من سرچیدم پک اولی با آپدیت 1.3 که تو همه سایتها حتی ایرانیها ریخته.توی تورنت هم آپدیت 1.5 با همه dlc ها هست.نقل قول:
Printable View
من سرچیدم پک اولی با آپدیت 1.3 که تو همه سایتها حتی ایرانیها ریخته.توی تورنت هم آپدیت 1.5 با همه dlc ها هست.نقل قول:
متاسفانه منم اصلا با بازي حال نكردم و بعد از چند ساعت ولش كردم و كارم شده بود فقط پيدا كردن ماشينا توي شهر و اصلا مسابقه رو
بيخيال كامل شدم و مسابقاتشم اصلاچيزي نبود كه فكر كنم ///
واقعا ياد اون most wanted بخير ... :n28:
ولش کن زیاد بهش فکر نکن منتظر بازیهای آینده باش منم ولش کردمنقل قول:
باید پچها رو به ترتیب ورژنشون نصب کرد؟نقل قول:
آخری رو نصب کنی کافیه!نقل قول:
دوستان هر کی آپدیت 1.5 رو پیدا کرد ممنون میشم به منم بده!:n06:
نقل قول:
آخرین ورژنش چیه؟ لینک دانلود رو داری؟
نه تو استور بازی باز شده و هر کی نسخه ی اصل داره میتونه آپ کنه!نقل قول:
این رو سرچ کن.کلی تورنت داره:نقل قول:
Need For Speed Most Wanted 2012 v1.5 Incl 4 DLC
البته یک ریلیز کامل هست همراه با پچ 1.5 و تمام DLC ها.حجمش هم حدود 4-5 گیگ
یعنی بازی سخت تر از این هم وجود داره!!!!!!!
در طی 8 سال بازی کردن انواع و اقسام سری بازی های شبیه ساز اتومبیل و مسابقه تا حالا بازی به این سختی ندیده بودم.....
بردن هر مسابقه نیاز مند حداقل 50 بار تکرار هر مسابقست و البته ریس هایی که به هیچ وجه نمیتونید برنده بشید......nfs پیش خودش چی فکر کرده....:n04:
من که بازی رو به طور کامل تموم کردم و خیلی بهم حال داد.نقل قول:
در ضمن اونقدرام که شما میگی سخت نیست. باید ماشینتو آپگرید کنی. اونوقت میتونی به جای 50 بار فقط با 1 بار مسابقه دادن تمومش کنی.
در ضمن به نظر من این بازی بعد از MW 2005، بهترین نسخه سری NFS بود.
برای نسخه های غیر اصلی اصلا نمیشه هیچ پجی نصب کرد؟نقل قول:
آپگرید پول میخواد وقتی نمیتونیم مسابقات رو ببریم پول از کجا بیاریم؟ من مشکلم با تصادفهاست بیشتر کدی نیست بزنیم پولش زیاد بشه؟نقل قول:
بازی مشکلات بیشتری داره از جمله اینکه هر آپگرید وقتی ماشن عوض بشه کارایی خودشو از دست میده.....
بالاخره تونستم ماشینهای غول پیکر swat (نیروی ویژه) رو takedown کنم :n20:
عجب غولهایی هستن ولی راهش رو پیدا کردم.حالا دیگه هیچکی نمی تونه جلوم رو بگیره :n02:
اینم سند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
توی یوتیوب ویدئوهایی هست که طرف همین swat ها رو بعنوان ماشین خودش برداشته.چجوری میشه این کاررو کرد؟
آنلاک کردن ماشینهای مخفی مسابقات به همراه ماشینهای پلیس با قابلیت رانندگی با اونها
1.این فایل رو دانلود کنید(165 کیلوبایت):
2.از حالت فشرده خارج کنیدکد:http://www.mediafire.com/?0q8982z12254zdy
3.فایل MostWantedCarChanger.exe رو اجرا کنید و بازی رو هم اجرا کنید.(فایل اجرایی فقط باید نسخه کرک شده 1.0.0 باشد)
4.با استفاده از کلیدهای ALT+TAB از محیط بازی به محیط اون برنامه سوئیچ کنید.از منوی برنامه، ماشین مورد نظر خورد رو انتخاب و روی Freeze کلیک کنید.
5.به بازی برگردید و برای تغییر ماشین،یا تصادف کنید یا به محلهای تعویض ماشین برید و ماشین خود رو تعویض کنید.حالا ماشین مورد نظر رو دارید............:n20:
6.برای تغییر ماشین به ماشینهای دیگه در لیست،مراحل 4 و 5 رو تکرار کنید.
7.برای برگشت به حالت معمولی،در برنامه unfreeze رو انتخاب کنید و حالا فقط ماشینهای داخل بازی انتخاب میشوند.
