زرد دوم بود نه مستقیمنقل قول:
Printable View
زرد دوم بود نه مستقیمنقل قول:
از اون چیزی که فکر میکردم خیلی بهتر بازی کردیم چه گلی زد این نمانیا ویدیچ خاطره گلی که از روی ضربه کرنر به اینتر مورینیو زد دوباره برامون زنده کرد:n01:واقعن برای ولبک متاسفم مگه تو بازی به این حساسی چند تا از این موقعیت ها گیر آدم میاد که اینجوری بخواد از دستش بده امیدوارم فصل بعد با تزریق بازیکنای درست حسابی به تیم جوری بچسپه به نیمکت خواب فیکس بودن در یونایتد ببینه:n24:
زرد دوم که باشه درسته به نظرم اما مستقیم داد ها.....نقل قول:
زرد دوم بود نه مستقیم
نتیجه بدی نبود اما بدون تعارف میتونست بهتر باشه
من مشکل گل ولبک رو متوجه نشدم
خطای اشنایگر کارت زرد داشت و داورم به درستی اخراجش کرد
داداشمون توجیه نبود که زیر پای سلطان نمیشه همینجوری تکل زد
بالاخره حساب کتاب داره:n02:
بازی برگشت با این دو محرومی که بایرن داد و مصدومیت تیاگو میتونه برای ما یک امتیاز مثبت باشه
اگر خودمون باور کنیم که میشه بایرن رو برد
امشب بعد از گل با کمی دوندگی، پرس و تمرکز بیشتر میشد گل رو حفظ کرد چون بایرن بُرندگی لازم برای گل زدن رو نداشت
بازی برگشت با اعتماد بنفس بیشتر میشه به مرحله نیمه نهایی پا گذاشت انشاالله
نه عزیز زرد دوم بود، گزارشگر هم اشتباه فهمید بعد درستش کرد :n06:نقل قول:
مستقیم نبود,,مزدک ضد یونایتد اشتباه کرد ..دو تا کارت زرد گرفت.نقل قول:
گل ولبک رو هم فکر کنم به خاطر این که پاشو زیاد بالا اورد قبول نکرد که میتونست قبول هم بکنه.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
به نظر من اگه رابین بازی بعدی جای این ولبک خنگ بیاد و کاگاوا و نانی و جانوزای رو هم بزاره تو میتونیم ببریم :n05:
یعنی خدا رو شکر الان چند وقته تمامی بازی های یونایتد رو mute تماشا میکنم!! اگه تیم ببره، اینقد بد گزارش میکنه که برد برای آدم زهر مار میشه! ببازه هم که دیگه دو برابر بدتر...
متاسفانه گزارشگرای صدا سیما کمپلت مشکل دارن! و السلام
+
نکته جالب اینکه بایرن بارها پاس کاری کرد ولی نهایتا مثل یونایتد از طرق ارسال بلند به گل رسید! بعد میگن فوتبال انگلیسی و سانتر بده!:n02::n06:
امسال واقعآ چقدر بدشانس بوده یونایتد ! مصدومیت فن پرسی دیگه آخرش بود :n15:
ولبک هم نمیدونم پیش خودش چه فکری کرد تو اون صحنه -_-
به نظرم حق یونایتد پیروزی بود تو این مسابقه
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که عالی بودیم خیلی منطقی و درست بازی کردیم.+
بایرن مونیخ رو هم بدجوری غافلگیر کردیم
کاگاوا یه جورایی قفل بازی رو برامون باز کرد
یکی به این مزدک هم بگه فهمیدیمعلاقه نداری یونایتد بره مرحله بعدی
خواهشن اینقدر رو اعصاب نباش
+
آمار و ارقام بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظرم یونایتد خوب بود ... مخصوصا توو دفاع .... جونز هم بد جور ریبری رو خفت گیر کرده بود :n02: اگه اون توپ ولبک به رونی میرسید گلش کرده بود ... شانس ندارین :n02: ... ولبک یه جوری بازی میکنه ... معلوم نیست خوبه یا بده :n02: یه جورایی یاد موسوی استقلال میوفتم .... کاش جلو سیتی هم اینجور بازی میکردین امتیاز میگرفتین ... ما که از این شانسا نداریم :n09:
بایرن مونیخ با کوله باری از ادعا و قمپوز اومد تو زمین، آخر بازی وقت تلف می کردن که یجوری مساوی رو بگیرن و جون سالم به در ببرن !
