سلام
گارانتی معتبری رو بهم معرفی کنین برای اینکه می خوام دبلیو 810 آی بخرم
سپاس
Printable View
سلام
گارانتی معتبری رو بهم معرفی کنین برای اینکه می خوام دبلیو 810 آی بخرم
سپاس
سلام
سه ماه که W810 خریدم.
گارانتی نداره، سریالش قلابیه (من همه چیشو (حتی رنگ MS رو) با گوشی یکی از دوستان که گارانتی اورجینال خریده بود، چک کردم هیچ فرقی نداشت.)
3-4 روز پیش 90 تا اس ام اس یه جا زدم (delivery هم داشتن) گوشی وسطش 2 بار هنگ کرد. (قبلا هم یک بار این اتفاق افتاده بود.) باتری رو در آوردم و دوباره روشن کردم، کار کرد.
دیشب داشتم بازی می کردم و موسیقی گوش می دادم که وسط بازی قفل کرد، (بازی رو MS نصب بود.) MS رو در آوردم، از بازی پرید بیرون و به حالت عادی برگشت، خاموش کردم و MS رو دوباره جا زدم. بعد آهنگ گوش می دادم و theme های مختلف رو تست می کردم که موقع set کردن یه theme هنگ کرد، باتری رو در آوردم و زدم دوباره روشن کردم کار کرد. دوباره همین اتفاق افتاد، روشن کردم (بین Phone و Walkman اولی رو انتخاب کردم و Password زدم،) گوشی داشت بالا می اومد که که هنگ کرد. بعدش هر چی باتری در آوردم و روشن کردم هی هنگ کرد. (2 جور هنگ می کنه : 1. صفحه مشکی می شه و چراغ های نارنجی صفحه کلید روشن می مونه. 2. صفحه سفید می یاد و بعد 10-15 ثانیه LCD خاموش می شه و دوباره روشن می شه و صفحه سفید می یاد. اولاش روشن می شد ویبره می کرد و SonyEricsson رو نشون می داد، اما بعد 3-4 بار دیگه اون هم نیومد.)
MS رو در آوردم، باز هم همون آب و همون کاسه.
شارژر رو زدم، دوباره هی صفحه سفید می شد بعد 10-15 ثانیه خاموش می شد.
(من با گوشی قبلیم که نوکیا بود کشتی می گرفتم، آخ نمی گفت، اینو با کلی عزت و احترام نگه می دارم و خیلی مواظبش ام که 3 ماه نشده این جوری شده.)
چی کار کنم ؟
دمت گرم
بیچاره گوشی دیگه چیکار کنه . کاش میگفتی کشی گرفتننت چجوریه!
-
یه مقایسه خیلی ابتدایی: دبلیو550 خوش تیپ تره یا دبلیو810؟ لطفا نظر بدین
اون هنگ کردن نوع اول که گفتی ،دیشب واسه من هم پیش اومد،کار خاصی هم نمیکردم.اما با خاموش روشن کردن درست شد.اگه گوشیت بالا نمیاد احتمالا باید فلش کنی.نقل قول:
دوستان یه سوال دیگه
وقتی ماکرو رو روشن می کنم از فاصله حدود 10 سانتی متری که می خوام عکس بگیمی، مثلا از یه متن، دکمه رو نگه می دارم، اول زوم می کنه میاد متن رو واضح می کنه اما حالت نهایی دوباره بر می گرده تار میشه، یعنی روی حالت واضح واینمیسه. دلیلش چیه؟
بالاخره فرصتي پيش اومد تا گوشي رو با 750 مقايسه كنم! اول اينكه ثدا كمي ضعيف تر بو د اما ن هبه حد خيلي زيادي ضمن اينكه 750 روي حد آخر صدا خش خش اسپيكر داره كه اصلا جالب نيست عكسها هم تقريبا در يه حد بود كه به نشر من مال 810 كمتر تار مي شد عكساش واقعا جاي تعجب داره آثا اومده 10 برنامه همزمان با گوش اجرا كرده مي خواد گوشي هنگ نكنه من اصلا گوشيم تا حالا هنگ نكرده!
با سلام
دوستان می خواستم یک گوشی p990 بخرم البته با گارانتی سیتاتل
از کجا میتونم یک مطمئنشو بخرم ؟
سلام بر شما...نقل قول:
گارانتي معتبر Sony Ericsson يكي المرس هست و ديگري سيتادل
موفق باشيد.
