دوستان من یدونه موجود دارم با هارد وسترن بلک اسکورپین ۷۲۰۰ دور برای فروش کسی خواست پم بده
Printable View
دوستان من یدونه موجود دارم با هارد وسترن بلک اسکورپین ۷۲۰۰ دور برای فروش کسی خواست پم بده
چی شده دیگه این y580 از رده خارج شده؟
بلا نسبت مشتینقل قول:
نقل قول:
سلام داداش چند گرفتی الا چنده و چه چیز هاش از y580 بهتره اخه منم میخوام بخرم
سلام ...
ویندوز 8 نصب کردم و درایور هاشم از سایت شرکت دانلود کردم البته خیلی وقت پیش دانلود کرده بودم
الان با کلید های ترکیبی مشکل دارم مثلا کلیذ fn+f5 که وای فای و بلوتوث را روشن خاموش میکرد اصلا یه چیزه دیگه میومد حالت offline میشد فعال و غیر فعال کرد
ترتیب خاصی داره نصب درایور ها؟
لیست کامل و به روز شده درایور ها برای ویندوز 8 میتونه کسی بزاره؟
بازم ممنون
آقا من کلا یه مشکلی دارم از روز اولم داشتم ولی چون بلوتوث استفاده ندارم پیگیرش نبودم
کلا درایور بلوتوث من نصب نمیشه هیچوقت بلوتوث نداشتم میدونید مشکل از کجاست؟؟؟
بلوتوث فابریک که تو DVD درایوراش بود نصب نمیشه از سایت لنوو هم گرفتم نصب نمیشه ارور میده
توی دی وی دی توی پوشه بلوتوث پوشه Broadcom را برنامه هش را نصب کن درست میشه بطور پیشفرض میخای نصب کنی ارور میده ولی از این مسیر برنامه مورد نظر نصب و اجرا میشهنقل قول:
کسی نبود ویندوز 8 بدون مشکل روی این لپ تاپ نصب کرده باشه؟نقل قول:
lمن 6 ماه 8 داشتم باگ داشت فایل حجیم میخواستم کپی کنم وستش میپرید روی 2 تا لپتاپ نصب کردم این مشکل رو داشت برگشتم به 7 حالا صبر کردم ببینم 8.1 چی از آب در میادنقل قول:
سلام بچه ها من میخوام کارت شبکه وایرلس لپ تاپمو عوض کنم. بنظرم تنها ایراد این لپ تاپ همین کارت وایرلسشه. خیلی کنده اصلا حال نمیده لپ تاپ سونی وایو دوستم که مال 6 سال پیشه وایرلسش از این قوی تره:n22:
کسی میدونه چه کارتی رو میتونم جایگزین کارت اصلی کنم که دوال باند باشه و فرکانس بالاتر هم کار کنه؟ کلا تو فضایی که سیگنال ضعیفه این لپ تاپ در مورد کارت وایرلسش حرفی برا گفتن نداره:n28:
بابا بیخیال من که کشکلی باش ندارم الکی خودتو ازیت نکننقل قول:
دوستان عزیز...
درایور های این مدل رو واسه ویندوز 8.1 کسی تست کرده؟
درایورا توی تاریخ 16 Oct 2013 روی سایت لنوو گزاشته شده من ویندوز 8.1 رو دانلود کردم درایورام تا فردا دان میشه وین عوض کردم نتیجشو میگم درایورا کامل نیست ولی کار راه بندازهنقل قول:
سلام ...
به نظرم درایورهاشو از سایت خود قطعات مثل اینتل و انویدیا بگیرین خیلی بهتره واسه 8 از خود سایت لنوو گرفتم وایرلس و بلوتوث و یه چیزای دیگه کار نمیکرد
درسته یکم الافی داره تا پیداش کنید ولی در عوض آخرین نسخه معرفی شده را دانلود میکنید نه نسخه های قدیمی ترشو و خیالتم راحته که جواب میده
نقل قول:
بنده هم درایور هایی که میشد رو همین کارو کردم و همه هم کامل نصب شد...
اما الان مشکلی که هست اینه که مثلا زمانی که کلید قطع کن صدا رو میزنم بک لایتش روشن نمیشه! یا کلید کناریش که واسه حالت های مختلف مالتی مدیا بود اصن کار نمیکنه! برنامه ی ریکاوری و کلیدش هم کار نمینه.
و اینکه وایرلس و بلوتوث هم به صورت جداگانه و گرافیکی از هم جدا نستن...هر دو باهم روشن و خاموش میشن. :n03:
من الان وین 8 دارم میخوام بیام روی 8.1
حالا منتظرم اون کاربربالایی تست کنه ببینه کار میکنه یا نه
وین 8.1 هیچ تغییری خاصی نکرده ولی خوبه! وای خدایی با SSD که انداختم روش وین 8.1 که نصبیدم فقط آدم دوست دارم لپتاپ رو خاموش روشن کنه روزی 10 بار ریاستارتش میکنم این خر کیف میکنم :n09:
آقا فن گرافیکم صدا میده بد فرم باید یه تکون بهش بدم تا صدا قطع بشه انگار شل شده یا یه همچین چیزی دسترسی بهشم سخته باید کل پیچارو وا کرد فقط با اون در پشتیش کارم نمیشه حالا بازم کردم نمیدونم میتونم درستش کنم یا نه کسی چیزی میدونه که کمک کنه؟
مشه لینک همه درایورارو بزاید که همه استفاده کنن...نقل قول:
سلام ...
