درود.
ما پشت کنکوری داریم :دی بنده خدا استرس داره. این نتایج رو چرا نمیزنند :دی
قبلا ها برای ما خیلی بهتر بود. البته وقتی گفتند فردا 21 تا 23 ام ، دیگه میزنند فردا.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
درود.
ما پشت کنکوری داریم :دی بنده خدا استرس داره. این نتایج رو چرا نمیزنند :دی
قبلا ها برای ما خیلی بهتر بود. البته وقتی گفتند فردا 21 تا 23 ام ، دیگه میزنند فردا.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
سلام من ...... هستم رشته ریاضی منطقه ... رتبه ....نقل قول:
حدس میزنم جوابا 22 ام بیاد
گزینه 5: همه مواردنقل قول:
تا وقتی به2000 نرسیده بود امیدوار بودم بیاد پاییننقل قول:
بجه ها یه خبر
دلار: 2600 تومن
یورو : 3320 تومن
ولی از وقتی 2000 رو رد کرد بیخیال گوشی و لپتاپ وعده داده شده و ... شدم
الان دیگه هر روز قیمتشو چک میکنم و کلی میخندم خب اینم یه تغییره دیگه
من یه نیم ساعت میرم پیش رفیقم و برگردم.یعنی میشه تا ساعت 2 صبح به 200 صفحه برسیم؟
نقل قول:
نه نمیشه..توقعت زیاده:42:
ما که داریم همه تلاشمون رو می کنیم!نقل قول:
از قیمت سکه و ارز و خوابگاه و تشت و کامپیوتر و معرفی بچه ها و ... گفتیم. موضوع کم آوردیم!
اقا گزینه ۵ نداریم حالا که شما درخواست دادی به خاطر گل روی شما گزینه ۵ هم اضافه شد:دینقل قول:
من زرنگی کردم تا دلار یه خرده اومد پایین گرفتم گوشی رو بعدش الان هی میرم سایت رو چک میکنم و همش به خودم احسنت میگم:دینقل قول:
یک سوال علمی بپرسم؟
طراح این سوال هم خودم هستم.
3 تا تانک داریم کدومش سریعتر حرکت میکنه؟
اونی که سریعتره .نقل قول:
اقا عجب عکس هنریی هستش این عکس
دمت باقلوا
قیمت پوند: 4100
اقا قیمت دینار رو کسی داره؟
اونی که از همشون جلوتره:دینقل قول:
نقل قول:
اونی که سریعتره .
اشتباهه:22:نقل قول:
اقا من یه سوال دارم
سوالم اینه که هر کی گفت سوالم چیه؟
آقا نکنید از این کارا:دی
ناظر که اومد و تاپیک رو بست که میخواد جوابگو باشه؟:دی
ای شیطون نکنه نکته تستی داره (چه میدونم تله در تست و از این چیزا)نقل قول:
چی کار؟مگه ما کاری کردیم؟:31::38:نقل قول:
آقا نکنید از این کارا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناظر که اومد و تاپیک رو بست که میخواد جوابگو باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نترس ما تعدادمون زیاده:4:نقل قول:
آقا نکنید از این کارا[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناظر که اومد و تاپیک رو بست که میخواد جوابگو باشه؟:دی
نخیر راه حل تشریحی داره.نقل قول:
ای شیطون نکنه نکته تستی داره (چه میدونم تله در تست و از این چیزا)
سوال مفهمومی هست.:27:
یه سوال!
تاپیک داره به کجا کشونده میشه؟
اگه سازمان سنجش تا 24 ساعت آینده نتایج رو اعلام نکنه، معلوم نیست سر این تاپیک چه بلایی بیاد!
برای یافتن این سوال به پست هایی که ۲۴ ساعت گزشته قرار گرفته اند توجه شودنقل قول:
بچه ها اون سوال که من پرسیدم به درس فیزیک مربوط میشه پس روش فکر کنید:24:
وسایل مورد نیاز خابگاه بستگی به هم اتاقیهاتون داره.من که رفتم اولش هر کی یه وسیله اورده بود که همه با هم استفاده میکردیم .من خوش شانس بودم و کسی از هم اتاقیها وسیله تکراری نداشت مثلن یکی اتو اورده بود یکی قابلمه خلاصه همه چی بود بعد با هم چیزای دیگه که لازم بود خریدیم. ولی شما وسایل اولیه مورد نیازو ببرین بعد با هم اتتقیاتون به توافق برسین کی چی بیارهنقل قول:
ما که شانس نداریم، بریم خوابگاه، هم اتاقی هام هیچی نمیارن :(نقل قول:
خب ما چی مون از بچه های پارسال کمتره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک ما هم باید 200 و خورده ای صفحه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار مضاعف و همت مضاعف میخواد تا امشب به 200 صفحه برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم یکی تو صفحه اول انجمن همون قسمتی که کاربران آنلاین رو نشون میده کشیک بده که وقتی صاحابش اومد به ما خبر بده:31:
تایید میشهنقل قول:
یادمه من که رفتم اتاق ۴ نفره بهمون دادن که جالب اینجاست چون من و ۲ نفر از دوستای نزدیکم با هم یه حا رو قبول شده بودیم با هم رفتیم و از ۴ نفر ۳ نفرش ما بودیم و نفر بعدی هم یکی دیگه:دی
وسایلی مثل تشت و مایع ظرفشویی و پودر رخت شویی و اینجور چیزا رو با هم رفتیم خرید و گرفتیم پولشم دنگی حساب کردیم دیگه
ولی به نظرم بهتره همه رو از اینجا ببرید (نمیخواد دسستون بگیرید میزارید توی اون چمدانی که با خودتون میبرید:دی)
من که خسته شدم از بس در مورد موضوع های مختلف نظر دادم!
میگم بیاین 3 دسته شیم، شیفتی پست بدیم. هم تاپیک جلو میره و هم خسته نمی شیم :)
عزیزان در خابگاه مراقب همه چیز خود باشید . غذا یکی از چیزایی هست که براحتی دزدیده میشه :دی
بچه ها ایندفعه رو به جون خودم دروغ نمیگم
اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری ۹۱
هنوز نیومده!!!
اقا خواهشا درست حرف بزنیدنقل قول:
تو خوابگاه هیچ چیزی دزدیده نمیشه فقط بعضی چیزا به اشتراک گذاشته میشن:دی
نه بابا اونجا بخرین راحتترین.چون اگه ببرین به عنوتن اموال عمومی مصرف میشه . کلن یه سری وسایل جز املاک عمومین .
والا ما که اشتراک ندیدیم.:دی
نمیشه سه وعده غذا در روز رو رفت سلف خورد؟
نقل قول:
عزیزم مگه قانون بقای دمپایی تو خوابگاه شما نبوده
۱.قانون بقای دمپایی: دمپایی نه به وجود میاید نه از بین میرود بلکه فقط از اتاقی به اتاق دیگر جابه جا میشود(این یعنی به اشتراک گذاشته میشه)
یه سوال واقعا جدی دارم !
تفاوت خوابگاه خودگردان استیجاری با خوابگاه معمولی چیه ؟ (به غیر از دریافت هزینه )
چون ظاهرا دانشگاه های کوچیک فقط از اینجور خوابگاه ها دارن
قدیما که ما خابگاه بودیم .نهار را سلف مرکزی میخوردیم . شام و صبحانه را از سلف خابگاه میگرفتیم تو اتاق میخوردیمنقل قول:
بچه ها خابگاه اونقدرها هم جای وحشتناکی نیست. همه چیز بستگی داره به اینکه هم اتاقی هاتون چطور باشن.من خودم دورانی که خابگاه بودم از بهترین خاطراتمه.
ایول! پس خوابگاه هم سلف داره؟نقل قول:
همه میرن بگیرن؟ سطح غذاهاش با سلف مرکزی چه فرقی می کنه؟
راستی دانشگاه دولتی بودید دیگه؟