نیازی به این کارا نیست،چیزی که تونت فراوونه کلیدهای قانونی 3ماهه.6ماهه و 9 ماهه هست. براحتی هم اپدیت میشه.:n26: کاری که شما میکنید ممکنه دربروزرسانی ویا قسمت ساپورت انتی ویروس اختلال ایجاد بکنه. ویابرنامه توسط کمپانی سازنده بلاک بشه!:n28:نقل قول:
نیازی به این کارا نیست،چیزی که تونت فراوونه کلیدهای قانونی 3ماهه.6ماهه و 9 ماهه هست. براحتی هم اپدیت میشه.:n26: کاری که شما میکنید ممکنه دربروزرسانی ویا قسمت ساپورت انتی ویروس اختلال ایجاد بکنه. ویابرنامه توسط کمپانی سازنده بلاک بشه!:n28:نقل قول:
نه اتفاقا خودم به شخصه تست کردم و هیچ مشکلی در آپدیت و ... پیش نیومده. فکر می کنید که این کلیدهای قانونی چیکار می کنن؟ این ها هم ترایل هستند ولی باید هی بگردید و پیدا کنید، بجاش این نرم افزار به راحتی ترایلو ریست میکنه! :n18:نقل قول:
سلام یکم بیشتر رهنمایی میکنید!نقل قول:
دوست عزیز گویا لینک فوق اکسپایر شده،ازلینک زیر برای دریافت لاینسس قانونی 6 ماهه استفاده کنید ، برای دریافت ادرس ایمیل رو با کد داخل Capcha وارد فیلد مربوطه کرده وسپس گزینه Send راکلیک کنید. بعداز اینکار ایمیلی به شما فرستاده خواهد شد که حاوی لاینسس اکتیو برای انتی ویروس شماست.نقل قول:
موفق باشید.:n16:
کد:http://www.bitdefender.com/media/html/60-second/index.html
Bitdefender 2016 لینک ها آنلاین هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه آفلاین ورژن Total Security فقط اومده بیرون شاید بعدا بقیشون هم اومدن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دریافت رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به مدت 6 ماه :n09:
نکته: نیاز به نصب آنلاین دارد و نرم افزار امنیتی دیگه ای رو سیستم نباید نصب باشه :n25:
آقا من بیت دیفندرم نصبه اکسپایر تموم شده. ندارین یه سریال به ما بدین ؟
خدمت شمانقل قول:
ایمیلتون را وارد کنید تا براتون ارسال بشه
البته اینترنت سکیوریتیه
متاسفانه ارسال لایسنس فعلا غیرفعال شده و برای استفاده از نسخه ی رایگان 6 ماهه، باید توسط همین آدرسی که قرار دادین، برنامه رو بصورت آنلاین دانلود و نصب کنید و بعد اکتیو نماییدنقل قول:
در حال حاظر نسخه ی نصب آفلاین 2016 موجود نیست. (به صورت رسمی)
فعاله که :n13:نقل قول:
ضمنا 2016 چرا ؟ خب 2015 را نصب میکنند
بعدم ایشون اگر اینترنت سکیوریتی را از قبل روی سیستمشون نصب شده داشته باشند فقط کافیه سریال لایسنس را در قسمت register your product وارد کنند همین !
برا من که لایسنس ارسال نمیکنهنقل قول:
لینک دانلود نسخه ی 2016 نصب آنلاین رو ارسال میکنه که به مدت 6 ماه لایسنس داره
نمیدونم شاید با من مشکل داره :n02:
برای موبایل جایی هست سریال 6 ماه بدن؟
یک خبر خوبنقل قول:
لایسنس اصلی برای موبایل سکیوریتی اندروید با 50 درصد تخفیف به قیمت 12500 تومن در نمایندگی رسمی بیت دیفندر
کد:ibitdefender.ir
با سلام خدمت دوستان من اینترنت سکسوریتی bitdefender 2016 را نصب کردم و لایسنس 6 ماهه داده بهم ایا مثل
برنامه اصلی کار میکنه یا چطوری 6 ماهه رایگان داده ؟
من قبلا از کاسپرسکی استفاده میکردم و واقعا عالی بود ایا بیتدفندر هم خوب کار میکنه ؟
با تشکر
درودنقل قول:
لاینسسی که شما بعداز ساخت اکانت در Centeral.Bitdefender ثبت کردید کاملا قانونی بوده و با بروزرسانی انتی ویروس مشکلی پیش نمیاد.
درنسخه جدید قابلیت Ransomware Protection اضافه شده که فایلهای سیستمی شما رو محافظت میکنه،همچنین دیواره اتش انتی وروس ازنو بازسازی شده و بیشترازقبل با ویندوز جدید سازگاری داره.البته همچنان مصرف منابع سیستمی بالاست و باعث افت سرعت پی سی تون میشه.:n16:
سلام من نسخه ی تریال اینترنت سکوریتی بیت رو نصب کردم و زدم که آپدیت بشه . پیغامی برای آپدیت امضاهای ویروس و برنامه داد که زدم آپدیت بشن . حالا مشکل من اینجاست که گفته بودین حجم آپدیت های بیت بالاست ولی برای من که خیلی سریع آپدیت شد !!! از کجا بدونم واقعا آپدیت شده و مشکلی نیست ؟ توی بخش events هم نوشته آپدیت ها موفقیت آمیز بوده !!! در ضمن مشکل من اینه که فکر میکنم به خاطر باگ و این چیزا آپدیت ها رو درست نیمیگیره !!! چون یه بار کلیک میکنم و آپدیت نیست و یکبار دیگه کلیک میکنم آپدیت هست . دقیقا پشت سر هم . کلا حجمی که دانلود شده تا حالا برای آپدیت زیاد نبوده !!! کسی در این رابطه تجربه ای داره ؟
سلامنقل قول:
مشکلی نیست داداش خیالت راحت
آپدیتهای virus signatures بیت به صورت compressed و فشرده هستش و میزان ترافیکی که صرف دریافت آپدیتها میشه کمتر از میزان اعلام شده توسط آنتی ویروسه
فقط آپدیتهای مربوط به خود محصول دقیقا مطابق با حجم ذکر شده دریافت میشوند .
ممنونم ! به دلیل حجم زیاد برنامه و اینکه online installer بوده و به جرات میگم سه بار موقع نصب ارتباط قطع شد قابلیت ادامه دانلود و نصب رو هم که نداره . 700 مگ پرید به همین راحتی !!!! offline installer مربوط به internet security رو نصب کردم و اتفاقی که افتاد این بود که واقعا باگ داشت !!! مثلا توی بخش event پیغام میداد برنامه آپدیت شده و من اون متن رو میخوندم ولی به عنوان خوانده شده قبول نمیکرد و صد بار بهم اعلام میکرد که بله یک رویداد جدید رخ داده . یکبار کلیک میکرد آپدیت بود و یکبار کلیک میکردم آپدیت نبود . دقیقا پشت سر هم . این یعنی باگی چیزی هست . تازه مشکل اینه که وقتی آپدیت میکنیم مثلا نمیگه آپدیت چه شماره ای هست و الان نسخه ی امضای ویروس ها چند شده تا آدم بتونه جایی چک کنه و ببینه واقعا آپدیت انجام شده یا نه !!! یه چیزی مثل eset که راحت میشد دید آخرین آپدیت ارائه شده چه ورژنی هست . ( توی سایتش میشد دید شماره داشتن ) و ورژن آپدیتی که روی برنامه ی ما هم هست چیه و اگر یکی بودن خیالمون راحت بود که آخرین آپدیت رو داریم . توی بیت فقط نوشته چقدر قبل تر برنامه آپدیت شده . نسخه ی total security 2016 رو به صورت offline installer دانلود کرد و بعدش که روش کلیک کردم باز شروع کرد به دانلود کردن برنامه !!! product آپدیت . اون هم بسیار حجیم و زمان بر . اون هم باز بدون قابلیت ادامه !!! خب شاید مشکلی توی سرور و یا اینترنت ما پیش بیاد . به نظر من شرکتی که کار رو برای کاربرهاش راحت نکرده و برنامش باگ داره و این اتفاقات و خودش یعنی واقعا نمیدونه به آدم احساس نا امنی دست میده با این مشکلات و باگ ها ؟!!! یعنی فقط باید با دیدن نتایج تست های آنتی ویروس ها توی اینترنت احساس امنیت کنیم ؟!!!! من که احساس امنیت نکردم و احساس کردم انتخاب خوبی نیست ! برای همین لایسنس یکساله kasper خریداری کردم و الان دارم استفاده میکنم .نقل قول:
