[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت پرسپولیس نیوز...
Printable View
سایت پرسپولیس نیوز...
کمیته انضباطی کارت قرمز بازیکن پرسپولیس را زرد اعلام کرد
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم سپاهان و پرسپولیس در هفته دهم در تاریخ 29/6/92 در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان برگزار شد و میثم حسینی بازیکن تیم پرسپولیس در دقیقه 3 از زمین بازی اخراج شد، کمیته انضباطی به استناد بند 3 ماده 77 آیین نامه انضباطی فیفا که برای کمیته انضباطی این صلاحیت را قائل شده است تا اشتباهات واضح در تصمیمات داوران را اصلاح کند، بر همین اساس کمیته انضباطی خطای میثم حسینی را مصداق خطای شدید ندانسته و کارت قرمز را به کارت زرد تبدیل کرد.
دوستان قضیه محسن به کجا رسیده ؟ :n07:
اون شب نود رو کامل ندیدم ... ولی طرف راست راست روش اونوره داره میبینه میگه نه من ندیدم.
فکر کنم برای اولین بار چنین حکمی اعلام کردن!!:n13:نقل قول:
امیدوارم نخوان با این حکم قضیه رو سرهم بیارن!!
دايي: براي بازي با فجر فکر همه چيز را کردهايم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اعلام کرد که براي تقابل با فجرسپاسي فکر تمام موارد را کرده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي دايي در نشست خبري پيش از ديدار فرداي تيمهاي پرسپوليس و فجرسپاسي گفت: مطمئنا بازي سختي پيش رو داريم. فجر تيمي است که نسبت به گذشته بهتر شده و از 2 ديدار قبلي خود 4 امتياز کسب کرده است. من هم بايد به آقاي پيرواني عرض ارادت کنم که اين تيم را تشکيل داده و هم به آقاي ياوري که استاد همه ما هستند.
به گزارش تسنيم،وي ادامه داد: ما 2 بازي گذشته فجر را آناليز کردهايم و ميدانيم که تيم خطرناکي است. متاسفانه بازي قبل خود مقابل سپاهان را به ناحق واگذار کرديم ولي تمام تلاشمان اين است که در اين بازي جبران مافات کنيم و 3 امتياز کامل مسابقه را به دست بياوريم. فقط تنها آرزوي من اين است که همه چيز خوب پيش برود و در تمام قسمتها عدالت برقرار شود.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به سوال خبرنگار تسنيم مبني بر اينکه براي بازي احتمالا دفاعي فجر چه برنامهاي داريد، اظهار داشت: من از افکار آقاي ياوري خبر ندارم اما فکر همه چيز را کردهايم. در چند روز گذشته تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتهايم و با شناخت کافي به مصاف فجر ميرويم. مطمئن باشيد که سعي ميکنيم 3 امتياز بازي را به دست بياوريم.
دايي در پاسخ به اين سوال که چرا نتايج پرسپوليس در داخل و خارج از خانه تفاوت دارد، عنوان کرد: اين مسئله علت خاصي ندارد و فوتبال همين است. شما نگاه کنيد شرايط ورزشگاه آزادي و زمين آن با تمام استاديومهاي ايران فرق ميکند و در اين ورزشگاه راحتتر بازي ميکنيم. من بازي قبل را به هيچ عنوان شکست تلقي نميکنم و هزار سال ديگر هم از نظر نتيجه آن بازي را قبول ندارم. ما فعلا در بازيهاي خارج از خانه 2 امتياز کسب کردهايم ولي سعي ميکنيم در بازي خارج از خانه بعدي اولين پيروزي را کسب کنيم.
وي در واکنش به تبديل کارت قرمزي که ميثم حسيني در بازي با سپاهان به کارت زرد تاکيد کرد: مسلما اين مسئله هيچ تاثيري در نتيجه بازي ندارد و هيچ کدام از مشکلات ما را حل نميکند ولي دستشان درد نکند که با اين کار حداقل حسيني يک بازي محروم ميشود اما اين مسئله خيلي چيزها را ثابت ميکند و نشان ميدهد در بازي با سپاهان چه اتفاقاتي رخ داده است.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس درباره آمادگي جسماني تيمش در مسابقات اين فصل گفت: مسلما تا پايان فصل برنامه داريم و روي برنامه حرکت ميکنيم. اميدواريم بتوانيم در نتيجهگيري هم موفق باشيم چون آمادگي جسماني به تنهايي نميتواند عامل موفقيت شود و آمادگي روحي و رواني هم تاثيرگذار است. اما در مجموع تمام تلاشمان اين است که يک فصل خوب را پشت سر بگذاريم.
دايي درباره حضور محسن قهرماني در کميته انضباطي فدراسيون فوتبال هم عنوان کرد: در اين خصوص صحبت خاصي ندارم اما قضاوتهاي قبلي محسن قهرماني اظهرمن الشمس است وفيلم بازيها نشاندهنده خيلي از حقايق است. ما چيزهايي داريم که ميتواند به پاکسازي فوتبال کمک کند. اعتقاد من اين است که بايد در هر قشري با متخلفان برخورد جدي شود. در حوزه فعاليت ما هم مربي متخلف است، هم بازيکن، هم مدير و هم سرپرست اما قطعا در هر قشري از جمله داوري آدم سالم و پاک وجود دارد که وجدانشان را با هيچ چيز ديگري عوض نميکنند ما دنبال چنين آدمهايي هستيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : میثم حسینی با وجود بخشش کارت قرمزش نمی تواند پرسپولیس را در دیدار بعدی همراهی کند.نقل قول:
حسینی از قبل دو اخطار داشت و با کارت زرد بازی با سپاهان سه اخطاره شد و بازی با فجرسپاسی را از دست داد.
