سلام..نقل قول:
محدوده قیمت رو بگین تا دوستان راحتر راهنمایی کنن
Printable View
سلام..نقل قول:
محدوده قیمت رو بگین تا دوستان راحتر راهنمایی کنن
سلام دوست عزیزنقل قول:
تا 5 میلیون
سایز رو نگفتین..سایز رو قیمت خیلی تاثیر میذاره حتی در شرایط یکسان مدل وکیفیت..نقل قول:
55 الی 60:n16:نقل قول:
با این سایز وقیمت نمیتونین بهترین مدل فورکی رو بگیرین..البته میتونی مدل ku7970 رو بگیرین که من خودم ۵۰ اینچشو دارم وخیلی راضیم..ولی اگه سایز ۵۰ بخوابین میتونین گزینه های بهتری تا این قیمت ۵ تومن انتخاب کنین.
بالای 55 اینچ با 5تومن رو کلا بیخیال شو...هر تلویزیونی که روش زده 4k بهت کیفیت تصویر 4k واقعی رو تحویل نمیده.. اگه بتونی 1تومن دیگه روش بزاری و بری روی سری هشت..چند مدل ارزونترش کیفیت بالایی دارن..نقل قول:
مشخص نکردی بانه ای میخوای یا مونتاژ داخل؟ سه بعدی؟ تخت یا خمیده؟ هر کدوم از اینا کلی رو قیمت میاره..
خب بالای 55 اینچ چیزی که کیفیت فورکی داشته باشه بانه ایی هم نباشه تختم باشه از همه لحاظ عالی باشه چی را پیشنهاد میدید مالی مشکی نیست .نقل قول:
4k واقعی و غیر واقعی چطوری میشه تشخیص داد ؟؟
ایا سایز 43اینچ کیفیت 4k پیشنهاد میدید ؟؟ برای اتاق خواب میخوام و زیاد نمیخوام هزینه کنم
بالای 55 میخوای که همون 7970 60اینچ تلویزیون خوبیه..قیمتشم به هزینت میخوره..نقل قول:
55 اینچ mu8990 عالیه.. تا چند ماهه قبل 7تومن بود الان فکرکنم 6200 شده...اگه کیفیت تصویر میخوای سراغ اولد های سری 8 برو..خصوصا سوپر اولترا اچ دی...
به نظر من اگه نمیخوای زیاد هزینه کنی ..همون 7970 رو بردار اگه قصد خرید داری..هرچند هرکی یه چیز میگه واسه مدلش..ولی تصویر خوبی داره و نداشتن سه بعدی باعث شده قیمتش مناسب باشه و تبدیل بشه به یه تلویزیون پرفروش..
ممنوننقل قول:
زیاد اهل دیدن 3 بعدی نیستم فقط کیفیت بالا برام مهمه همین:n16:
سلامنقل قول:
دوست عزیز 55Q7F سامسونگ همون چیزی هست که شما میخواید.
البته قیمتش بالاست > 7500
همه چیز تمام.
دوستمون تلویزیون بانه ای نمیخواد...
کیولد که بحثش جداست!...کیولد داخلی که 55 اینچش فکرنکنم کمتراز 9 تومن گیر بیاد...واسه 55 اینچ به نظرمن بالاتراز 5..6 تومن ظلمه!!..
سلام دوستان ما تلویزیون smart F46F5570 هستش تلویزیون هوشمند هستش چند تا برنامه پیش فرض داشت مثل آیو لنزور که نصب کردم که تعدادش به ده تا با زور می رسید ولی متاسفانه نمی دونم برنامه samsung apps نداره در حالی که هر جا دارم می خونم می ببینم همه اسمارت هاب این نرم افزار روشون نصبه از طرفی این نرم افزار خیلی مهمه و درونش نرم افزارهایی دیگه برای دانلود داره ازتون می خوام راهنماییم کنید چه جوری این نرم افزار روی تلویزیون نصب کنم
کسی نیست جواب ما رو بده
دوست عزیزنقل قول:
برای این کار باید شما در بخش اسمارت هاب ثبت نام کرد و با همچی موافقت کنید.
موافقت نامه های مورد نیاز برای استفاده از اسمارت هاب
صفحه منو--> ویژگی های هوشمند--> شرایط و خط مشی
با دقت شرایط و ضوابط برای استفاده از اسمارت هاب را بخوانید ، و تعیین کنید آری یا نه و با آنها به توافق برسید. کاربران نمی توانند از اسمارت هاب به طور کامل استفاده کنند، مگر اینکه به آنها موافقت کنند.
حساب کاربری سامسونگ
صفحه منو-->امکانات هوشمند--> حساب کاربری سامسونگ
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account
حساب کاربری سامسونگ برای به حداکثر رساندن کارایی این تلویزیون است. مکانی است برای دانلود کردن
برنامه ازطریق تلویزیون از برنامه فروشگاه سامسونگ. شما می توانید حساب کاربری سامسونگ را با استفاده از آدرس ایمیل خود تان ایجاد کنید.
ایجاد یک حساب سامسونگ
صفحه منو-->امکانات هوشمند-->به حساب کاربری سامسونگ-->ایجاد حساب کاربری--> ایجاد یک حساب کاربری سامسونگ
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > Create Account > Create a Samsung account
از صفحه ورود به سیستم، ایجاد حساب را انتخاب کنید و سپس دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید.
" هنگامی که حساب کاربری سامسونگ ایجاد شده است، یک ایمیل تایید به آدرس ایمیل شما فرستاده می شود
به عنوان ID خود تان وارد می شود. و سپس ایمیل تایید را باز کنید و بر روی دکمه تایید نهایی سامسونگ حساب کاربری در مراحل نصب کلیک کنید .
قوانین و مقررات، حریم خصوصی
صفحه منو-->امکانات هوشمند--> حساب کاربری سامسونگ--> شرایط و مقررات / سیاست حفظ حریم خصوصی
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > Terms & Conditions / Privacy policy
با دقت شرایط و ضوابط برای استفاده از حساب کاربری سامسونگ را بخوانید ، و تعیین کنید آری یا نه و با آنها به توافق برسید. کاربران نمی توانند از حساب کاربری سامسونگ به طور کامل استفاده کنند، مگر اینکه به آنها موافقت کنند. پس از ثبت با حساب کاربری سامسونگ خود تان تنها با دیدن شرایط و ضوابط کامل می توانید از آن استفاده کنید.
ورود به سیستم
صفحه منو--> امکانات هوشمند--> به حساب کاربری سامسونگ--> ورود
Screen Menu > Smart Features > Samsung Account > Log In
با استفاده از حساب کاربری سامسونگ خود تان برای ورود به اسمارت هاب وارد شوید. شناسه و رمز عبور خود را وارد کنید و سپس ورود را انتخاب کنید
(به یاد داشته باشید گزینه رمز عبور من) به شما اجازه می دهد تا بدون داشتن رمز عبور که خود تان وارد کنید در هر زمان وارد شوید.
فعال بودن این گزینه را بررسی کنید. ورود من در سیستم به صورت خودکار اگر شما می خواهید به اسمارت هاب به صورت خودکار ورود شوید این گزینه را فعال کنید.
اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید، تنظیم مجدد رمز ورود را انتخاب کنید برای دریافت رمز عبور بازنشانی دستورالعمل از طریق ایمیل.
و در ضمن می توانید دفترچه راهنما آن را برای کاربرد بهتر از تلویزیونتان از لینک زیر دانلود و مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون زحمت کشید و راهنمایی کرد..
قبلش یکم بگرد!! شاید پیداش کنی...اخه از منم سری7 f هست و یه بار منم گمش کردم!..اسمارت هاب رو که باز میکنی یه جا پایین نوشته برنامه های بیشتر شاید اونجا باشه...یه گوشه سمت چپ نوشته گزینش ها.. گزینه اخری رو روی اپدیت خودکار بزار...یا یه ایکون بزرگ هست نوشته اسمارت تیوی داخل اون برو...
اگه ریست کارخونه ای نکرده باشی معمولا بصورت پیش فرض این نرم افزار نصبه...از منکه نصب بود...
سلام به دوستان تمام کارهایی که گفتید بودید انجام دادم همه شرایط و ضوابط و مقررات موافقت کردم حساب کاربریم ایجاد کردم و داخلش هستم ولی همون ده و دوازده تا برنامه پیش فرض توش هست و برنامه samsung apps نیست گزینه های بیشتر هم می زنم همونه چیزی هم به نام جستجو نداره با تغییر منطقه هم فرقی نکرد می خواستم عکسشو بفرستم لیکن به خاطر محدودیتی که انجمن در فرستادن عکس برام قرار داده نمی تونم اگر راهی هست راهنماییم کنید مدل تلویزیونم گفتم هستشsmart F46F5570
روی سری های قدیم ی تر میشه از کنترل هوشمند استفاده کرد
دوستان قیمت کنترل رو دارن لطف کنن
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوستان کسی نمی تونه کمک من کنه اینجا کسی جواب پرسش منو نمیده
نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اسمارت هاب رو تنظیم مجدد کردم..samsung apps پرید...اون راهی که شما رفتین این نرم افزار رو بر نمیگردونه..باید یه حساب کاربری ایجاد کنین اگه اشتباه نکنم...من یه امتحانی میکنم و خبرشو اینجا میدم..
