1-بعضی رام ها میخوان.بعضی ها نه. حالا میخوای خیلی اینستال خوبی داشته باشی ،وایپ کن (نکته : بعضی رام ها تو توضیحات تاکید کردن وایپ نکنید!)
2-بک آپ رام از ریکاوریه . اون تیتانیوم و اینا برای بک اپ نرم افزار ها و کانتکت ها و ... به کار میره
3-خیر
Printable View
1-بعضی رام ها میخوان.بعضی ها نه. حالا میخوای خیلی اینستال خوبی داشته باشی ،وایپ کن (نکته : بعضی رام ها تو توضیحات تاکید کردن وایپ نکنید!)
2-بک آپ رام از ریکاوریه . اون تیتانیوم و اینا برای بک اپ نرم افزار ها و کانتکت ها و ... به کار میره
3-خیر
قیمت ها تر خورد:دی 1100 بهترین گوشی دنیاس=))
جدی میگی رضا؟ اس3 شده 1100 ؟؟
نه فک کنم گفت نوکیا 1100 :-؟نقل قول:
آره :دینقل قول:
خوشحال شدم گفتم اگر قیمتها اومده پایین بریم یه نوت2 بخریم :دی
:sq_2: نه بابا ... هر وقت قیمت ها اومد پایین منم خبر کن . ..نقل قول:
:دی :دی :دینقل قول:
سلام..
دوستان 4 5 روز پیش اس 3 داداشم از فاصله کمتر از 1متر افتاد اونم به بغل راحت نمایشگرش شکست...
میگفت همیشه حس میکردم با یکبار افتادن میشکنه..چون کاملا مشخه اسیب پذیره..
ظاهرا قیمت نمایشگرش 800 تومنه!!!!!!!!!
رفت واسه خودش ایفون 5 گرفت..خوش به حالش دستش میرسه:دی...
دوستان کسی قیمت نمایشگر و تعویضش رو نداره؟ میگن نمایندگیش ارزونه... بندرعباس اصلا گارانتی نداریم..
کسی اطلاع داره؟
S3 ازین موارد زیاد دیدم ازش. :|نقل قول:
تو پرشین تولز هم یه مورد اینطوری بود. میگفتن حدود ۶۰۰ میشه هزینش.
من داخل پرشین تولز و موبایلستان از اونایی که لوازم جانبی میفروشند امار گرفتم گفتند 800 900.!!!!!نقل قول:
ولی یکی از دوستان میگفت نمایندگی فکر کنم کامتل عوض میکنه 450 500 میگیره..
کسی اطلاع دقیق نداره؟
دوستان.. ممنون میشم راهنمایی کنید.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:آیا این شخصیت عمه هم دارد:31:...نقل قول:
تو اون روحت رضا... این همه با شور شوق به هوای 1400 و خورده ای پاشدیم اومدیم تهران هیجا کمتر از 1530 پیدا نمیشد. گری 1510 .
آخرش 1550 با سامتل خریدم سفید...
دوستان یه کیفی یا گاردی هست براش بگیرم که اگه افتاد نشکنه؟
راستی این آپدیت رسمی 4.1 کی برا خاورمیانه می یاد؟
اینجا کسی با وان ایکس کار کرده؟ تو اس هاش می شه غیر از گرفتن گزارش تحویل گزارش خوانده شدن هم گرفت!!!!
برا اس 3 همچین برنامه ای هست؟
اون زمانی که تو توی راه بودی. من تو راه خرید بودم. 100کم آوردم 250رفت روش : ))نقل قول:
کی دقیقا این قیمتا بود؟نقل قول:
آل عزیز میده 1530... سامتل تو علاالدین قیمتش با، بدون گارانتی یکی بود ولی دیجی 1620 میده با سامتل رو. ماکه آخر نفهمیدیم.
رضا یه کارکرده تمیزشو بخر تو که گوشی دستت نگر نمیداری پولتم حروم نمیشه....