طبق آمار موجود حسینی در بازی های هفته ششم ، هشتم و دهم مقابل نفت ، استقلال و سپاهان کارت زرد دریافت کرده است.
رضا غياثي: قهرماني گفت يكي از روساي كميته داوران از او خواسته استقلال را برنده كند!
رضا غياثي رييس سابق كميته داوران ازجمله اولين كارشناسهايي بود كه اعلام كرد محسن قهرماني در بازي با سپاهان اشتباه كرده است.
از رييس سابق كميته داوران كه سالها با داوراني ازجمله محسن قهرماني سر و كار داشته، در مورد سابقه اين داور مشهدي سوال كرديم كه او به گذشته قهرماني مهر تاييد ميزند اما معتقد است تا پرونده به نتيجه نرسيده، نميشود در مورد اين اتفاق اظهارنظر درستي داشت.
شايعات و گزارشهاي نگرانكنندهاي در مورد وجود فساد و رشوهگيري در جامعه داوري مطرح است. اگر ادعاهايي كه از سوي برخي افراد مطرح ميشود، درست باشد يعني بيشتر داوران ما درگير چنين مسايلي هستند. به نظر شما جامعه داوري ما تا اين اندازه فاسد شده است؟
من هنوز به حرف دكتر سيار پايبندم و آن را قبول دارم كه ميگفت جامعه داوري ما يك سبد پر از سيب سالم و خوشبو است كه دو، سه تا سيب گنديده و فاسد و كرمو هم در آن وجود دارد. من همچنان به اين موضوع ايمان دارم. بيشتر داوران ما سالم و پاك هستند اما ميان آنها چند تايي كه بسيار هم كم هستند، مشكل دارند كه بايد آنها را از ميان داوران سالم جدا كرد و دور انداخت.
در زمان شما هم از اين مشكلات وجود داشت؟
در زمان رياست من هم گزارشهايي رسيد كه ما بررسي كرديم و برخوردهاي لازم را انجام داديم.
پس شما هم قبول داريد كه در جامعه داوري ما مشكلاتي وجود دارد؟
مشكل جاي ديگري است. مشكل اين است كه خيلي از دلالها در همه جاي فوتبال ما از مدير و ناظر، مدرس، داور تا خبرنگار و گزارشگر نفوذ كردند. دلالها يا آدمهاي آنها خودشان را به عنوان داور يا نماينده او جا ميزنند و از مديران پول ميگيرند. در حالي كه داور بنده خدا روحاش هم از اين موضوع خبر ندارد! مشكل ديگر اين است كه بيشتر مديران ما فوتبالي نيستند و شناخت و اطلاعات چنداني هم از فوتبال و اشخاص ندارند. فوتبال ما فوتبال نتيجهگراست و عمر يك مدير يا مربي و بقاي او روي ميز يا نيمكت به يك برد و يك باخت بستگي دارد. فلان مدير كه تا ديروز كارمند معمولي اداره بوده و حقوقاش ماهانه به يك ميليون تومان هم نميرسيده، حالا شده مديرعامل فلان باشگاه و ماهانه 15-10 ميليون تومان هم حقوق ميگيرد. اين مدير براي آنكه ببرد و بماند، حاضر است دست به هر كاري بزند. امثال اين مديران هستند كه داوران را به راه كج ميكشند و خراب ميكنند. اين مديران هستند كه به دلالها ميدان و اجازه ورود به فوتبال را ميدهند. مديران ناكارآمد كه از ناكجاآباد آمدند، دلالپرور هستند و جامعه فوتبال ازجمله داوران را به فساد ميكشند و خراب ميكنند تا 2 بازي را ببرند و حقوق چند ميليوني ماهانه و ديگر پولهاي بادآورده را به جيب بزنند. همين مديران به شهرت هم ميرسند و در برنامه نود عادل فردوسيپور برايشان ميكروفن باز ميكند، فلان روزنامه عكس و پوسترش را چاپ ميكند و مصاحبه يك صفحهاي از او كار ميكند و حرفاش را تيتر يك ميكند. مشكلات فوتبال ما از اين مديران شروع ميشود و سرچشمه ميگيرد و به جاهاي ديگر ازجمله داوران ميرسد.بيشتر مديران كه به آنها پيشنهاداتي ميشود هم از اعلام آن به مسوولان خودداري ميكنند. حالا يا ميترسند يا خودشان هم در گذشته به نوعي پايشان در اين ماجراها گير است يا به هر دليل ديگري سكوت ميكنند و اين موضوع حاشيه امنيت دلالها و افراد فاسد را بيشتر ميكند.
در سالهايي كه به عنوان رييس كميته داوران يا سمتهاي ديگر فعال بوديد، هيچوقت گزارش يا شكايتي عليه محسن قهرماني بهدست شما رسيد؟
خدا را شاهد ميگيرم تا زماني كه من در كميته داوران بودم، هيچ گزارش منفي و شكايتي از محسن قهرماني دست ما نيامد.
شايعه يا حرف و حديثي هم پشتسر قهرماني مطرح نبود؟
فرقي ندارد، وقتي ميگويم هيچ نكته منفي نبود، منظورم اين است كه هيچ گزارشي در مورد تخلف او به گوش ما نرسيد و كسي شكايتي هم نداشت اما خود قهرماني چند بار گزارشهايي به ما داد كه حسابي تعجب كرديم و شگفتزده شديم!
