تاريخ گوشيت تنظيم نيست درست تنظيم کن بعدش يه ريستنقل قول:
Printable View
تاريخ گوشيت تنظيم نيست درست تنظيم کن بعدش يه ريستنقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اقا قسمت اس ام اس های من قرو قاطی شده
وقتی یه مسیج جدید میاد میره وسط اونایی که تو لیست بودن
قبلا اولش نگه میداشت ولی نمیدونم چیکارش کردم این طوری شده
راهنمایی کنید
من خودم با این مشکل قبلا مواجه شده بودم . برای این به این وضع در اومده بود که اومده بودم تاریخ شمسی رو با سال میلادی قاطی کرده بودم . همون طور که دوستمون گفتند تاریخ رو دقیق تنظیم کن درست می شه.
سلام
آقا میشه که وقتی داری رادیو گوش میدی صداشو ضبط کنی؟اگه نرم افزاری هست اسمشو بنویسین.ممنونم
لطفا اگه ميشه لينك درايور دوربيني كه كيفيت فيلمو افزايش ميده بزاريد ممنون
سلام كسي ميدنه اين باطري هاي اصل كه فلزي هستن تو مقدار شارژ با اين پلاستيكي ها چه فرقي ميكنه
در مورد قيمت هم ميدونين بگين ممنون
اقا ممنونم از راهنماییتون مشکل حل شد
یه سوال دیگه داشتم
ایا فرستادن بلوتوث زیاد با گوشی مشکلی در گوشی به وجود میاره ؟
مثلا قطعی از گوشی خراب بشه ؟
چون یه همچین چیزی شنیده بودم
اقا جون تو فقط به گوشيت ضربه وارد نشه يا از دستت نيوفته بعدش هر بلايي سرش بيياري هيچي نميشه به خصوص سوني اريكسوننقل قول:
حالا شايد حرف تو تو نوكيا اتفاق بيوفته
1- نهنقل قول:
2- نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
مدتيه وقتي گوشي رو به كابل USB وصل مي كنم علامت Charging روي گوشي ظاهر ميشه اما اصلاً شارژ نميشه. (درايور گوشي رو هم روي ويندوز نصب نكردم). علت شارژ نشدن چيه؟ آيا كابل خرابه يا مشكل نرم افزاريه يا چي؟
با تشكر
salam doostan bebakhshin ke fingilish type mikonam _man ham ba inke drivere goshiro nasb kardam roye pc ama vaghty cable usb ro vasl mikonam alamate sharg miad ama sharg nemikoneh
2_moshkele digamam ine ke vaghty goshiro khamosh mikonam ta ba narmafzare (far maneger) dokme C ro begiram va be goshi vasl sham goshi khodkar roshan mishe va ( far maneger ham eror cable usb mide mishe komakam konin mamnon misham.
من جواب مشكل دومتون رو مي دونم.نقل قول:
بايد دكمه C رو قبل از وصل كردن كابل USB به گوشي پايين نگه داريد.
در ضمن بايد USB Flash Driver رو هم براي گوشيتون نصب كرده باشيد.
دوستم میخواد k750 بگیره !
فنلاندیش بهتره یا چینی ! و از کجا میشه فهمید که گوشی و قطعات داخل جعبه اصل هستن یا نه !
اگر عکس از قطعات اصلی هم بذارید ممنون میشم !
فقط عجله دارم ... (تا عصر) ...
پیشاپیش ممنون از کمکتون .
نوید جان:
باتشکر از راهنمائی که کردی فرمان اجرا شد ,چون هنوز وقت نشده بلوتوس بگیرم خواستم تادیرنشده حسابی تشکر کرده باشم .موفق باشی
نوید جان:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر از راهنمائی که کردی فرمان اجرا شد ,چون هنوز وقت نشده بلوتوس بگیرم خواستم تادیرنشده حسابی تشکر کرده باشم .موفق باشی
آقایون شرمنده توی کلوپ دبلیو 800 هیچکی نیست و چون کا750 هم همینطوریه این سوال رو اینجا میپرسم هر چند تو تاپیک های دیگه هم جواب نداد. چه جوری میشه متن رو کپی و پیست کرد ( از sms ها به notes )
نمي دونم ولي فكر ميكنم دبليو 800 و كا750 همچين امكاني ندارند دبليو810 دارهنقل قول:
كسي نيست جواب مارو بده؟نقل قول:
نه دوست من اینو همه میگن اما با +یا- و>یا< متن سلکت میشه من هم شنیده ام با یه ترفند میشه (با چند تا دکمه است) دنبالش میگردم .دوستم توی همین سایت خونده بود اما نمیدونست کجا تو کدوم تاپیک.. ممنونم .اگه پیدا کردم هم یه تاپیک میزنم.تشکرنقل قول:
سلام
من تا حالا نشنيدم copy/paste توي موبايل امكان پذير باشه. ولي خودم اينجور كارها رو با وصل كردن موبايل به PC و استفاده از نرم افزار MyPhoneExplorer انجام ميدم. اگه ميخوايد لينك دانلود بدم. چيز خوبيه.
ايا k750 ريموت كنترل تلويزيون داره؟
جواب بدين!
سلام يه چيزه جالب اوني كه تو ميگي فقط تو سري w هستش تو k نيست حالا ميگيم :27:نقل قول:
وقتي مثلا تو اس ام اس متن تايپ ميكني more را بزن بعد edit بعد copy all بعد ببند اونجارو بيا تو نت يه جديدشو بكن بعد more بعد edit بعد past حالا اگه ميخوايي اس ام اس هاي اين باكس رو كپي كني بايد بري اس ام اس ها رو ويرايش ميكني بعدش مراحل بالا :27:
اقا جون اون ريموت كنترل براي كنترل كامپيوتر از راه دوره نه كنترل تلويزيون يا موبايل ديگهنقل قول:
كسي نميخاد چيزي بگه:18:نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه ی بچه های P30 world
یکی از دوستام رمز فون گوشیش(Phone Lock) رو فراموش کرده...
و حالا نمیتونه گوشیش رو خاموش کنه(اگرم خاموش کنه.....)
میخواستم بدونم راهی هست که بتونه رمز گوشیش رو گیر بیاره؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
موفق باشید
سلام
من در مقایسه دوربین این گوشی با گوشیهایی مثل p990i متوجه کیفیت بالای دوربینش شدم و با اینکه خودم نوکیا دارم تصمیم به خرید 750 گرفته ام . اما علت این تفاوت چیه که در سری 2 مگاپیکسلها سرتر نشون میده؟
یکی نیست جواب مارو بده!!!نقل قول:
سلام به همه ی بچه های P30 world
یکی از دوستام رمز فون گوشیش(Phone Lock) رو فراموش کرده...
و حالا نمیتونه گوشیش رو خاموش کنه(اگرم خاموش کنه.....)
میخواستم بدونم راهی هست که بتونه رمز گوشیش رو گیر بیاره؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسخ هاتون
موفق باشید
قبلا تو همین تاپیک چند بار توضیح دادم.یک سرچ کوچولو بعضی وقتها خیلی به درد میخوره.نقل قول:
گوشی رو به XS++ وصل کن.از سمت راست گزینه GDFS رو انتخاب کن. دکمه Phone Lock رو بزن. در سمت چپ کد قفل گوشی رو ببین.
ایمان جان ممنون از جوابی که دادید....
ولی میشه یکم بیشتر توضیح بدین(من تا حالا با سونی اریکسون کار نکردم).....
ببخشید شاید این سوالم یکمی آماتور باشه منظور از (گوشی رو به Xs++ وصل کن) چیه؟؟؟؟؟
منظورم اینه که باید دکمه c رو نگه دارم!!!
بازم معذرت میخوام!
موفق باشید
یه چیزی تو k750 امروز دیدم برام عجیب بود
یکی از آشناها بهم توصیه کرد که این گوشی رو نخرم
گفت به خاطر 3 تا دلیل:
1) کیفیت ضبط و پخش صداش خیلی بد است
2) Load کردن بخش های مختلفش کند است
3) گاهی اوقات پیغام ریست میده که مجبوریم دوباره تمام قسمت ها رو تنظیم کنیم
حالا می خواستم بدونم واقعا اینطوریه یا گوشی اون بنده خدا ایراد داشت
چون کیفیت ضبط و پخش MP3 واسم خیلی مهمه
من ابن گوشی را داشتم و قسمت 1 پست شما را قبول دارم صدای این گوشی بلنده ولی کیفیتش تعریفی نداره:13:نقل قول:
نه اين جوري نيست:18: حداقل مال من نيست:20:نقل قول:
سلام بچه ها صدای k750 من کمه نمیشه یه طوری زیادش کرد
سلام ميشه بگي معني كلمه ي سرتر چيهنقل قول:
سلامنقل قول:
فكر كنم كه فاميلنون نوكيا داره
چون يارو از هيچي سر در نمياره ميره ان 93 ميخره هيچ نميدونه چه امكاناتي داره فقط ميبينه گرونه فكر ميكنه خوبه ديگه
اما اگه مهندسا و خود موبايل فروشهايي كه سر درميارن از موبايل نه دريپيتي ها اكثرا سري p سوني اريكسون دارن:10:
كيفيت صدا صد در صد مخصوصا پخش از ان 70 بهتره حالا ضبط را امتحان نكردم
اماده كردن قسمتها و ورود به برنامه از نوكيا تند تره چون فايلهاي سيستمي را مثل دروازه به روي نرم افزار باز نميكنه تا هر نرم افزاري كه دلش خواست يه چيزي تو فايل هاي سيستمي بنويسه و باعث كند شدن بشه( اين دليل باعث نيوفتادن ويروس ميشه) :19: :19:
پيغام ريست كه من تاحالا نديدم و نه تو اين تاپيك نه جايي ديگه شنديم:18: :18:
چه جوری از شماره ها backup میگیرن
نقل قول:
دوستان نظر دیگه ای ندارید
در ضمن یه نکته دیگه
یه صدای کوچیک با k750 ضبط کردیم موقع پخش صداش به زور در می اومد
من که گیج شدم واقعا k750 چطوریه :41:
گوشي من يكبار رفته تعمير براي فروش قيمتش چنده
یعنی وضوح تصویر و کیفیت بالای آن ! از اینواضح تر دوست من ؟!نقل قول:
دوست من کا750 صدای بلندی داره :20:نقل قول: