ببخشیدنقل قول:
آقا یکی هم به این پست توجه کنه
Printable View
ببخشیدنقل قول:
آقا یکی هم به این پست توجه کنه
این لپتاپ چقدر سنگین هست؟ باید 2.7 کیلوگرم باشه. تو سایت ایسوس زده 2.6. اینجور که من فهمیدم لپ تاپ های 15 اینچ حدود 2.4 تا 2.6 کیلو هستن. آیا این وزن اضافه این لپ تاپ به چشم میاد؟
مورد دیگه الکتریسیته روی بدنه آلومینیومی دستگاه هست. این الکتریسیته در چه حدی هست؟ یعنی طوری هست که وقتی به بدنه دستگاه دست میزنیم، هر بار، احساس میشه؟
این لپ تاپ با کیبورد مشکی هم تو بازار هست یا اینکه همشون سفیده؟ این مدل با صفحه کلید فارسی هم پیدا میشه. درسته؟ اگه اشتباه میکنم تصحیح بفرمایید.
بله. وزنش به چشم میاد.نقل قول:
وقتی به برق وصله و با یک دست بدنه را لمس میکنی، کمی احساس مورمور میکنی.
فکر نمیکنم با کیبورد مشکی وجودداشته باشه. بله. با کیبورد فارسیش فراوونه.
لپتاپ من اون قسمت Status Indicator هاش که علامت باتری و هارد و وایفای و ... داره، هیچکدومشون روشن نمیشن، بلکه اون چراغهای گرد و ریزی که پایین هرکدام وجود داره (روی لبه جلویی) روشن میشن. آیا خرابه یا مال همه اینجوریه؟
نه داداش فقط led هاش روشن میشننقل قول:
ولی راس میگی ها کاش asus طوری می کرد اون علامت ها backlight داشتن ... خوشگل تر میشد اونطوری :n02:
حالا من یه چیز جدید کشف کردم ... این مور مور حالا زیاد اذیت نمی کنه ... شما یه بار امتحان کن وقتی لپ تاپ به برق وصله یه دستت رو بچسبون به دیوار ، دست دیگت بزن پشت lcd ببین چطور دست رو می پرونه :n19::n02:نقل قول:
کاش واسه این مور مور یه راه حلی پیدا بشه ( هرچندبعد از یه مدت، زیاد بهچشم نمیاد و یادت میره کاملا )
راست میگن آدم از هرچی بترسه، سرش میاد. این قضیه لقی درایو دی وی دی هم اینقدر بهش فکر کردم که آخرش همون گیرم اومد !
مبارکه :n16:نقل قول:
جالبه مشخصاتش ، هیش کی فک نکنم تا حالا رنگ مشکی و این تغییراتی رو که گفتین دیده باشه ... اگه میشه یه چندتا عکس هم بزارین ما هم ببینیم :n06:
بله ddr3l یا همون باس 1600 Mhzd هست.
بله هارد تمامی لپ تاپ ها در سکوت کمی صدای ززززز که به دلیل حرکت هد داخل هارد هست رو میده ( حالا مال این در مقابل لپ تاپ های دیگه خوبه )
در مورد هارد زیاد اطلاعاتی ندارم ولی قبلا فکر کنم ( مطمئن نیستم ) یه جایی خوندم هاردش رو مارشال یا توشیبا زده !! اگه اکسترنال و اینترنال بگی وسترن و seagate هاردهای خوبی هستن ولی اگه ssd بخوای فک کنم فعلا سامسونگ حرف اول رو می زنه
خیلی ممنوننقل قول:
من تازه واردم هر چی دنبال دکمه ی تشکر گشتم ندیدم تو اموزش هم رفتم ندیدم چیزی در این مورد.
اینم چند عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه؟! خوبه؟!
ولی خب زود جای انگشت روش میمونه و هی باید پاکش کنی.منم از برچسب زدن خوشم نمیاد.
چرا لب تاپ شما مشکی هست؟؟ من تاحالا ندیده بودم ؟؟ دوستان شما دیدید ؟
آره. من هم داخل مشکیش را ندیده بودم. هر چند به شخصه نقره ایش را ترجیح میدم.
راستی این لقی یک طرف درایو دیویدی را میشه کاریش کرد؟
اینا سری های جدیدش هستن.نقل قول:
من خودمم وقتی گرفتم ترسیدم اما تو سایت خود asus سریال نامبرش رو زدم و دستگاهم رو رجیستر کردم. این یعنی اصله و اون سریال نامبره الکی نیست.
دوستان من وقنی هدفون میزنم به لپ تاپ باید حتما sign out کنم یا ری استارت کنم تا بتونم از هدفون استفاده کنم
این دلیلش چیه ؟
اما بعد از اینکه این کار رو کردم ، میتونم قطع و وصلش کنم و دوباره میشناسه
تا زمانی که خاموش بشه و دوباره روشن بشه دیگه مشکلی نداره فک کنم
دوستان من چطوری از ویندوزم اصلی 8 بکاپ بگیرم؟!
میخوام وقتی ویندوزم کند شد یا خراب شد یرش گردونم به زمانی که خریدمش ولی فایل هام از درایوام پاک نشن.
دو درایو بیشتر ندارم.
یه گزینه تو setting خود ویندوز دیدم که مثل factory reset در گوشی ها بود ولی تمام فایل ها رو هم پاک میکنه.
والا مال من که ویندوز نداره که بدونم دقیقا چجوریه. ولی معمولا تو لپتاپها داخل نرم افزارهای خود شرکت که از پیش نصبه، گزینه ای به نام Create Recover Disk (DVD هست که با اون میتونید روی دو یا سه تا دیویدی بکاپ بگیرید.نقل قول:
دوستان می شه درباره سیستم خنک کنندگی این لپ تاپ توضیح بدید؟
لپ تاپ خیلی داغ میکنه؟
ميبخشيداينو ميگم ولي طراحيش جالب نيست....منكه همچين مدلي رو نديده بودم...اين مدلي كه بقيه بچه ها هم دارن خيلي خوشگلتر از اينه.اصلا اينكه 550 نيستش...فك كنم 750 هستش چون صفحه نمايششم فرق داره(از لحاظ اندازه)نقل قول:
دیگه کاملا پشیمون شدم! شانس ندارم. فکر کنم این لپتاپی که من گرفتم پر از ایراده.
وقتی که رنگ زمینه یکنواخت باشه، مثلا آبی یکدست، از روبرو مشکلی نداره، ولی وقتی از فاصله عقبتر و از زاویه (چه راست چه چپ) به صفحه نگاه میکنم، یک برجستگی بزرگ داخل تصویر وسط صفحه میبینم. درست مثل یک برگ کاغذ که وسطش برآمده باشه.
دوستان من وقتی میرم توی صفحه product registration ایسوس ، SSL Error میده
دلیلش چیه ؟
دوست عزیز مطمئنید که این n550 هست ؟نقل قول:
آخه نه دکمه پاورش ، نه حاشیه ی کیبوردش ، اصلاً به n550 نمیخوره !
اسپیکر هاش هم معلوم نیست کجاس !
البته این امکان هم وجود داره که مدل جدید باشه
یه مقدار شبیه این مدله ایسوسه
دوستان شرمنده. این صفحه سایه دارش خیلی رو اعصابمه.
یک حالت برجستگی یا موج (سایه دار) وسط صفحه میبینم. به صورت عمودی از آرم Asus تا بالا (البته از روبرو دیده نمیشه.)
کسی از زاویه های اطراف به صفحه نگاه میکنه، صفحه را موجدار میبینه؟ (اگر رنگ زمینه یکنواخت باشه، مثلا یک صفحه سفید word بهتر میشه متوجه شد)
در ضمن وقتی باتری به برق شهری وصله و بین 95 تا 100 قرار میگیره، باید چراغ LEd باتری سبز بشه. ولی اون موقع چراغ مال من خاموشه.
