حیف شد که داره خداحافظی میکنه ... من دوستش داشتم ...
حالا چند سالی سرمربی منچستر بود ؟
Printable View
حیف شد که داره خداحافظی میکنه ... من دوستش داشتم ...
26-27نقل قول:
راستی دوستان بازی فردا پخش مستقیم میشه؟
یعنی میشه تو ایران هم همچین اتفاقی بیفته؟نقل قول:
یک مربی اینقدر ثبات داشته باشه ...
جایی هست که بشه تعداد مقام های الکس رو پیدا کرد؟
کامیونیتی شیلد بعدی هم یحتمل مال خودمونه با قهرمانی ویگان در اف ای کاپ./
+
علیرضا جان شبکه های وطنی که گویا نمیپخشن (تو ورزش سه نزده بود) در کل واسه من خیالی نیس... فول مچ دانلود می کنم... به ریش صدا سیما میخندم!:n02:
+
بله، ویکیپدیا:نقل قول:
جایی هست که بشه تعداد مقام های الکس رو پیدا کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که همین الان دو گیگ حجم خریدم که بشینم بازی رو با برنامه Sopcast با کیفیت بالا ببینم.
راستی قدر دانی از سرالکس آخر بازی هست؟چون که من نیمه دوم میرسم ببینم.؟؟؟؟خواهشا جواب بدین....
راستی سیتی .........:n08:
فردا چه خبر خواهد بود:دی
Arrive at OT early on Sunday
Fans are encouraged to be in their seats in good time before United's Barclays Premier League clash with Swansea on Sunday - a day which promises to be a hugely emotional one for everyone connected to the club.
Not only will the Reds be presented with the Barclays Premier League trophy, it will be Sir Alex Ferguson's final game at Old Trafford as United manager.
Before the game, as the players come out of the tunnel, the lower tier of the Sir Alex Ferguson Stand and parts of the lower Stretford End and East Stand will join together to create a special 'Champions 2013' mosaic (see photo above).
At the end of the match, a special stage will be constructed for the trophy presentation, before Sir Alex addresses the Old Trafford faithful for the final time.
There will be plenty going on before the game so make sure you get in your seat early.
ویگان قهرمان، برای رسیدن به این عنوان، اورتون مویز رو سه بر صفر شکست داده بود.
این اولین جام باشگاه ویگان بود. اولین جام باشگاه ویگان از زمان خلقت بشر تاکنون. چه لحظه ای!
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ای کاش گیگز رو هم با خودت می بردی.
خدایی اینا دیگه گندش در آوردن بازی لیورپول -فولهام که نمیدونم چیش مهمه رو شبکه ورزش گذاشته پخش مستقیم :n13: بعد بازی منچستر یونایتد-سوانسی که اخرین بازی هستش که سر آلکس فرگوسن توی اولدترافورد روی نیکمت منچستریونایتد میشینه پخش نمیکنن:n27:
کدوم کانال میده ؟ متاسفانه نیستم و میخوام ضبط کنم نمیدونم فقط کدوم میده !
اسکولزی هم قراره خداحافظی کنه :n28: یاد گلهای سرنوشت ساز و زیباش به بارسا، سیتی و لیورپول و... بخیر...:n28: چه روزهای سخت آخر فصلی رو باید هوادارا تحمل کنن... اما عوضش بالا بردن جام توسط تمامی اعضای تیم، کام مون رو شیرین می کنه... :n12:
باید خسته نباشید گفت به این اسطوره باشگاه که حضور دوبارش در فصل پیش از نیم فصل دوم تا همین امروز، خیلی خیلی کمک کرد به یونایتد. :n12:
همیشه در خاطرمون هست که: Paul Scholes, He Scores Goals
ضمن اینکه تو این بازی اسکولز هم احتمال داره که بازی کنه.
+
والنسیا هم گفته که به خاطر فرگی حتما بازی مقابل سوانسی رو یونایتد میبره + صحبت هاش تو لینک پایین جالبه در مورد برخورد هاش با سر الکس:
ساعت 19 و 30
منچستر یونایتد - سوانسی
6’Eren (den) / HD
AD Sports HD3
AD Sports HD5
C+ Sport (france) / HD
C+ Sport (poland) / HD
Canal+ 1 (esp) / HD
Diema
Digi Sport (cze/svk)
Digi Sport 1 (hun) / HD
Digi Sport 3 (rom)
GMG Football
Idman TV
Jolly HD
LIG TV3 / HD
Nova Sports 2 (hellas) / HD
Setanta Sports Eurasia / HD
Sky Calcio 6 / HD
Sky Sport 2 (germany)
Sky Sport Extra HD (germany)
Sky Sports 1 (uk) / 1HD
Sky Super Calcio / HD
Sport 1 (russia) / HD
Sport 1 Voetbal
Sport TV1 / HD
SportKlub (croatia)
SuperSport 10 (africa)
SuperSport 3 (za)
SuperSport 3HD (za)
SuperSport MaXimo
Tring Sport 1 / Jolly HD
Viasat Football (swe) / HD
متاسفانه همه چی دست در دست هم داده تا ما بازی رو نبینیم! سرعت پایین نت هم دیگه شده قوز بالا قوز! نه میشه انلاین دید نه از شرینگ رسیو*ر استفاده کرد!
بازی غم انگیزیه !! :n28: خدا کنه یه برد پر گل دلش رو خوشحال کنه
دوستان تبریـــــــــــــــــــک!: n02::n28::n12:
با گل دیر هنگام کی :n12:.... ریو فردیناند بعد سالها تو آخرین حضور سر الکس و اسکولزی بردیم سوانسی رو:n02:... party started!:n20:
سر الکس با شیرینی همیشگیه دقایق پایانی خداحافظی کرد... خسته نباشید به همه بازیکنان ها و کادر فنی و خصوصا پیرمرد دوست داشتی دم همشون گرم که این فصل با وجود همه مشکلات سنگ تموم گذاشتند.
.
.
گویا سر الکس برای درن فلچر هم آرزوی بهبودی کامل کرد تو سخنرانی بعد از پایان بازی و از اسکولز هم تقدیر کرده.
دوستان... از اینجا مراسم رو لایو ببینید... MUTV فری لینک گذاشته تو سایت رسمی باشگاه:
کد:http://www.manutd.com/en/Thank-You-Sir-Alex-New/ThankYouSirAlexNews/2013/May/watch-sir-alex-speech-celebrations-vs-swansea.aspx
نمانیا و سر الکس و جام... چه صحنه با شکوهی :n12::n28:
تــــبـــریـــک!
WE ARE THE CHAMPIONS:n12:
چه مراسم با شکوهی..
تبریک به همه.:n12:
تبریک می گم به همه خیلی مراسم خوبی بود من که لذت بردم البته غم انگیزم بودا
در مورد صحبت های فرگوسن اون قسمتش برام جالب بود که گفت همون طور که از من حمایت کردید از سرمربی جدید هم حمایت کنید
امیدوارم این قهرمانی ها با اومدن مویس هم ادامه داشته باشه
نوه های فرگی رو باش :دی
اون صحبتش هم جالب بود که گفت از همگی لذت بردم ولی از زنم رنج کشیدم:دی باشوخی گفت ورزشگاه رفت رو هوا..همچین چیزی بود!
Thank u uncle alex
جدی جدی رفت.....
ویدئوی شروع بازی و تونل افتخار:
ویدئوی سخنرانی سر الکس:
این والپیپر رو هم ببینید... زیباست:
منبعش هم که خودتون میدونید:n02:د... سایت رسمی باشگاه
فرگوسن در مصاحبه با اسکای اسپرتس : رونی درخواست کرده تا باشگاه رو ترک کنه و امروز هم نمی خواست بازی کنه
اون امروز بازی نکرد نه فقط به خاطر این که درخواست ترنسفر داده بلکه می خواست فکر کنه و تصمیم بگیره ---فکر می کنم ایده خوبی باشه
ما در خواست انتقالو رد کردیم... باید بره درموردش فکر کنه
ای بابا فکر میکردم رونی اخلاقش بهتر شده باشه:n29: یادم نمیره سال پیش میگفت : احمقانه ترین کاری که کردم درخواست جدایی از من یونایتد بوده!
انگار باز اون کار رو تکرار کرده!!!!
بازیکن منحصر بفردی هست در فوتبال جهان .. کلاس بازیش و سبکش رو فعلا کسی نداره ...حیف!!
ین مربی 71ساله پس از آخرین بازی خود سخنانی پراحساس به زبان آورد. سایت گل – سر الکس فرگوسن وداع باشکوهی داشت و تیمش در آخرین دیدار دو توانست سوانزی را دو بر یک ببرد.
سر الکس پس از این بازی گفت: «مطلقا هیچ متنی برای خواندن حفظ نکردهام! من تنها حرفهایم را به زبان میآورم و امیدوارم بتوانم بازگو کنم که این باشگاه فوتبال چه معنایی دارد.
این تشکری است از منچستریونایتد. نهتنها مدیران، نهتنها کادر پزشکی، کادر فنی، بازیکنان و طرفداران. بلکه تمام شما. این رویاییترین تجربه زندگی من بود. ممنونم.
بسیار خوشاقبال بودهام که توانستهام مربیگری برخی از بزرگترین بازیکنان این کشور را به عهده بگیرم. چه برسد به بهترین بازیکنان منچستریونایتد. تمامی این بازیکنان امروز نماینده خوبی برای باشگاه بودند. آنها به شکلی رویایی قهرمانی را کسب کردند. آفرین به بازیکنان.
بازنشستگی من به معنای پایان دوران زندگی من در این باشگاه است. من اکنون میتوانم از تماشای بازی آنها لذت ببرم نه این که همراه با آنها زجر بکشم. اما اگر به این موضوع بیندیشید... به آن گلهای دقایق پایانی، به آن بازگشتها، حتی شکستها، همه اینها بخشی از این باشگاه بزرگ ما بوده. از شما بابتش ممنونم.
همچنین میخواهم به شما یادآوری کنم که هنگامی که روزهای بدی را میگذراندیم همه پشت من بودند. تمامی بازیکنان از من حمایت کردند.کار شما طرفداران این است که کنار مربی جدیدتان باشید.
پیش از آن که اشکم جاری شود، میخواهم درباره پل اسکولز صحبت کنم که امروز بازنشسته میشود. او باورکردنی نیست. یکی از بزرگترین بازیکنانی است که تاکنون داشتهایم و پس از این خواهیم داشت.
همچنین میخواهم آرزو کنم دارن فلچر بهبودی و بازگشت سریعی داشته باشد.
برای بازیکنان تمامی موفقیتها را در آینده ارزو میکنم. شما میدانید چقدر خوب هستید. شما پیراهنی که به تن دارید را میشناسید و میدانید معنی اینجا بودن چیست. هرگز اجازه ندهید ناامیدی به شما غلبه کند. انتظار از شما همیشه پابرجا خواهد بود.»
دو روز از غم انگیزترین روزهای زندگیم بودن ، روزی که استیو جابز رفت و روزی که سر الکس فرگوسن اعلام بازنشستگی کرد ! امیدوارم حالا حالاها روزهای تلخ تری نیاد ...
دقیقا یه عمر هست که باهاش دارم زندگی می کنم ! نمیشه توصیفش کرد چون برای این ابهت ، برای این شخصیت ، برای این بزرگی ، برای این روح تمام نشدنی ، کلمات کم میاد ! و چقدر خوش شانس بودیم که در عصر فرگوسن بودیم و تونستیم درکش کنیم .. نمی دونم چطوری میشه برای آیندگان فرگوسن رو تعریف کرد !
دوستان اگه کلیپ های کامل تری از این بازی رو هم دارن واسه دانلود بذارن لطفا
دوستان کسی ویدئویی از مراسم و جشن نداره؟(البته به غیر از تونل افتخاری که حسین جان زحمتش رو کشید)
PART 3
ابتدا تمامی پارت ها رو دانلود کرده سپس به وسیله برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به هم بچسبانید...
تا دقایقی دیگر پارت سه هم آپلود میشود
بلاک شدهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
تا آخر امروز لینک های جدید گذاشته خواهند شدنقل قول:
صحبت های سر الکس فرگوسن با هواداران منچستر یونایتد
" اول از همه بگویم که من هیچ متن اماده شده ای در ذهنم ندارم فقط میخواهم هر چیزی به ذهنم میرسد را بگویم تا بتوانم نشان بدهم که این باشگاه چه اهمیتی برایم دارد .
من از منچستر یونایتد تشکر کنم . نه فقط کادر فنی و اجرایی بلکه همه شماها ... شماها فوق العاده ترین تجربه زندگی من بودید . مرسی
من بسیار خوش شانس بودم که توانستم بعضی از بهترین بازیکنان این کشور را هدایت کنم . این بازیکنان لیگ امسال را با اقتدار و شایستگی بردن پس به ان ها افرین میگویم .
بازنشستگی من به این معنی نیست که رابطه ام با این باشگاه تمام شده است . من الان میتوانم از دیدن بازی ها لذت ببرم به جای اینکه روی نیمکت زجر بکشم . اگر به ان گل های دقیقه اخر ، بازگشت ها ، حتی شکست ها فکر کنیم همه بخشی از این باشگاه بزرگمان هستند . دوران باورنکردنی بود بابت ان از همه تشکر میکنم .
میخواهم که به شما یاداور بشم که که اینجا ما اوقات بدی هم داشتیم اما باشگاه پای من ایستاد ، هیئت مدیره پای من ایستاد ، کادر فنی و بازیکنان پای من ایستاد کار شما الان این است که پای مربی جدیدتان بایستید .
قبل از اینکه کنترل احساساتم را از دست بدهم میخواهم به پل اسکولز که در پایان فصل بازنشسته میشود ادای احترام کنم . او یکی از بزرگترین بازیکنانی است که این باشگاه داشته و خواهد داشت . پل برایت ارزوی بازنشستگی خوبی میکنم هر چند میدانم که این گوشه و کنار خواهی بود تا من را اذیت کنی !
همچنین دوست دارم برای درن فلچر ارزوی سلامتی و بازگشت به میادین کنم .
من برای بازیکنان در اینده ارزوی موفقیت میکنم . من میدانم که شماها چقدر خوب هستید . میدانید که این لباس چه اهمیتی دارد و میدانید که این باشگاه چه اهمیتی برای طرفدارانش دارد . خودتان را ناامید نکنید . انتظارات از شما با رفتن من از بین نمیرود .
من دارم به خونه میروم و میخواهم که از طرف همه خانواده فرگوسن از شما تشکر کنم . مرسی "
زیدان :
سخت ترین رقیب من ؟ اسکولز از منچستر بود . او یک هافبک کامل به معنای واقعی بود . شما معمولا خیلی کم پیش می آید که به فوتبالیست حرفه ای و کامل به معنای واقعی کلمه برخورد کنید . اما اسکولز بازیکنی بود که این ویژگی را داشت .
ژاوی :
در 15 – 20 سال اخیر بهترین هافبکی که من دیده ام ، کاملترین انها اسکولز است . من بارها در این مورد با ژابی آلونسو صحبت کرده ام ، او استثنایی است ، او میتواند پاس نهایی را ارسال کند ، او گل میزند ، او بسیار قوی است ، او بازیکنی کامل است . شاید حتی اگر وی در اسپانیا بود ارزشش از الان بیشتر بود .
جک ویلشر :
ناراحتم از بازنشستگی اسکولز ! چه بازیکنی بود ! یک بازیکن کلاس بالا و بزرگ که میتواند الگوی هر هافبک جوان انگلیسی باشد .
پاتریک ویرا :
بیشترین بازیکنی که من در لیگ برتر تحسینش میکنم !؟ پاسخ آسان است : اسکولز
تری ونبلز :
او بهترین پاسور تک ضرب یا دو ضرب این کشور است ، بازی او شبیه به هیچ کس دیگر در این جا نیست .
گوردون استراچان :
او گل میزند ، پاس های دقیق و بلند ارسال میکند . یک – دو انجام میدهد ، در محوطه جریمه حریف ضربه سر میزند ، او یک پکیج کامل از مهارت ها است ، بازیکنی را با این شرایط پیدا نمیکنم ، او برای 10-11 سال
این گونه عمل کرد .
گرت ساوتگیت :
او شایسته این همه تقدیر و صحبت بعد از بازنشستگیش است ، بهترین بازیکن نسل خودش و البته با تواضع ! یک اسطوره .
سیمپسون :
پل اسکولز یک اسطوره است ، بهترین بازیکنی که در زندگیم دیده ام ، این یک حقیقت است .
آلن شیرر :
اگر از بازیکنان فوتبال بپرسید که چه کسی را بیشتر از همه تحسین میکنند ، پاس خیلی ها اسکولز خواهد بود .
شوچنکو :
آنها دو بازیکن جوان بزرگ در تیمشان دارند ، اما بازیکنی که بیشتر مرا تحت تاثیر قرار میدهد ، کسی نیست جز اسکولز . او مهمترین اتفاقات زمین را رقم میزند .
ساویج :
جدا اسطوره زیاد افراط شده ! اما اسکولزی واقعا یک اسطوره بود . همین و تمام .
روتلیج :
احتمالا بهترین و بزرگترین هافبکی که لیگ برتر به خود دیده است ، او بوده .
جوزپه روسی :
یکی از بزرگترین بازیکنان در پست خودش ، حالا بازنشسته شده ، خوشحالم که افتخار همبازی بودن را باهاش داشتم ، احترام برای یک اسطوره .
رونی :
بهترین بازیکنی که کنارش بازی کردم .
رونالدو :
اسکولزی بهترین بازیکنی بود که کنارش بازی کردم ، من در جوانی چیزهای زیادی از او یاد گرفتم . او فوق العاده بود .
رونالدینیو :
من دوست دارم مثل او پاس بدهم ! چه کسی به او یاد داد اینطوری پاس بده !؟
کارلوس کوئیروز :
هنگامی که اسکولزی در تیم بود گویی در حال بازی کردن با چراغ های روشن بودیم .
پیکه :
یکی از برترین بازیکنانی بود که در کنارش بازی کردم ، او در تمرینات فوق العاده و باورنکردنی بود . یک مسرت و شادی بزرگ بود که در کنارش بازی کردم .
پله :
اگر او در کنار من بازی میکرد ، من خیلی بیشتر گل میزدم !
گری پالیستر :
وقتی صحبت از بزرگترین های منچستریونایتد میکنید ، همه از گیگز ، جرج بست ، برایان رابسون و بابی چارلتون میکنند ، چرا که شاید انها مدال های بیشتر کسب کردند . اما این بحث یک بازیکن بزرگ را از قلم انداخته است .
فیل نویل :
پل برای من بهترین بازیکن تیم انگلیس است ، با هر بازیکن از تیم های ملی مختلف صحبت کردم ، از او به عنوان یک یار کلیدی یاد میکنند. او به آن اعتباری که شایسته اش بود نرسید ، برای من او جایگاهی در حد و اندازه فیگو و زیدان دارد .
گری نویل :
من اسکولزی را با هیچ کس عوض نمیکنم . او برای من بدون شک بهترین و کاملترین بازیکن فوتبال بود که کنارش بازی کردم . او بهترین است .
سمیر نصری :
ناراحتم از بازنشستگی اسکولز ، بازیکن بزرگ ، یک بازیکن کلاس جهانی . او زیزوی انگلیس بود .
مورینیو :
چرا او برای انگلیس بازی نمیکند ؟! این مضحک و اصل دیوانگی است . اسکولزی بزرگ و برترین است ، او بازیکنی بزرگ است . او خونسرد و با تجربه است . و برای من یکی از بهترین هافبک های جهان . منچستریونایتد خوش شانس بود که چنین بازیکنی را در اختیار داشت .
لیونل مسی :
در لاماسیا ، نام وی بارها به زبان می آید . او یک استاد است .
مارادونا :
تکنیک وی ناب و منحصر به فرد است .
مارچلو لیپی :
پل اسکولز یکی از اولین انتخاب های من برای قرار گرفتن و ساختن تیمی بزرگ است .
دنیس لاو :
او بهترین است ، بازیش را که میبینم لذت میبرم و شاد میشوم.
برایان کید :
او بهترین مغز فوتبالی را دارد که تا به حال من در یک بازیکن دیده ام .
روی کین :
یک بازیک بزرگ ، بدون چرندیات شهرت ، بدون خود بزرگ بینی ، کسی که بی پیرایه فوق العاده بود.
گلن هادل :
بازیکنی که در قالب اسکولز باشد و بتواند همچون او باشد در جهان نیست .
هندرسون :
ناراحتم از خبر شنیدن بازنشستگیش ، یکی از بزرگترین بازیکنان جهان ، ستایش و تکریم برای این همه سال .. اسطوره !
تیری هانری :
علیرغم اینکه اعتقاد داشتم اسکولز باید سال های قبل جایزه بهترین بازیکن سال را میگرفت ، اما حالا فهمیدم چرا این اتفاق رخ نداده ! او اصلا مثل بعضی ستاره ها نیست که خود را در نشان توجه دیگران قرار دهد .
گواردیولا :
او بهترین هافبک نسل خودش هست ، ای کاش میتونستم در کنارش بازی کنم .
رایان گیگز :
من در این سالها در یونایتد کنار بازیکنان بزرگی بازی کردم ، اما اگر بخواهیم کسی را به عنوان بهترین انتخاب کنم ، او اسکولز خواهد بود .
فلچر :
ما هرگز بازیکنی همانند اسکولز را دیگر نخواهیم دید . او تمام مشخصات بارز اسطوره بودن را داشت . او اصلا علاقه ای این خودنمایی ها یا مورد توجه قرار گرفتن امروزی ها نداشت . او یک حرفه ای واقعی بود .
فیگو :
هرگز بازیکنی مثل اسکولز نخواهید دید ، در زمین نمیشد او را مهار کرد و در خارج از زمین ناپدید میشد .
سرآلکس فرگوسن :
او یکی از بزرگترین بازیکنانی بود که به یونایتد امد . یونایتد یک بازیکن بزرگ را از دست میدهد .
فردیناند :
شیوه بازیش را از یک هافبک گلزن به حاکم مطلق میانه زمین تغییر داد اما هنوز هم کلاس بالای بازیش و کیفیتش را حفظ کرده است . نابغه !
فابرگاس :
او کسی است که ارزو داشتم همیشه به سطح بازی همچون پل برسم . او بهترین بازیکن لیگ برتر انگلستان است .
داویدز :
هر کسی از ما میخواهد تا به خوبی اسکولز شد ، هر کسی هم میتواند از اسکولز چیزهای زیادی یاد بگیرد .
پدی کرراند :
عجب بازیکنی است اسکولز ، همه چیز در موردی وی کامل و بی نقص است .
بابی چارلتون :
او بازیکن مورد علاقه من است ، بطور خلاصه ؛ او جوهره و روح منچستریونایتد در بازی است او از همه نظر خوب است .
کریک :
پل اسکولز ، فوق العاده و شگفت انگیز است ، وقتی کنار او بازی میکنید درک میکنید که چه استعداد و مهارت نابی دارد .
نیکی بات :
به نظر من او در زمره 3 یا 4 بازیکن بزرگ تاریخ یونایتد قرار میگیرد .
لوران بلان :
من به هرکسی که میپرسید میگویم : اسکولز بهترین بازیکن انگلیسی است ، زمانی که در یونایتد بودم ، میتونستم مهارت او را ببینم و فقط میتونستم بگم : wowww!!
جرج بست :
با ثبات ترین و با استعدادترین بازیکن برای یونایتد .
برباتوف :
هیچ کس در دنیا نمیتواند به شیوه ای بازی کند که اسکولز انجام میدهد ، او به هر منطقه زمین پاس های خوبی فراهم میکند ، تعویض بازی وی عالی است . هر مربی آرزو دارد اسکولز را در ترکیب تیمش داشته باشد . خوشحالم که کنار وی بازی کردم ، او در تمرین فوق العاده بود و بعد از تمرین نیز همیشه به شوت زدن و .. میپرداخت .
آلونسو :
هواداران به وی رنکینگ بالایی برای بازیش میدهند ، من احترام زیادی برای وی قائلم . او یک الگو واقعی است ، او بهترین هافبکی است که من در 15 – 20 سال اخیر دیده ام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بابت ویدئو ها ممنون...:n11: دارم فول مچ رو دانلود می کنم... به محض اینکه چک کنم که ویدئوهاش سالم باشه، لینک مستقیم میزارم براتون...
.
سه تا نکته جالب بعد از مشاهده [دقیق تر] ویدئو ها (وقتی لایو میدیدم با اون همه قعطی، دقت نکردم) متوجه شدم:
-موقع تونل افتخار، وقتی کل استادیوم داشتند پرچم های قهرمانی 20 ام رو تکون میدادن، سر بابی رو نشون داد! کفم برید، داشت با افتخار سرپا پرچم رو مثل بقیه تماشاگرا تکون میداد! حالا ایران باشه... بگذریم!
- پرجم هایی که دورتا دور زمین در حال تون خوردن بود، هر کدوم یه سالی رو نوشته بود که سال های 20 قهرمانی یونایتد در جزیره بود... خداییش چقدر خوبه که باشگاه اینقدر به گذشته اهمیت میده... (اولین پرچم کنار تونل ورودی نشانگر اولین تاریخ قهرمانی یونایتد در سال 1908 بود.)
- و جالبترین نکته که هم استیوارد گاردنر (گزارشگر mutv)، هم مارتین تیلور گزارشگر اسکای بهش اشاره کردن، حمل جام و انتقالش به سکو توسط برایان رابسون و استیو بروس انجام شد که این دو چهره باشگاه، برای اولین بار در سال 1993 جام قهرمانی پریمیر لیگ رو برای اولین بار بالای سر بردند:
فقط یونایتدی ها نگاه کنند!!
محتوای مخفی: جشن خیابانی
خبرنگار: بهترین هافبک جهان بودن, چه احساسی دارد؟
زیدان: از پل اسکولز سوال کنید.
یونایتد :n12:
بروبچ گل و گلاب منچستری...اولا اینکه عاشق هوادارای نازنینی چون شما هستم ...
من اولین پستم توی این انجمن رو باید! اینجا میدادم تا رسمیت پیدا کنه کارم! :)
یه خواهش....
کسی نیست که هایلایت بازی آخر رو بذاره...
رونی میخواد بره رئال درسته؟
شایعه هست بابانقل قول:
دیروز هم نیمار میخاست بره بایرن مونیخ :n02:
(( از روزی که نیمار اومده تو بورس حدود 100 تا باشگاه تا الان نیمار رو خریدن :n02::n02: ))
دوستان، فول مچ بازی با سوانسی از skysports خدمت شما :n11::
.
نیمه اول (حجم: 617.5 مگابایت):
لینک غیر مستقیم:
لینک مستقیم:
.
.
نیمه دوم + سخرانی پایان بازی سر الکس (حجم: 812 مگابایت):
لینک غیر مستقیم: