نقل قول:اوکینقل قول:
تو تاپیک اعلام میشه فردا
با گارانتی الماس و بدون گارانتی
نقل قول:اوکینقل قول:
تو تاپیک اعلام میشه فردا
با گارانتی الماس و بدون گارانتی
ازینجور ادما انتظار داری تلفنی جوابتو بدن بگن داریم؟!!نقل قول:
اگه میشه قیمت رو واسه منم بفرست
ممنون
راستش در درجه اول کارت گرافیک و نسل چهارم پردازنده برام مهمهنقل قول:
امروز بازم ارز رفت بالاتر..!!دیگه خدا به داد قیمتای لپ تاپ برسه..فقط این یکیو کم داشتیم!
نمایندگان محترم هم که حتما منتظر این فرصت نبودن اصلا...
بابا انقد حباب ارزو نشکونین ما تحمل این همه ارزونیو نداریما...
چقد ما ثبات بازار داشته باشیم و از فردامون مطمین باشیم؟!
بسه این همه خوشی..بسه انقد تونستیم برنامه ریزی کنیم واسه آینده...
دوست عزیز به نظر من شما فعلا با این اوضاع بازار دنبال هیچ مدلی نباشی بهتره..نقل قول:
ما که چند ماهه وقتمونو گذاشتیم وضعمون اینه..
تو اینجا نمیتونی دنبال چیزی باشی..
با این وضع بازارم فعلا(البته شایدم فعلا نباشه)نخری بهتره..
اقا جواد شما میتونی از دیجی کالا بپرسی کی موجودی میارن و با چه قیمتی؟؟
داداش به قیمت ارز توجه نکن .چند وقته گرون میشه و به3300 میرسه و دوباره ارزون میشه و به مرز 3تومن نزدیک میشه!نوسانات ارز افتضاحه.اینا لیاقت ندارن ارزش پول رو حفظ کنن!تو این 30 سال قیمت دلار و همه اجناس فقط رفته بالا...چند وقت پیش تو سایت ایسنا نویسنده گفته بود قیمت اصلی دلار 2500 تومنه اما بنا به دلایلی دارن تو بازار بالای سه تومن میفروشن.بعد یه کاربری مثکه خیلی چیزا سرش میشد انتقاد کرد که دلار 2500 هم نیست و با کلی فرمول و ریاضیات و حساب کتاب ثابت کرد که قیمت اصلی دلار 100 تومنه .یعنی 1000ریال!!!واقعا حسرت میخورم که تو خارج به بیکار هم حقوق میدن و با حقوق یک ماهش میتونه یه لپ تاپ هزار دلاری بخره اونوقت ملت ما باید زحمت بکشن و جون بکنن چند ماه حقوقشون رو جمع کنن بعد این بی انصافا...بهتره دیگه ادامه ندم!!اما واقعا به حال ملت ایران باید گریست.
سلام دوستان. میگم شما که پایتختین و میرین تو بازار قیمت میپرسین میتونین قیمت N56vb i7 با 2 سال گارانتی رو هم واسم بپرسین؟ ممنون میشم. یه سوال دیگه هم دارم گارانتی آوات چطوریه کسی میدونه؟
هیچوقت نمیگن.نقل قول:
قیمتش 3400نقل قول:
گارنتی خوبیه نگرانش نباش اصلا
دوستان N550jv الان تو بازار تهران اصلا جایی پیدا میشه؟!
دوستان چنتا سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید
1)کلا چند مدل و با چه کانفینگ هایی n550 داره؟
2)قیمت جهانیِ مدل هارم میخواستم
3)اگه از دبی خریداری بشه و بیارم تهران میتونم مثلا گارانتی سازگار بکنمش؟
4)قیمت تو دبی همون به قیمت جهانیش هست یا فرق میکنه؟چقدر حدودا؟
توی ایران ظاهرا 1کانفیگ وارد شدهنقل قول:
توی دبی 3تا کانفیگ هست
فکر نکنم
دوستان امروز خبری از این آشنای ما نشد احتمالا فردا کانفیگ و قیمت ها را اعلام میکنم!
خب این 3 تا کانفیگ که میگید چی هست؟! سایتی جایی هست که بتونم کانفیگ های مختلفِ مدل ها رو ببینم همراه با قیمت هم باشه بهتر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با چیز شکن برید.آی پی ایران را تحریم کردند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان n550jv مشکلی نداره ؟ تو بازار موجوده ؟
تو سایتا که موجود نیست.
