Eblis 2011 جان نترس اونی که باید استرس داشته باشه میلانیان نه ما!!!
برد از آن ماست! :n20:
Printable View
Eblis 2011 جان نترس اونی که باید استرس داشته باشه میلانیان نه ما!!!
برد از آن ماست! :n20:
من میترسم نیمه اول نتونیم گل بزنیم . آخه اگه به نیمه 2 بکشه بازیکنان هم هول میشن و سوتی میدن زیاد . :n03: خدا از دهنت بشنوه رانر جان :n12::n02:نقل قول:
اینا از جذابیت فوتباله ولی من همیشه به لباس اول و مخصوصا بازیای توی کمپ نو ایمان دارم! :n02:
من خودم گاهی اوقات وقتی دارم بازیای بارسارو میبینم از خودم می پرسم چرا اینقدر کم حمله میکنن و بیشتر مالکیت توپ رو دارن ولی آخرش که با پیروزی میان بیرون میفهمم که علاوه بر پیروزی بازی زیبا هم مهم هست!! :n10:
واینکه اون بازیکنا بیشتر از همه ی ما استرس دارن و میدونن چیکار میکنن تا ما که بیایم اینجا بشینیم و برا خودمون تحلیل بدیم!
ولی اصلا نگران نیستم!!!!
نیمه اول اگه گل بزنیم بی برو برگرد میبریم تو این قضیه بات موافقم که نباید به نیمه دوم بکشونیم بازیو!نقل قول:
من میترسم نیمه اول نتونیم گل بزنیم . آخه اگه به نیمه 2 بکشه بازیکنان هم هول میشن و سوتی میدن زیاد . :n03: خدا از دهنت بشنوه رانر جان :n12::n02:
ولی در حال حاضر بازی بعدی و بازی با رئال رو پیش رو داریم!!!
احساس میکنم روحیه طرفدارای بارسا اومده پایین برا همین چندتا کلیپ می خوام بذارم که ببینید و روحیه بگیرین:
کلیپ اول رو پیشنهاد میکنم اصلا از دست ندید وببینید واقعا زیباست با موسیقی متن زیبا و صحنه هایی که واقعا خاطرات گذشترو براتون زنده میکنه البته خاطرات بازیهای بارسارو!!! :n06:
FC Barcelona The Guardiola System 2008 2012 HD
77Mb - 10:08 - 480p flv
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلیپ بعدی از بهترینای جهانه مسی - اینیستا - ژاوی
Messi Iniesta and Xavi Football From Another Planet HD
33Mb - 4:12 - 480p flv
این کلیپم حریفای بارسا بگیرن تا بدونن کمپ نو که میگن چه خبره!! :n24:
Ole le ola la ser del Barca es lo millor que hi ha
3.3Mb - 00:22 - 480p flv
این کلیپم یه شعر هست برای بارسا که بد نیست ببینین:
Ole,ole,ola,ola ser del Barça és el millor que hi ha
13.7Mb - 02:04 - 480p flv
نظرم بدین!!! :n11:
اینا از جذابیت فوتباله ولی من همیشه به لباس اول و مخصوصا بازیای توی کمپ نو ایمان دارم! :n02: اخ گفتی :n02:وقتی بارسا لباس اولشو پوشیده انگار دارم تکرار یه بازی رو که مثلا 5.0 بردیم نگاه میکنم:n02:
ولی اصلا نگران نیستم!!!!
واقعا خوشبحالت:n02:
بجاش من از همین الان استرس دارم چه برسه دو هفته دیگه
در ضمن خظاب به مهدی که استرس داره مثل خودم
یه چی بگم همتون امیدوار شین
من فکر نمیکنم دو گل زدن به میلانی که با روز های اوجش فاصله داره توی نیو کمپ سخت تر از زدن یک گل به منچستری باشه که کاملا تو اوجه و تو اولدترافورد بازی داره
رونالدو گل به خودی هم میزنه اما یه بازیه و خوب میشه اما مسی که یه بازی خوب بازی نکنه دورش تموم شده:n08:
یه چی هم برا دوستایی بگم که مثلا مثل بابای خودم میگن نیو کمپ دیگه ترس نداره و رئال توش خوب بازی میکنه بگم
داستان رئال خیلی فرق داره با میلان
رئال خیلی تو نیو کمپ بازی کرده وعادت کرده تا میلانی که سال به سال چشمش به بارسا نمی افته
خلاصه درسته استرس دارم ولی ته دلم روشنه:n02:
حالا شمام دوتا چیز اضافه کنین تاپیک روحیه بگیره
اها یه چیز دیگه
تکلیف رئال قبل ما روشن میشه اگه صعود کنه بارسام از حرص رئالم شده میبره تا کم نیاورده باشه:n02: اگرم رئال حذف شه بارسا بازم از حرص اونا میبره :n02:
بابا بحث نکنین میبریم دیگه:n02: اء
ما جای میلانی ها از تماشاگرا خجالت کشیدیم و حمله کردیم
یادم نبود فکر می کردم رئال بعد ما بازی داره، نایس :n02:
گرچه من نیم ساعت آخر بازی منچستر تکلیفم با خودم معلوم شد و دلم میخواست رئال 2-1 ببره
شما دیگه خیلی بی انصافید
یه گل می زدیم که ما مدعی صعود بودیم :n02:
آقا اشکم رو درآووردی:n14:نقل قول:
واقعا روحیه ی خوبی بهم داد کلیپ اول ازت خیلی ممنونم که تموم خاطرات این 4-5 سال رو زنده کردید.
یه تشکر کمته دوست من....
کار برای صعود سخت شده ولی فراموش نکنید ما بارسلوناییم!
فقط خدا کنه که میلان رو به بازی کثیف و دفاع اتوبوسی مثل تیم چلسی و اینتر نیاره..............نقل قول:
و مردونه بازی کنن.
همه می دونیم که داریم دوباره به داوری می بازیم...اون گل اگر گرفته نمی شد وضعیت خیلی فرق می کرد.
به هر حال منتظر 22 اسفند می مونیم.
موفق باشید.
من هم از طرف جماعت میلانی از شما خواهشمندم یک بار دیگه بازی رو نگاه کنین و به من بگین پاسکاری عرضی در حال حاضر به معنای حمله کردنه ؟!نقل قول:
ما جای میلانی ها از تماشاگرا خجالت کشیدیم و حمله کردیم
یادم نبود فکر می کردم رئال بعد ما بازی داره، نایس
گرچه من نیم ساعت آخر بازی منچستر تکلیفم با خودم معلوم شد و دلم میخواست رئال 2-1 ببره
شما دیگه خیلی بی انصافید
یه گل می زدیم که ما مدعی صعود بودیم
و از همه مهمتر به موقعیت های خلق شده روی دروازه دو تیم یک نگاه گذرا داشته باشین و ببینید که چه تیمی واقعا موقعیت خلق کرده .
دوستان اینجا خیلی راحت واژه ها رو نسبت به تیم های دیگه خرج میکنن .نقل قول:
فقط خدا کنه که میلان رو به بازی کثیف و دفاع اتوبوسی مثل تیم چلسی و اینتر نیاره..............
و مردونه بازی کنن.
همه می دونیم که داریم دوباره به داوری می بازیم...اون گل اگر گرفته نمی شد وضعیت خیلی فرق می کرد.
به هر حال منتظر 22 اسفند می مونیم.
موفق باشید.
جهت اطلاع بگم که دفاع کردن و حفاظت از نتیجه در هر صورتی چیز کثیفی به شمار نمیاد .
و اگر بارسا در حمله خوبه از اون طرف میلان در دفاع هنر خودش رو نشون داد .
اون تیمی که هنرش بیشتر از بقیه باشه برنده نتیجه میشه و میلان هم در بازی دیشب این رو بخوبی نشون داد .
بارسا رو به عنوان تیم تکنیکی و هجومی میشناسن و بعضی درست یا غلط اون رو بهترین تیم جهان میدونن . پس از بهترین تیم جهان انتظار میره که بتونه سد دفاعی میلان رو بشکنه .
اگر باسا نمیتونه همچین کاری بکنه مطمئن باشین ایراد از میلان نیست و بهتره در تیم خودتون و در بین بازیکنانتون دنبال مشکل بگردین .
و این رو هم یاد بگیرین که هر تاکتیکی یک ضد تاکتیک داره و ایتالیا یکی از تاکتیکی ترین لیگهاست و به این مورد خیلی بها داد میشه .
در مورد مشکلات داوری هم که صحبت نشه خیلی بهتره ... !
دیدار ما بعد از بازی برگشت مقابل بارسا در نیوکمپ .
موفق باشید.
بهزاد جان ده نفره تو زمین حریف خیمه زدن رو من حمله می دونم
عکس اون رو هم دفاع
که نه فقط بارها تکرار شد، جریان غالب بازی بود
مخصوصا تا گل
بعضی صحنه ها حتی یک بازیکن میلان هم برای پرس پاشو از نیمه جلوتر نمیزاشت
اینکه کدوم تیم به موقعیت برسه نتیجه چی بشه تغییری در سبک بازی ایجاد نمیکنه، میکنه؟
مثل رئال پلگرینی که حریفاش رو روی ضدحمله چندتایی می کرد و به 100 و خورده ای گل رسید
حرف من کنایه به میلان نبود
شرح نظر کوتاه قبلیم در رابطه با این بازیه
که گفتم "منطقی بازی نکردیم"
روزی که خوب نبودیم اصرار به حمله داشتیم
نتیجه اش شد مشابه بازی اینتر
دوست من سوءتفاهم نشه برای میلانی ها...............نقل قول:
قصدم از این حرف به طرف تیمی نبود به نوع بازی کردنی که ممکنه هر تیمی بهش رو بیاره.........11 نفر برن رو خط دروازه دفاع کنن.:n15:
امیدوارم شما دوست میلانی ناراحت نشید....
این کلیپ رو تو تاپیک CL هم گذاشتم ولی گفتم شاید بعضی ها فقط تو تاپیک خودمون فعالیت کنن واونجا نرن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
خوشم میاد نظر ها چقدر عوض میشه
بعد بازی اینتر : هند به این تابلویی ... واضح بود که هنده دیگه... انقد هندش ضایع بود داورم نتونست طرف بارسا رو بگیره
بعد بازی میلان: هند؟ هند؟ هند چی؟ من که هندی چیزی ندیدم :n02:
خبر خوب اینکه ابیدال بلاخره بعد از یکسال میتونه بازی کنه :n26:
رونی: مسی بهتر از رونالدو و بهترین بازیکن تاریخ است
سایت گل- وین رونی، مهاجم منچستر یونایتد، معتقد است لیونل مسی، بالاتر از کریس رونالدو، بهترین بازیکن تاریخ فوتبال است. او معتقد است رونالدو بدشانس است که در زمانی که مسی همه چشم ها را به خود خیره کرده، بازی می کند.
رونی در گفتگو با خبرنگاران، گفت:" مسی و رونالدو دو بازیکن متفاوت هستند. اما فکر می کنم مسی شگفت انگیز است. فکر می کنم او بهترین بازیکن تاریخ است. پس باید بگویم که او بهتر از رونالدو است.
رونالدو اندکی بدشانس است زیرا در هر دوره دیگری، او می توانست همه جوایزی که اکنون نصیب مسی می شود را به دست بیاورد. به هر حال، این دو، دو نفر از بهترین های تاریخ هستند."
رونالدو که در سال 2009 از منچستر یونایتد به رئال مادرید پیوست، در 181 دیدار، 183 گل برای تیمش به ثمر رساند؛ در حالی که مسی در 366 بازی، 301 بار برای بارسا گلزنی کرد.
تام کلورلی، دیگر بازیکن منچستر یونایتد هم در مورد ستاره سابق شیاطین سرخ گفت:" من هرگز در کنار رونالدو بازی نکردم. مسی و رونالدو دو بازیکن متفاوت هستند اما اگر قرار باشد یکی از آنها را انتخاب کنم، رونالدو را ترجیح می دهم."
جانی اونز، مدافع منچستر یونایتد هم رای به برتری رونالدو داد:" مقایسه آنها دشوار است زیرا این فرصت را نداشتم که مسی را هر روز ببینم؛ در حالی که چنین دورانی را با رونالدو داشتم.
وقتی رونالدو اینجا بود، من برای یک فصل در تیم اصلی بودم و با توجه به کیفیتی که او داشت، نمی توانم انتخاب دیگری از بین این دو داشته باشم. به همین خاطر رونالدو را انتخاب می کنم."
Manchester United striker Rooney: Messi is the best ever
اینجا به تیمی توهین نشده فقط از تاکتیکشون صحبت شده!!!نقل قول:
همونجوری که خیلی از واژه هارو جاهای دیگه و کسایه دیگه به کار میبرن!!!
در مورد میلانم باید گفت حق با شماست من خودم با این صحبتتون موافقم که دفاع دلیل بد بودن یه تیم نیست و مشکل از خود بارسا بوده که نتونسته دفاع لایه ای میلان رو باز کنه!!
بچه ها فقط دارن اگر هارو میگن و مطمئنا نمیشه گفت نباید یه تیم دفاع کنه اصلا دفاع جزو فوتباله!!!!
:n11:
به قول شما بعد بازی برگشت میبینیمتون!! :n24: :n23:
شاید بهترین خاطرهای که از جبران شکست در بازی رفت لیگ قهرمانان از نسل حال حاضر بارسلونا داشته باشیم، همان جبران شکست 2-1 در زمین آرسنال باشه، ولی نیوکمپ بازگشتهای خاطره انگیزی توسط بارسلونا را شاهد بوده:
بزرگترین بازگشت رویایی که هیچ وقت فراموش نخواهد شد لیگ قهرمانان 1999-2000 بود که در بازی رفت بارسا با نتیجه 3-1 در مقابل چلسی شکست خورد. در بازی برگشت بارسلونا با گلهای ریوالدو (2)، فیگو، کلایورت و گارسیا با نتیجه 5-1 چلسی را شکست داد. (تنها گل چلسی هدیه هسپ دروازهبان بارسا به این تیم بود)
عکس زیر هم مربوط به همین بازی میشه که بارسا به یک پیروزی 2-0 برای صعود نیازمند بود.
جام یوفا 77-78:
بارسا در بازی رفت در زمین ایپسویچ 3-0 شکست خورد، ولی در بازی برگشت با گلهای کرایوف و رکساچ 3-0 پیروز شد و در ضربات پنالتی صعود کرد.
جام اروپا (لیگ قهرمانان) 85-86:
بارسلونا در نیمه نهایی 3-0 مغلوب گوتنبرگ شد، ولی در بازی برگشت و در نیوکمپ با هت تریک آلونسو 3-0 حریف خود را مغلوب کرد تا باز هم در ضربات پنالتی به مرحله بعد صعود کنه
لیگ قهرمانان 93-94:
بارسا در مقابل دیناموکیف 3-1 شکست خورد، ولی در بازی برگشت 4-1 به پیروزی رسید
و جالبتر این که میلان هم پیش از این سابقه دریافت 5 گل در مقابل بارسلونا را داره.
فصل 1959-60، بارسلونا با نتیجه 5-1 میلان را شکست داد. البته در اون فصل بازی رفت در ایتالیا هم با برتری 2-0 بارسا همراه بود.
البته میلان هم در طرف مقابل سابقه از دست دادن موقعیتهای خوب را زیاد داره، فصل پیش در بازی رفت 4-0 آرسنال را شکست داده بودند ولی در بازی برگشت در یه نیمه 3 گل خوردند و شاید اگه مهاجمان آرسنال بیشتر دقت کرده بودند نتیجه دیگری رقم میخورد
فینال میلان لیورپول هم هیچوقت فراموش نمیشه که میلان 3-0 در یک نیمه از لیورپول پیش افتاد ولی لیورپول هر 3 گل خورده را جبران کرد و در ضربات پنالتی میلان را شکست داد.
ولی شاید از این بازیها جذاب تر بازی میلان - دیپورتیو در فصل 2003-04 باشه
در این فصل میلان در بازی رفت با نتیجه 4-1 دیپورتیو را شکست داد ولی در بازی برگشت و در اسپانیا دیپورتیو در یک بازگشت رویایی 4 گل به میلان زد تا به عنوان تیم صعود کننده به مرحله بعد صعود کنه
ساندرو راسل (رئیس باشگاه) امروز با رئیس جمهور اسرائیل در تلاویو ملاقات کرد. همچنین راسل پیشنهاد داده که اگه هر دو دولت فلسطین و اسرائیل قبول کنن، یه مسابقهء دوستانه بین بارسا و منتخب بازیکنان فلسطینی و اسرائیلی برگزار بشه.
فرکی سرمربی فولاد خوزستان : " تمام دنیا از باخت ما خوشحال می شوند."
حتما مطلع هستید که شگفتی ساز این فصل لیگ ایران این تیم هست و در رده 4 جدول لیگ قرار داره.
و متاسفانه این حقیقت تلخ رو بیان میکنه که اگه زیاد ببری بقیه ازت بدشون میاد و شاید از تو متنفر بشن!
و حالا میبینیم که تیم بارسا میبازه و از بالا و پایین و چپ و راست و شرق و غرب همه خوشحال می شن.
یادمون نره که یک برد نشان از بهتر بودن تیمی نیست و یک باخت هم چیزی از ارزش یک تیم کم نمیکنه...
خب راسل اعلام کرد که تیتو در بازی برگشت هم روی نیمکت نیست
واقعا شانسلونا هستیم دیگه انبوهی از خوش شانسی در این دو ساله گریبان تیم رو گرفته و اونقدر هم بهمون علاقه داره این جناب خوش شانسی که انگار حالا حالاها مهمونمونه
امیدوارم هر چیزی که تیم در زمان تیتو به دست آورد و به خوبی ازش دفاع کرد رو به یکباره از دست ندیم
امیدوارم خبرهای خوب برای بارسا هم کم کم از راه برسن
مثل بازگشت ابیدال که بی صبرانه منتظر دیدن بازیش هستم و فکر میکنم دیدن بازی آبیدال به اندازه یک قهرمانی من رو راضی و خوشحال کنه
ژاوی هرناندز: «حذف میلان کار سختی است، اما ما می توانیم این کار را انجام دهیم».
ژاوی اقرار کرد که بارسا می بایست در نیمه دوم در سن سیرو محکم تر بازی می کرد. با وجود شکست 2-0 مقابل میلان، ژاوی هنوز به فرصت تیم برای صعود به دور یک چهارم نهایی خوش بین است. او احساس می کند که اگر این نسل طلایی یک اتفاق در کارنامه خود کم داشته باشد، آن یک بازگشت تاریخی و حماسی است.
ژاوی هرناندز حالت عمومی کمپ تیم را بعد از باخت 2-0 مقابل میلان در سن سیرو توصیف کرد. او در کنفرانس مطبوعاتی پنجشنبه گفت: «ما می دانستیم که بازی سختی خواهد بود. اما هنوز 90 دقیقه در نوکمپ مانده است و هر چیزی ممکن است. ما میتوانیم این کار را انجام دهیم». او همچنین اضافه کرد که: «ما نیاز داشتیم تا در نیمه دوم قوی تر بازی کنیم ... اشتباهات در لیگ قهرمانان اروپا گران تمام می شود».
انتقاد از عملکرد تیمی
او درباره ی اشتباهات تیم در برابر میلان گفت: «ما قادر به استفاده از فضاهای ایجاد شده نبودیم. شاید بهتر بود شوت زنی از پشت محوطه را امتحان می کردیم ... باید با شناخت نحوه ی پخش شدن بازیکنان آنها در زمین، موقعیت ایجاد می کردیم ... لازم است این اشتباهات را تصحیح کنیم و به شدت تمرین کنیم تا از سد میلان بگذریم».
خوشبینی ژاوی
ستاره میانه میدان بارسلونا هنوز به بازی برگشت امیدوار است: «آنها از دستاوردشان به خوبی حفاظت کردند و این کار را حتی بیشتر از بازی رفت، در نوکمپ انجام خواهند داد. اما چیزی که این تیم در 4 سال گذشته بارها به آن دست یافته است، افتخارات تاریخی است. آن چیزی که ما به دنبال آن خواهیم بود، یک بازگشت حماسی است... ما مالکیت توپ را خواهیم داشت و زمین نیز در شرایطی عالی خواهد بود. بارسا به کنترل توپ با دست مانند آنچه در سن سیرو اتفاق افتاد نیاز نخواهد داشت. ما تغییر خواهیم کرد اما باید مراقب ضد حملات باشیم و برای هدفمان بجنگیم».
خبر بازگشت آبیدال
گذشته از بازی در برابر میلان در سن سیرو ، ژاوی همچنین در باره ی خبر بازگشت اریک آبیدال گفت: «این بهترین خبر سال است. امروز روز خوبی نبود . اما تماشای آبیدال در حال تمرین ، یک سرمشق برای ورزش و برای زندگی خواهد بود. این بهترین خبری است که ما می توانستیم داشته باشیم».
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: محمد هادی فارسی / FCBarcelona.ir
بعضی از دوستان برا چی به میلان بابت دفاع کم نقصش خورده میگیرن ؟؟؟؟ آقا ستاره هاشون نسبت به ما کمتر بود ! از لحاظ فنی هم تیمایی مث چلسی و میلان و اونایی که سبک بازی ایتالیایی رو دوست دارن و به واسطه نداشتن نفرات کارآمد مجبورآ به پرس بایدم خوب بسته تر بازی کنن . این مرحله حذفیه . حق بدیم که نتیجه مهمتره تا زیبا بازی کردن و تیکی تاکا ! چندین ساله که جلوی بازیای بسته به مشکل بر میخوریم . شاید هم تیتو سر نیمکتم بود باز هم همین نقیصه رو باهاش روبرو میشدیم . چاره ای نیست . همه تیما جلو بارسا لزوما نباید باز بازی کنن فقط به خاطر اینکه متهم بشن به کثیف بازی کردن یا دفاع اتوبوسی و .... دنبال نتیجه بودن و هر بازیکنشون به اندازه دو بازیکن جون کند توی زمین تا نتیجه رو از آن خودشون کنن . برای برگشت کار فوق العاده مشکلی داریم که همه چی بر میگرده به خلاقیت ژاوی و اینیستا اون وسط . امیدوارم که اینیستا بازی برگشت بیشتر پا به توپ بشه پشت 18 تا بخت ایستگاهی رو هم امتخان کنیم . نشد نداره ! فوتبال بی رحمه : هنوز لیور و میلان یادمون هست
نظرتون راجع به استوکای جدید مسی چیه؟
محتوای مخفی: مسی
باهمین کفش ایشالله میلان رو به زانو در بیاره :n16:
پا برهنه به زانو در میاره!! :n09:نقل قول:
این دیگه داره حرص منو در میاره:n24:
هر روز یه کفشی می پوشه.....:n13:
ادعای جدید روزنامه مارکا: برگزاری ال کلاسیکو در مکه/ آل سعود برای مسی یا رونالدو سنت ۱۴۰۰ ساله مسلمین را زیر پا می گذارند؟
روزنامه مارکا اسپانیا ادعا کرد که تیم های رئال مادرید و بارسلونا به زودی دیداری دوستانه را در شهر مقدس مسلمانان برگزار خواهند کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خبر مثل شوک است. بازی ال کلاسیکو در مکه. این خبری بود که روز گذشته رسانه های اسپانیایی منتشر کردند. از مارکا تا دیاریو اسپرت. بر اساس ادعای روزنامه های اسپانیایی تیم های رئال مادرید و بارسلونا به زودی دیدار دوستانه ای را در شهر مقدس مسلمانان، مکه، برگزار خواهند کرد. این دیدار به عنوان بخشی از مراسم افتتاحیه خط ریلی قطار پر سرعت «AVE»است که فاصله ای ۴۵۰ کیلومتری را از صحرایی در مدینه، به محل اقامت زائران در مکه متصل می کند و چند شرکت اسپانیایی در حال ساخت آن هستند.
