مصاحبه سرمربی چلسی پس از ناکامی در راهیابی به فینال لیگ قهرمانان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرمربی چلسی خوزه مورینیو پس از شکست 3-1 در بازی برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان مقابل اتلتیکو مادرید در استمفورد بریج از تیم انتقاد نکرد.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت: "به نظر من تا قبل ار پنالتی آنها تیم بهتر زمین نبودند."
"بازی را در دست داشتیم، مالکیت توپ بیشتری داشتیم، موقعیت های بیشتری داشتیم، گل فوق العاده ای به ثمر رساندیم، گل ضعیفی خوردیم، می دانستیم که روی ضربات ایستگاهی موقعیت هایی خواهیم داشت.
"تری موقعیت فوق العاده ای داشت اما سیو عالی بود و بعد از آن پنالتی بازی را از بین برد و تنها یک تیم در آن بازی می کرد. ما تلاش می کردیم و بازیکنان تلاش می کردند اما واقعیت این است که از آن لحظه به بعد می دانستیم که حذف می شویم."
"نیمه اول بیشتر در اختیار ما بود اما 1-1 تمام شد که یک نتیجه کاملا باز است. سپس در نیمه دوم، یک دقیقه سرنوشت همه چیز را تعیین کرد – دقیقه که دروازه بان اتلتیکو ضربه سر تری را با واکنشی غیرممکن سیو کرد و همان دقیقه که پنالتی اعلام شد و بازی را کشت. نمی دانم پنالتی بود یا نه – اما دقیقه سرنوشت سازی بود.
"در زمان نتیجه 1-2 مقابل اتلتیکو تقریبا غیرممکن بود و سپس فقط یک تیم با روحیه بالا در زمین بود که می دانست در نیم ساعت باقیمانده بازی را تحت کنترل خواهد داشت.
"نیمه نهایی ها و بازی های مهم از جزئیات تشکیل شده است و سیو و سپس پنالتی جزئیات بزرگی بود که آنها را شرایط فوق العاده ایی قرار داد. اما تبریک به آنها، تیم خیلی خوبی هستند و عملکردی که در لیگ اسپانیا دارند عالی است و به آنها تبریک می گویم."
سرمربی چلسی بازیکنان خود را تحسین کرد و افزود: "نمی توانم از بازیکنانی که از روز اول تمام تلاش خود را کردند انتقاد کنم.
"مصدوم داشتیم و بازیکنانی که محروم بودند و بازیکنانی که نمی توانستند در لیگ قهرمانان بازی کنند و با لحظات سختی که در لیگ برتر داشتیم این گروه روزهای سختی داشت اما من به آنها افتخار می کنم. واضح است که باخت در بازی برگشت نیمه نهایی به خصوص در خانه ناامید کننده است اما نمی توانم آنها را به خاطر یک اشتباه سرزنش کنم، هر کاری که ممکن بود انجام دادیم."
مورینیو اصرار دارد که از عملکرد چلسی در فصل جاری راضی است اما پیش بینی می کند فصل آینده بهتر خواهند بود.
"فصل بعد بهتر از این فصل خواهد بود.
"در حالی درباره لیگ برتر حرف می زنیم که دوبازی به پایان باقی مانده است و رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان پس از رد شدن در مرحله گروهی، یک پیشرفت نسبت به فصل گذشته محسوب می شود.
"خوشبختانه می توانیم چند بازیکن در جهت بهبود تیم، اضافه کنیم. اما من با همین بازیکن ها و آنچه انجام دادند خوشحالم، امروز روز شادی برای تیم ما نیست اما تا قبل از پنالتی آنها بهتر از ما نبودند ولی به آنها تبریک می گویم."
sky sports
ترجمه: Rebecca