دوباره باید نرم افزارای پخش سه بعدی رو دانلود کنم..همه پرید..:n34:
دقیقا دوست عزیز برای منم عین همین عکسی که گذاشته میاد دقیقا هم همین نرم افزارها فقط میاد چهار روز پیش من تازه اینترنت به تلویزیون متصل کردم و samsung app توش نبود ممنون که کمکم می کنی دوست عزیز
من همیشه ریست میکردم تلویزیون رو ولی یادمه سامسونگ اپس بود...(تعجب میکنم تو اینهمه سال چرا پیگیرش نبودی هرچند با بودن اون هم برنامه های جالبی نداره ولی بدون اون دیگه واقعا خنده داره برنامه ها)...خلاصه فقط تنظیمات اسمارت هاب رو تنظیم مجدد کردم که اینجوری شد...الانم از دیشب یکسره دارم با تلویزیون ور میرم و سرچ میکنم...ولی انگار نه انگار....تموم راهکار ها رو هم رفتم....بعداظهر تماس گرفتم سام سرویس..بعداز چندتا پاس کاری بالاخره یکی پیدا شد که به حساب مشکلو حل کنه که اونم نتونست!! قرار شد شنبه بهم زنگ بزنن و از طریق کنترل از راه دور کمکم کنن!...نقل قول:
تلویزیون ما از طریق وایرلس متصل نمیشد فقط از طزیق کابل لن بود که میشد به اینترنت متصل بشه که منم زیاد پیگیر نبودم بیام بهش متصل کنم حقیقتش منم تمام راهها رو رفتم ولی خوب به سام سرویس زنگ نزدم شرمنده به خاطر من دوست عزیز این برنامه از تلویزیونت پرید ممنون که پیگیر بودی واقعا ممنون
نه بابا..فدای سرت..والا بیشتر از این ناراحت شدم که نتونستم کمکی کنم.. چون این تجربه رو چندسال قبل داشتم و یه چیزای کم رنگی تو ذهنمه..اگه اشتباه نکنم اونموقع از طریق ثبت نام و از طریق پروفایل سامسونگ اپس رو فعال کردم..قبلا واسه تلویزیون چندتا اپلیکیشن بود ولی الان فقط چندتا واسه موبایل گذاشته تو اکانت سامسونگ...بازم دقیق نمیدونم چون ماله چندسال قبل بود....همچین برنامه های چشم گیری نداشت که ناراحت شم! فقط یه نرم افزار کاربردی واسه دوربین تلویزیون بود تو اسمارت هاب که پرید.........تلویزیونو حتی از داخل سرویس منو ریست کردم...خیلی سرچ کردم.. کاریم نمونده که نکرده باشم...اینجور که بوش میاد از خوده سرور سامسونگه که لابد منو تحریم کرده! اخه نه اینکه خیلی برنامه های جذابی واسه ایران گذاشته...حالا همون اصله کاریشم ازم گرفت!! لابد اینم میخواد کارتی شه!!! هرکی اسمارت هابو ریست کنه دیگه برنمیگرده!!!:n31:نقل قول:
قبلا اینور و اونور به گوشم میخورد که یه مشت بیسواد رو گذاشتن پشت تلفن که فقط پاسکاری میکنن به هم..ولی باور نمیکردم....خلاصه هرچی هست امروز مشخص میشه..
راستی تلویزیون قبل از ریست فکتوری وای فای یکم اذیت میکرد وقتی از موبایل رو تی وی پخش میکردم..ولی تا الانکه اذیت نکرد...واسه استفاده از اینترنتش که از من روی دفترچه زده سرعت کمتراز 10مگابایت! نباید باشه..شاید اذیت کردن بعضی برنامه هاش برای اینه...
ولی به نظرم اگه تاحالا حساب کاربری رو فعال نکرده باشی.. و الان فعال کنی و بعد از داخل ایمیلتم تایید کنی..بعد بروزاوری نرم افزار رو از منو..پشتیبانی..(حتی اگه اپدیتی نباشه) یه بار بزنی و بعد بری داخل اسمارت هاب(میبینی چندتا نرم افزار احتیاج به اپدیت دارن..البته بروزاوری خودکار برنامه قسمت گزینش ها باید روی روشن باشه..که سمت چپ قسمت بالا.. داخل اسمارت هابه..توی عکسی که گذاشتم مشخصه)..شاید سامسونگ اپس تشریف فرما شن!
ممنون از راهنماییت دوست عزیز من همه این مراحلو رفتم تلویزیونمو از طریق منو پشتیبانی آپدیت کردم اکانت کاربری ایجاد کردم در سامسونگ ودر تلویزیون داخل اون اکانت کاربری هستم حتی روشی که در تاپیک دیگر نصب برنامه های کشورهای مختلف در smart hub سامسونگ (یرای اولین بار در ایران ) رفتم این آخریه عین مراحلشو رفتم ولی در هنگامی که می خوام نصب برنامه ها در تلویزیون بزنم میگه شناسایی نشد تو یوتیوب اینترنت حسابی نگاه کردم ولی روشی پیدا نکردم کابل hdmi خریدم و از طریق لپ تاپ به تلویزیون نصب کردم ولی اصلا تلویزیون شناسایی نمی کنه در حالی که هم تلویزیون سه تا وروردی کابل hdmi داره وهم لپ تاپم در هر صورت هر روشی بود رفتیم شانس ما جواب نداد از بین این برنامه هاییم که در تلویزیون یه آیوش خوب بود که اونم شانس ما هنگام پخش پرش می کنه هی میره محتوای دیگه از طریق موبایلم فکر نکنم وصل بشم چون برنامه سامسونگ اسمارت ویو روی موبایلم نصب کردم ولی تلویزیونو شناسایی نکرد البته تلویزیون منم وای فای نداره از طریق لن به اینترنت متصل شده در هر صورت هر راهی بود رفتیم ولی ما کلا بدشانسیم وقتی اینترنت نصب می کنیم روی تلویزیون سامسونگ اپس می پره در هر صورت ممنون دوست عزیز لطف کردی
دوستان رو تلویزیونای اسمارت که سیستم عاملشون اندروید نیست چطور میشه نرم افزارایی مثل لنز یا فیلیمو نصب کرد؟
اگه سامسونگ هست که پیش فرض رو جدیدا نصبه..اگرم نصب نیست فقط باید اسمارت هابو اپدیت کرد...رو تلویزیون من که باید اول برم از منوی پشتیبانی یه بار اپدیت رو بزنم بعد میگه نرم افزار اپدیته! بعد میرم تو اسمارت هاب..انوقت خودش میگه چی باید اپدیت شه..(داخل صفحه اسمارت هاب قسمت گزینش باید اپدیت برنامه رو خودکار باشه)...خلاصه از من فقط اینجوری اپدیت میشه..اگه صدبارم همون اول برم صفحه اسمارت هاب چیزی واسه اپدیت نمیاد..حتی گزینه اپدیت برنامه رو خودکاره...ولی فقط یه بار اپدیت رو از قسمت پشتیبانی بزنم و بعد برم تو اسمارت هاب اپدیت برنامه ها اگه نیاز باشه میاد..که این برنامه هایی که گفتین جزئشونه...فقط اسمارت هابو تنظیم مجدد نزنی که سامسونگ اپس پاک میشه و هیچ کاریم نمیشه کرد... به گفته خوده سام سرویس نصبشم پنجاه پنجاست..که اونم تلویزیون رو باید ببری نمایندگی!!!...چند وقتیه اینجوری شده..نقل قول:
دوستان من juc7920 دارم.مشکلم اینه که وقتی به مودم ایسوسم وصل میشم موقع فیلم دیدن با فلش یا وصل شدن به ساندبار ارتباطش با مودم قطع میشه
ولی وقتی به رورتر تی پی لینکم وصل میشم در کمال تعجب اوکیه و مشکلی نیست
اول فکر میکردم مشکل از تیویه ولی مثل اینکه نیست.کسی تجربه ای مثل من داره؟
و ایکه ایا کسایی کرود دارن تو قسمت های خم صفحه نمایش لایت بلید داره صفحشون؟ از من خیلی کم داره نمیدونم نرماله یا نه باید عکس بگیرم بذارم
قبلا روش حساس نبودم ولی از وقتی که با قضیه لایت بلید اشنا شدم بدبختنه رفته رو مخم
مرسی
دوستان سلام.تلویزیونم 50ku7970 هستش از چند روز پیش تا حالا هرچقدر میخوام با اسکرین میرورینگ به تلویزیون وصل بشم گوشیم تلویزیونو پیدا نمیکنه..یادمه چند روز پیش که به تلویزیون وصل بودم گوشیم زنگ خورد وبعدش هر کاری کردم دیگه وصل نشد.چند بار تلویزیون و هم گوشی رو در زمانهای مختلف روشنو خاموش کردم ولی درست نشد حتی فکر کردم شاید بخاطر گوشیم باشه با دوتا گوشی دیگه تست کردم بازم نشد..به نظرتون چیکار کنم؟!تلویزیونم از طریق وای فای به اینترنت و برنامه اسمارت ویو به گوشی وصل میشه فقط اسکرین میرورینگش کار نمیکنه
کسی نیست جواب منو بده
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید ببینید مشگلتان حل میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تلویزیون سامسونگ ال ای دی دارم مدل UA40C7000WRوارد منوی مخفی شدم نمیدونم کدام گزینه را زدم حالا تعدادی از کلیدهای کنترل کار نمی کند لط
فا راهمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
کنترول تان را یک بار ریست کنید.
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید. اگر مشکل شما با این عمل حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
روش3- یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
روش 4
1.اول کنترل رو حالت تلویزیون قرار میدهیم
2.دکمه پاور را گرفته و دوبار صفر را میزنیم کنترل ریست شده و مشکل حل می شود.
کسی واسه من جوابی نداشت؟
کسی واسه من جوابی نداشت؟
سلام بر دوستان عزیز،
تلویزیون سامسونگ مدل UA40D5550PM دارم و متاسفانه از طریق HDMI تصویر دارم ولی صدا ندارم،
هر از چندگاهی پورت HDMI رو عوض میکنم و صدا میاد و بعد از مدتی قطع میشه و دوباره باید برم و از پورت دیگه HDMI در تلویزیون استفاده کنم و باز هم مدتی صدا داره و دوباره صدا قطع میشه و باز عوض کردن پورت و ............
علت چیه که بخدا کلافه شدم و نمیدونم چی به سر این تلویزیون اومده؟
ممنون میشه بنده رو راهنمایی بفرمایید
با سلام.تلویزیون بنده ES6950 هستش.چند وقتی میشه که دو تا مشکل پیدا کرده ،اول اینکه وای فای اون از کار افتاده اصلا هیچ شبکه وایفایی رو شناسایی نمیکنه ولی LAN اون کار میکنه. دوم اینکه هر فلشی رو که بهش میزنم میگه سرعتش پایینه نمیتونه روش رایت کنه در صورتی که رو همون فلش قبلا فیلم ضبط کرده بودم.چیکار کنم به نظرتون؟البته از منو مخفی ریست فکتوری کردم اما درست نشده.روش ورود با ریموت دست ساز میتوننه کارساز باشه؟ ممنون.
درود
من یک مشکلی دارم با بروزر تلویزیون ku7970
متاسفانه تو هیچ سایتی فیلم پخش نمیشه مثل سایت های لنز و آنتن ....
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
من یک تلوزیون 55 اینچ سامسونگ مدل 6990 دارم و همیشه هم به اینترنت وصل بوده ولی حدودا یک ماه پیش آپدیت شد و تمام اچ دی ام ای های تلوزیون از کار افتاد، الان وقتی میرم رو hdmi وسط صفحه یک نوشه میاد که "در حال آپدیت هست لطفا خاموش نکنید، پس از اتمام به صورت اتوماتیک خاموش میشود" و هنگ میکنه و هیچ اتفتقی نمیافته تا ساعتها که خاموش میشه ولی باز اگر برم رو hdmi همین اتفاق میوفته، از سام سرویس اومدن یک نگاه کرد گفت چون آپدیت شده بردش سوخته! و 800 هزار تومن هزینه تعویضش هست.
من فکر میکنم نرم افزاری باشه و خواستن از سرشون باز کنن
اگر کسی میتونه کمک کنه واقعا ممنون میشم راهنماییم کنه چون واقعا زور داره این پول رو بدم
این هم شماره من اگر لطف کنید کمکم کنید :n03: 09339200193