موافقمنقل قول:
بیت دفندر فقط دیتابیس قوی داره. همین
خواهش میکنمنقل قول:
با این وضعیت داغون و نامناسب اینترنت این مساله ممکن بود در هنگام نصب هر آنتی ویروس دیگری نیز رخ میداد . وقتی کیت نصب آفلاین وجود داشته باشه چرا از online installer استفاده کنیم
مورد بعدی شما کافی بود روی icon tray بیت در نواروظیفه راست کلیک میکردین و about را انتخاب میکردید تا ورژن virus signatures و موتور برنامه را مشاهده کنید
ظاهرا شما نسخه 2016 را نصب کردید که یه تعدادی باگهای مختلف درش وجود داشته که البته دوستان اعلام کردن بسیاریش با آخرین آپدیت برطرف شده
بهتر بود که نسخه 2015 که کاملا پایدار و بدون کوچکترین باگ یا مشکلی هست را نصب میکردین
به هر حال کسپر هم آنتی ویروس فوق العاده خوبیه و در مجموع خیلی با بیت تفاوتی نداره .
موفق باشید .
تنها ورژنی که من موفق به نصبش شدم internet security 2015 بود ! اتفاقا چون هم offline installer بود و هم میگفتن تقریبا بدون باگ هست . ولی نبود . اینی که نوشتین برای دیدن نسخه ی امضاهای ویروس درسته من باید این کار رو میکردم ولی ماجرا اینه که وقتی من اون باگ های خاص رو توی برنامه میبینم و اینکه آپدیت اولیه ی امضاهای ویروس خیلی سریع انجام میشه ! حتی با دیدن شماره ی امضاهای ویروس هم ممکنه به این فکر کنم این شماره هم ممکنه باگ باشه و اشتباه !!! درست نمیگم ؟ این احساس به آدم دست میده دیگه . آپدیت اولیه ی امضاهای ویروس برای من فقط حجم 4 مگ رو دانلود کرد(توی ویندوز estimated data usage قابل مشاهده بود !!! هر چقدر هم آپدیت اولیه فشرده باشه وقتی میبینم چهار مگ گرفت چی میتونه بگم ؟!!! اون دیتابیس قوی و حجیمی که میگن رو تونستن توی 4 مگابایت فشرده کنن ؟!! به نظر من این هم یکی از نشونه های آخر و زمان هست !نقل قول:
اصلاً این حرف قابل قبول نیست که بگیم نسخه 2016 باگ داره پس از 2015 استفاده کنیم...شرکتی با اینهمه معروفیت اونهم شرکت امنیتی وقتی میبینه یه نسخه اینهمه مشکل داره چرا نسخه فاینال 2016 میده بیرون؟؟(خوب یکم صبر کنه تا مشکلاتش حل بشه نه اینکه از ذوق ویندوز 10 بیاد نسخه مشکل دار بده بیرون)...بعدشم این حرف شمام قابل قبول نیست که میگین آپدیتهای بیت فشرده هستن و بیت میاد مقدار رو بیشتر ازون چیزی هست نشون میده...یبار دیگه هم بهتون گفتم پیمان جان اگه بیت میتونست اینکارو حتماً میکرد که با الگوریتم برنامه نویسی یا الگوریتم فشرده سازی این آپدیتهای حجیمشو کم کنه یا حجم فایل نصبی و حجم فایل نصب شده شو کم کنه که خیلیا مثل ایران با حل این مشکل بیان طرفش(کسپر تونست اینکارو بکنه یعنی هم از حجم فایل نصبی هم آپدیتهاش واقعا کم شده که البته توی ورژن 2016 کسپر هم بنظرم داره یخورده بیشتر از 2015 آپدیت میکنه یعنی یه خورده حجم آپدیتهاش بیشتر شده بنظرم)...پس تا حالا نتونسته وگرنه از خداش بود ...چه نفعی براش داره که بیاد به کاربر بگه امروز 25 مگابایت آپدیت باید دانلود کنی اما اون زیر زیرا فقط 3 مگابایت آپدیت کنه و کاربرم هی حرص بخوره که وای با این اینترنت حجمی روزی 25 مگ آپدیت دارم تازه اونم جدای مصارف اینترنتی بی اجازه ای که بیت داره؟؟؟مطمئن باش توی بوق و کرنا میکرد که ما تونستیم حجم فایل و حجم آپدیتها رو کم کنیم...
امیدو.ارم این محصول هم این مشکلای کوچکشو حل کنه تا دوستدارانش بهتر ازش استفاده کنن
خب باید دقیقا بگید حجم آپدیت را چند مگابایت اعلام کرده بود که 4 مگابایت صرف دریافتش شده بود . الان بنده آپدیت را امتحان کردم بابت حدودا 69 مگابایت ذکر شده دقیقا 5 مگ و 200 کیلوبایت دانلود شد که البته فکر میکنم این معیار مناسب و دقیقی برای مقایسه نمیتونه باشه چون ممکنه براساس نوع دسته بندی فایلهای مربوط به بدافزارها این فشرده سازی یجور نباشهنقل قول:
به هر حال سیستم آپدیت دیتابیس بیت این فرمیه و اگر ایراد و اشکال و خطایی درش وجود داشت توسط کارشناسان شرکتهای آزمایش کننده محصولات امنیتی یقینا اعلام میشد .
آیلار جان یعنی آنتی ویروسهای دیگه همه بدون باگ و ایراد هستند؟نقل قول:
البته من هم تو این مورد با شما موافقم که وقتی تحت عنوان نسخه نهایی برنامه را منتشر میکنند نباید اصولا باگ و مشکل قابل توجهی درش باشه ولی برای اینکه از قافله رقابت با شرکتهای دیگه عقب نمونن نسخه جدیدو یه مقدار هول هولکی بیرون میدن . امسال هم که با انتشار ویندوز 10 شاید مزید بر علت هم شده باشه.
در مورد آپدیتها متوجه منظورتون نمیشم.. اگر میتونست ؟؟ خب همین کار رو که میفرمایید دقیقا انجام داده دیگه و از الگوریتم فشرده سازی کرده که حجم آپدیتهای امضای ویروسها کاهش پیدا کنه
بازم متاسفانه درست متوجه منظورتون نشدم!
ضمنا کدوم مصارف اینترنتی بی اجازه ؟ اگه اون قضیه معروف حجم خوری را میفرمایید که خیلی وقته برطرف شده . بنده از قضا وسواس و دقت زیادی در چک کردن ترافیک مصرفی اینترنتم داشتم و دارم و به جز اون قضیه مربوط به گذشته تا به حال با مورد دیگه ای مواجه نشدم .
ممنون ..
به نام خداوند بخشنده و مهربان
تست رفتارشناسی Bitdefender Internet Security 2016
با سلام خدمت دوستان عزیز
امروز برای تست شناسایی محصول Bitdefender در خدمت شما هستم.
نسخه به کار گرفته شده Bitdefender Internet Security 2016 Build 20.0.20.1143 هست.
آپدیت شده به تاریخ 2015/10/27 با شماره دیتابیس 5746572
سیستم عامل ویندوز 10 با معماری 64 بیت با آخرین آپدیت ها.
تنظیمات محصول در حالت پیشفرض هست.
ارتباط اینترنتی متصل هست.
تعداد نمونه ها برای تست 1,500 عدد میباشد.
تمام مخرب ها از سالهای 2013 الی 2015 هستند.
تست ها به صورت زیر انجام خواهد شد:
Scan Test تست اسکن و شناسایی
Behavior Test تست رفتارشناسی -- بین 20 الی 50 مخرب اجرا خواهد شد.
محتوای مخفی: نتیجه تست اسکن و شناسایی
محتوای مخفی: نتیجه تست رفتارشناسی
محتوای مخفی: توضیحات
عایا دیگه خبری از نسخه رایگان نیست!؟ آخه تو سایتش همه نسخه هایی که گذاشته 2016 و هماهنگ با ویندوز 10 شده بجز نسخه رایگان که 2014 هست و هماهنگ با ویندوز 8
دریافت سریال 180 روزه اینترنت سکوریتی 2016
اینترنت سکوریتی بیت دیفندر 180 روزه- ( 6 ماه ) -
برای دریافت روی دو لینک زیر کلیک کنید :
دوستان این دو لینک جدید هستند.
توجه داشته باشید که بعد از وارد کردن ایمیل لینک دانلود به ایمیلتان ارسال میشود که باید آنلاین دانلود و نصب کنید.
Enjoy 6 Months Free BITDEFENDER INTERNET SECURITY 2016 !
سلام به دوستان
من لایسنس bitdefender total security 2015 رو میخواستم.نضب کردم سریال میخواد !
تشکر !
!
به نظر می رسه بیت دیفندر علاقه خاصی به این داره که کاربرا، آنتی ویروسشو به صورت آن لاین نصب کنن. طوریکه تو نسخه 2016 هیچ روش نصب رسمی به صورت آف لاین ارائه نشده. گرچه این روش احتمالا آنتی ویروس به روز تری رو برای شما به همراه داره اما حجم بالای فایل های نصب این آنتی ویروس برای بسیاری از کاربرا دردسر ساز شده. اونم نصبی بدون قابلیت از سر گیری مجدد. طوریکه با وجود امکان نصب نسخه اینترنت سکیوریتی 6 ماهه به صورت رایگان بسیاری از کاربرا از نصب این نسخه به صورت آن لاین خودداری میکنن.
از طرفی بیت دیفندر یه نسخه رایگان ساده هم داره که اونم به صورت آن لاین نصب میشه. برای امتحان این نسخه تصمیم گرفتم نصبش کنم. محیط آنتی ویروس به طرز وحشتناکی ساده است و اصولا هیچ تنظیمی نداره. ضمنا این آنتی ویروس توسط شرکت بیت دیفندر(برخلاف نسخه های رایگان پاندا و اوست) هیچ گاه در تست ها مورد استفاده قرار نگرفته.
اما هدف من از نوشتن این پست رفتار و هشدار عجیب این آنتی ویروس بعد از اسکن یه فلش 16 گیگی بود. در اعلان آنتی ویروس بیان شده بود 1438 فایل آلوده پیداه شده که 495 تاش پاکسازی شد و همزمان در نتایج اسکن بیان کرده هیچ فایل آلوده ای پیدا نشد. در واقع هم در این فلش هیچ فایل آلوده ای نبود اما گزارش عجیب این آنتی ویروس هم جالب توجه بود.
به نظر من اگه تصمیم به استفاده از یه آنتی ویروس رایگان دارید آنتی ویروس های AVG ، AVAST ، PANDA و AVIRA انتحاب های بهتری نسبت به بیت دیفندر رایگان است که آخرین نسخه آن مربوط به سال 2014 است.
برای اطمینان از آلوده نبودن فلش، آنرا با بیت دیفندر توتال سکیوریتی 2016 و کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2016 هم اسکن کردم که در هر دو مورد فایل آلوده ای پیدا نشد
شمار فایل هایی که نسخه رایگان نسبت به نسخه های غیر رایگان بیت و کسپر ، مدعی اسکن کردن اونها شده هم قابل توجه است.
همچنین صرفا جهت اطلاع : در پی داغ شدن بحث اینترنت اشیا بیت دیفندر محصول جدیدی با قیمت 199 دلار به نام بیت دیفندر باکس معرفی کرده که سعی میکنه ارتیاط هر شی ای که به اینترنت وصل میشه رو امن کنه
Security of Things
Bitdefender BOX protects your home network and all devices connected to it from malware
در اولین رویویی که به صورت ویدیویی بر این محصول شده، بیان شده که خرید این محصول با توجه به قیمت بالای آن چندان توجیه پدیر نیست.
اینم صفحه محصول
با سلام
به نظر میرسه بیت دیفندر توتال سکیوریتی 2016 در تشخیص اینکه دیتا بیس خودش آپدیته یا نه هم دچار مشکله
سیستم من به مدت حدود 2 روز خاموش بود و 2 روز هم اصلا به اینترنت متصل نبود طوریکه در بخش event مشخصه آنتی ویروس 11/25 آپدیت شده و در 11/29 نتونسته آپدیت بشه
اینم فعالیت هاش در 7 روز گذشته
و اما در صفحه اصلی آنتی ویروس داریم
امیدوارم این آنتی ویروس پرمدعا که هر جا هم تستی برگزار میشه یه مدال بهش میدن حداقل در شناسایی ویروس بهتر از شناسایی به روز بودن دیتا بیس خودش عمل کنه
با سلام
مدت ها بود توتال سکیوریتی 2016 بیت دیفندر روی نسخه 20.0.21.1191 مونده بود
من که با یه تاخیر 4-5 روزه امروز بیت رو آپدیت کردم و دیدم بیلد هم به نسخه 20.0.23.1252 تغییر پیدا کرد
این برا دوستانی که میخوان بدونن آخرین بیلد چیه شاید مفید باشه
خط آپدیتی که قراره نشون بده چند درصد از آپدیت انجام شده و چقدر مونده انگار تو بیت دیفندر درست کار نمیکنه چون موقع آپدیت همش با تصویر زیر مواجه میشیم
و بعد از مدتی فقط با مراجعه به بخش EVENT یا ABOUT دلخوشیم که آپدیت انجام شده
بیت دیفندر اینترنت سکوریتی 6 ماهه رایگان کاملاً قانونی
180DAY FREE Bitdefender INTERNET SECURITY 2016
---------------------------------------------
:How to activate and install from Bitdefender Central
Click the Activate & Install button above
First, create a Bitdefender Central account, or sign in if you already have one
After login, click the Install Bitdefender button in the top right corner.
Next choose Windows from the displayed popup and click Download
Now just run the installer. (Note: If another security solution installed on your system, Bitdefender will need to uninstall it before proceeding).
سلام . ممنون میشم یکی لایسنس بیت دفندر موبایل سکروتی برام ارسال کنه ، تشکر
ha mi d.75 08 @ ya hoo .com
سلام
لایسنس Bitdefender Total Security 2015 در صورت وجود
سایت رایگان برای لایسنس 3 ماه معرفی کنید
سلام سایت هست هم 90 روزه هم 180 روزه اما باید آنلاین نصب کنیدنقل قول:
بفرمایید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حساب 1 گیگ میشه واسه دانلود و آپدیتنقل قول:
میتونید به صورت آفلاین هم نصب کنید.نقل قول:
از طریق لینک یه ایمیل فعال سازی بگیرید. داخل ایمیلتون روی Install کلیک کنید و به صفحه شخصیتون داخل سایت بیت دیفندر میرید. بعدش یه پنجره کوچیک (برنامه بیت دیفندر) باز میشه و بعد از چند دقیقه برنامتون 180 روز فعال میشه.
لایسنس 6 ماهه موبایل سکیوریتی براتون ارسال کردمنقل قول: