته بخاطر کیفیت پایین لینک هستنقل قول:
اوت پاور رو حداکثره؟
Sent from my iPad using Tapatalk
آرش جان شما بین رادیو های زیر کدوم رو انتخاب میکنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Airgrid m 27dbi یا نانوبیم ام 5 400 25db
فقط از نظر قدرت و کیفیت لینک
نه از نظر سرعت و پهنای باند
نه اتفاقا کیفیت لینک بالاست سیگنالم -73 و سی سی کیو هم 99 به بالاست .اوت پوت پاور روی 27 هست.کلا کدوم یکی از تنظیمات اگر درست نباشه نمیشه با تنظیم دستی وصل شد ؟نقل قول:
حذف------------
بنظر میاد ایرگرید کلا یمقدار قوی تر هستنقل قول:
تو بازار هم می بینم که مورد استفاده اش خیلی بیشتر از نانو بیم هست
کیفیت سیگنالت خوب نیست رو مرز بد بودن هستنقل قول:
منظورت از کیفیت سیگنال کدوم ایناست ؟نقل قول:
signal
noisefloor
ccq
Signal quality -73نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
اونایی که فارا دارن الان سرعت رو کامل میده ؟ تا 2 مگ ؟ برای من 128 بین 160 تا 1 مگ در نوسانه .دانلود هم حدود 90 هست
تو این تاپیک کسی هست که از اذرخش یا آداک وایرلس داشته باشه ؟
رادیو های معمولی (بیشتر بدرد اپارتمان میخوره ) nano m5 - nano5 - -sxtنقل قول:
رادیوهای قوی برای خونه های ویلایی nano beam m400 -power station 5 -airgrid 27 db
که نانو m5 حدود 280 و نانو 5 کمی ارزونتر (نانو5 مثل نانو m5 هست اما کارایی بهتری داره .نانو ام 5 زیاد جالب نیست)-پاوراستیشن نو دیگه نیست دست 2 باید حدود 250 تا 350 باشه -نانوبیم هم 380 - sxt که مثل نانو 5 هست ولی میگن گیرندگیش یکم قویتره حدود 230 تا 250 -پارابولیک هم فکر میکنم کمتر از 400 باشه .در حال حاضر اگر اپارتمانی هستی و ارتفاعت زیاده نانو 5 یا sxt که کارایی بهتر و ارزانتر از نانو 5 هست کارت رو راه میندازه ولی اگه ویلایی هستی یا اوضاع محیطی داغونه باید از رادیو های قوی مثل نانوبیم 25db یا پاور استیشن یا پارابولیک استفاده کنی وگرنه مشکل پیدا میکنی .اما قبلش یه رادیو گیر بیار تست کن ببین وضعیت چطوره تا با توجه به شرایط موجود بهترین انتخاب رو بکنی .الان همه همینکارو میکنن.اگه بازم راهنمایی خواستی بچه ها اینجا کمکت میکنن .
1 مگ الماس راصد مارال
سرور لندن:
ساعت رایگان :