سلام
با عرض معذرت یه سوال دارم اگه ممکنه خیلی سریع می خوام جوابشو بدونم
من یه گوشی سونی اریکسون w810 دارم که وقتی عکس یا فیلم می گیرم اونها رو سیو (ذخیره) نمی کنه.... یعنی نمی تونم عکس ها یا فیلم هایی که گرفتم رو مشاهده کنم
دلیلش رو می شه توضیح بدید
اگه ممکنه خیلی سریع راهنمایی کنید تا من چیکار کنم
نقل قول:
دلیلش اینه فوکوس اشتباه صورت میگیره که این یکی از معایب دوربین فوکوس اتوماته
باید در یه حالتی فوکوس کنی که کادر دوربین روی یه قسمت نوشته باشه و اونو تشخیص بده. یه ذره اینور اونورش کنی بالاخره کادرش درست میشه
سلام
باطری موبایل من (w810i) دو روز بیشتر شارژ نگه نمیداره البته اگه ازش کار نکشم!!
یعنی اگه mp3 /رادیو یا... استفاده کنم 1 روز هم نگه نمیداره!!!
باتری من made in china & finished in china است.
شنیدم باتریهایی که made in korae & finished in malesya هستن تا 3 روز با استفاده mp3 و... شارژ داره!
میخواستم بدونم قضیه چیه؟؟ کدومش اصله؟
اصلاِّ این گوشی معمولاّ چقد باطری نگه میداره؟؟
لطفاّمنو راهنمایی بفرمایین
سلام دوستان
از اين فلش ها كه به سوكت گوشي وصل ميشه براي عكاسي بهتر.در بازار ايران موجود است؟
ورژن درايو دوربين چفدر در عكاسي تاثير داره؟
موفق باشيد
دوست عزيز ممنون كه جواب دادينقل قول:
اما درست نشد
تازه قبلا يه مقدار از پيام نشون ميداد كه پيدا كردنش راحت تر بود اما اينطوري نشون نميده؟
کسی میتونه به سوالات بالا جواب بده؟نقل قول:
shoma bayad RAM e khod be computer vasl va Foldery ra ke aks dar an Save mishavad ra Delete va 2bare an ra bezasid
age komake bishtary khastin ba in shomare tamas begirin:
09177440711
gushi khodam ham ye bar intory shode bud
فکر کنم تاریخ گوشی شما اول مثلا 16/11/85 بوده بعد شما تاریخ گوشیتونو عوض کردین به 16/10/85 حالا از این تاریخ به بعد هر چی SMS بیاد میره زیره اون SMS قبلیا چون تاریخی رو که عوض کردی و 1 ماه کشیدی عقب، باعث میشه که SMS های جدیدت بره زیر اونهایی که قبل از درست کردن تاریخ واست اومده.نقل قول:
دوست عزيز ممنون كه جواب دادي
اما درست نشد
تازه قبلا يه مقدار از پيام نشون ميداد كه پيدا كردنش راحت تر بود اما اينطوري نشون نميده؟
به طور کلی منظورم اینه که ممکنه به خاطر تغییر تاریخ گوشیت این مشکل واست پیش اومده.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.:happy:
موفق باشید.:)
سلام
منظور از فلش کردن چیه؟
و چرا اینکه بعد از فلش کردن رجیستری می پره.
سپاس
فلاش اکسترنال خیلی وقته تو بازار اومده و قیمتش هم 5 تومن بیشتر نیست. واسه عکاسی تو جای تارکی خیلی بدرد بخورهنقل قول:
بعضی از ورژن های درایور دوربین کیفیت بهتر و نویز کمتری دارن
نقل قول:
وقتی گوشی هنگ میکنه و کلا ایراد پیدا میکنه و درست کار نمیکنه یکی از راهها flash کردن گوشیه
اگر گوشی رجیستر دستی باشه یعنی شماره سریال اونو تغییر داده باشن تا توی شبکه فعال باشه در اینصورت بعد از فلش کردن به شماره سریال اصلی برمیگرده که توی شبکه غیرفعاله و درنتیجه میگن رجیسترش میپره
من یه چیزی می گم مطمئن هم نیستم ! من چون با w800 خودم زیاد ور می رم و درایور دوربین و صدا و ... (منو ها و ظرفیت اس ام اس و ...) رو عوض کردم یه بار درایور دوربین رو عوض کردم که باهاش دیگه عکس نمی گرفت یعنی سیو نمی کرد یهو می رفت تو منو !! منم یه درایور دوربین دیگه ریختم گوشی شما سید 49 هست که سیاوش جان آموزش هکش رو گذاشته یه امتحانی بکن و درایورش رو در صورت توان با ماله دوستان عوض کن ! این یه راه هست حالا با خودته اصلا نمی دونم سید 49 مثل 36 میشه درایور دوربین رو دستکاری کرد یا نه ولی از سیاوش بپرس جواب میشه!
نه بابا این حرفها نیست
گوشی منم این جوری شد
شما باید بری تو قسمتFile Maneger بعد بری توی More وبعد گزینه Format ext.mem. رو انتخاب کنی با این کار مموری شما فرمت میشه . بعدش همه چیز درست میشه.
البته یادت باشه قبل از این کار همه محتویات مموری رو روی کامپیوتر ذخیره کنی چون با فرمت کردن همشون پاک میشه
موفق باشی
سلام.
من الان دبلیو 550 دارم . میخام عوضش کنم به دلایل زیر:
کیفیت دوربین ، سرعت پایین تبال اطلاعات از طریق یو اس بی ، نداشتن کارت حافظه ، آنتن ندهی خوب ( عدم آنتن دهی خوب ) ، وضوح ال سی دی
البته از جهت صدای خوب و قوی و ظاهر زیباش (اما دیگه داره کم کم زیاد میشه و معمولی . )
خیلی راضی ام .
حالا موندم بین w810 , z800
به نظر شما این اختلاق قیمت ارزشش رو داره یا نه؟
سرعت وصل شدن موبايلم با usb خيلي پايينه در حد usb1؟!! ميدونيد بايد چي كار كنم ؟؟؟ :sad:
سلام
من یک تم گرفتم که برای ریختن کاملش رو گوشی باید یک فایل رو شاخه زیر بریزم
Copy the included layout.xml to /tpa/system/layout/layout.xml
اما من نمی دونم این شاخه کجاست
اگه میشه من کمک کنید
درضمن می خواستم بدونم که ایا نرم افزار های خاصی برای این گوشی مثل تم ساز پیشرفته و تغییرات تو گوشی وجود داره
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید.
>>ممنون<<
ممنونمنقل قول:
فكر كنم دليلش همين باشه
نميشه تاريخ ميلادي به شمسي تبديل كرد؟
اخه اينجوري راحت تر ميتوني قرار ملا قات درست كني؟
از رم ريدر استفده كننقل قول:
خيلي سرعت انتقال بيشتره
1_لطفاً در باره ي فار ، آخرين ورژن ، نحوه ي كار و چگونگي تهيه ي فار را بگوييد.
2_لطفاً راه هاي بالا بردن صدا در گوشي سوني اريكسون مدل W810i ساخت مالزي را بگوييد.
3_روش فارسي كردن گوشي سوني اريكسون مدلW810i را بگوييد .
4_برنامه هاي مربوط به گوشي سوني اريكسون مدل W810i را بگوييد.
5_روش هك نمودن گوشي سوني اريكسون مدل W810i را بگوييد.
با سپاس و تشكر فراوان از شما
به شمسي که نميشه تبديل کرد ولي شما ميتونيد با همون ميلادي يه کارايي بکنينقل قول:
تو تنظيمات تاريخ، تاريخ شمسي رو مثلا 17/10 رو بنويس وبراي سالش هم بذار 05 که يعني سال 85 :blush:
زياد فرقي با اون حالت نداره. ;)
سلام دوستان من تصمیم خرید W810 دارم.ولی یه مشکلی هست.دوست من یک دستگاه W800i داشت ولی با باتری گوشیش مشکل داشت یعنی شارژش خیلی زود خالی میشد اگه باتری Full بود تقریبا تو 3 تا 4 ساعت خالی می شد.می خواستم ببینم W810 هم این مشکل رو داره یا مشکل از W800i دوست من بوده یعنی مشکل فنی داشته.ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید.
نه اقا مشکل از گوشی دوست شما بوده
از w810 اگه استفاده کنی به طور متوسط حدودا 2-3 روز دووم میاره باطریش ...نقل قول:
سلام دوستان من تصمیم خرید W810 دارم.ولی یه مشکلی هست.دوست من یک دستگاه W800i داشت ولی با باتری گوشیش مشکل داشت یعنی شارژش خیلی زود خالی میشد اگه باتری Full بود تقریبا تو 3 تا 4 ساعت خالی می شد.می خواستم ببینم W810 هم این مشکل رو داره یا مشکل از W800i دوست من بوده یعنی مشکل فنی داشته.ممنون میشم اگه مشکلم رو حل کنید.