اتفاقا به نظر من یه تجربه متفاوته و سلیقه ایشون این رو پسندیده ... خوب رنگ مشکیش هست و چون رنگ مشکی این لپ تاپ خواهان زیادی نداره واسه همین زیاد تو وب سایت ها نیست وگرنه چیز غیرعادی نیستنقل قول:
در مورد اسپیکر هم مگه تو n550 نقره ای از زاویه همین عکس ها اسپیکر می بینی که تو این ببینی ؟؟؟ اون سوراخ ها فقط واسه design هست و اسپیکرهای n550 پایین touchpad کنار باتری تعبیه شدن
باور کن از حساسیت زیاده ... اگه با گارانتی معتبر خریدی اصلا نگران نباش بابت هیچ چیز ... منم اوایل مثل لو بودم ولی الان فقط دارم لذتش رو می برمنقل قول:
در مورد چراغ همخوب دقت کن ... رنگ سبز کمی باید دقت کنی دیده بشه ... تو حالت معمولی از بالا آدم فک میکنه خاموشه
آفرین دقیقا.نقل قول:
من که دیدم همه دارن دنبال این مدل می گردن و تا جایی که من گشتم بلوری دار و ویندوز ارجینال دار با هم ندیدم. هست اما باید خیلی بگردی
دیدم این مدل رنگش جالبه و یکم تفاوت داره با n550 که تا حالا دیدم.تصمیم گرفتم همین رو بگیرم که یه فرقی هم با مال بقیه کنه از لحاظ ظاهرش.
راجع به اسپیکر ها هم من میدونستم که اون بالا هیچ اسپیکری نیست و همه ی سایت ها از روی ظاهرش قضاوت کردن.
در مورد صفحه نمایش باید بگم که هیچ فرقی نمیکنه صفحه نمایشش. 15.6 اینچه مثل مال بقیه. full hd. 1920 *1080
برای مورد اول (نمایشگر) یک عکس بدون فلاش دوربین بذار تا بشه نظر داد. ممکنه گارانتی قبول کنه. باید دید ایراد واقعا از نمایشگره یا از چشمان شما! :n02:نقل قول:
برای مورد دوم هم برنامه ی CPUID HWMonitor رو دانلود،نصب و حتما اکتیو کن و یک شات از پنجره ی برنامه مخصوصا اون پایین بخش باتریش بذار تا ببینیم باتری مستهلک شده یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من فک کنم این لپ تاپ شما N541 باشه؛ اصن با اون مو نمیزنه :n02:
البته N541 و N550 تو CPU و گرافیک فرق دارن ولی خب رو اینم برچسب GT750 زده !! احتمال خیلی زیاد طراحی جدیده
احتمالا تو عکسا زیاد جالب نیفتاده وگرنه تو عکسایی که از N541 تو سایت ایسوس هست، معلومه لپ تاپ جالبیه
مبارک باشه :n12: ایشالا فنش برات بچرخه :n02:
در مورد باتری حق با شما بود. لامپ که خاموش بود تازه متوجه شدم روشن و سبز خیلی کمرنگه.
ولی این عکسی که از زاویه صفحه نمایش انداختم. به اون خط تیره عمودی بالای آرم دقت کنید. دو تا کمرنگ تر هم دو طرفش قرار داره که تو عکس خوب دیده نمیشه. (البته فقط در زاویه ها دیده میشه):
این هم فاصله یک طرف درایو نوری:
این هم وضعیت باتری:
خیلی ممنون.نقل قول:
اما من مطمئن هستم که n550 هست. سفارش جدیده تاریخ تولیدش رو که عرض کردم 2013/10
گرافیک هم من با gpuz چک کردم دو تا گکرافیک هستش یکی intel 4600 و دیگری geforce gt 750 با 4096mb.
رم هم که هشت هست. cpu هم 4700 HQ.
فقط یه سوال این الان رو 2.4 GHZ تنظیم شده.خودش به 3 میرسه یا از این 2.4 بالاتر نمیره؟
درباره ی نمایشگر که واضحه بک لایت (نور پس زمینه) در اون قسمت درست توزیع نشده وگرنه ایراد از خود صفحه ی LCD نیست. ببینید گارانتیش این مورد رو شامل میشه یا نه. ولی معمولا توی نمایشگرهای مختلف و از سایر برندها هم کم و بیش چنین ایراداتی دیده میشهنقل قول:
درایو نوری هم حق با شماست ولی تا وقتی درست کار میکنه اهمیتی نداره
باتری هم متاسفانه %6 مستهلک شده(Wear Level). همونطور که توی صفحات قبل گفته بودیم نباید میذاشتید شارژ باتری زیر %30-20 بره چون بخشی از ظرفیت باتری هر مرتبه که این اتفاق بیفته مستهلک میشه
شما برای اینکه شبهه راجع به مدل رو بطور کامل از بین ببرید بد نیست یک عکس از زیر دستگاه که مدل و کانفیگ رو دقیق نوشته بذارید اینجانقل قول:
پردازنده هم در صورتیکه Turboboost توی بایوس فعال باشه و در پروفایل مدیریت انرژی هم توان پردازنده بالای 70 درصد تعریف شده باشه، خودش بطور خودکار تا 3GHz یا هر ظرفیتی که تعریف شده سرعتش بالا میره
من تازه دیروز لپتاپ را تحویل گرفتم. نذاشتم بیاد زیر 40 درصد. همش تو برق بوده. از دیجیکالا گرفتم.نقل قول:
به پست قبلیم چند نکته اضافه کردم.اون رو هم ببینیدنقل قول:
درباره ی شارژ دستگاه، یکجای کار میلنگه انگار! شما وقتی برنامه ی CPUID HWMonitor رو اجرا کردید ظرفیت شارژ دستگاه تنها %20 بوده و داره بعنوان Min نشون میده و تدریجا به %99 درصد رسیده:
من وقتی اجراش کردم فول شارژ بود. 100 درصد.نقل قول:
باشه داداش حالا چرا میزنی :n02::n16:نقل قول:
منم wear level باطریم 3 درصد هست .. ولی خودم که فقط توی شارژ استفاده کردم و یبار هم تا 87 درصد رفت و دوباره زدم به شارژ ، ممکنه مربوط به موقعی باشه که توی مغازه وقتی اداپتور بهش وصل بوده روش ویندوز ریختم و کار کرده ؟ البته اونموقع که باطری کار نمیکنه ؟ میکنه ؟ چون شارژ نداشت از اول
در این مورد به عدد و رقمی که ویندوز یا ابزارکها بشما اعلام می کنند نگاه نکنید. برنامه ی HWMonitor دقت بالاتری داره و نشون میده که زمان اجرا شدنش 20 درصد بوده و الانم 99 درصد هستنقل قول:
بعید نیست. ولی نشون از کیفیت نه چندان بالای باتری های این سری هم میتونه باشهنقل قول:
معمولا این لپ تاپا شارژ ندارن از اول ؟ چون مال من اصلا نداشت و روشن نشد بدون اداپتور
مثل باتری گوشی آک هست که هیچوقت خالی نیست
بعلاوه معمولا چندین ماه از زمان تولید باتری ها میگذره و اگر توی انبار در شرایط مناسب (معمولا %70 شارژ) نگهداری نشه استهلاک خودبخودیش بالا میره
دوستان کسی رجیستر کرده لپ تاپشو ؟ برای من صفحه رجیستر ایسوس SSL Error میده باید چیکار کنم ؟ معمولا این ارور ها بخاطر اشتباه زمان کامپیوتر و ایناس ولی درسته نمیدونم مشکلش چیه
مال شماها هیچکدوم بکلایت صفحه اونجوری نبود؟ سایه دار.