من هم تا حالا همچین چیزی نشنیدم ولی احتمالش برای هرکسی هست این یه چیز عادیه که باطری باد کنه و خراب بشه .نقل قول:
Printable View
من هم تا حالا همچین چیزی نشنیدم ولی احتمالش برای هرکسی هست این یه چیز عادیه که باطری باد کنه و خراب بشه .نقل قول:
باطری های سری BD تو همون کارخونه مشکل دار تولید شدن منم ۲سال و نیمه اس۱ دارم باطریش هنوز عالی کار میکنه اما این اس۴ بعد از ۲ماه پکید!
درود....
این مدل هم دور گوشی رنگ فلز مانند هستا مثل ace بعد بک مدت از بین میره ؟ کسی که داشت از کیف استفاده میکرد رنگش بریده بود.
خودم از کیفیت سونی خوشم میاد ولی اینجا همه میگن کیفیت صفحش بده :n28:
مثل اینکه تو کاربرد هم سامسونگ بهتره سری جدیدا مشکل باتری برطرف شده ؟ گارانتی دار گرفتید؟
یک سوال دیگه تو اروبا این مدل برفروش شده ؟
امریکا که ابل باید برفروش باشه سونی هیچ جایی نداره تو اروبا جز خوبا نیس ؟
صفحه سونی یعنی خیلی بده ؟ اینجا یکی میاد میگه تو شوروم کار کردم خوب بود یکی میاد میگه بده کدوم سایت خارجی خوب بررسی میکنه معرفی کنید
ممنون
جدی ؟ :Oنقل قول:
اینجوری که خیلی خوبه
میخواستم بدونم مدل دو سیمکارتش 9502 تو ایران هست؟ اگه باشه رسمی وارد شده یا قاچاق؟
آپدیت جداگونه میخواد یا همون آپدیت 9500 براش میاد؟ اگه جدا براش میاد آپدیت خاورمیانه هم براش میاد؟
ممنون میشم جواب بدید
مرسی دادا:n16:
منتظرم قیمتا تا اونجایی که میتونه بیاد پایین بعد بخرم
سلام...نقل قول:
مدل دو سیم کارتش فعلا فک نمیکنم اومده باشه تو سایتها و MOBILE.IR که خبری ازش نیست اگرم بیاد غیر رسمی و بدون گارانتی هست...
آپدیتشم اگه بیاد بعد مدتی خاورمیانه میاد یا فوقش روش میشه راحت فارسی رو اضافه کرد...
من دیروز رفتم همراه سرویس باطری S4 گرفتم ۷۷تومن ساخت مالزی/ویتنام فعلا که داره عالی کار میکنه آنتن nfc هم درسته.
سلام.نقل قول:
مگر قرار نبود باطری رو رایگان عوض کنن؟!!! :11:
سلامنقل قول:
گفت چون گارانتی ما نیس باید گوشی ۳روز اینجا بمونه ما از سامسونگ استعلام بگیریم اگه تایید شد رایگان عوض میکنیم! از طرفی موجودی باطریهاشون هم رو به اتمام بود و منم نمیتونستم گوشیو چند روز بزارم اونجا به امون خدا، این شد که باطریو خریدم ۵دقیقه ای کارمو راه انداختن! :))
من دیگه داره حالم از این گوشی بهم می خوره؛هر روز یه مشکل...باطریش باد کرد دوباره 1 هفته بی گوشی شدم...(حداقل):n27:
می گم الان اینو چند می تونم بفروشم؛خبر داره کسی؟
لامصب بدجور این مشکل باطری همه گیر شده برا دوستمم باد کرد و سری BD هم بود.نقل قول:
دوستان از وقتی به 4.3 آپدیتش کردم باطریش خیلی خوب شده..:n16:
دوستان
یه سوال ازتون دارم که می خوام بدون تعصب بهم جواب بدین. اگه حالا می خواستید انتخاب کنبد با توجه به مشکلاتی از قبیل باتری و گرم شدن، ابن گوشی رو می خریدید یا LG G2 یا حتی Z1 رو؟
راستی اطلاع دارید که نوت 3 هم این مشکلات رو داره یا نه؟
توی تاپیک مشاوره این سوال رو نپرسیدم که دعوای برندی ایجاد نشه! و از کسایی که واقعا تجریه کار با گوشی رو دارند، پرسیده باشم!
ممنون
سلام دوستان.
گوشی برادرم که 2 روز پیش گرفتیم، با USB وصل نمیشه.
در ضمن گزینه ی Developer Option هم در قسمت Setting وجود نداره. باید چه کنیم ؟؟؟
g2 که برای من به خاطر ساپورت نکردن کارت حافظه همون اول کار حذف می شه،چون با چند تا بازی HD و فیلم پر میشه(مخصوصاً من صدای کلاس هامو رکورد می کنم که اونم خیلی حجیم میشه)نقل قول:
می مونه z1 و s4 که بین این دوتا باید مقایسه کنم؛فکر کنم z1 چون جدید تر اومده یه مقدار رام های رسمی اندروید های بالا تری بیان براش؛از طرفی ندیدم جایی نوشته باشن که میشه از usb on the go استفاده کرد براش که این برای من خیلی بد میشه چون زیاد استفاده می کنم !
ولی اون زد آب و خاک بودنش خوبه کلاً z1
درباره ی گرم شدن s4 هم والا من یه مدت نسبتاً خوب با arc s و sII کار می کردم(و بازی می کردم:n02: ) به نظرم تفاوت آنچنانی نداشت گرماشون :n13:
باطریش هم که انگار از شانس بد من و خیلی های دیگه خراب بوده :n21:
ولی کلاً خودت باید ببینی چی مهم هست تو گوشی و انتخاب کنی؛مثلاً با نیاز های من هنوز همین با این که برام مشکلاتی پیش اومد بهترین گزینست و چیزی که بهتر باشه برام نیست
اگه انگلیسیت خوبه هم مقایسه های خیلی خوبی باید بین این 2تا گوشی بتونی پیدا کنی که کمک می کنن...
من خودم نظرم رویs4 mini هستنقل قول:
چون دو سیم کارت بودن برام مهمه چون همراه اول دارم و از طرفی میخوام ازاینترنت ايرانسل استفاده كنم
،اما اگر دیگه پشتیبانی نمیشه نکسوس هم که وحشتناک گرونه
G2 32 گیگ بد نیست به نظرم
اس4 روحتما باید با گارانتی گرفت
چون اکثرا مشکل داشته و به شخصه می ترسم بخرمش
امیرجوننقل قول:
مدتی بود که بین اس 4 ونت 3 مردد بودم که اخیرا تصمیم گرفتم نت 3 بگیرم.توتاپیکش که رفتم کمتر ازاشکال داشتن اون میگفتندولی اینجا شمامیفرمایید که اکثرا اس 4 ها اشکال داشته اند پس درتصمیم خودم مصمم تر میشوم باصفحه بزرگ زیاد حال میکنم وفایلهای قراردادها وورد رامیتوانم دران بخوانم
شما از مشکلات نت 3 چیز ی نشنیدی تاحالا؟
با اپدیت 4.3 و باتری جدید داغیش خیلی کم شده و دیگه از هیچ بازیی هم نمیپره بیرون
ولی بازهم یکم داغه
چرا همیشه نصف رم پره؟(در حالتی که هیچ برنامه ای اجرا نباشه)
غیر از این که بزرگه نهنقل قول:
همه ازش خوب می گن
سلام من امروز مدل i9505 خریدم به قیمت 1540000
روی بارکد زده 880 که مال کره هست ولی هیچ جای گوش نزده ساخت کجا هست !
روی جعبه به زبان فرانسوی نوشته که احتمالا باید سفارش فرانسه باشه .
با این قیمت و مشخصات خوب خریدم یا کلاه سرم رفته ؟؟؟
ضمنا مدل i9500 قیمتش 1500000 بود . توی شهر شیراز
نه خوب خریدینقل قول:
با سلام.آقا من گوشیمو یه 6 ماهی میشه دارم.چند روزیه همه ش خود به خود خاموش میشه و یهو باتریش 0 میشه بعد دوباره که باتریشو در میارم میذارم جاش برمیگرده به جای قبلیش! البته باتریش یکم باد کرده ولی اونقد نیست که بگم باتریش خرابه و سریع خالی میکنه.چون اگه با گوشی کار نکنم یکی دو روز شارژ نگه میداره.بعضی وقتاهم که خاموش میشه و صفر میشه باید حتما بزنم به برق تا روشن شه، چون میگه باتریش صفره و دوباره خاموش میشه. به نظر میرسه وقتی تو برقه این مشکل پیش نمیاد چون تا حالا خاموش نشده تو برق. دوستان کسی نظری نداره؟ مشکل از باتریه؟
سلامنقل قول:
شک نکن باطریش داره میپکه و سریش هم به احتمال خیلی زیاد همون BD
آره سریش BDإ . این سریا مشکل دارن؟ من صفحه های قبلی تاپیک رو نخوندمنقل قول:
این سری کلا مشکل داره، باید ببریش همراه سرویس تعویض کنه.نقل قول:
سری باتری من B هستشمشکلی که نداره؟نقل قول:
اگه BD احتمال بروز مشکل در آینده نزدیک خیلی زیاده.نقل قول:
هفت هشت ماهی میشه که دارمش مشکلی پیش نیومده.نقل قول:
پس شانس آوردی برای من 2.5 ماه کار کرد ، برا خیلیای دیگه هم BD بود و پکید.نقل قول:
من یدونه AA ساخت چین بدون NFC گرفتم اونم یکم باد کرده اما هنوز کار میکنه.
این جدیده هم AA ساخت مالزیه که نمایندگی داده تاریخ ساختش جدیده ماله 11/2013 فعلا داره عالی کار میکنه بادم نکرده.
سلام
دوستان بالا خره با پایین اومدن قیمت ها تصمیم قطعی گرفتم که گوشی بخرم
یا امشب یا فردا ایشالا
دوستان من این گوشیو بدون گارانتی خریداری میکنم و طبیعتا باید تو فروشگاه تستش کنم و البته 24 یا 48 ساعت مهلت تست داره
میخواستم بدونم چطوری باید گوشیو به طور کامل تست کنم؟ حتی یه چیز هم جا نیوفته و برام مشکلی پیش نیاد
این اولین گوشی اندرویدی هست که خریداری میکنم لطفا کمک کنید توضیح بدین چطور باید گوشیو از همه نظر تست کنم تا از سلامتش مطمئن بشم؟
و در آخر این که نوع سریال باطری رو چک کنم یا نه؟ و این که گوشیی ساخت کجا باشه مهمه یا نه؟
مرسی دوستان:n16:
سلام
دوستان قضیه این چیه؟ چکار باید بکنم؟ از دکتر وب هم استفاده می کنم.
[U] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /U]
دوستان جواب مارو که ندادید! اما من دیشب گوشی به دستم رسید
من تجربه ی زیادی ندارم حداقل راهنمایی کنید چطوری بفهمم که گوشی استفاده شده یانه؟ یا گوشی ارجینال هست و رفرش نباشه
مهلت تست گرفتم لطفا راهنماییم کنید
تا اونجا که شنیدم تو قسمت گالری باید یک فیلم یا چند عکس به صورت پیشفرض وجود داشته باشه اما وقتی گوشیو روشن کردم و تنظیمات اولیه رو انجام دادم تو قسمت گالری هیچ فیلم و عکسی نبود این طبیعیه؟
و اینکه لیبل شماره سریال و مشخصات گوشی که پشت گوشی زیر باتری زده شده یکم انحراف زاویه داره انگار با دست چسبونده باشنش! شنیده بودم اینارو بادستگاه میچسبونن و نباید انحراف داشته باشه
دوستانی که اس4 دارن اگه میشه چک کنید خبرشو بدید پیشاپیش متشکرم
راستی جعبه پلم بود ولی هر دو پلم روی جعبه به شکل هم نبودن و با هم فرق داشتن این طبیعیه یا خود مغازه پلم کرده؟
گوشیو از بیز آنلاین خریدم و با پیک تحویلم دادن made by samsung
بی زحمت اگه راهی هست که مشخص بشه گوشی قبلا روشن شده یانه بهم بگید قبل از اینکه مهلت تستم تموم شه
خیلی ممنون
راستی از کجا بفهمم باتری ولوازم توی جعبه اصلیه یا نه؟
باتری made in japan assembled in chaina
s/n : Ys1...S/B
دوستان این مشکل مات شدن سمت راست صفحه نمایش وقتی بک گراند مشکی هست با آپدیت یا نصب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دیگه ای حل میشه؟
باطریش اگه اصل باشه آنتن ان اف سی داره وگرنه ان اف سی کار نمیکنه.نقل قول:
اینجوری که شما میگی قضیه یکم مشکوکه اما حالا که گرفتی #*0#* رو بزن همه چیشو اونجا تست کن.
اینو خود سامسونگ اینجوری کرده که اون مشکل سایه افتادن زیر متن یا بنفش شدنش موقع اسکرول حل بشه، در واقع پیکسل هارو روشن نگه داشته که موقع اسکرول اونجوری نشه البته فقط تو بعضی قسمتا یکیش aboutنقل قول:
مرسی از توضیحتون! خیالم راحت شد واقعا از هر کی میپرسیدم هر جایی میپرسیدم کسی نمیدونست! آره این مشکل همه جا نیست ، تو clock , about, و موقع نصب برنامه ها هست اما واسم عجیب بود که چرا تو برنامه ای مثل quick pic که بک گراند مشکی داره اینجوری نیست. یا وقتی نوار نوتیفیکیشن رو باز میکردی اینجوری نبود. دسننون درد نکنههههههنقل قول:
سلام دوستان میگن که دوربین 9505 نسبت به 9500 ضعیفتره!
واقعا اینجوریه؟
یکی از دوستام 9500 داره ما دوتا دوربینامونو روشن کردیم کنار هم گذاشتیم اون شفافیتش بهتره انگار!مال من فقط نورش بیشتره و رنگش پررنگتر ولی یه جورایی اون انگار قشنگتره و طبیعی تر! من که میگم باید از رام باشه! نمیدونم شایدم...
سنسور 505 با 500 فرق داره مدلش اما تفاوت بسیار ناچیزه.نقل قول:
دوستان اون قسمت فلزی اطراف گوشی مثل سری های قبلی گلکسی بعد از مدتی رنگش میپره؟
سلام.نقل قول:
منظورتون از سری های قبلی مربوط به کدوم گوشیهاست؟! :11:
مثلن همین گلکسی اس (i9000) که خدوم داشتم و بعد از یک سال اون قسمت فلزی اطراف گوشی شروع به ریختن کرد و رنگش رفتنقل قول:
اول اینکه اون قسمت فلزی نیست روکش پلاستیکیه و اونایی که رطوبت دستشون بالاس میتونن از کیس استفاده کنن که رنگش نره.
دوم اینکه سرنوشت باطری من رو ببینید بعد از چند ماه در کمد بودن! امروز دیدمش اتفاقی!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]