من ویندوز 8 نصب کردم با وایرلسش شکل داشتم درایورش نصب نمیشد!!!
ویدوز 8.1 نصی کردم درایورهاش را اینترنت دانلود کردم و جالبیش اینجا بود خودش جدیدترین ورژن درایور وایرلس را داشت ولی وایرلس توی تنظیمات (هرجاشو که فکرکنی سرک کشیدم) غیر فعال بود و برای بلوتوث هم چیزی نبود انگار اصلا لب تاپم بلوتوث نداره!!!
کسی ویندوز 8.1 نصب کرده که با وایرلس مشکل نداشته باشه؟
منم رو 8 همین مشکل رو داشتم :(نقل قول:
آخرم مجبور شدم سوییچ کنم رو 7
دادم سازگار گرد خاکاش گرفت حل شد...نقل قول:
من ۸.۱ نصبیدم هیج مشکلی هم باهاش ندارم عالیهنقل قول:
لپتاپم رو میخوام بفروشم سیستم بگیرم کسی خواست در خدمتم
قیمت پایه لپتاپ: 2650
SSD msata 128 gig مدل دقیق (540MB/s read ) (Plextor PX-128M5M)قیمت پایه اس اس دی : 430
کیف ارجینال خریداری شده از آمریکا به قیمت 120$ (حراجی!) مدل دقیق ASUS AUTOMOBILI LAMBORGHINI BACKPACKقیمت پایه کیف: 180
کولپد N8قیمت پایه کولپد: 68
درایور خاصی نصب کردی؟نقل قول:
آخه ویندوز 8.1 خودش وایرلس شناخت و گویا جدیدترین ورژن درایور وایرلس هم هست ولی بازم غیر فعال هست؟؟؟
دوستان داریور بلوری این مدل رو از کجا میتونم بگیرم؟دی وی دی معمولی رایت میکنه ولی بلوری نمیزنه گاهی اوقات تو وین هشت میزد الان اومدم روی هفت نمیزنه یا اویایل رو هفت میزد
کسی راهکاری برای مشکل بلوتوث و وایرلس پیدا نکرده؟؟؟نقل قول:
کسی نبود جواب بده؟
بنده که کلن بیخیال این ویندوز 8.1 شدم و برگشتم به سون...
راحت! :n23:
سلام...
میگن جوینده یابنده هست، راهش را پیدا کردم بعد از نصب ویندوز 8.1 درایور مربوط به wireless و bluetooth و Lenovo Power Management را نصب نکنید، درایور Lenovo Power Management مربوط به ویندوز 7 را نصب کنید بعد از نصبش با کلید ترکیبی fn + f5 وایرلس و بلوتوث را روشن کنید همین طور که wifi و bluetooth روشن هست درایور ویندوز 8.1 مربوط به Lenovo Power Management و wireless و bluetooth را نصب کنید و از ویندوز 8.1 لذت ببرید.
برای خاموش کردن وای فای و بلوتوث میدونم همتون بلدید از settings/change pc settings/network/airplane mode خاموش و روشن کنید. راه های دیگه ای هم هست که راحتر هست ولی این آدرس بیش هست.
بازم ممنون.
سلام دوستان ممکنه ورژن بایوس لپتاپ هاتونو اینجا به اشتراک بگذارید؟ من تو جاهای مختلف ورژن های مختلفی دیدم که متفاوت از همدیگن. یکی صحبت از ورژن 8.0 میکنه یکی میگه ورژن بایوسش 2.07 هست و یکی هنوز رو ورژن 2.03 مونده!!!
کجا همه وژن های مختلف بایوس رو گذاشته؟ ضمنا راهی هست که بدون ورود به ویندوز بشه بایوس رو آپدیت کرد؟ ورزن بایوس من در حال حاضر version: 5DCN40WW(V2.07) هست.
بیا بالا حیفه لپ تاپ به این باحالی پایین باشه
دوستان نوت بوک من یه مدتی بلوری رایت میکرد الان رایت نمیکنه
دیسک رو میشناسه ولی اخر رایت رو میزنم ارور میده که از طرف کاربر کنسل شده چی کار کنم؟یه بار هم مادربرد نوت بوک رو عوض کردم فکر میکنم مال این باشه
دوستان نوت بوک من یه مدتی بلوری رایت میکرد الان رایت نمیکنه
دیسک رو میشناسه ولی اخر رایت رو میزنم ارور میده که از طرف کاربر کنسل شده چی کار کنم؟یه بار هم مادربرد نوت بوک رو عوض کردم فکر میکنم مال این باشه
کسی ویندوز 10 نصب کرده رو لپ تاپش؟ کدوم درایور ها مشکل داره؟