برای اس ام اس از برنامه handcent sms استفاده کن . من به بقیه دوستان هم پیشنهاد استفاده ازش رو می دمنقل قول:
غوغا میکنه این نرم افزار . توی پیام ها گزارش ارسال ، گزارش تحویل ، ارسال گروهی ، تغییر قالب پیام ها به شکل آیفون یا طرز دیگری ، چندین نمونه آیکون برای نشان دادن ارسال یا تحویل پیام ، تغییر دادن رنگ و اندازه فونت و قالب و پس زمینه و بالن پیام های دریافتی و ارسالی به صورت جداگونه ، نشان دادن هشدار اس ام اس به صورت popup روی صفحه اصلی یا lock screen ، نشون دادن متن پیام روی همون صفحه اصلی و قفل کردن پیام های لازم و ....( واقعا این 3 نقطه رو داره )
حتی اگه یه پیامی رو به چندین نفر بفرستید و ناگهان آنتن قطع بشه در اولین فرصتی که آنتن داشته باشه خودش پیام ها رو میفرسته بدون اینکه از شما سوالی بپرسه
حتما نصبش کنید . اگه خوشتون اومد به راحتی پاک میشه و هیچ ضرری هم نداره .
نزدیک 460،000 دانلود داره توی گوگل پلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت الان چنده ؟؟؟؟
اون زمان که من خواستم بخرم دلار روی 2800 اینا میچرخیدنقل قول:
تا ما انگشت گذاشتیم روش. بازار شکست : ))
بله دقیقا همینطوره که شما میگی ... خیلی برنامه خوبیه ولی یه سوال دارم .... زمانیکه برام SMS میاد و وقتی با هند سنت مسیج رو میبینم (یا جواب میدم یا هرچی...) بعد که گوشی رو قفل میکنم باز چراغ آبیه چشمک میزنه که مسیج نخونده دارم که کاره برنامه میسج خوده گوشیه . اوونو چجوری میتونم غیر فعالش کنم ؟نقل قول:
من برنامه خوب ZD box روو گوشیم نصبه . ولی اوون قسمتی که میگه Apps To SD رو که میزنم میگه برنامه هایی رو که میخوای به SD انتقال بدی انتخاب کن و بعد دکمه Move Batch رو باید بزنم که قطعا باید انتقال بده ......ولی بجای انتقال برنامه اوونایی رو که اتخاب کردم رو یه صفحه باز میکنه و Detail Information میده و دکمهای Uninstall و Force Stop داره که وقتی Force Stop رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته و هیچ فایلی هم به SD کارت انتقال پیدا نمیکنه ....
از اساتید میخوام راهنمایی کنن .... ممنون .
یه جایی گزینه داره که handcent sms رو به عنوان برنامه پیش فرض سیستم برای اس ام اس ها قرار بده . اون رو که بزنی دیگه وقتی با handcent بخونی دیگه نشون نمیده که پیام نخونده دارینقل قول:
set handcent as default sms viewer یا همچین چیزی
نقل قول:
ممنون میشم اگه گزینشو پیدا کردی بگی ...
پیداش کردم settings ------> Application Settings ---> defaul messaging application رو بزن بعد برای اس ام اس و ام ام اس به عنوان پیش فرض انخابش کننقل قول:
آپدیت اندروید 4.1.2 برای گوشی سامسونگ گلکسی 3 منتشر شد که قابلیت های زیر رو اضافه می کنه :
1 - Android 4.1.2 – JZO54K
2 - مولتی ویندوز ( چند پنجره هم زمان )
3 - page boddy
4 - برنامه گالری جدید ( مانند نوت 2 )
5 - پنل notification جدید با قابلیت شخصی سازی
6 - قسمت تنظیم روشنایی در زیر notification قابل برداشتن هست
و دو سه امکان دیگر
اینکه قابل دریافت در کدوم کشورها هست رو نمی دونم
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...................................
اصلاح شد : توی همون صفحه لیست کشورهایی که آپدیت براشون میاد رو زده و اینکه firmware رو میتونید از صفحه زیر هم بگیرید
و
من برنامه App 2 SD رو ریختم که بتونم برنامه هام رو به مموری کارتم انتقال بدم. اما مموری کارت رو نمیشناسه این برنامه. چه کارش باید بکنم؟
برای انتقال برنامه ها به مموری کارت راه دیگه ایی هم هست؟
ممنون
کسایی که قاب می خوان اینارو یه نگاه بندازن
از این قاب alldigitall 3 تا رنگش رو آورده فکنم 45 تومن باشه
این مدل براق ها رو جایی ندیدم...ولی رنگ بندیشون محشره
ببخشید این سیستمی که گوشی رو به گوشی دیگه میچسبونید بالاخره ان اف سی هستش یا s beam ؟ ما که تو مشخصات این گوشی جیزی به نام اس بیم ندیدیم ...
تو مشخصاتش هست کهنقل قول:
NFC مخفف Near field communication یعنی ارتباط از فاصله نزدیک هست که سامسونگ اسم این قابلییت رو تو نکسوز گذاشته Android Beam حالا تو اس3 گذاشته S Beam
اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنن
در واقع NFC ,android beam ,S beam سه تا چیز متفاوتن. S beam که توی اس 3 هم هست از تکنولوژی NFC برای تبادل استفاده میکنه ولی به Wifi Direct هم نیاز داره (یعنی موقع ارسال میگه وایفای رو اکی کن) حالا آندروید Beam از تکنولوژی NFC و بلوتوث استفاده میکنه واسه ارسال یعنی همین باعث میشه که S Beam سریعتر باشه (حالا بماند که توی تبلیغات اس 3 سامسونگ میگفت به یه تاچ فایل رو انتقال بدین و درعمل اینجوری نیست :دی )نقل قول:
آق مهدی ان اف سی رو که تو لیستش دیدم ولی اس بیم ندیدم.پس اس بیم از همون دارو دسته ان اف سی هستش.تو تاپیک اپل ما میگیم با ان اف سی انتقال فایل میکنه اس 3 که این سیستم رو اپل نداره همه میگن ان اف سی نیست اس بیم.حالا چه فرقی داره منظورم همونه دیگه
کسی تونسته اس3 رو به نوت1 بچسبونه و انتقال فایل کنه با سرعت بالا؟میشه یا دردسر داره؟
فقط برنامه GL to SD رو S3 جواب میده اونو نصب کن یا بعضی از رام های کاستومنقل قول:
دوستان ظاهرا جدیدا این gameoft حرکت زده هر چی بازی کرک شدست از کار افتاده
من یه سری بازی که دیتا رو با wifi دان کرده بودم الان ریختم میبینم یه ذره دانلود میکنه بعد کلا از بازی میاد بیرون ! در صورتی که قبلا همینو بدون اینکه چیزی دان کنه بالا میاورد !
ممنون دوست عزیز .... لطف میکنی لینکشو یا خوده فایلو بزاری ....نقل قول:
در ضمن گوشی من رووت نیست .. این برنامه بدون رووت بودن گوشی کار میکنه ؟
چرا باید روت بشه:n03:
پس هیچی !!! به کاره ما نمیاد .نقل قول:
ممنون
من Gmail دارم آیا با این میشه از Google paly store برنامه دان کرد ؟
کلا چجوری میشه ازش برنامه دان کنیم ؟
مثلا برنامه Zombie booth اوون پارتی که رایگانه بنام 3D Ghostify رو میخوام ولی نمیشه .
ممنون راهنمایی کنین .
نه دوست عزیز نیاز به v*p*n داری . این برنامه رو واست آپ کردم :نقل قول:
دوست عزیز در اصل برنامه Haunted Booth رو میخوام .نقل قول:
ممنون
گوشی شما برای دانلود از گوگل پلی باید اول روت بشه بعد با نرم افزاری مربوط به ------ از v.p.n استفاده کنینقل قول:
شما گوشیت روت هست ؟ یا حاضری روتش کنی ؟ در صورت عدم روت به هیچ وجه امکانش نیست ( خیالت راحت )
میشه بدون نرم افزار اضافه از vp.n استفاده کرد و گوشی رو هم به حالت airplane mode برد و به مارکت متصل شد! هیچ برنامه اضافه ای هم لازم نیست...روت هم نمیخواد بکنی:n09:نقل قول: