مشکل من با نصب دستی social club به حجم 16 مگ که داخل dvd بود و ریختن دوباره پوشه اکی شد مرسی :D
Printable View
مشکل من با نصب دستی social club به حجم 16 مگ که داخل dvd بود و ریختن دوباره پوشه اکی شد مرسی :D
خوشحالم که مشکلت حل شد.نقل قول:
اون آپدیت 78 رو هم خودم گذاشته بودم. تو چند پست قبل هم منبعش رو گذاشتم برات تا ببینی هیچ پسووردی گذاشته نشده تا من هم بذارمش.
مرسی
ولی متاسفانه پسوورد داره .. خودتون دانلود کنید متوجه میشید D:
دوستان نسخه بازی من 1بار میتونم بازی کنم سر لود فیلمای اول باز ی تو مهمونی گیر میکنه میام از بازی بیرون دوباره اجراش میکنم اینترو که میزنم سر لود عکسا گیر میکنه کسی علتشو میدونه؟
من چند وقت اینترنت برای دانلود نداشتم و حالا سر به اسنجا زدم نمیدونم این همه پدیت باید نصب کنم هر 12 تا رو من بازی را نصب کردم ارور no coonectin میده باید کدوم کرک بریزم
سلام آقا من max payne 3 رو تازگی از یکی گرفتم وقتی dvd رو می ذارم و رو setup.exe کلیک میکنم آیکون نصب بازی تو Taskbar مییاد ولی هیچ اتفاقی نمی افته فک میکنم مشکل از setup.exe باشه اگر کسی این بازی رو داره اگه لطف کنه و setup.exe خودشو که 700 یا 800 کیلوبایت بییشتر نیست جایی واسه من آپلود کنه که من اونو دانلود کنم ممنون میشم
مشکلت با اون را بعیده حل بشهنقل قول:
اول بازی رو از دی وی دی ها کپی کن توی سیستمت و بعد ستاپ رو بزن کمی هم صبر کن ببین جواب میده یا نه
من اینکاری که شما میگی رو انجام دادم ولی بازم جواب ندادنقل قول:
حالا راحل دیگه ای نداره؟
دوستان خوشبختانه پیگیری های من به سرانجام رسید و راکستار آپدیت 1.0.0.81 رو منتشر کرد که مشکل اجرای بازی در ویندوز 8 رو حل کرده. البته هنوز کرکی براش نیومده و با کرک های قبلی تتا وارد بازی میشه اما مشکل داره.
کرک های ریلودد هم که کلا تو ویندوز 8 مشکل داره.
اگر سیستمتون ضعیفه بازی رو روی یک سیستم قوی تر تست کنیدنقل قول:
اگر سیستم خودتون قوی هستش یا روی سیستم قوی تر هم مشکل داشت حتما دی وی دی ها خرابه
ویرایش:
هر آپدیتی رو نصب کنید حتما کرک همراهش هستنقل قول:
من چند وقت اینترنت برای دانلود نداشتم و حالا سر به اسنجا زدم نمیدونم این همه پدیت باید نصب کنم هر 12 تا رو من بازی را نصب کردم ارور no coonectin میده باید کدوم کرک بریزم
1.22 و 1.28 رو اگر نصب کنید مشکلات اجرا حل میشه و آپدیت به بالاتر هم اختیاریه
من سیستم خودم قوی هست ولی جالبه که روی یه سیستم ضعیف تر تست کردم دیدم نصب شدنقل قول:
دی وی دی رامت سالمه؟
خوب بازی رو با دی وی دی رام اون سیستم ضعیفه کپی کن توی فلشی چیزی بعد بیار بریز توی سیستم خودت و نصب کن
اگر باز هم مشکل داشتی یا ویندوز رو آپدیت کن یا ویندوز رو عوض کن چون اگر از دی وی دی رام نباشه از ویندوزتون هستش
دوستان نسخه بازی من 1بار میتونم بازی کنم سر لود فیلمای اول باز ی تو مهمونی گیر میکنه میام از بازی بیرون دوباره اجراش میکنم اینترو که میزنم سر لود عکسا گیر میکنه کسی علتشو میدونه؟
سلام .
واسه منم نصب نمیشد ولی وقتی کپی کردم راحت نصب شد.اما اجرا نمیشه.
اینم ارورش:
the dynamic library gsrld.dll failed to load .please confirm that;
1 the file was copied over the same folder as the cracked executable
2 the anti virus software is not flase-detecting the file (in which case white -list the folder/file)
چه باید کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تشکر
من که نفمیدم باید کدوم کرک بریزم واسه ارور کانکشن بدبختی یکی نیست جواب بده
درود بر شما دوتا سوال این بازی چند مرحله اس؟ (Chapter) آپدیت های جدیدتر بازی که حدود 800 مگ حجم دارند شامل چه چیزهایی میشه؟
در ویندوز 8 به خوبی بازی کنید
دوستان با این آپدیت جدید و کرکش که بالاخره منتشر شد، در ویندوز 8 می تونید به راحتی بازی کنید :
آپدیت 1.0.0.81 :
کد:http://patches.rockstargames.com/prod/mp3/Game_EFIGS/MP3_Patch_Update_1_0_0_81.exe
کرک 1.0.0.81 ریلودد :
کد:http://www.mediafire.com/?r4b4o7mowmgigq4
سلام دوستان
یه سوال در مورد مکس پین 3 داشتم ببین می تونید راهنماییم کنی؟
من بازی رو ریختم بعد آپدیت 1.0.017 (همون اولی ) بعد بازی راحت اجرا شد اما دیدم آپدیت قدیمییه رفتم سراغ 1.0.0.56 و کامل هم کرکش و هم آپدیتش و هم پروفایلش رو کپی کردم که با اینکار بازی روی صفحه اول که نوشته max payne 3 گیر کرد.
بعد اومدم دوباره همون کارهای اولی دوباره کردم به این امید که شاید اجرا شه که البته اون قسمت قبلی که گیر کرده بودم رو رد کرد ولی بعدش یه صفحه اومد نوشت unable to connet و هیچ
حالا چیکار کنم بتونم بازی رو دوباره راه بندازم. خواهشا نگید که باید از سر نو نصبش کنم
نقل قول:
این اخطار ( unable to connet ) مربوط میشه به کرک بازی تون دوست عزیز ..... شما کرک های مختلفی رو امتحان کنید .... چون خودم خیلی وقته بازی کردم الان کرک دم دست ندارم .... شما کرک های مختلف رو امتحان کنید اگه نشد خودم کرکمو برات میزارم ...
موفق باشی .
دمت گرم خیلی آقایی.....
دوست عزیز با یه کرک دیگه که ریختم خداروشکر درست شد
حالا آپدیتهاش رو چیکار کنم؟
انجام بدم یا نه؟ اصلا لازمه؟
بعد از کجا دانلود کنم؟
بدبختی من بعد از چند ماه بالاخره 30 گیگ جا تونستم تو هاردم باز کنم این رو نصب کنم ، حالا کلا از قافله عقب افتادیم رفت. همه لینکها خرابه. البته زیاد مهم هم نیست حتما که نباید تا اخرش رفت ،نه؟:sq_8:
خوشحالم که بازیت اجرا شد ... نیازی به آپدیت نیست .... من بازی رو نصب کردم و بعد کرکش کردم و بازی کردم تا ته .... نه آپدیتی ریختم نه چیزی ....نقل قول:
سلام من آپدیت و کرک 1.0.0.81 که برای ویندوز 8 بود رو نصبیدم بالاخره وارد بازی شد اما تا قسمت منوها. وقتی منوی story و بعدش hard رو میزینم که بره تو بازی اول دو تا عکس نشون میده و بعد کرش ویندوز. باید چیکار کنم؟!
بالاخره اینم درست شد. اون کرکی که گفته شد رو فقط فایل exe اش رو برداشتم و بقیه فایلها رو از یه کرک دیگه. اما بازم یک مشکل دارم. اونم اینه وقتی تو بازی دکمه f رو میزینم مکس پین یهو قاطی می کنه و انگار حرکت کند حرکت می کنه. اینو دیگه باید چیکار کرد.نقل قول:
اینا رو گفتم برای اینکه نه فقط بخونید. بلکه جواب هم بدید.
بابا پس چرا کسی جوابمو نمیده. حتما باید پست فسیل بشه.نقل قول:
من بازی رو نصب کردم کرک نهایی رو بدید این همه آپدیتو نمیدونم دانلود کنم یه لینک زیر همین پست بهم بدید بازی اجرا بشه لامصب چند ماهه تو کفشم تو رو جون عزیزت قسم میدم کوتاهی نکن ادمین:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42: :42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
سلام دوستان من بازی رو که نصب کردم یه بار اجرا شد دفه دوم نه ... پچ MP3_Update_v1.0.0.28_RELOADED دانلود کردم بعد از نصب دوباره یه بار اجرا شد و دیگه نشد
یعنی میشه این آخر یا نه مچلمون کرده این راکستار با این بازی بیرون دادنش ؟
کسی جواب پستهای من رو نمیده. انگار پستهای من یه چیزی توش هست. ولی من جواب شما و دوست قبلی رو می دم. ببین من ویندوزم هشت هست. بازیم نسخه بلک باکس هست. بازی بدون لگ هم اجرا میشه چه آپدیت کنم چه نکنم. آپدیتم هم 1.0.0.81 است ولی آپدیتهای قدیمی باعث عدم اجرای باری لااقل تو ویندوز من میشه. کرک هم نسخه آخری یعنی مخصوص ویندوز هشت است. اما یه مشکل داره و اونم این که حرکات مکس پین با هم هماهنگ نیست. من فکر می کنم مشکل از کرکه چونکه بازی لگ نداره. اینو هم چند پست قبل مطرح کردم ولی هیچ عزیزی پیدا نمیشه که جواب منو بده یا قبلا خودش به این مشکل برخورد کرده باشه.نقل قول:
دوستان بنده نسخه ی بلک باکس رو نصب کردم !! تو صفحه لودینگ گیر میکرد !! رفتم اپدیت v10056 رو باحجم 500 GB دانلود کردم و نصب کردم محتویاتشو که گفته میشد 90% مشکلات بازی رو برطرف میکنه :n29:
.
بازی رو با کرکی که داخل همین اپدیت بود کرک کردم !! اما حالا که بازی رو اجرا میکنم !! این پیغام میاد !! دلیلش چی میتونه باشه !!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر به اینترنت وصلی و انتی ویروس داری هردو رو قطع کننقل قول:
کسی پستهای منو جواب نمیده. انگاری که یه چیزی دارده. ولی من جوابت رو می دم. ویندوزت چیه. اگه هشت نیست مربوط به آپدیت و کرکه. بعضی آپدیتها باعث عدم اجرای بازی یا بد اجرا شدنش میشن. آپدیتی رو بگیر که جواب بده. اگه هم آپدیت نکنی مهم نیست. کرکی بگیر که کار کنه. اگه ویندوزت هشت نیست فکر کنم آخرین نسخه کرک ریلودد کارت رو راه بندازه.نقل قول:
عزیز قبل اپدیت که اصلا همینم نمیومد و توصفحه لودینگ گیر میکرد !! حالا که اپدیت 500 مگی + کرکشو ریختم اینجوری شده ! و یه مرحله جلو تر اومدم !نقل قول:
آپدیت 1.0.0.82 بازی :
کد:http://patches.rockstargames.com/prod/mp3/Game_EFIGS/MP3_Patch_Update_1_0_0_82.exe
کرک 1.0.0.82 ریلودد :
کد:http://nodvd.net/2088-max-payne-3-v10082-enru-nodvd-scene.html
عزیزم اون آپدیت 500 مگی رو کی میگی منم قبلا گرفتم با همون عنوان 90 درصد مشکلات رو حل می کنه. ولی واسه باعث می شد که تو همون لودینگ ارور بده. البته من ویندوزم هشته. بعد کرکهای دیگه رو می گرفتم که اونا دو مرحله بعد گیر می کرد. بعضی کرکها هم مشکل ساین داشت مثل مال شما. اخرش رو بگم آپدیت کنی یا نکنی فرقی نمی کنه مهم اون کرکه. واسه ویندوز هشت که کرک 81 جواب داد ولی مشکل داشت. کاراکتر مکس پین حرکاتش با هم هماهنگی نداشت. البته بگم که واسه من نسخه بلک باکس هستش. حالا میرم کرک 82 رو بگیرم که امیدوارم همون طور که امیر آقا قولش رو داده بود و حالا گذاشته نصب کنم و امیدوارم جواب بگیرم.نقل قول:
نقل قول:
سلام امیر آقا مرسی که کرک جدید رو گذاشتی رو ویندوز هشت جواب میده یا نه
این کرکم برای من همون مشکل قبلی رو ویندوز داره. یعنی حرکات کاراکتر مکس پین با هم هماهنگ نیست. بابا چی کار کنیم بالاخره کسی نمی دونه؟نقل قول:
بعد دانلود و نصب این اپدیت و کرک !! بالاخره تونستم از مرحله ی گیر کردن لودینگ خلاص شم !! اما وقتی همون اول میخواد یه ویدئویی پخش شه که یکی از در میاد داخل !! به محض باز شدن در بازی کرش میکنه !! :n21:نقل قول:
+
مثه اینکه اصلا این گیم رو قرار نیست ما بازی کنیم :n21:
عزیزم بازم برای کرکه. من یک کرک داشتم که دقیقا همونجایی رو که شما میگی برا منم کرش می کرد. کرک رو عوض کردم درست شد. اینو هم بگم که من چه با این کرک چه کرک 81 بازی رو اجرا می کنم ولی کاراکتر مکس پین قاطی می کنه. من ویندوزم هشته.نقل قول:
دوستان این ارور مال چیه ؟!
من وقتی دارم نصب میکنم توی dvd دوم این جوری میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نمیدونه این ارور یعنی چی
the dynamic library gsrld.dll failed to load .please confirm that;
1 the file was copied over the same folder as the cracked executable
2 the anti virus software is not flase-detecting the file (in which case white -list the folder/file