دوست عزیز لپ تاپ N550JV در حال حاضر یکی از بهترین هاست و در مورد اینکه ایا تو بازار هست باید بگم که فعلا هم وارد نمیشه و هم اینکه چون تقاضا برای این مدل زیاد شده فروشنده ها این مدل رو تو انبارها گذاشتن و بیرون نمیارن یعنی در اصل احتکار کردن تا بتونن با قیمت بالا بفروشن اما در کل نمیتونن چون این مدل به زودی دوباره وارد میشه و از نمایندگی ها خیلی راحت میتونین بگیرین اما فعلا دنبالش نرین چون الان به دلیل کم بودنش قیمت رو بالا میدن.نقل قول:
کِی دوباره وارد میشه ؟ قیمتش حدودا چقدر میشه ؟نقل قول:
لطفا کسانی که روز امروز شنبه سری به بازار پایتخت و رضا و ایران و ولیعصر میزنن در مورد n550 و موجودی و قیمتش حتما تو این تاپیک اطلاع رسانی کنن صبر کردیم قیمت کاهش پیدا کنه بدتر شد
امروز رفتم پارسیان،محتکر بزرگ بازار(رامسا شاپ) میداد 4200!نقل قول:
دوستان صبر کنن تا سری جدید وارد بشه.پولتونو تو جیب این دلالای کثیف نریزین..
شانس منو ببین :n28: تا اومدم یه لپتاپ بخرم اینجوری شد. کسی نمی دونه کی دوباره واردمیشه ؟
دوست عزیز اینا سیاست بازاره که مردم رو برای جنس هایی که زیاد طرفدار داره تشنه میزارن و یکی از دلایلش هم اینه که نمایندگی ها اول باید بازار رو زیر نظر بگیرن که ایا این لپ تاپ درخواست بالایی داره که ایا ارزش وارد کردن داره یا نه. بعد درخواست میدن که تقریبا خیلیاشون از کشورهای حوزه خلیج فارس معمولا از امارات وارد میشه پس وقتی این لپ تاپ ها تو بازار تموم میشه یه مقدار زمان بر میشه برای ورودش.اما من بهتون اطمینان میدم که با ورود این لپ تاپ قیمتش میاد پایینتر و اگر میبینید که الان فروشنده ها دارن با قیمت 4200 میفروشن دلیلش اینه که چون کمه و چون زورشون زیاد میشه خوب مسلما قیمت رو میبرن بالا دیگه.نقل قول:
دوستان خیالتونو راحت کنم....امروز کل بازار لپ تاپ مشهد (مجتمع تک) را گشتم....اصلا پیدا نمیشه....از هرکی هم میپرسیدم میاری یا نه ، میگفت معلوم نیست...فقط یک نمایندگی ایسوس (که اطلاعات خوبی هم داشت...بعضی از این مغازه دارها که شوت میزنن و اصلا اطلاعات هم ندارند) میگفت اصلا خودتو خسته نکن و نکرد...بار این محصول تمام شده و تا اواسط برج 7 دیگه این محصول وارد بازار ایران نمیشه....اما اواسط برج 7 وارد میشه...اینم اضافه کنم که اگه دوباره بیاد ، سر 2 سوت دوباره موجودیش تمام میشه.چون همین مغازه داره میگفت که از صبح تا حالا 5نفر دیگه اومدن دنبالش. :n10:
من که کلا قید n550jv را زدم...دنبال N46jv هستم که متاسفانه اونم تو مشهد نیست .بازار پراز N46vz هست و همگی هم معلومه خرید قدیمیه و مونده تو انبار(چون صفحه کلیدهای n46vzهای تو بازار همشون فارسی و فاقد بکلایت هست و جدیدا ایسوس اصلا صفحه فارسی نمیزنه)...فکر کنم علت اینکه n46jv هنوز تو بازار مشهد نیومده اینه که میترسن بیارن و n46vzهاشون فروش نره.چون اگه اونو بیارن هیچکی دیگه vz نمیخره به خاطر 100 تومان اختلاف قیمت.