چه گزارشهايي؟
براي مثال يك بار آمد و گفت يكي از روساي كميته داوران از او خواسته در بازي ملوان و استقلال هرطور شده بايد استقلال بازي را ببرد! اما هيچوقت گزارش منفي در مورد خود قهرماني نشنيدم و هيچ مدير و باشگاهي از او شكايتي نداشت.
علي دايي مدعي است امكان ندارد قهرماني صحنه خطا را نديده باشد و اشتباه او سهوي باشد!
بنده و نصيرزاده و رودنيل اولين كساني بوديم كه بين دو نيمه بازي با يك خبرگزاري مصاحبه كرديم و گفتيم قهرماني روي اين صحنه اشتباه كرد. اصطلاح فن كمر كه حالا همه به كار ميبرند را هم من براي اين صحنه به كار بردم. در اينكه قهرماني اشتباه كرد، ترديدي وجود ندارد اما اينكه صحنه را ديد يا نديد، من نميدانم و نميتوانم در اين مورد اظهارنظري كنم.
دايي مدعي است به لحاظ عقلي و منطقي امكان ندارد قهرماني آن صحنه را نديده باشد؟
يك شعر قديمي و معروف است كه ميگويد «هرگز حديث حاضر و غايب شنيدهاي، من در ميان جمعام و دلم جاي ديگري است» شايد قهرماني هم در آن لحظه حواسش جاي ديگري بود. من نميتوانم در اين مورد نظر قطعي بدهم. آقاي دايي براي خودش دلايل و مداركي دارد كه اين دلايل و مدارك برايش ذهنيت ايجاد ميكند اما من و شما كه مدركي نداريم، نميتوانيم ذهنيتي هم داشته باشيم.
ادعاهاي آقاي باديه مالك باشگاه نفتون را شنيديد. اين اتفاقات در زمان شما كه نبود؟
نه، براي زماني است كه حسين عسگري همهكاره كميته داوران بود اما ادعاي او درست نيست. داوراني كه او در اين گزارش اسم آنها را آورد، از اين آقا شكايت كردند و آقاي باديه محكوم هم شدند. داوران از اين آقا شكايت كردند اما او جرات نكرد به جلسه برود. اين آقا يا نمايندهاش به اين داوران پيشنهاد رشوه داده بود كه آنها زير بار نرفتند. يكي از داوران كه از جامعه داوري دور شده واسطه اين آقا بود. آقاي باديه از اين فرصت استفاده كرده و نبش قبر كردند در حالي كه در اين ماجرا خودش محكوم شد.
علي دايي يا نمايندهاش در مورد محسن قهرماني و براي مدرك جمعكردن عليه او سراغ شما هم آمدند؟
نه علي دايي و نه هيچكس از طرف او با من تماس نگرفت و سوالي نپرسيد. من با علي دايي هم ارتباطي ندارم.
فكر ميكنيد اين پرونده به كجا برسد؟
اگر مداركي كه علي دايي ادعا ميكند دارد و موثق است واقعي باشد، اين پرونده به سرانجام ميرسد و لطف بزرگي در حق فوتبال كرده است اما اگر نتواند ثابت كند بايد با او برخورد شود چون نميشود بيدليل به كسي اتهام رشوه گرفتن و فساد و دزدي زد و بايد اين اتهامها را ثابت كرد. دايي با قاطعيت ميگويد مدرك دارد و لابد مداركي هم دارد وگرنه سرش درد نميكند كه براي خودش دردسر الكي درست كند. به خواست خدا اين پرونده به سرانجام ميرسد و حق به حقدار خواهد رسيد.
منبع: روزنامه گل
باز مردک شروع کرد:n21:
سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي شيراز ابراز اميدواري کرد حواشي داوري هفته گذشته بازي پرسپوليس در ديدار فردا تاثيرگذار نباشد.
:n21:
گزارش تمرين پرسپوليس
پرسپوليس امروز تمريني را از ساعت 16 و 30 تا 17 و 20 دقيقه برگزار کرد. شاگردان علي دايي قرار است فردا در چارچوب هفته يازدهم از ساعت 17 و 20 به مصاف فجر سپاسي بروند.
به گزارش فارس، در تمرين امروز سعيد شيريني غايب بود.
*بازيکنان با صحبتهاي کادر فني مشغول گرم کردن بدنهاي خود شدند.
*حدود 30-40 هوادار اين تمرين را نظاره کردند و خبرنگاران استقبال کمي از تمرين داشتند.
*کلانتري جنتآباد دقايقي در تمرين حاضر شد.
*بازيکنان به انجام پرسينگ، پاسهاي کوتاه و بلند، شوت و کارهاي بدني پرداختند.
*هرچند تمرين در زير نور آفتاب برگزار ميشد اما در اواخر کار لحظاتي برق مجموعه رفت که مشکل خاصي به وجود نيامد.
*علي دايي 19 بازيکن را براي ديدار با فجر معرفي کرد تا به هتل بروند، از بين اين 19 بازيکن نام يک نفر خط خواهد خورد. نيلسون، عليرضا حقيقي، رضا حقيقي، سيد جلال حسيني، اميد عاليشاه، پيام صادقيان، سيد صالحي، قاسم دهنوي، محمد نوري، غلامرضا رضايي، رضا نورمحمدي، محمدرضا خانزاده، هادي نوروزي، ميلاد کفشگري، محمدرضا خلعتبري، محسن بنگر، حميد عليعسگر، مارکو و حسين ماهيني اين 19 بازيکن را تشکيل ميدهند.
*به غير از علي دايي و کريم باقري ساير اعضاي تيم خودروهاي خود را درون درفشيفر گذاشتند و با اتوبوس راهي هتل المپيک شدند.
*محمد پنجعلي در تمرين امروز پرسپوليس حضور داشت.
*تمرين امروز پرسپوليس پشت درهاي بسته انجام شد.
خروج جالب قهرماني از فدراسيون
محسن قهرماني پس از اينکه از صبح امروز در فدراسيون فوتبال حاضر شد و جلسات متعددي را به خاطر اتفاقات بازي پرسپوليس و سپاهان پشت سر گذاشت؛ زماني که قصد خروج از ساختمان فدراسيون را داشت با مشاهده خبرنگاران دوباره به داخل فدراسيون رفت.
به گزارش تسنيم، قهرماني حدود يک ساعت در فدراسيون فوتبال حضور داشت و پس آن بود که با يک خودرو پژو پارس که دو سرنشين خانم داشت (به نظر ميرسيد خانواده قهرماني باشند) به پارکنيگ فدراسيون رفت. در اين لحظه قهرماني روي صندلي عقب اتومبيل مذکور دراز کشيد و چادر مشکي را روي خود انداخت تا ديده نشود.
نکته جالب اينجا بود که خبرنگاران حاضر در اين محل قهرماني را از زمان سوار شدن تا خروج از فدراسيون ميديدند.
این حکم مسخره چیه اخه...کجای دنیا اینجوریه درسته که کاملا اشتباه کرد اما قانون فوتبالو اینجا عوض میکنننقل قول:
قرارداد پرسپوليس با پديده 9 ساله فوتبال
پديده 9 ساله فوتبال ايران با باشگاه پرسپوليس قرارداد 10 ساله بست.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، اميرحسين حاجي زاده فوتباليست 9 ساله اي که با حرکات تکنيکي خود توجه خيليها را به خود جلب کرد و پخش گزارشي از وي در برنامه نود از وي با استقبال بسياري از باشگاهها براي به استخدام در آوردن او و زير نظر گرفتن اين پديده همراه بوده، با باشگاه پرسپوليس قرارداد 10 ساله بست.
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس در اين باره گفت اين فوتباليست نونهال استعدادهاي ويژه و بالايي دارد که بايد براي هرچه شکوفاتر شدن آن برنامهريزي کرد تا اين استعداد هدر نرفته و اين پديده يک فوتباليست بزرگ و انشاءالله ببين المللي تبديل شود. در همين راستا معاونت حقوقي باشگاه پرسپوليس آقاي سالارکيا به نمايندگي از بنده عازم اردبيل شدند و در نشستي که با حضور سرپرست هيئت فوتبال اردبيل و خانواده اين فوتباليست برگزار شد توافقات لازم براي عقد قرارداد 10 ساله بين پرسپوليس و اين بازيکن حاصل شد و اين پديده با پرسپوليس قرارداد 10 ساله بست.
وي افزود: جا دارد از رئيس هيئت فوتبال اردبيل که به هنگام تنظيم توافقنامه و قرارداد نگاه مسئولانه و دلسوزانه اي نسبت به اين بازيکن داشته و در جزئيات اين قرارداد که بسيار مفصل هم هست منافع و آينده اين پديده را در نظر داشته تشکر و قدرداني کنم. جزئيات اين توافق را به زودي اعلام خواهيم کرد.
رويانيان تصريح کرد: طي روزهاي آتي که احتمالا هفته آينده خواهد بود به اتفاق آقاي استيلي رئيس آکادمي پرسپوليس راهي اردبيل خواهيم شد و ضمن تبادل قرارداد درباره همکاري در سالهاي آتي و مسائل تحصيلي و فوتبالي وي با خانواده اش صحبتهاي بيشتري خواهيم داشت. احتمال دارد آقاي دايي نيز در صورتي که سفر به اردبيل با تمرينات و بازيهاي پرسپوليس تداخل نداشته باشد نيز ما را در اين سفر همراهي کند. ما اميدواريم که بتوانيم آنچه براي رشد و پيشرفت اين پديده که خيليها از او به عنوان مسي ايران ياد کرده اند لازم است را به درستي انجام دهيم. برنامههاي مفصلي در اين راستا طرح ريزي شده که جزئيات آن را در سفر به اردبيل اعلام خواهيم کرد.
فرار عجیب قهرمانی از دست خبرنگاران!
محسن قهرمانی پس از نشست خود با علیپور در فدراسیون فوتبال حاضر به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران نشد.
به گزارش ایسنا، محسن قهرمانی که برای ارائه کردن مدارک خود به ستاد رسیدگی به تخلفات حرفهای از ساعاتی پیش در فدراسیون فوتبال حضور یافته بود، با لطایفالحیلی از دست خبرنگاران فرار کرد تا مجبور نشود رو در روی سوالات آنها قرار بگیرد.
در حالی که از ظهر امروز (چهارشنبه) داور دیدار سپاهان و پرسپولیس برای ادای پارهای توضیحات و ارائه مدارک به فدراسیون فوتبال رفته بود و به نظر میرسید جلسه طرفین هم ساعت 18 تمام شده اما محسن قهرمانی هر بار که از یکی از اتاقهای فدراسیون خارج میشد با مشاهده خبرنگاران و دوربینهای تلویزیونی از آنها فرار کرده و به اتاق دیگری میرفت تا مجبور به پاسخگویی نشود.
این ماجرا چند بار تکرار شد تا اینکه یک دستگاه پژو پارس که یک خانم راننده آن بود به پارکینگ فدراسیون رفت و در بازگشت به سرعت از محل ساختمان فدراسیون خارج شد که طبق مشاهدات خبرنگاران حاضر در مقابل ساختمان فدراسیون، قهرمانی بر روی صندلی عقب خودرو دراز کشید و با انداختن پارچهای بر روی خود در حالی که سعی میکرد خود را پنهان کند از آن محل دور شد.
نه عزیز من تغییر دادن کارت قرمز اگر اشتباهش مشهود باشه بر اساس قوانین فیفا هستنقل قول:
سالی 30 40 مورد از این جور تغییرات توی اروپا داریم
اگر توی ایران نبوده به خاطر عقب افتاده بودن این فوتبال هست
ياوري استاد اينجور كارهاست و شياد مسن ترين مربي ضد فوتبال...نقل قول:
فردا با وجود سيد جلال در خط دفاع كه ستون خط دفاع تيم ملي هم هست و نبودش صد در صداحساس ميشه در كنار بنگر خيالمون راحت هست ولي نميدونم دايي به كي ميخواد در پست دفاع چپ بازي بده....نورمحمدي تيم رو خيلي دفاعي ميكنه...
بازي با فجر بايد همون دقايق اول بازي گل بزنيم تا ياورزي نتونه سبك ضد فوتبالش رو به نمايش بزاره
از قديم گفتن ندوزد و نترسنقل قول:
دوستان بعد از بازي با فجر امتيازهاشون رو بدن تا سر فرصت امتيازهاي اين سه هفته رو محاسبه و جمع بندي كنم
چند روز پیش هم مصاحبه کرده بود و گفته بود جان پدرتان تلافی قهرمانی رو سر فجر خالی نکنید.:n23:نقل قول:
این آقا یه شومن به معنای واقعیه که توی پستای قبلی به حد کافی در موردش گفتم.:n22:
فقط از خدا میخواد همینطور که تا حالا سربلندمون کرده توی بازی فردا هم کاری کنه که با یه بازی در حد بازی با فولاد(خوزستان و گسترش) و حتی بهتز تیم فجر رو شکست بدیم تا هم شومن رو دابل کنیم و هم نتونه حرفی در مورد اینکه تلافی بود و فلان بود بزنه.هر چند این آقا نشون داده کلا ضعف فنی خودش رو قبول نداره و حواشی رو بیشتر میپسنده.:n23:
خدا کنه تیم بازی با سپاهان و مشکلات داوریش رو فراموش کرده باشه
چون اگه فراموش نشده باشه میتونه به ضرر خودمون بشه
اگه داور خدایی نکرده دوباره از نظر بازیکنا یه اشتباه بکنه روحیه تیم خیلی پایین میاد
یا اینکه ممکنه بازیکنا ناخودآگاه از داور انتظار داشته باشن اشتباه بازی قبل رو جبران کنه که به راحتی میتونه بخش زیادی از انگیزه و تحرک تیم رو کم کنه
فجر تیم سرحالی هستش خوب پاسکاری میکنن اگه زمین صاف ببینن بهتر هم بازی میکنن
یعنی با فجر بازی کردن توی شیراز با اون زمین مسخرشون راحت تره تا بازی با فجر توی آزادی
توی دفاع چپم کاملا مشخصه اگر نورمحمدی بازی کنه تیم توی دفاع خیلی بهتر بازی میکنه اما نمیتونه از اون سمت از عالیشاه توی حملات حمایت کنه
اگه با علی عسگر بازی کنیم(نمیدونم آماده هستش یا نه) توی حمله واقعا آزار دهنده میشه سمت چپمون اما توی دفاع ممکنه فضای پشت سر علی عسگر و عالیشاه خالی بمونه و فجر راحت تر استفاده کنه
با این حال من علی عسگر رو بیشتر میپسندم
من دوست دارم دایی از اول بازی به جای سید صالحی از عباس زاده استفاده کنه دلم میگه خودشو نشون میده
به نظر من میثم اصلا بازیکن مناسبی برای دفاع چپ نیست و از رو ناچاری مجبوریم ازش استفاده کنیم.
تا حالا که یه سانتر خوب ازش ندیدیم اگه تیم حریف از سمتش هم فشار بیاره راحت میتونه میثمو دور بزنه و اونطرفمون اتوبان میشه!
همین نظرو برای سمت راستمون وقتی ماهینی هست دارم.
بهترین گزینه در دست واسه اینکه تا نیم فصل کج دار و مریز بازیا رو طی کنیم نورمحمدی و خانزاده هستن که حداقل تو دفاع خوب کار میکنن.
نیم فصلم خدا بزرگه انشاالله پولادی برمیگرده یه دفاع راست خوبم جذب میکنیم مشکلات حل میشه.
استفاده از عباس زاده هم از اول یا وقتی تیم عقبه اشتباه محضه و اگه نتونه کاری کنه روحیش خراب میشه مث بازی با سایپا.
باید وقتی جلوییم بهش بازی بدیم اونم تو آزادی تا ترسش بریزه.
گزارش روز: مونیس فرناندس، محسن قهرمانی اسپانیایی در لالیگا
تنها تفاوت موجود این بود که داور اسپانیایی در ثانیه های پایانی بازی مرتکب این اشتباه شد و محسن قهرمانی در دقایق ابتدایی اشتباه بزرگ را انجام داد
سایت گل- با گذشت چندین روز از بازی سپاهان و پرسپولیس و قضاوت جنجال برانگیز محسن قهرمانی در این بازی، هنوز آتش ها فروکش نکرده و یکی از بحث های روز فوتبال این روزهای ایران به قضاوت او در این بازی تعلق دارد
اشتباه فاحش قهرمانی در دقیقه 2 آن بازی، حالا نقل محافل است. بعد از برگشت توپ ریباندی به محوطه جریمه پرسپولیس، در نقطه ای که توپ در جریان نبود، شجاع خلیل زاده مدافع سپاهان برروی میثم حسینی، مدافع پرسپولیس، یک فن کمر بی عیب و نقص انجام داد که این صحنه از دید داور پنهان ماند. لحظه ای که محسن قهرمانی برگشت و به آن منطقه نگاه کرد، تنها لگد میثم حسینی به شجاع را شاهد بود و کمک داور بازی هم که این برخوردها را ندیده بود، کمکی به داور بازی نکرد تا قهرمانی یکی از جنجالی ترین تصمیمات عمرش را گرفته و به جای آنکه با اعلام خطای شجاع خلیل زاده، به نفع پرسپولیس سوت بزند، میثم حسینی را اخراج و یک پنالتی به نفع سپاهان اعلام کرد که تا کار به اینجا بکشد.
دیشب و در جریان بازی الچه مقابل رئال مادرید قضاوت مشابهی را از سوی مونیس فرناندس داور اسپانیایی که حالا می تواند لقب محسن قهرمانی فوتبال اسپانیا را یدک بکشد شاهد بودیم. در ثانیه های پایانی این بازی بود که در ارسال یک کرنر، کارلوس سانچس که مامور مهار په په بود، برخورد ساده ای با او داشت ولی په په زمین خورد و مونیس فرناندس، داور بازی نقطه پنالتی را نشان داد تا جنجالی ترین اتفاق این بازی، باعث واریز هر سه امتیاز بازی به حساب رئال مادرید شود
این بار روح محسن قهرمانی در داور اسپانیایی حلول کرد تا شاهد به راه افتادن جنجال مشابهی در فوتبال اسپانیا باشیم.
یعنی قشنگ دهن این محسن قهرمانی آسفالت کردیم :n02: باو بیخیالش بشید اون بازی تموم ولی لیگ همچنان ادامه داره
کاری که شده و نمیشه جبرانش کرد (مثل همیشه)
خوب به سرش میاد . یک ملت رو نابود کرد . چیزی که زیاده پرسپولیسی ... هرکی حق ما رو بخوره خودشو می خوریم :n24:نقل قول:
ترکیب پرسپولیس برای دیدار با فجر مشخص شد
نیلسون،سیدجلال حسینی، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی، امید عالیشاه، حسین ماهینی، محمد نوری، مهرداد کفشگری، پیام صادقیان، محمدرضا خلعتبری و سیدمهدی سید صالحی.
عجیبه که حقیقی نیست:n04:نقل قول:
امیدوارم دلیل فنی باشه و نتیجه اون تیترای روزنامه ها که گفته بودن واسه عروسی برادرش خودشو محروم کرده نباشه.
شایدم هدف دایی این بوده که با بودن نورمحمدی خیلی تیم دفاعی میشه و بهتره یه عنصر دفاعی کم بشه.
ترکیبم احتمالا اینه
............................ نیلسون ...........................
نورمحمدی ........ سدجلال ..... بنگر .......... ماهینی
............... نوری .............. کفشگری ...............
عالیشاه ................ صادقیان ................. خلعتبری
......................... سیدصالحی ..........................
نوری تو پست هافبک دفاعیه و موقع حمله میتونه اضافه شه و نورمحمدی جاشو پر کنه.
نیمه اول که چیزی نداشت
فجر چند لایه دفاع میکرد و چشم به ضد حمله داشت ما هم برنامه مشخصی برای حمله نداشتیم
امیدوارم نیمه دوم بازی قشنگتر شه و با برد ما همراه شه:n01:
یاد یونان و اتوری هاگل جام ملتهای سال 2000 بخیر:n02:
:n12:صادقیان:n12:
فوق العادست این پسر
70 80 مترو با توپ رفت یه پاس استادانه داد و سدصالحی کارو تموم کرد:n12:
بردن تیمای 100% دفاعی خیلی میچسبه:n09:
قیافه آقای ضد فوتبال بعد از دبل شدن:n28::n14:
یه تیم آخه چقد میتونه دفاعی بازی کنه
فجر پیروانی کجا فجر محمود ضد فوتبال کجا
یعنی نیمه دوم رسما بازی یه گله بود هیچ وقت فجر رو توی آزادی اینجوری ندیده بودیم که به لطف یاوری دیدیم
به لطف و یاری خدا بردیم
تیم در مجموع خوب بود به خصوص نیمه دوم که به نظر من نیازی هم به تعویض نداشتیم چون تیم داشت خوب پاسکاری میکرد
کسایی مثل خلعتبری صادقیان و عالیشاه برای بازی فضا میخوان و با بسته بازی کردن فجر کار برای این بازیکنا سخت شده بود اما فجر اواخر بازی فقط یکی دوبار جلو اومد و همون یکی دو بار هم برای صادقیان کافی بود
انصافا فرارش بالاتر از سطح آسیا بود و البته پاسش واقعا اروپایی بود
خیلی باهوشه کل تیم فجر رو کشید سمت چپ پاسشو داد سمت راست
سید صالحی هم انصافا قشنگ زد
حیف اگر این گل رو جلوتر زده بودیم هم بازی قشنگ تر میشد هم فجر یکی دوتا دیگه میخورد
...................
دم علی دایی گرم که حقیقی رو نشوند روی نیمکت مربی یعنی این با اینکه بهش احتیاج داشتیم اما نظم رو فدای تیم نکرد
مرسی:n16:
عجب استارتی زد این پیام صادقیان از زمین پرسپولیس با سرعت بالایی که داشت چند نفر دریبل زد توپ برد تو زمین فجر و پاس گل عالی که به سید صالحی داد و دروازه فجر باز شد سید صالحی هم بهترین بازیکن فنی زمین شد:n16:برد جلوی تیمهای یاوری خیلی میچسپه عجب فیلمی بازی میکنن این بازیکنای فجر جابر انصاری توپ از دست داده خودش انداخته زمین صورتش گرفته بی اینکه برخوردی بوجود بیاد:n04:خوشبختانه موقعیت خاصی هم نتونستن رو دروازه ما ایجاد کنن غیر اون شوت مهرزاد معدنچی که از کنار دروازه با اختلاف کمی به بیرون رفت موقعیت خاصی نداشتن:n05:
بازی کیفیت لازم رو نداشت کسل کننده بود مخصوصا نیمه اول بازی.شاید دوستان موافق نباشن ولی اینی که من دیدم یه بازی بدون برنامه از طرف پرسپولیس بود نه این بازی اکثر بازیهای این فصل پرسپولیس(مخصوصا نیمه های اول) همینطور بوده.البته شاید حاشیه های این هفته در بد بازی کردن بچه ها تاثیر داشت. ولی همچنان معتقدم باید یه تمرین دهنده به این تیم اضافه شه.در کنار پیام کفشگری هم بازی امروز خیلی خوب بود.
آقا این کرانچار چی میگه
مثل اینکه باورشون شده که تیم مارو با بازی خوبشون بردن:n29:نقل قول:
کرانچار با اشاره به اظهارات اخیر علی دایی گفت: من کاری به صحبتهای دایی ندارم اما اگر در اینترنت جستوجو کنید متوجه میشوید زمانی که دایی کودک بود من در فینال مسابقات اروپایی بازی میکردم و در جام جهانی 2006 نیز من سرمربی تیم ملی بودم اما دایی تنها یک بازیکن بود.
ضمنا برد تیم هم تبریک میگم.:n12:
مبارکه
بازم پاس قشنگ پیام باعث بردمون شد
کلا بردن تیمای یاوری حالی بس عجیب داره
پرسپوليس 11 بازی 5 گل خورده
گل اول : بازی با سایپا روی کرنر اشتباه داور و یک شوت استثنایی
گل دوم: بازی با نفت دقیقه 93 روی یک اشتباه بچگانه و فردی از ماهینی
گل سوم: بازی با فولاد دقیقه 94 وقتی تیم بازی رو شل گرفته به خاطر زدن 3 گل
گل چهارم: بازی با سپاهان توسط قهرمانی از روی نقطه پنالتی:n01:
گل پنجم: بازی با سپاهان وقتی تیم برای زدن گل شکل طبیعی خودش رو از دست داده بود و گل دوم رو خوردن براش اهمیتی نداشت
این خط دفاعی لایق پاداشه سردار اقدام کن لطفا:n16:
اینم یه بنده خدایی تو fb نوشته :n02:
این یاوری فجر نابود میکنهنقل قول:
تاثیر اسپایدر کم از ممد نوری تو بازیای پرسپولیس بیشتره !!!
تبریک میگم بابت برد چون واقعا بهش نیاز داشتیم.بعد شرایطی که توی بازی قبلی رقم خورد برگشت روحیه با برد انجام میشد که خدا رو شکر بهش رسیدیم.:n01:
امروز بازی تیم زیاد جالب نبود که به نظرم بیشتر به بازی به شدت دفاعی تیم فجر که روی پای هر بازیکنمون ۲-۳ تا فجری میدیدم که من با خودم گفتم اینا چقدر زیادن توی زمین و شرایط نه چندان خوب روحی بازیکنان مربوط بود.
خیلی خوشحالم که باز هم یاوری رو بردیم.هر چند که ایشون احتمالا باز هم بعد از بازی حرفهایی برای نشون دادن عقدههاش نسبت به پرسپولیس داره و حتما به شعارهایی که علیهش دادن هم اشاره میکنه.هر چند شومن نشون داده که خوب دار تجربیاتش در زمینه فیلم بازی کردن رو به شاگردهاش هم منتقل میکنه.انصاری بدون برخورد خوابیده روی زمین.:n23:
امیدوارم شومن دیده باشه که توی اون صحنه ای که عضله پای بازیکنش گرفت بنگر بود که بازی رو بیخیال شده بود و داشت به بازیکن فجر کمک میکرد و باز هم امیدوارم دیده باشه که حقیقی توپ رو بیرون زد و برای سومین بار امیدوارم که دیده باشه بازیکن خودشون داشت بازی رو ادامه میداد.آقای یاوری شما که دم از جوانمردی میزنی به بازیکنت یاد بده فیلم بازی نکنه و موقعی که هم تیمیش مصدومه توپ رو بزنه بیرون اگه دوست داره.:n24:
و میرسیم به پیام:n12:.تا لحظه اون حرکت فوق العادش به خاطر دفاع فشرده فجر چیزی ازش دیده نشد توی اون صحنه که من گفتم پاسش نمیرسه به سید صالحی.سید هم سر ضرب میخواست ضربه بزنه تو دلم بهش فحش دادم که باید ازش معذرت بخوام.:n02:کلا پیام هم نشون داده تو زمینه زهر ریختن به تیمایی که یاوری مربیشون باشه تخصص داره.:n24:کاش میشد یاوری هر بازی مربی یه تیم باشه که پیام کارش رو بسازه.:n02:
فجر نه بگویید بحرین شیراز:n02:نقل قول:
این یاوری فجر نابود میکنه
این آقا براش نابود شدن فوتبال و تیم مهم نیست.فقط میخواد یه پول درست و درمون بگیره و یا علی مدد.برو که رفتیم.هنوز جا داره یه تیم دیگه هم عوض کنه تا به رکورد چند سال پیشش برسه که ۳ تا تیم عوض کرد.نمیدونم چی میخواد از فوتبال.بیا برو خونت نشین از تلویزیون فوتبال نگاه کن.نقل قول:
این یاوری فجر نابود میکنه
ياوري: محمود ضد فوتبال من نيستم
سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: من محمود ضد فوتبال نيستم شايد يکي از خود آنها باشد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمودي ياوري پس از شکست يک بر صفر مقابل پرسپوليس در نشست خبري اظهار داشت: هم تماشاگران و بيننندگان تلويزيوني بازي زيبايي را ديدند و بازي بدون جنجال و زيبا و خوبي بود و اگر بازي مساوي هم ميشد ضرر نميکردند و فکر نميکنم اشتباه کرده باشم. ما بازيکنان جواني داريم و تيم نياز به مرمت دارد و خوشحالم بازيکنانم به خود باوري رسيدهاند و آنها شايسته توجه هستند.
به گزارش فارس، وي در مورد داور مسابقه گفت: مثل اينکه داور را از خارج از کشور آورده بودند و به او خسته نباشيد و تبريک ميگويم او بسيار خوب قضاوت کردند و ما به خودمان باختيم و دو جوان اشتباه کردندو ما باختيم و به داور کاري ندارم.
ياوري در مورد اعتراض تماشاگران پرسپوليس، گفت: تماشاگران بايد تخليه شوند محمود ضد فوتبال من نيستم شايد يکي از خودشان باشد ما کي ضد فوتبال بازي کرديم؟
شايد بخاطر بازي با مس اين شعارها سرداده شد، گفت: من بايد ناراحت ميشدم نه هواداران پرسپوليس.
به گزارش فارس، سيستم صوتي سالن نشست خبري مشکل داشت و اين نشست خبري با لحظاتي تاخير آغاز شد و سرمربي فجر هم به کنايه گفت ما 30 ثانيه دير در نشست حاضر شويم به ما صدتا ايراد ميگيرند. وي همچنين در مورد اينکه ميتواند بلندتر صحبت کند در ابتداي نشست به شوخي گفت ما پول ميگيريم که حرف بزنيم! در نهايت قرار شد سرمربي فجر به صورت ايستاده در کنار سالن صحبت کند.
دم صادقیان گرم خدایی دقیقه 82 اون همه دویدن و پاس گل دادن کار هر کسی نیست:دی
تیم اون 20 دقیقه اول خیلی چشم نواز بازی میکرد و پاس های خوبی میداد
نوری خیلی خیلی کم دوید امروز
قبلا یکم به ایمان داشتم ولی دیگه هیچی نمیشه در بارش گفت:n21:
نور محمدی هم سطحش خیلی پایین بود و الان هست که پولادی خیلی ارزش پیدا میکنه حضورش
در کل تبریک بابت برد شیرین:n12:
آره دقیقا منم میخواستم همینو بگم، قشنگ باورشون شده که خودشون مارو بردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
جا داره اشاره کنم به شعار زیر:
........ / این بازی برگشت داره
بیت اول سانسور:n02:
10 بازی 3 گل:n02:نقل قول:
1بازی 2 گل:n03:
اول از همه تبریک میگم به همه دوستان
بردیم ولی راستش از نحوه بازی تیم راضی نیستم
خیلی نکات هست که دوست دارم بگم داجع به تیم ولی حس تایپشون نیست:n02:
فقط چندتا مطلب کوتاه بگم
نمیدونم چرا دایی بیخیال این سبک بازی مستقیم با target man نمیشه. یادم نمیاد تا حالا رو این سبک گل زده باشیم!
اوایل فصل خیلی تعویض هاش بهتر بود. بازی های قبل که خلعتبری خوب نبود تعویضش نمیکرد،این بازی که همه جای زمین بود و توپ پخش میکرد تعویضش کرد! بعد عالیشاه که اصلا تو این بازی هیچ کاری نکرد رو فیکش 90 دقیقه بازی داد!
بعضی وقتا موقع حمله بازیکنا یه نقطه جمع میشن و یمو میبینی 4تا پرسپولیسی تو چند قدمی هم هستن ولی اون طرف زمین پرنده پر نمیزنه!
سانتر بازیکن ها اصلا خوب نیست. اکثرشون که به بازیکن خودی نمیرسه و اونایی هم که میرسه انقدر از دروازه دوره که موقعیت ایجاد نمیکنه. مخصوصا دفاع کنارهامون اصلا سانتر کردن بلد نیستن. دفاع کناریهامون تو حمله واقعا ضعف دارن
به نظرم نوری نسبت به بازی های قبل خیلی بهتر بود ولی هنوز فاصله داره با یه هافبک خوب
از کفشگری راضیم. هم خوب میدوید و میجنگید و هم خوب به دفاع ها نزدیک میشد و توپ میگرفت و پخش میکرد
صادقیان این بازی زیاد خوب نبود ولی یه حرکت فوق العاده و بالاتر از سطح لیگ ایران انجام داد و زهر خودش رو ریخت
نمرات بازیکن ها:
نیلسون: 7
ماهینی: 5
بنگر: 8
حسینی: 7
نورمحمدی: 5
کفشگری: 6
نوری: 6
خلعتبری: 6
صادقیان: 8 ( فقط به خاطر اون حرکت و پاس گلش )
عالیشاه: 3
سید صالحی: 7
رضایی: 4
علی عسگر: 5