این هم یک ویدئو که راهنمای خوبیه:
نکات:کد:www.youtube.com/watch?v=u7dtsKyOauQ
1.این ترینر فقط برروی نسخه 1.0.0 کرک شده جواب میده.اگه از نسخه های بالاتر استفاده میکنید می تونید در یک مسیر جداگانه نسخه 1.0 رو هم نصب کنید و از همون سیو خودتون استفاده کنید.
2.قبل از هر کاری و محض اطمینان یک بکاپ از سیو خودتون بگیرید.یعنی پوشه Criterion Games که در my document هست.
3.قابلی نداشت :n05:
یعنی چی؟!چه ماشینایی رو باز میکنه؟! من که نفهمیدم اصلا برا چیه این!
بطور مشخص نوشتم دیگه.ماشینهایی که مخفی هستند و در مسابقات آزاد میشن + هر 4 ماشین پلیسنقل قول:
البته بیشتر بدرد استفاده از ماشینهای پلیس میخوره چون بقیه ماشینهارو اینجا اکثرا آزاد کرده اند.
اون ویدئو رو هم یه نگاهی بندازید بهتر متوجه میشید.
ترینر بسیار خوبیه من یکی که کلی دنبالش بودم.swat رو برداشتم حالا حتی swat های پلیس هم جلوم رو نمیگیره.با یک ضربه فوردهای پلیس پرت میشن اونور :n10: کوروت ها که مثل کاغذ مچاله میشن :n09:
یعنی باید 2 تا nfs نصب کنیمنقل قول:
میشه یه زحمت بکشی سیوی که ماشین های خوب
مثل بوگاتی و لامبورگینی و ائودی و... و این ماشین پلس هست رو برای ما قرار بدی ؟
مسابقاتش بست هباشه تا ما خودمون بازیش کنیم :n01:
سلامنقل قول:
اون ترینر فقط روی ورژن 1.0.0 جواب میده.اگه شما DLC نصب نکرده باشی نیاز نیست دوباره بازی رو نصب کنی و روی همون ورژن اجرا میشه.
اون ماشینها که گفتی توسط مسابقات آزاد میشوندپس یا باید مسابقه بری و اونها رو آزاد کنی تا بتونی مسابقات خودشون رو بری و یا اگه فقط می خوای باهاشون در شهر بگردی می تونی از همون ترینر استفاده کنی.
پس نیازی به سیو دیگران نیست و از اون ترینر استفاده کن هم حجمش خیلی کمه و هم خیلی راحت کار میکنه.
من تا حالا نزدیک 60تا ماشین رو باز کردم ولی تو هیچ کدومش BMW نبوده
اصلا حضور داره تو این سری؟
بله.سه تا bmw وجود داره که دوتاش با DLC های جدید باز میشه.توی عکس لیست bmw ها مشخصه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوتا سوال::n18:
1:کسی سیو داره که همه ی ماشین ها توی اون باز باشند؟
2:بعضی ماشین ها هستند که علامتشون یه چرخ آتیشیه و موقع سوارشدنشون باید آنلاین بشی برا اونا راهی نیست؟:n13:
سلامنقل قول:
2.باید از نسخه 1.5 کرک شده استفاده کنید.
ممنون حالا این کرک رو از کجا دان کنم؟
کرک نیست.نسخه کامل بازی هست که همه DLC ها رو داره و کرک هم شده.نقل قول:
----------------------
لینک تورنت برای دانلود نسخه Need For Speed Most Wanted 2012 v1 5 Incl 4 DLC-BlackEcho
فایل تورنت رو دریافت کنید:کد:
http://torcache.net/torrent/D2D5BD6E7CD6F229A616E8D96E63C2ABFE74AA91.torrent?title=[kat.ph]need.for.speed.most.wanted.2012.v1.5.incl.4.dlc.blackecho
## Install note :
1. Burn or mount image
2. Install the game
3. Copy the Content from the Crack folder, located on the DVD, into the instalation folder
4. Play !
اینکه متاش از دیرت3 کمتره!اینطور ادعاتون میشد؟انصافا فقط shift باحال بود.
چه لزومی داشت حالا این همه خیابونهارو شلوغ کنن؟
مزایای این ورژن چیه؟نقل قول:
ورژن جدید هم توراهه که خیلی خیلی شبیه hot porsouit هست اسمش nfs rivals هست
خدایی از بازیهایی بود که کلی باهاش حال کردم!
همون اولی که نسخه فشرده بلک بکس اومد نصبش کردم
همه ماشینها رو تموم کردم خیلی ها هم به پرو آپگرید کردم. فقط یه چیز جدید!
پچ گرفتم براش و 5 تا ماشین نوشته بود باز میشه!
بعد از نصب پچ گرافیک رو حس میکردم که روون تر شده ولی خبری از ماشینهای جدید نیست. چیکار میشه کرد؟
باید این نسخه ای که دوستمون تو صفحه قبل گذاشتن دانلود کنینقل قول:
من دارم با اینترنت زغالی 256 این کارو میکنم
با شما هم موافقم، یکی از بهترین های سری nfs بود... خیلی خوب بود، یه نقصی که داشت این بود که وقتی به ماشین های شاسی بلند پلیس میزنی ماشین خودت داغون میشه .... نمیدونم ترینری هست که بشه باهشا به این شاسی بلند ها زد و ماشین داغون نشه یا نه ؟
سلامنقل قول:
این کاملترین نسخه موجود هست.یعنی هر پنج DLC که برای nfs mw 2012 اومده رو کامل داره.کلی مسابقه و چندین ماشین جدید اضافه میشه + فرودگاه که به مپ اضافه میشه و کلی برای دریفت بازی و پلیس بازی پیچ و خم داره.توی باند فرودگاه هم که خیلی حال میده :n02:
درباره این جمله آخرت اگه برای این نسخه میخواهی که راه زیاده.اولیش این هست که ماشینهای قدرتمندی بسازی.اما یک ترینر هم هست که میتونی ماشینهای پلیس رو برداری.مخصوصا swat رو که به هر ماشینی بزنی مثل توپ پرت میشه کنار.ترینر رو اینجا گذاشته ام فقط توضیحات رو خوب بخون:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=569082&p=7643863&viewfull=1#post7643863
دستت 20نقل قول:
واقعا این نسخه جدید که گذاشتی 20 بود، به نظرم بعد mw 2005 این mw 2012 بهترین بازی هست، البته این نسخه 1.5
به دوستان هم توصیه میکنم حتما دانلود کنن
ترینر رو این ورژن 1.5 کار نکرد، نمیدونم برا شما هم اینجوریه؟
سوال اصلی من اینه
چجوری میشه وقتی با ماشین خودمون به سد پلیس شاسی بلند میزنیم (نه اسوات ها اون یکی ها ) از سد رد بشیم و ما شین خودمون داغون نشه؟ برای این مسئله راهی هست؟
درسته نسخه 1.5 جذابیت خاصی داره.نقل قول:
برای ترینر گفتم که به توضیحات توجه کنید:
نکات:
1.این ترینر فقط برروی نسخه 1.0.0 کرک شده جواب میده.اگه از نسخه های بالاتر استفاده میکنید می تونید در یک مسیر جداگانه نسخه 1.0 رو هم نصب کنید و از همون سیو خودتون استفاده کنید.
2.قبل از هر کاری و محض اطمینان یک بکاپ از سیو خودتون بگیرید.یعنی پوشه Criterion Games که در my document هست.
یعنی بازی رو دوباره نصب کن ولی مسیر بازی رو در یک پوشه دیگه بذار و اونرو فقط با کرک 1.0.0 اجرا کن.پس دوتا mw 2012 داریم یکی نسخه 1.5 که مخصوص مسابقات و.. هست ویکی هم نسخه 1.0.0 که فقط برای استفاده از اون ترینر هست.ولی پوشه سیو لازم نیست دوتا بشه و بصورت مشترک بدون اینکه روی هم اثر داشته باشند استفاده میشه.
منظورت فوردها هستند دیگه ford explorer.اونها که خیلی راحت ترند.البته ماشین خودمون که داغون میشه حالا کم یا زیاد اما برای اینکه crash نشه و با قدرت به کار خودش ادامه بده باید ماشین رو طوری آپگرید کنیم تا مقاومت بدنه بیشتر بشه و معمولا در این حالت از سرعت کم میشه.الان به بازی دسترسی ندارم وگرنه فیلم میذاشتم.اینجوری هنگام بخورد با فوردها اونها رو کنار میزنه و حتی بعضی ماشینها در حالت شاخ به شاخ با فوردها اونها رو takedown میکنند بدون اینکه crash بشیم.مثلا بوگاتی ها،آونتادور،دژ چلنجر،پورشه پانامرا،کوروت و.... این قابلیت رو ممکنه داشته باشند اما ماشینهایی مثل آریل اصلا قدرت بدنه ندارند و با برخورد به اولین پلیسها هم کرش میشن.نقل قول:
.................................................. ....................................
کلا سری بازی NFS بعد از نقطه اوجش که Most Wanted سال 2005 بود بعدش به شدت افت کرد
وقتی وارد این بازی شدم شوکه شدم
اولش فکر کردم نسخه دموی بازیه
نه داستانی نه هیچی!
راستشو بخواین از The Run خیلی بیشتر خوشم اومد
من از hot persuit خیلی بیشتر از این خوشم اومد.
خداییش گیم پلی ضعیف داشت(حتی اگه دست فرمون این دوتا نسخه شبیه هم بود به خاطر محیطش بود تو نسخه 2010 تو اتوبان بود و خیلی زود کرش نمیکرد.)
البته فریم بد بازی هم بود که مثلا یه دفه فریم بازی کم میشد بر عکس hot persuit و گرنه اونقدا هم دستفرمون بدی هم نداشت...
به هر حال نسخه خوبی بود ولی فقط برای یه بار!
قشنگاش mw و hp بود