دوست عزیز منظورتون از 2-3 روز دوم میاره باطریش چیه.من منظورتونو نگرفتم.نقل قول:
90% مشکلاتی که دوستان گفتن وجود داره و باید با هاشون کنار بیایین قبلا من تو یک پست دیگه به اکثر اینا اشاره کرده بودم نمیدونم چرا قبول نمی کردند
boys_won خوب با تشکر از زحمات جنابعالی ولی قبول کن w810 گوشی تلفنی نیست که اینهمه در موردش تبلیغ بشه فکر کنم با این همه مشکل لا علاج تو هم نتونی پاسخ بدی:sad: ;) ولی واقعا زحمت می کشی
اونهایی که شاکی هستند یه سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
gooshitoo ye doone master reset bokoni dorost mishe vase manam hamin irado dasht dorost shood faghat tanha moshkelesh ine ke kolan hame chiiz tosh pask mishe:(
سلام.تم های قشنگ برای 810 از کجا میشه پیدا کرد؟ اگر توی فروم هست لطفا معرفی کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برو به اين ادرس
با سلام .
من ميخوام برم يه w810 بگيرم .
خواهش ميكنم بگيد كه چه نكاتي رو موقع خريد درنظر بگيرم .
در ضمن در مورد اون تم اربيت هم توضيح بدين كه چطوري بايد رو گوشي كار كنه .
لطفا سريع .
سلام
من شنبه W810 گرفتم يه4 تا راهنمای ميخواستم
1-من بلوتوس handsfree دارم چجوری ميتونيم وقتی اين وصل هست از توش آهنگ گوش کنم؟هر موقع ميزنيم
آهنگ رو از خوده گوشی پخش ميکنه تو خوده گوشی هم مينويسه headset & handsfree ايا ميشه؟
2-از اين کابل TV که توش هست چجوری ميشه استفاده کرد؟
3-باندش خيلی خر خر ميکنه!(ميگن چون اولشه باندش خشکه):angry:
4-اگه بازی کنم يا آهنگ گوش بدم در عرض 1 ربع 20% خالی ميکنه
باطريش=(made in korea finishd in china)
مرسی
*فريمور=r4ea031
دوست عزیز،اون ایرادایی که گفتی اکثرا سلیقهای هستند،مثل رنگ نارنجیه دکمه فلان،خب خریدار وقت خرید چشم داره و میتونه ببینه،در مورد تبلیغ هم موافقم،اصلا درست نیست روی یه گوشی تعصب بیجا داشت.من خودم وقتی این گوشی رو گرفتم که قبلش کلی تحقیق کرده بودم،اون چیزایی که خیلیها ایراد میدونن،از نظر من اهمیتی نداشت.مثل حجم کم اینباکس(اگه یه مسج هم تو اینباکسم باشه پاکش میکنم!!)اجرا نکردن wave (آخه wave هم شد فرمت،حجم زیاد با کیفیت پایین!!)اما خداییش ایراد از رنگ نارنجی هیچ جوری تو کتم نمیره،چون خودم تو کار چاپ و گرافیک هستم اینو میگم،بهترین رنگی که میشه با مشکی مچ کرد،زرد یا نارنجیه،از هر طراحی که خاستی سوال کن.واما نظرتون رو جلب میکنم به گوشیه 5500 نوکیا که به گفته خودشون در رقابت با سریه w se تولید شده.چند روز پیش واسه یکی از دوستام ست اپ کردم.حالا میفهمم وقتی میگن w810 سریعه یعنی چی.وقتی میگن یکی از بهترین اکولایزر ها رو داره یعنی چی.عکسش در مقایسه با w810 عینه اینه که با یه دوربین vga گرفته شده و ......نقل قول:
با این حال بازم میگم،گوشی یه چیز کاملا سلیقه ایه.تعصب بیجا نداشته باشیم.
در مورد هندزفری فکر کنم گوشی های سونی اریکسون آهنگ رو به بلوتوس منتقل نمی کنند و این امکان در نوکیا وجود داره ( در این مورد اطمینان ندارم :tongue: )نقل قول:
در مورد کابلی که می گی باید عرض کنم که اون کابل تی وی نیست بلکه فقط خروجی صداست به صورت استریو که از اتصال اون به سیستم های صوتی می تونی صدا را رو سیستم بخش کنی :happy:
موفق باشید ;)