واسه ما قبل بازی ترول 7 آپ درست می کردن، اونوقت اومدن تو زمین توپ رو قل میدن واسه همدیگه. 700 تا پاس دادن که 650 تاش پاس رو به عقب بود...
بهترین بایرن جلوی بدترین منچستر 20 سال اخیر ... چی بگم دیگه ؟
خدا این همه ادعا و اعتماد به نفس و جو کاذب رو از بعضیا نگیره ...
خوشحالی رونی بعد گل کاپیتان! :n12::n12::n12:
:n19:
سلام بعد از مدت ها که مسافرت بودم اومدم.
بازی با بایرن رو هم ندیدم.اما نتیجه خوبی بود:n02:
ویدئو نیست، قیامته!!:n02::n12:
کم حجم، دیدنی، اعتبار یک هفته:
بهترین بایرن،بایرن پارسال زیر نظر هاینکس بود که فرگوسن شاید شانس داشت یا شایدم بداقبال بود که نتونست خودشو تیمشو تست بکنه جلوی اون بایرننقل قول:
بایرن گواردیولا تنها پیشرفت محسوسی که داشته توی آمار مالکیت توپ و دادن پاسای پرتعداد هستش که خب من همون موقع هم که تو بارسا بود ازین سبک خوشم نمیومد،رکوردشکنی امسالش توی بوندسلیگا هم علاوه بر قدرت خودش،ناشی از ضعف رقبای مستقیم هم هستش که به علت مشکلات مختلف از قبیل مصدومیتا یا فروش بازیکنان کلیدی نتونستن هیچ چالشی برای بایرن درست بکنن.
بله پارسال بهترین بایرن تاریخ بود که از باته 3 گل خورد با والنسیا مساوی کرد از آرسنال تو زمین خودش 2-0 شکست خورد و فقط توانست یک بارسایی که 6 ماه بالا سرش مربی نبود رو ببره اونم تو یک نیمه های دوم و شاید اگر اون 2-3 گل مشکل دار هم زده نمیشد اون نتیجه شکل نمیگرفت و برد یونتوسی که هنوز شخصیت گذشته خودش رو نداره + برد فینال در صورتی که نیمه اول دورتمند خیلی خیلی از بایرن بهتر بازی میکرد .نقل قول:
این غول ساختن الکی نمیتونه دلیلی بر این باشه بایرن امسال ضعیف تر از پارسال باشه و در اصل امسال قوی تر هم هست چون تیمهای دیگر جلوش انگیزه دارن و مثل پارسال به بایرن فضایی نمیدن و چه شما خوشت بیاد چه نه منچستر کاره بزرگی جلوی این بایرنی کرد که از پارسالش هم قویتره .
طبق توضیحات شما پارسال بایرن آشغال ترین تیم تاریخش بود ولی تونست به اندازه لازم باشگاه های جلوشو از سر راه برداره و 7تا به بهترین تیم تاریخ!!! و فراتر از یک باشگاه بزنه.نقل قول:
بنا به استدلال شما پس بارسای محبوبتون اون سالی که موفق شد 6جام رو فتح کنه،چون تو نیوکمپ افسانه ای از پس بازل سوییس برنیومد و 3تا گل از شاختار اکراین تو خود نیوکمپ خوردش و یا با لیون یه بازی رو مساوی کرد و تونست به بایرنی 4تا بزنه که کل خط دفاعیش+کلوزه رو به دلیل مصدومیت از دست داد و در نهایت با فضاحت داوری تونست از پس چلسی بربیاد تا بره فینال و اونجا جام رو از منچستر بگیره،اونم جزو آشغال ترین بارسا های تاریخ میشده نه؟چون بنا بر استدلال شما یه تیم باید همه رو از اول فصل تا آخر فصل مثل بولدوز بدون حرف و حدیث درو بکنه و در صورتی که اگه 2-3 تا بازی حالا بنا به هر دلیلی نتونسته نتیجه لازمش رو بگیره دیگه تیم نیست و مهم نیست که اون تیم دستاوردایی رو به دست آورده که تو تاریخش بی نظیر بوده.
اگه یوونتوس قهرمان چند ساله ایتالیا زورش به ما نمیرسه که بازی کنه تقصیر ما هستش؟اگه فراتر از یک باشگاه 6ماه حاضر نمیشه که سرمربی بیاره سر تیمش و بعدشم 7تا گل میخوره تقصیر بایرن بوده؟احیانا تو بازی فینال هم باید نویر اجازه میداد توپای دورتموند تو گل بره چون اونا 20 دقیقه اول رو خیلی خوب بازی کردن و نویر خیلی نامردی کرد که نزاشت اونا گل بزنن؟
باخت به آرسنال و باته هم دقیقا به خاطر غرور بیش از اندازه تیم و دست کم گرفتن بود،یه جوری میگی که انگار شماها تو عمرتون مخصوصا توی دوران باشکوهتون کم ازین باختا ندادید.
حرفایی که میزنی انقدر خنده داره که برا خودم تاسف میخورم که مجبور میشم برات جواب تایپ بکنم ولی خب چاره ای نیست.
اگه شما ادعات میشه از من بهتر بایرن رو میفهمی باید تاسف خورد به حال اون موجود 4پایی که از دست ادعاهای شماها باید هی بخیه بخوره.
نه کسی نگفت تیم شما اشغال ترین تیم تاریختون بود و کسی هم نگفت اون برد تیم بدون مربی و کمک داور باعث میشه که تیم شما خیلی داغون باشه !:دینقل قول:
ولی کلا هوادارای بایرن هر سال یک عیبی رو تیمشون میخوان بزارن اون از فصل اول مربی قبلیتون که چون 2 تا شکست آورد همه میخواستن بره بعد باخت به آرسنال مربیشون رو تو تاپیکهای هواداریشون با خاک یکسان کردن ولی الان چون 3 تا جام آورده شده خارج از سبک بازیش شده مرجع و الان با این نتایج خوب تا یک مساوی تیم میاره تیم میشه بد و افتضاح .
کلا بهانه جویی زیاد جالب نیست .
در ضمن بردیا جان برای خودت متاسف باش که لازمه یک بحث کردن ساده بدون آرامش اعصاب رو در اختیار نداری .
پ.ن : این دریم تیم تو دوران پپ چقدر اعصاب شما ها رو ضعیف کرده :دی ادامه بحث با شما رو هم لازم نمیدونم چون میترسم اینجا رو یا چاله میدان اشتباه بگیرید :n02:
بازی دوستانه یونایتد و رئال در تابستان تایید شد
مویس امروز درکنفرانس خبری اعلام کرد اونز و اسمالینگ به تمرینات برگشتن که خبر خیلی خوبیه
فردا هم با نیوکاسل بازی داریم که احتمالا به بازیکنای اصلی استراحت بده مویس
یه سوال..نقل قول:
اونز و اسمالینگ به تمرینات برگشتن که خبر خیلی خوبیه
این نانی کجاست؟ چقدر مصدومه؟ یا شایدم فروختینش؟ :دی
همین دور و وراست:n02:نقل قول:
یه سوال..
این نانی کجاست؟ چقدر مصدومه؟ یا شایدم فروختینش؟
تقریبا سه ماه و نیم مصدوم بود الان یکی دو هفتست به تمرینات برگشته بازی با بایرن هم روی نیمکت بود احتمالا فردا بازی کنه:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرالکس فرگوسن برای بلند مدت، استاد دانشگاه هاروارد شد
طرفداری - سرالکس فرگوسن، سرمربی سابق منچستریونایتد، صاحب کرسی طولانی مدت استادی در دانشگاه هاروارد شد.
به گزارش تلگراف، الکس فرگوسن کار جدید خود را که تدریس درس جدیدی با عنوان "تجارت سرگرمی، ورزش و رسانه"، از اوایل ماه می میلادی در دانشگاه آیوی لیگ آغاز خواهد کرد و به عنوان عضوی آکادمیک از دانشگاه هاروارد، شناخته خواهد شد.
موفق ترین سرمربی تاریخ بریتانیا ماه آینده میلادی به بوستون خواهد رفت تا به مدیران ارشد اجرایی سرتاسر دنیا تدریس کند. این اتفاق در کمتر از یک سال پس از دوره تدریس مربیگری فرگی، رخ خواهد داد. وی در مورد تجربه تدریس اش گفت:
"از اینکه چنین فرصتی نصیب ام شده است، بسیار خوشحالم. زمانی که قبلا در هاروارد سپری کردم، بسیار خاطره انگیز بود و به ادامه چنین مسیری، خوش بین ام. دوست دارم رابطه ام با دانشجویان و اعضای هیات علمی هاروارد بیشتر شود."
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما طرفدارای فوتبال آلمان هم کلا جالب هستیننقل قول:
حاضرید برای جواب دادن به طرف مقابلتون تیم خودتونم زیر سوال ببرید
حالا از سرمربی اسپانیایی خوشتون نمیاد دلیل نمیشه حقایق رو هم نبینید
علیرضای عزیز یه جمله گفت بهترین تیم تاریخ بایرن
دیگه اینقدر بحث نداره
بهترین نباشه یکی از بهترین تیمهای تاریخه
بعدم عالم و آدم میدونن بایرن امسال از همه نظر بهتر شده و روونتر کار میکنه
تیم قهرمان رو بهتر کردن خیلی سخته ولی گواردیولا این کارو کرده
تیم هاینکس ایراداتی داشت که گواردویلا تونسته اونا رو تا حدودی برطرف کنه
خیلی دلم میخواست هاینکس امسال که تمرکز همه تیما روی بایرن هست و به عنوان مدافع قهرمانی باهاش بازی میکنن روی نیمکت بایرن بود
منچستر در یکی از بدترین دورانش یکی از بهترین و کاملترین بایرنهای تاریخ رو متوقف کرد
انشاالله بازی برگشت هم خوب کار کنن
تاتنهام هم 32 بازیه شده و همون 56 امتیازی باقی موند،حالایه تساوی هم داشته باشه میتونیم بریم بالاتر از تاتنهام.
فردا بازی سخت و مهمی داریم.باید نیوکاسل رو ببریم و به دومین برد پیاپی هم برسیم.
بازی یکشنبه بین آرسنال و اورتون هم امیدوارم با پیروزی آرسنال تموم بشه اونوقت میشه به اورتون هم رسید
برای بازی فردا کلی مصدوم مخصوصا در دفاع داریم.گیگز و rvp هم به بازی نخواهند رسید و خبر خوب فقط بازگشت اورا و ماتا میتونه باشه.
البته نیوکاسل هم مصدومان زیادی دازه از جمله debuchy,mousa sissoko,obertain,taylor,krul
به امید پیروزی یونایتد :n12:
بهترین حالت ممکن واسه منچسر گرفتن سهمیه هست که حداقل باید چهارم بشه !!!نقل قول:
اختلاف منچستر با تیم 4 جدول یعنی آرسنال 10 امتیاز هست !!!
یعنی از 6 بازی موجود آرسنال باید 3 تا ببازه که میشه گفت دور از انتظاره !!!
البته یه حالت دیگه هست
اونم اینه قهرمان اروپا بشه !!! :n02:
اگه بتونه بایرن رو حذف کنه شاید بتونه این افتخار رو کسب کنه !! :n02:
سهمیه لیگ قهرمانان که خیلی وقته پریدهنقل قول:
الان با محاسباتی میشه جای اورتون رو گرفت و به لیگ اروپا رفت
قبلا شرایط رو گفتم
به هر حال سابقا هم بحث شده که در اولین فصل غیبت فرگوسن،هواداران احتمال این اتفاقات رو میدادن
نقل قول:
اینی که یه مربی مثل پپ بارسلونا بیاد مربی تیم بایرن بشه اون هم با اون شرایط و رفتن هاینکس اصلا به مذاق طرفداران بایرن خوش نیومده و فکر میکنم تلخی اون بعداز کسب قهرمانی زود هنگام بوندس لیگا برطرف نشده و به نظر حالا حالا ها جا داره تا رابطه شون خوب و حسنه بشه!
شما ببین هاینکس توی چه وضعیتی اومد و بایرن رو تحویل گرفت؟
3فصل طول کشید تا تونست بایرن رو به3گانه تاریخی برسونه.
قبول دارم تیم رو در اوج نگه داشتن سخت هستش(کاری که مویس نتونست انجام بده)اما کاری که هاینکس کرد به مراتب سخت تر و قابل احترام تر بود.
اگه اون سه گانه روکسب کرد.این کار خودش پایه ریزی کرد و سهم زیادی رو در راه رسیده به اون ایفا کرد.
اما پپ در صورت کسب سه گانه هم نمیتونه همچین ادعایی کنه!
برای همین هست که به کارهای پپ با شک و تردید نگاه میشه به قول معروف به چشم ( آماده خور)نگاهش میکنن.کاملا هم طبیعی هستش وزمان میبره تا این دید اصلاح بشه.
در مورد بازی منچستر-بایرن مونیخ
من به شخصه اعتقاد داشتم که نتیجه ای جالب باید رقم بخوره!
توی همین تاپیک خوندم که یکی از دوستان گفت ما(منچستر)یا بایرن رو شکست میدیم یا فاجعه بار میبازیم!
اما حدس همه اشتباه در اومد!
منچستر در روزی که فراتر از حد خودش ظاهر شد تونست بایرنی که برای برد اومده بود رو متوفق کنه و بازی مساوی شد.
به نظرم تیم شما بعداز بازی با المپیاکوس(برگشت) متحول شده و داره محکمتر و جنگنده تر بازی میکنه.
گواه این ادعا اینه که بایرن رو شوکه کردین بازی 1-1شد و 2هافبک دفاعیشون رو توی بازی برگشت ازشون گرفتین.
اما اینی که به مساوی با بایرن افتخار میکنید کمی برام عجیب و غریب بود.و دوستان جوری حرف میزدن که انگار فاتح رقابت شدن و به اصطلاح(شاخ غول رو شکستن)
این نکته رو هم فراموش نکنیم که پپ تیم رو کاملا هجومی نفرستاد تو زمین! اون مانژوکیچ و گوتزه رو توی ترکیب ثابت نزاشت تا ثابت کنه اون فقط به تنهایی (پپ)هستش!کسی که دوست داره ترکیب تیم برنده رو صدها بار عوض کنه.
جالبه شما معیارایی رو مثال میزنید که ثابت کنید بایرن هاینکس،بهترین بایرن سال های عمر ما نبوده و بعدش وقتی همون مثال های خودتون درباره دریم تیمتون زده میشه میگید نه،اعصابتون ضعیف میشه وقتی یاد اون دریم تیم میفتید.این همه تناقض توی حرفاتون خیلی جالبه.نقل قول:
تا جایی که من یادمه بعد باخت به آرسنال بازیکنا بودن که بیشترین سرزنش رو متحمل شدن و کمتر کسی به هاینکس کار داشت چون غرور بالای بازیکنا رو مربی کمتر میتونه جلوشونو بگیره،نمیتونه که طرف با چوب بیاره به بازیکن بزنه که بگه غرور نداشته باشید.
در کل خاصیت طرفدارای ایرانی همونه،اینا همونایی هستن که یه روزی تو ورزشگاه حیا کن رها کن سر میدن و روز بعد میشن سلطان و امپراتور.تو طرفدارای از تیمای خارجی هم طرفدارای ایرانی همینجورین و این وسط فقط معدودی از طرفدارای بایرن نیستن که اینجورین،گواردیولا هم بعد باخت 1-3 به اینتر تا جایی که یادمه کم حرف نشنید ولی خب شما به نفعت نیست که یادت بیاد.
پی نوشت:با کسی منطقی حرف میزنن که منطقی حرف بزنه،وقتی میبینم طرف برای شعور من احترامی قائل نیست دلیلی نمیبینم که من احترام متقابل قائل بشم.
پی نوشت 2:الکی که بی ادب ترین کاربر جام جهانی 2010 نشدم:n02:
جالبه ما برای انتقاد از سبک تیم خودمون باید به طرفدارای بقیه تیم ها هم جواب پس بدیم.نقل قول:
بله بایرن با گذاشتن دفاع راست تو هافبک دفاعی و گذاشتن هافبک دفاعی 40 میلیون یورویی به عنوان مدافع وسط و استفاده از فالس9 خیلی روون شده که فوق العاده آسیب پذیر هستش توی ضدحملات.
شاید شما تو کل سال 4تا بازی هم از بایرن نبینی و اونم وقتی باشه که تو چمپیونزلیگ هستش ولی من از اول سال تا آخر سال دارم بازیاشو میبینم.
بایرن به هیچ وجه تعدد تاکتیکی زمان هاینکس رو نداره،توی بوندسلیگا که خب تیما حریفمون نمیشن ولی تو اروپا امسال تنها بازی درخشان بایرن جلوی یه حریف قدر جلوی سیتی تو لندن بود و بس.
حرف منم همینه که این بایرن،بهترین بایرن نیست ولی یکی از بهترین بایرن ها هستش با توجه به نتایجی که کسب کرده و همونطوری که گفتید ضعیف ترین منچستر سال های اخیر موفق شد بدون دردسر زیاد،متوقفش بکنه.
منم دوست داشتم هاینکس این فصل هم سرمربی بود ولی متاسفانه اون شخصی که الان رفته،از هول حلیم افتاد تو دیگ و سریع رفت با پپ قرارداد بست وقتی که داشت استراحت میکرد.
چیزی که اصلا نمیشه پنهانش کرد و ناشی از تعصبات هست
این مسئله اس که تماشاگرای ایرانی با پیش زمینه علاقه ها و نفرتهاشون در مورد اشخاص قضاوت میکنن
مورینیو توی هر تیمی بره بارساییا دوست دارن ببازه
یا گواردیولا توی هر تیمی بره مخالفینش دوست دارن موفق نباشه
چیزی که توی پست شما هم کاملا پیداست
من خوشبختانه اصلا کاری به این مسائل ندارم
فارغ از دعوای پپ و مورینیو دوست داشتم بعد از رفتن فرگوسن یکی از این دو نفر بیاد روی نیمکت منچستر
بخصوص گواردیولا که به قول بیل گیتس یه نابغه هستش
الانم آرزو میکنم امسال بایرن به خاطر علاقه قلبی شما هم که شده به منچستر ببازه
پپ رو هم فصل بعد اخراج کنن تا سال آینده انشاالله بیاد منچستر
والا شما دوستش ندارین خب بدینش به ما:n02:
من با اینکه طرفدار منچستر یونایتد هستم اما در مورد بایرن حق رو به بردیا میدم به نظر من هم بایرن زمان هاینکس بسیار قویتر و وحشتناکتر بازی میکرد و من به شخصه لذت میبردم از بازی هجومیشون
البته اینم بگم از سبک بازی تیمهای پپ گواردیولا اصلان خوشم نمیاد واقعا حوصله ادم سر میبره اینقده پاسکاری میکنن اون لذت فوتبال دیدن رو از بین میبره
واینکه علی جان خدا نکنه پپ بیاد مربی منچستر بشه باز مورینیو یا کلاپ و سیمئونه بیان یه چیزی پپ هرگز:n02:
دلیلت چیه(همون تعصبی که گفتم؟)نقل قول:
پپ بهترین گزینه برای طولانی مدت هست
با احترام به نظرت این جمله خیلی بچگانه که از تعداد پاسهای زیاد خوشم نمیاد یا حوصله آدم رو سر میبره هم دلیل خیلی خیلی غیر اصولی و بسیار سلیقه ای هست
گواردیولا بعد از حدود بیست سی سال یکنواختی توسنت سبک جدیدی به فوتبال ارائه کنه
چطور میتونی فوتبال تماشا کنی اما این مسئله رو نبینی؟
دوستان اشاره میکنن که برین ببینین هاینکس چه تیمی رو تحویل گرفت
اما شما برو نگاه کن پپ بعد از ریکارد چه تیمی رو تحویل گرفت
و به چه تیمی تبدیلش کرد
در صورتی که هاینکس تیمی رو تحویل گرفت که در مسیر پیشرفت بود تیمی که ونگال پایه هاشو گذاشته بود
تازه همونم سه سال طول کشید تا قهرمان بشه
اون دوستانی هم که از رئیس انتقاد میکنن که چرا مویس رو انتخاب کرد برای اولین و آخرین بار بدونن انتخاب اول فرگوسن پپ بود
اما حقیقت اینه که سران عاقل بایرن هرگز به سلیقه و نظر تماشاگرای ایرانیشون نگاه نمیکنن
و اگر اتفاق خاصی نیفته حالا حالاها پپ رو ول نمیکنن
در مورد کلوپ هم که قبلا خودم گفتم توی این وضعیت یکی از بهترین گزینه هاست
فکر میکنم سبک سیمئونه هم بدرد منچستر نمیخوره
جان من اشخاص رو در بکگراند مرزها و نژادها و چارچوب کوچیک کریهای طرفدارا قضاوت نکنید
حدود 3 دهه سرمربی منچستر یه اسکاتلندی بود اونم با اونهمه درگیری و کری تاریخی بین مردم این دو کشور
چرا وقتی کسی از سبک بازی پپ خوشش نمیاد میشه متعصب؟نقل قول:
یا گواردیولا توی هر تیمی بره مخالفینش دوست دارن موفق نباشه
چیزی که توی پست شما هم کاملا پیداست
اگه من از بازی تیم چلسی سال 2012 هم خوشم نیاد الان شما بهم میگی متعصب؟ یا من از چلسی بدم میاد؟ یا اینتر سال 2010.
چرا نمیخواید قبول کنید سبک پپ با n تا پاس پشت محوطه جریمه چیزی نیست که همه خوششون بیاد؟
دلیلش که از سبک پپ خوشم نمیاد رو گفتم علی جان واقعا از بس که پاسکاری میکنن و تیم حریف هم مجبور میشه عقب وایسته واقعا حوصله ام سر میره حالا نگو این از قدرتشونه :n01:
والا انسان تو لیگ برتر انگلیس 2 بازی میبینه جگرش حال میاد یکسره تیمها رو دروازه همدیگه هستند
بعدش پپ حالا حالا ها منچستر نمیاد خیالت راحت بخاطر اینکه دنبال تیمهای میگرده که هافبک بازیساز قوی و تکنیکی و همچنین بالهای قوی داشته باشن
انتخاب بایرن بخاطر همین بود در ضمن بارسلونای زمان ریکارد هم تیم بسیار خوبی بود که تحویل داد به پپ
مهرداد عزیز واقعا اگه بازیای بایرن رو دیده باشی این حرف رو نمیزنینقل قول:
من که تعداد پاسهای زیاد پشت ۱۸ به سبک بارسا نمیبینم
باور کن این نقد اگه به بارسای پپ وارد بود به بایرن پپ وارد نیست
چون بایرن اصلا اعتقادی به پاسهای کوتاه و زیاد نداره
اتفاقا چیزی که من در بایرن بهش دقت کردم این هستش که بخوبی تونسته بین ذهنیت و علاقه های خودش و بازیکنا ارتباط برقرار کنه و سعی کرده هم سبک تیم رو تغییر بده هم بر اساس استعداد بازیکناش بازی کنه
فکر میکنم دیگه این بحث به تاپیک منچستر ربطی نداشته باشه
نیمه اول رو بردیم
ماتا در بهترین زمان داره امیدوارمون میکنه
تیم خدا رو شکر نظم بهتری داره
به امید برد در نیمه دوم
سلام.
خب بازی رو بردیم.خیلی خوب بودیم.همگی خوب بودن.لیندگارد چه بازی میکرد!.ماتا هم نشون داد چه بازیکن خوبی هست.همچنین چیچاریتو.حیفه چیچا از تیم بره.
نانی هم سگ شرف داره به یانگ!.کاگاوا هم خیلی خوب بود.اگر جلو بقیه هم همینطوری بازی میکردیم الان این وضعمو نبود.
ماتا تازه داره موتورش روشن می شه چی کار کرد نابود کرد نیوکاسل رو...
کاگاوا هم خیلی خوب بازی کرد کلا همه خوب بودن نانی رو دیدم امیدوار شدم یه موقعیت خوب رو از دست داد ولی 4-5 کلاس از یانگ بالاتره
امیدوارم چهارشنبه هم بدون در نظر گرفتن نتیجه بازی خوبی به نمایش بذاریم
ماتا چی کار کرد :n19: انتقام خوبی بود اما چه بخوایم چه نخوایم نتایج بد این فصل به تاریخ باشگاه گره خورد و راه فراری ازش نیست، میدونم احتمالش خیلی کمه اما امیدوارم تو اروپا بمونیم تا شاید بتونیم با قهرمانی سهمیه بگیریم . این جانوزای هم عالیه واقعا، مویز باید بهش تو اروپا شانس بده. رونی هم که مصدوم شده اگه به بایرن نرسه که هیچی دیگه :n02:
با یک بازی عالی تونستیم نیوکاسل 0-4 شکست بدیم عجب بازی کرد این خوان ماتا 2گل و یک پاس گل- واقعن خرید محشری بود :n05: یانوزای هم که عالی مثل همیشه :n01:
راستی دوستان رونی براش مصدومیت پیش اومده تو فوتبال فانتزی زدن مصدوم شده؟