چاکر alfex عزیز هم هستیم دربست !
خوش اومدی . هروقت اومدی مشهد ، خبرمون کن تا یه برنامه بچینیم .
Printable View
چاکر alfex عزیز هم هستیم دربست !
خوش اومدی . هروقت اومدی مشهد ، خبرمون کن تا یه برنامه بچینیم .
ما بیشتر!:11: مخلصم داش احسان دمت گرم دادا!:46:نقل قول:
باسلام
جاتون خالی بود دیروز عصر یک قرار گزاشتیم تو پارک
که فقط آقا مهدی زحمت اومدن رو به خودشون دادن ، که ممنونم
این آقای امیر با این خط ایران سلش که قرار بود بیاد ، هرچی زنگ زدیم که ببینیم کجاست
به علت شلوغی شبکه ایران سل همش مشغولی میزد
به هر حال یک عکس از آقا مهدی گرفتم که میزارم
البته دو تا عکس دیگه هم هست که اونا رو سر فورصت میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چه عجب!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
با سلام به بچه های گل مشهد
آقا مجید لطف دارن
یه سری از بچه ها رفته بودن تهران برای نمایشگاه و خب به دلیل مشغله بعضی دیگه از بچه ها مجبور شدیم از اصل تک پری استفاده کنیم و یه قرار دو نفر بداریم که البته آقا مجید زحمت اس ام اس رو بقیه کشیده بودن که متاسفانه چشممون به جمال کس دیگه ای غیر از آقا مجید روشن نشد
این عکسایی رو هم که مجید جان میگه ببینین خالی از لطف نیست
موفق باشید
خدانگهدار
سلام به همگی :46:
اون عکسها یی که قولشو دادم اومدم که بزارم البته با اجازه آقا مهدی .:10: :31: :31: :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31:
فقط حیف شود بقیه نیودن ببینیم چه جو ری میشن مخصوصا امیر و احسان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم یه جورشه
خنده دار بودم خنده دار تر شدم
: دی
پیشی رو یادت رفت بگی باید ببنینم این پیشی با این نرم افزار که اینجوری عکس می گیره چه جوری میشه
اگه میشد یه کاری برای موهاش می کردیم خوب میشد !!!
سلام:20:
دوستان مشهدی ، کسی اطلاعی از Piishii نداره:46:
چند روزیه خبری ازش نیست.
دوستان اگه اطلاعی ازش دارند یه ندائی بدن.
مرسی:)
امروز امتحان ریاضی داشت فکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باشه دیدمش میگم شب بیاد تو نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
دستت نقره.
قلوه تو رو بخورم من .
مگه من موهام چشه هانننننننن :19:
گم شدم سیر دل پیدام کرد بهش جایزه بده : دینقل قول:
بهت پیغامیدم .:10:
سلام همه دوستان...........امتحانا من شروع شده دعا کنين رفتين حرم خدايي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشي شما ميخواي بن شي؟ اين چه جمله قبيحيه تو امضات؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
لیست فیلم هام کسی خواست برای چی میگن : دی
آها ... خرید پیغام بده . به روز کردمشون
دوستان منم مشهدیم
هر وقت قراری بود به منم اطلاع بدین خوشحال میشم بیام
چاکر همه ی بروبچ باحال پی سی ورلد مخصوصا مشهدیاش
سلام دوست عزيز......خوش اومدي:40: :10:نقل قول:
خودمونيم بچگيا عجب لپايي داشتيا:31:
ايشالا قرارا اعلام ميشه به زودي ولي فعلا فکر نکمک خبري باشه امتحاناست ديگه
فعلا تا بعد....:11:
سلام.نقل قول:
اگه 2 تا مدیر دم بلوغ مثل تو پیدا شه به آیدی منم گیر میدن که پیشی نرم نمیدونم پشم داره این چیه اینا : دی
شما فکر کن اون up date پسرم .
من اگه مدير بودم شما رو مدير کل ميکردم استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پشماش که سر یه موضوعی ریخت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
درباره نر بودنش هم همین بس که پشم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خط اولی هم با دومی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
باز اومدی تو.
کدوم موضوع هندونه ها ؟
در مورد نر بودن شک داری جدای پشم که فردا بهت بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
ممنون نوید جون این سیر دل هم میکنیم مستراح شور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی میگی پیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی نسبتت با اسم این فروم چیه > پیسی ورلد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته پیسی برای جاهای دیگه ای هم بکار میره که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... که چون فردا میبینمت خوب نیست از شب قبلش بحثا رو شروع کنیم : دی
بقیه بحث هم باشه برا فردا > شب بخیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:آخه مگه تو شیری که من به تو بگم شیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو سیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه هم شیری شیر سیرکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 12 گذشته ؛ درسته ؟ دیدی بهت گفتم شبا از ساعت 12 به بعد دیگه مخت کار نمیکنه باورت نمیشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب اونم برا خودش حق داره ؛ بهرحال ظرفیتش محدوده دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انیشتین که نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
آره بچگیا لپام کپلی بوده ولی الان دیگه کپلی نیستم:31:
اشالله بعد امتحانا خوشحال میشم ببینمتون
سلام
من نمیتونم تا چند وقت بیام تو نت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا خداحافظ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون که تاپیکمونو کشیدی بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید.. داشتم تو نت می چرخیدم .. این مطلب را دیدم.... گفتم شوما سعادت نصیبتون و همجوار اقایید.. اشنایی کامل با حرم اقا دارید...
خواستم بگم عوارضی ؛ دیدم نوشته محل سکونت اصفهان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... بهر حال همین که برای مطالبت پول نمیخوای برامون بسه :دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
جالب بود
نقل قول:
زیاد مطمئن نباش شیردل جون........چون از بچه های مشهدی فقط تو را می شناختم منتظر بودیم بیایی بهت پیغام خصوصی بدم.. یه چند بسته زعفران سفارش بدم:31: :31: :31: :31:
الانه که دوباره یاد عوارضی زنده شد :دی ، اگه هر کلمه رو حساب کنیم یک کیلو گز ... ها راستی محل سکونت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بجای همه کلمات یه دونه گز هم بدی ... نه انگار بازم زیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا فقط یه بسته خالی ... فقط یه پلاستیک جلد ... مقداری از پلاستیک جلد ... یه اپسیلون از اون پلاستیک ... یه اتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک:کلی خندیدم....نقل قول:
دو: عوارضی را با هزینه مطلب تاخت می زنم.....
چند تا بسته زعفران در برار یک بسته گز
(البته اگه بعدش سکته کردم خونم پای تو)
سلام.نقل قول:
از کی زعفرون میخواین شما :دی
از این ؟
نمیشه براتون قارچ بفرسته ؟ :دی
واقعا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه اصفهانی سخاوت مندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... گرچند که احتمالا زعفرانو رو میگیری ؛ جعبه خالی گزو + دو تا پاره آجر (تازه همون اگه بدی بازم خوبه :دی )نقل قول:
چند تا بسته زعفران در برار یک بسته گز
----------------
تابلو موضوع قارچو که نباید همه جا بگی :دی ، راستی چه خبر از استاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیشه براتون قارچ بفرسته ؟ :دی
سلاممممممممممممممممممممم به همگي.............دلم يه ذره شده واسه همگس مخصوصا پيشي :دي
راس يهرکي حرمي جايي رفتين منم دعا کنين امتحانامو خوب بدم
فعلا باي
تابستون داره شروع میشه
قرار ملاقات جدیدی نمیزارین؟
سلـــــامنقل قول:
والا چون بيشتر بچهةا اينجا دانشگاهين بايد صبر کنيم تا امتحانات دانشگاهيا تموم شه بعد
فعلا خداحافظ
اگه قرار گذاشتين مارو هم خبر كنين
چشم حتما دوست عزيز،اين امتحانا دانشگاهيا تومو شه حتما در خدمتيم........مال ما دبيرستانيها که تموميد:20:نقل قول:
salam khedmate hameye doostane parishan va majmooe
pas az chandi rah gom kardim goftim ezhare eradati benamaeem
inshallah tabestoon hadde aghal ye gharar bezarim ye bar dige hamdige ro bebinim
khoshbakhtane ye moteassefane az tabestoon tehranam
سلام با تشكر از دوستي كه از من خواستن به اينجا سر بزنم
عجب كامنتهايي گذاشتين بابا ايول ..........
ببينم بين شماها كسي هست كه با نرم افزار zbrush به صورت حرفه اي كار كرده باشه و سربازي هم رفته باشه.؟؟
به من خبر بده . اين ايميل منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های مشهد سلام
آقا خیلی سوت کور شده اینجا حالا که دیگه داریم به کنکور نزدیک میشیم برای بعد کنکور یادتون باشه ما رو فراموش نکنین
یه عده ان شا ا... میرن دانشگاه
من هم که باید تا چند وقت دبگه برم اش خوری
سلاممممممممممم طرقه:10:نقل قول:
چطوري؟؟؟؟؟نيستي؟؟؟؟/ خدايي دلمون تنگيده برات:27:
رفتي خدا به همرات،الهي آموزشي بيفتي خاش
:21:
نه به کوری جشم خودم و به کچلی کله پیشی که الهی کچل تر بشه
هنوز نرفتم سربازی الان هم بیرجندم تا 12 تیر اینجا هستم بعدش هم که میام فقط جمعه ها رو میتونم بتون افتخار بدم
حالا دیگه من هم مثل داداش مجیدمون باید کلاس بذارم و فقط جمعه ها رو میتونم بیام
که فقط جمعه ها رو بیکارم
البته خبر دارم خیلیا دارن زیر ابی میرن و به حای اینکه اینجا قرار رو اعلام کنن به صورت تلفنی اعلام میکنن ولی باید اعلام کنم اینکار نامردیه !
دلم برای همه تنگیده نخ سوزن پیشی که یه خورده سر به سر کچلش بذارم
من برم که الان این پیشی میاد هرچی به دهنش میرسه به من میگه
آقا سلام علیکم
سلام بر همه بچه مشهدی های گل
امیدوارم همه امتحانات رو خوب بدهید و آرزوی شادی اندر پس امتحانات را برای شما دارم
ما چند نفر بچه مشهدی داریم در این سایت؟...راجع به قرار برای ملاقات یا رفتن به جائی به ما هم پست خصوصی بدهید
یا علی