هر چند هنوز توافقات رسمی برای برگزاری این دیدار صورت نگرفته، اما مسئولان این شرکت ریلی تضمین کرده اند که شهر مکه به زودی میزبان ال کلاسیکو خواهد بود.
انتظار می رود این پروژه که هزینه ای ۶٫۷۳۶ میلیون یورویی را روی دست سران سعودی گذاشته، در سال ۲۰۱۶ به پایان برسد.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / ۲۱ فوریه)
اما این خبر ساده رسانه های اسپانیایی شوکی است برای همه مسلمین جهان. خبری که می تواند در تضاد باشد با باورهای بیش از ۱۴۰۰ ساله مسلمین . خانه خدا و شهر مکه سال هاست که تنها میزبان مسلمین است. تنها آنهایی به مکه مکرمه وارد می شوند که شهادتین را خوانده باشند و خدای یگانه ، رسولش خاتم الانبیاء محمد (ص) و کتاب مقدس قرآن را می پرستند. علمای دینی مسلمین از صدر اسلام تا امروز به هیچ غیر مسلمانی اجازه ورود به این شهر متبرکه را نداده اند . در مبادی ورودی شهر مکه و در شعاعی ۲۵ کیلومتری از این شهر کوهستانی ، مداخلی وجود دارد که بار دیگر اسناد هویتی میهمانان شهر بررسی می شوند و از این فاصله به بعد تنها مسلمین هستند که اجازه ورود پیدا می کنند. قانونی که قرن هاست اجرا می شود. مسمانان به خود می بالند که در همه این قرون تنها مسلمین بودند که توانستند به این شهر مقدس وارد شوند اما حالا این خبر که اولین بار از سوی شبکه العربیه عربستان پخش شده ، در تناقض است با همه باورها و سنن قدیم مسلمانان.
ورود به مکه و قوانینش این قدر سخت گیرانه است حتی همین حالا جنجالی در آمریکا به پا شده. جان برنان نامزد پیشنهادی باراک اوباما برای اداره سازمان اطلاعاتی سیا در سال ۱۹۹۶ به شهر مکه وارد شده و حالا لابی های صهیونیستی به رئیس جمهور آمریکا فشار می آورند که دارد یک مسلمان را برای اداره مهمترین نهاد جاسوسی کشورش بر می گزیند.
حالا ادعای برگزاری چنین مسابقه مهمی در این شهر مقدس می تواند چالشی جدید میان خاندان آل سعود و مراجع مذهبی بیش از یک میلیارد مسلمان در سراسر دنیا به وجود آورد . آنها که کلیدداران فعلی ابنیه متبرکه مسلمین هستند وقتی برای طرح توسعه اماکن زیارتی با مهندسی آنلاین و از طریق دوربین های کنترل از راه دور مهندسین سازنده این مکان ها را در جریان پیشرفت و توسعه این بناها قرار می دادند آیا این بار سنت را زیر پا می گذارند تا رونالدو یا مسی به دلیل شهرت شان وارد مکه شوند؟ آن هم به بهانه افتتاح قطاری سریع السیر؟
اگرچه به نظر می رسد بازی ال کلاسیکو حتی اگر فیکس شود ، در بندر جده برگزار می شود . در فاصله ۷۰ کیلومتری از مکه اما جنجال خبری استفاده از اسم مکه مکرمه از همین حالا بالاترین تبلیغ است برای خط آهن و قطار سریع السیری که قرار است در ماه های آینده افتتاح شود!
خبرآنلاین
..............................
بدون شرح :
این کرودیلی هم آدم جالبیه ها :دی بنده خدا از همه وجودش خوشحالی کرد اونشب :
منهای بحث فنی فرق شخصیت پپ با بقیه اینجاست که مشخص میشه!
قراردادهای یکساله پپ و اینکه هیچوقت خودشو به تیم تحمیل نکرد و پارسال هم با تمام اصرارها فقط به خاطر خوده بارسا کنار کشید!
ولی تیتو از بدو ورود قرارداد3 ساله بست الانم تو این شرایط تیم رو گذاشته!
من تنها دلیلی که این نتیجه رقم خورد رو نبود مربی میدونم چون تیم یک دهم انگیزه میلان رو نداشت انگیزه هم چیزی هست که مربی به تیم تزریق میکنه که من فکر میکنم دو تا مربی استاد دادن انگیزه به بازیکنا هستن مورینیو و پپ. داشتن انگیزه هست که توی بازی های بزرگ نتیجه یک بازی رو رقم میزنه!
در مورد تیکی تاکا بارسا از سال 2006 به این ور با همین روش یک سال در میون قهرمان اروپا شده اون موقع ها هم که قهرمان نشده استحقاق قهرمانی رو داشته تو لالیگا هم منهای پارسال جام ها رو درو کرده بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع رو داشته ولی بهترین تیم های دنیا هم یک روزی میبازن این یک واقعیت هست که باید قبول کرد من به شخصه از بس که بازی های بارسا رو دیدم فوتبال بقیه تیم های اروپایی به نظرم خیلی مبتدیانه به نظر میرسه و هیچ جذابیتی برام نداره!
یه چیز دیگم این که به قول یکی از دوستان وقتی تیمی داره 10 نفره دفاع می کنه چه اصراری هست که بارسا حمله کنه و در ضد حمله گل بخوره من چن روز پیش خیلی به این موضوع فکر کردم و نتیجه ای نگرفتم!
بازی در زمین میلانه اونا گل می خوان باید حمله کنن ولی ما حمله می کنیم و در ضد حمله گل می خوریم .
وقتی 99% پاسها جلو دروازه به مسی ختم میشه و اگه جلو این کار گرفته بشه بارسا فلج میشه!
من به بازی برگشت امیدوارم چون حداقل از یه چیزی مطمئن هستم که اونم چمن ورزشگاه در بهترین حالت ممکنه نه مثل چمن میلان خشک!
دقیقا
حرکت پپ توی بازی چلسی هیچوقت یادم نمیره که دقیقه 92.93 تازه کتش رو دراورد انگار تازه میخواست تیم رو گرم کنه
همون موقع قبل بازی با گفتن اینکه من بعد بازی اینجا میشینم و راجع به برد حرف میزنم میدونید چه روحیه ای به بازیکنا داد؟
مرد بزرگی بود و هست
پپ هم وقتی به بارسا اومد (سال 2008) قرارداد دو ساله بست که البته اون هم بیشتر به خاطر این بود اولین تجربه مربیگریش بود وگرنه احتمالا 3 ساله می بست. وسط فصل دومش (وقتی هنوز هیچی مشخص نبود) برای سال بعد تمدید کرد، و وسط فصل سومش هم (که باز هم مشخص نبود چه میشه) برای فصل چهارم تمدید کرد. خودش هم گفت از همون موقع می دونست این آخرین فصلش خواهد بود به خاطر خستگی و قضیه رو به مدیران گفته بود، فقط عمومی نشد تا آخر دورانش. الان هم با بایرن قرارداد 3 ساله امضا کرده.نقل قول:
تیتوی بیچاره وقتی تیمش از 19 بازی، 18 برد و یک مساوی آورده بود که انتقادی بهش نمی شد، حالا که به خاطر بیماری سرطان رفته برای درمان شما یه طوری صحبت می کنید مثل اینکه مقصره یا اینکه خبر داشته سرطانش برمی گرده وقتی مسئولیت بارسا رو قبول کرد! بی انصاف نباشید. :n16:
جالب اینجاست که پارسال هم در زمانی که تیتو نبود، ما 12 امتیاز رو در لیگ از دست دادیم (در 12 بازی) که اختلاف با رئال شد 11 امتیاز، از زمانی که برگشت 11 بازی رو پشت سر هم بردیم (که اختلاف شد 4 امتیاز تا قبل از الکلاسیکو) و کلا از 16 بازی باقیمونده لیگ، 14 تا برد و یک مساوی آوردیم. این یعنی مشکل تیم فقط نبودن یه رهبر نیست طوری که با آوردن یک نفر پیشکسوت بطور موقت حل بشه، حضور شخص تیتو از نظر فنی برای تیم لازمه.
صحبت شما درسته، مشکل اینجاست که تیم موقع حمله کاملا استحکام دفاعیش رو از دست میده. الان دنی آلوز اصلا اون آلوز سابق نیست، پویول هم اصلا آمادگی سابق رو نداره و بازی ای نیست که جا نمونه در ضد حمله ها. خط دفاع نیاز به 2 چیز داره، اول یک مدافع میانی درجه یک که زوج پیکه باشه و دوم ثبات در زوج خط دفاع، مشابه دفاعی که سال های 2009 یا 2010 داشتیم که پیکه و پویول همیشه مدافعان اصلی بودن و مارکز و میلیتو هم ذخیره.نقل قول:
حمله کردن اشکالی نداره وقتی خط دفاعی بتونه استحکام خودش رو داشته باشه. الان کافیه یه تیم ضد حمله کنه، دفاع ما مثل افرادی که دارن وسطی بازی می کنن اینور و اونور می ریزن و همه می افتن دنبال توپ و یارگیری بستن عمق و ... کاملا تعطیل!!!! و بیشتر از نصف گلهایی هم که خوردیم دقیقا به همین دلیل بوده.
واقعا همینطوره
وقتی تیما ضد حمله میزنن من سکته میزنم!!!چون از یه طرف مطمئنم که ویکتور والدز گل میخوره!!!از یه طرف دیگه دفاع تا میاد به خودش بیاد گل رو زدن
دیدار راسل با رئیس جمهور فلسطین هم امروز انجام شد. همچنین شنیدم که از بعضی مناطق فلسطین هم دیدن کرده راسل. اینکه چقدر دقیق باشه رو نمیدونم.
موضوعی که تقریباً قطعی داره میشه، برگزاری دیدار دوستانهء بارسا با منتحب فلسطین و اسرائیله.
ترکیب احتمالی بارسا در بیشتر سایت های معتبر برای بازی امشب (00:30 بامداد) با سویا:
والدز، آلوز، پیکه، ماسکرانو، آلبا، سانگ، ژاوی، تیاگو، سانچز، مسی، ویا
این ترکیب دو تا نکته داره. اولیش اینکه افرادی مثل اینیستا و بوسکتس استراحت میکنن تا بتونن انرژی کافی برای هر 3 بازی حساس پیش رو داشته باشند. دومیش هم اینکه ویا و سانچز آمادگیشون بیشتر محک میخوره تا بلکه این ضعف گلزنی که تیم باهاش روبرو شده و همهء بار این مسئولیت روی دوش مسی هست یه مقدار بهبود پیدا کنه.
بعد از بازی امشب با سویا، بارسا سه بازی حساس با رئال (جام حذفی)، رئال (لالیگا) و میلان (لیگ قهرمانان) داره. البته قبل بازی با میلان یه بازی با لاکرونیا توی لالیگا داره.
کلاً دو هفتهء آینده خیلی خیلی سرنوشت سازه. هم سرنوشت قهرمان کوپادلری میتونه معلوم شه. هم خیالمون برای لالیگا دیگه کاملاً راحت شه. هم از این نگرانی لیگ قهرمانان در بیاییم.
آمار دقایق گلزنی بازیکنان لالیگا به ترتیب زیره:
مسی هر 56 دقیقه
رونالدو هر 81 دقیقه
فالکائو هر 87 دقیقه
والدز هر 107 دقیقه
ویا هر 112 دقیقه !!!
گلر که نباید هر روز کفش هاش رو عوض کنه که! شما سه تا درمیون استوک ها رو بخر!نقل قول:
راستی دوستان نمی دونین چه شبکه ای بازی رو پخش می کنه؟ کدش و فرکانس رو ندارین؟
هاتبرد و بدر و یوتلست موجود بید!
FC Barcelona - Sevilla
Barcelona (4-3-3): Valdes; Alves, Pique, Mascherano, Montoya; Iniesta, Song, Thiago; Alexis, Messi, Villa
Subs: Pinto, Bartra, Alba, Busquets, Xavi, Pedro, Tello
Out: Puyol, Cesc, Adriano, Abidal
Express AM22
Noor TV
Live
11296 الجزیره اسپرت دوم و سومنقل قول:
چه ایستگاهی رو مفت از دست داد مسی
It's not free Dudeنقل قول:
پولیه دادا
واقعا وضع دفاعمون همونجوری که آرمان جان گفتن هست
دقت کردید چقدر سر این صحنه گل می خوردیم که آلوز بی مورد و بدون فکر میاد سمت چپ تو بغل دو دفاع میانی
و جاش یک مهاجم صاحب توپ میشه و کلی زاویه برای ضربه
یعنی یک مربی پیدا نمیشه اینو بهش تذکر بده!
خوبه حاشیه امنیت داریم برای همچین بازی هایی و با خیال راحت می بینیم
ولی متاسفانه هیچ پیشرفتی تو هیچ موضوعی دیده نمیشه
کارای تیمیمون هم به شدت افت کرده
حساب کنید اینیستا تکروی میکنه
باز خوبه بازی رو بردیم چون حالا با خیال راحت میتونیم در بازی الکلاسیکوی برگشت لالیگا به اکثر بازیکنای اصلی استراحت بدیم چون واقعا تیم نیاز به استراحت داره و اصلا نباید استرس یک الکلاسیکوی نه چندان مهم که حتی باختش هم چندان تفاوتی به حالمون نداره رو به بازیکنا تحمیل کنیم
هر کسی که فوتبال رو خیلی عمیق هم نشناسه میفهمه که این تیم درست یا بهتره بگم مثل قبل تمرین نمیکنه
مشخصه تمرینات تیم برای آمادگی بازیکنا و حفظ اون آمادگی مناسب نیست
امیدوارم خدا هم کمک کنه و از این گردنه سخت با این شرایط خاص عبور کنیم
حیف فرصت هایی که این مدت به سانچز دادیم
یک بچه مثل تیو که خودش هم تا حدی خرابکاره میاد و تیم وضعش بهتر میشه
یعنی حیف
دنی و پیکه خوب بودن و تا حدی مرهم دل
سانگ به عنوان هافبک دفاعی یکجا سوری از بازیکن و توپ گذشت که اوج بی تفاوتی بود
نکته جالب اضافه شدن بوسکتس و بازی همزمانشون بود
دیر به این فکرا نرسیدیم؟
سلام من بازی رو متاسفانه ندیدم! فک میکردم بازی فرداست! ای خدا... بازی رو از دست دادم:n27:
کسی لینک کل بازی رو داره بذاره؟
ممنون