دوستانی که بازار تهران رفتند تو این یکی دو روز ، وضعیت موجودی N46jv چجوریاست و قیمت چجوریه؟؟اگه تا 2،3روز آینده گیر نیاوردم مجبورم یکجایی را پیداکنم تا سفارش بدم از تهران بیارن...چون با ورود cpuهای نسل 4 اصلا دلم نمیخواد برم سراغ N46vz و یا N56vb :n02:
دوست عزیز شما اگر تو شهرتون مدل n46jv نیست میتونید از سایت ها خریداری کنید همچنین به نظر من اگر بودجشو دارین صبر کنید تا n550jv وارد شه.
هیئت منتظران در چه حالند؟
امیدوارند یا کم کم دارن ناامید میشن؟!
من مسیرم سمت ولیعصره هر روز.سعی میکنم تند تند خبر بگیرم بگم بهتون چه خبره.
فعلا اخرین خبر همون 4200 هست که از سری قبل مونده و یه سری حروم خور گذاشتن واسه فروش
میگن تو دوبی هم نیست
بهتره همه بیخیال بشید
من که بوسیدم گذاشتمش کنار احتمالا برم یک لپ تاپ 2 تومنی بخرم بقیشم بزنم تو یه کاری چیزی:n27:
داداش من میخوام شرایطی بگیرم...واسه همین نمیتونم اینترنتی خرید کنم...نقل قول:
به نظرم asusش خوبه به پول ما میشه 3/5 ملیون هم اندازه ی لپ تاپ من
اقا من بهتون یه لپ تاپ میگم 3/5 ملیون برای خودمه لپ تاپه خیلی خوبی هست مشخصات
Acer aspire core i7
NVIDIA Geforce
15.6 HD LED LCD
6 GB memoty
750 GB harddisk
من بازی های خیی سنگینو روش اجرا کردم ارزش خرید داره core i5شم هست پسر عمم داره اونم تونست assassin's creed 3 رو با core i5م اجرا کنه ولی سونش خیلی بهتره
والا موندیم چیکار کنیم !!!نقل قول:
اگه اوضاع عادی باشه و سری جدید با همون قیمت قبل که حدود 3700 - 3800 بود وارد بشه ارزش صبر کردن داره ، ولی اوضاع چندان هم عادی نیست ، به نظر میرسه اگه سوریه جنگ بشه ، اون موقع قیمت دلار میره بالا. و تجربه نشون داده این فروشنده ها هم که خیلی سریع به افزایش قیمت دلار واکنش نشون میدند قیمتا رو میبرن بالا ، اون موقع است که خرید یه core i5 معمولی هم سخت میشه
حالا باید خوشبین بود و صبر کرد یا بد بین بود رفت سمت یه مدل دیگه ؟؟؟:n13:
دوست عزیز طبق پرس و جوهایی که من کردم N550JV اوایل مهر ماه وارد میشه یعنی فکر میکنم تا 20 روز دیگه وارد شه.نقل قول:
این چند تا آمار از لپتاپ ASUS N550jv
تست باتری : در حالت Power4Gear Battery Saving حدود 4 ساعت و 10 دقیقه طول کشید که باتری از 100 درصد به 2 درصد برسه ، مصرف در این بازه وبگردی و بعد از اون 3 ساعت پخش سریال بوده که در همین حین دانلود هم مداوم صورت میگرفته به عبارتی وایرلس تمام مدت در حال استفاده بوده . به نظرم یک مصرف تقریبا نرمال بوده ... نور صفحه بین 10 تا 30 درصد در حال تغییر بوده و صدا هم بین 10 تا 20 درصد .
شارژ شدن لپتاپ از 2 درصد تا 100 درصد حدود 2 ساعت و 20 دقیقه طول کشید.
در عکس مشخصه که 4 ساعت با باتری کار کرده ، از ساعت 2:21 تا 6:29 صبح
این نمودار مصرف باتری و نمودار شارژ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست بنچمارک خود ویندوز برای دوستانی که نیاز دارن :
در کل اگر رو کمترین تنظیمات قرار بدید و نور صفحه روی 0 درصد باشه و کارتون با لپتاپ در حد تایپ کردن تو برنامه word باشه باتری این لپتاپ تا 5 ساعت براتون کار میکنه شاید یک کوچولو بیشتر ، ولی حتما لپتاپ روی airplane mode باشه و Bluetooth همه چی خاموش .
در مصرف متوسط به بالا با روشن بودن اکثر چیزا و نور صفحه 30-50 درصد حدود 3 ساعت کار میکنه
در بازی Grid 2 با تنظیمات گرافیک High روی باتری حدود 50-60 دقیقه میکشه البته توصیه میشه هیچ وقت رو حالت باتری بازی نکنید ، عمر باتریتون خیلی راحت کم میشه .
با سلام
این لپ تاپ امیدوارم با کانفیگ زیر به بازار وارد بشه
CPU i7 haswell
display:15" FHD touchscreen
HDD:1TB 7200rpm +64SSD
or
1TB SSD
RAM:16GB
VGA:Gforce 750M 4GB
Battrey:6 cell 120
توی بعضی سایتها 6 سل هم برای باطری قید شده
من منتظراین کانفیگم
نظرتون را اعلام فرمایید
این مدلی که شما میفرمایین اصن تولید شده تا حالا !!! حالا هر برندی باشه فرقی نمیکنه ، اگه قیمتش مناسب باشیم ما هم میخایمنقل قول:
ما به همون n550 فکسنی راضی هستیم ، کلا توقع زیادی نداریم :n02:
آره عزیز اینم لینکش:نقل قول:
دوست عزیز اون کانفیگی که شما میگی سری tochsmart اچ پی داره.کاش هرچی زودتر وارد شه اونوقت اگه ببینم قیمت n550 منصفانه نبود حتما میرم سراغ hp...
دوستان یک چندتا سوال داشتم...
1)سی پی یو N56VB با N46JV تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟؟در چه حد هست و خیلی زیاد محسوسه؟؟؟؟
2)در کجاها خودشو نشون میده؟؟؟مثلا در بازی ها ، تفاوتشون خیلی زیاده؟؟؟
آخه درسته N46jv سی پی یوش نسل 4 هست و N56VB نسل 3...اما به جز سی پی یو ، N56VB از همه نظر سرتره که خب قیمتشون هم گویای این مطلب هست (N56VB صفحه اش FHD هست ، 15 اینچه ، کیبوردش numpad داره ، چهار عدد پورت usb3 داره ...... گرافیکشون هم ان46 750 هست و ان 56 740 اما فکر نمیکنم خیلی زیاد تفاوت داشته باشن گرافیکاشون)
و در پایان میخوام اینو بپرسم که با این تفاسیر ، به نظر شما سی پی یو نسل چهارم N46jv ارزشش بیشتره یا مزایا و امکاناتی N56vb داره وشما اگه قصد خرید داشتید کدومو میخرید؟؟؟
چون من تو همین هفته میخوام لپ تاپ بخرم و N550 به دلیل اینکه اولا گیر نمیاد ثانیا گرونه ، نمیتونم بخرمش...حالا باید بین این دوتا مدل انتخاب کنم...خواهشمندم راهنمایی کنید...چون شاید این سوال ، سوال خیلی از دوستان دیگه مثل من باشه
به هر حال هم سی پی یو و هم گرافیک n46 از 56 بهتره پس در مجموع تو این فاکتور n46 سرتره ، فقط اطلاع دقیقی ندارم این اختلاف در چه حد هست .نقل قول:
در بنچمارک ها موقع مقایسه کارت های گرافیک در اجرای بازی ها ، مینویسن فلان مدل گرافیک که مثلا روی یه لپ تاپ i5 یا i7 بوده ، پس سی پی یو هم در بازی ها موثره ، ولی این دو لپ تاپ i7 هستند پس شاید اختلاف اونقدر ها زیاد نباشه
اگه من باشم میرم سراغ n56 vb چون
مهمترین مزیتش واسه من 15 اینچ بودنش هست ، البته شاید واسه شخص دیگه کوچک بودن صفحه مزیت باشه
و البته FHD بودن صفحه ش
داشتن اعداد جداگانه هم یکی دیگه از موارده ش هست
ولی اگه تعداد پورت usb 3 کمتری هم داشت باز مشکل نبود
در کل فرق اساسی این دو لپ تاپ از نظر من سایز صفحه ش باشه ، ولی شاید شما زیاد سایز صفحه واستون فرقی نکنه . پس با توجه به نیازتون انتخاب کنید .
یه سوال انحرافی ، این بلو ری که روی y510p هست ، میتونه سی دی یا دی وی دی رایت کنه؟
1TB SSD :n04:نقل قول: