[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مرسی با این اوصاف اگه من 128 هم بگیرم سرعتی که همین بچه ها میگن رو دارم درسته؟این سوالو پرسیدم چون خودم از اینترنت لاکپشتی gprs شبانه همراه اول و گه گوداری هم ایرانسل استفاده میکردم یه چیز دیگه که باعث شد شک کنم به گفته دوستمون اینه که یکی از پسرخاله هام تو کرج از مخابرات سرویس 128 نامحدود گرفته تقریبا 10 هزار تومن اون وقتی که دانلود میکنه یک روز طول میکشه 1 گیگ دانلود کنه سرعت دانلودشم 18 مگابایته.بازم شرمنده اگه سوالم باعث ناراحتی دوستان شده دوستان بهم کمک کنیین که منم به جمع شما بپیوندم و از این سرعت استفاده کنم دوستان اگه میشه به سوالم جواب بدین ممنون میشم چون سوال خیلی زیادهیک سول:مخابرات سایتی بشه از توش این اطلاعات در مورد مقدار ترافیک و قیمت و...رو بهم بدین ممنون میشمبازم شرمندهنقل قول:
عجیبهنقل قول:
احتمال داره برای شما یه محدودیت گذاشته باشن. شما سعی کنین بایه سیستم دیگه هم امتحان کنین.
اما اینو یادتون نره که سرعت 250 هم عالیه :46:
این عکس داون استریم
عکس سرعت دانلود رو هم بعدا میزارم، چون خطم نویز داره الان سرعتش کمه.
درستهنقل قول:
چه ناراحتی ای! اینجا جای سوال کردنه، پس هرچی داری بپرس.
فکر نکنم چنین سایتی وجود داشته باشه.
این عکس رو تو همین تاپیک دیده بودم:
با سلام دوستان من قبل ازین که بیام تو این سایت میخواستم adsl مخابرات بگیرم اومدم تو این سایت که همه جوانبو بررسی کنم که خداییش 88 صفحه این تایپیکو خوندم بیشتر نا امید شدم موضوع نا امید کننده اینه که اینجا گفتید(البته تو 88 پست اول) که ترافیک رو کم کردن یعنی به جای چهار گیگ شده دو گیگ و موضوع دیگه خیلی منو شوکه کرد اینه من بچه قائم شهرم و یکی از دوستان گفته بود که اگه بخوای بری ثبت نام واسه مخابرات حتما باید 6 ماهه یا 1 ساله ببندیاین موضوع تا چه حد درسته؟؟؟اصلا اوضاع مخابرات الان چه طوره؟میشه روش حساب باز کرد یه شرح واقع سریع به ما میدیدن که الان چه طوره؟با نکاتی که در مورد کم شدن ترافیک شنیدم باید بهتون بگم آقا افشین این عکسی که گذاشتی تا چه حد الان اعتبار داره مگه 2 گیگ نشده؟یه شفاف سازی کنید ممنو میشم چون واقعا گیج گیج شدم
با سلام دوستان من قبل ازین که بیام تو این سایت میخواستم adsl مخابرات بگیرم اومدم تو این سایت که همه جوانبو بررسی کنم که خداییش 88 صفحه این تایپیکو خوندم بیشتر نا امید شدم موضوع نا امید کننده اینه که اینجا گفتید(البته تو 88 پست اول) که ترافیک رو کم کردن یعنی به جای چهار گیگ شده دو گیگ و موضوع دیگه خیلی منو شوکه کرد اینه من بچه قائم شهرم و یکی از دوستان گفته بود که اگه بخوای بری ثبت نام واسه مخابرات حتما باید 6 ماهه یا 1 ساله ببندیاین موضوع تا چه حد درسته؟؟؟اصلا اوضاع مخابرات الان چه طوره؟میشه روش حساب باز کرد یه شرح واقع سریع به ما میدیدن که الان چه طوره؟با نکاتی که در مورد کم شدن ترافیک شنیدم باید بهتون بگم آقا افشین این عکسی که گذاشتی تا چه حد الان اعتبار داره مگه 2 گیگ نشده؟یه شفاف سازی کنید ممنو میشم چون واقعا گیج گیج شدم
الان این تعرفه هاشه؟یکی مارو از این سردر گمی بیرون بیاره این عکسها واسه 25 بهمن 1390 بوده ولی موضوع بحث واسه 25 مرداد 1391 تو صفحه 69نقل قول:
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم مخابرات 2 تعرفه داره.برای مثال 512 با 16 گیگ ترافیک 20 تومان برای تعرفه قدیم همونی که دوستمون گذاشت و تعرفه جدید 512 با 2 گیگ فکر کنم نزدیک 13 تومان .که اگه اشتباه نکنم هر دو شبانش رایگانه.تعرفع قدبمو میدونم تمام سرعتاش رو 4 مگ بسته شده ولی برای تعرفه جدید چون همه سرویسا ترافیک یکسانی دارن قاعدتا باید سرعتا فرق کنه.بهت پیشنهاد میکنم تو نت سرچ نکن چون من قبل تو یک هفته تو نت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم .تو نت بیشترین اطلاعاتو از همین انجمن پیدا کردم.بهترین کار اینه که بری مرکز مخابراتی که قراره بهت adsl بده .هرچند کارمندای مخابراتم خیلی اطلاعات ندارن ولی تعرفه ها رو میتونن بهت بگن.نقل قول:
آقا این مخابراتم بلک لیست داره ؟؟سرعت شبانم شده 20 کیلو بایت!!!
آقایون اگه می خواین بیاین مخابرات باید بگین کدوم سرویس و میخواین(نامحدود) 512 که من دارم 16 گیگ ترافیک داره و شر نیست و سرعت شبانش هم مثله روزانشه.
من هم 2 ماه پییش شک داشتم بیام مخابرات. گفتم شبی 1 گیگ دانلود دارم بسه(موج گویا با 3 گیگ ترافیک و 200 ماکس سرعت)
ولی دیدم سرعتش کم شد و بهشون گفتم سرعت اومد رو 100 . اونا هم گفتن خوبه که. 512 داری , سرعتت باید 64 باشه.
من هم گفتم گور باباتون.
اومدم مخابرات و خیلی خوشحال هستم از تصمیمم.
دوستان میشه یکی به سوالای من جواب بده خیلی مهمه لطف کنید به هر دو سالام جواب بدین ممنون میشم
آقا شما سرعتتو کردن 64 .منو چی میگی که شاتل چون دانلود شبانم مثلا 500 مگ بود برد تو بلک لیست سرعتمو کرد 10.اونم سرویس 1024. من 5 - 4 روز مخابرات گرفتم ولی سرعتی که شبا میبینم اگه شاتل داشتم تو خوابم نمیدیدم. یک مشکل دیشب داشتم که اونم تقصیر خودم بودنقل قول:
دوست عزیز مخابرات تا اونجایی که من میدونم 2 تا تعرفه داره تعرفه قدیم یا نا محدود که 512 16 گیگ ترافیک داره ماهی 16 تومن. یکی تعرفه جدید که همه سرویسا 2 گیگ ترافیک دارن .فکر کنم 512 ماهی 13 تومن میشه. تا اونجایی که میدونم شبانه برای هر 2 تا تعرفه رایگانه.سرعت همه سرویسای تعرفه قدیم(نا محدود) رو 4 مگ بسته شده .تفاوت فقط برای حجم ترافیکشونه.نمیدونم برای جدیدم همینطوره یا نه.تو اینترنت هیچی از قیمت پیدا نمیکنی الکی نگرد.برو مرکز مخابراتی که قراره بهت adsl بده درسته کارمندای مخابرات هیچی نمیدونن .ولی قیمتا رو دارن . در ضمن میتونن بهت بگن نا محدودو اون مرکز ارائه میده یا نهنقل قول:
سلام
دوستان بابلی مخابرات هنوز سرویس های قدیم 256 8 گیگ رو می فروشه یا همه تغییر کرده به 2 گیگ؟! من 1 ماه پیش سرویس و تمدید کردم امروز اعمال شده ولی با همون ترافیک دو گیگ در حالی که من پول 256 8 گیگ داده بودم!
ممنون که جواب دادینچند تا سوال دیگه اگه بخوام 128 بگیرم چی چقدر هزینه اش میشه در مورد این موضوع که یکی از دوستان هم شهریم (شاهی) که گفته بود که 6 ماهه و 1 ساله میدن الانم همین طوره؟!!نقل قول:
ممنون به وسوالم جواب دادین یه سوال دیگه من بچه قائم شهر هستم یکی از دوستان که همشهریمه تو این تایپیک گفته بود که قائم شهر سرویس 6 ماهه و 1 ساله میده میخواستم بپرسم الانم همین طوره؟ و اینکه برای 128 هم 6ماهه و 1 ساله داره یا ماهانه هم میدن تشکرنقل قول:
ممنون به وسوالم جواب دادین یه سوال دیگه من بچه قائم شهر هستم یکی از دوستان که همشهریمه تو این تایپیک گفته بود که قائم شهر سرویس 6 ماهه و 1 ساله میده میخواستم بپرسم الانم همین طوره؟ و اینکه برای 128 هم 6ماهه و 1 ساله داره یا ماهانه هم میدن تشکر
تا جایی که من می دونم و احتمالا دوستان می دونن( چون کارمند مخابرات نیستیم که ریز جزئیات و بدونیم) مخابرات 2 تعرفه داره. محدود و نا محدود.
نا محدود حجم ترافیک زیاد داره( 512 ترافیک 16 گیگ داره) و شر(shear) نیست. که این نکته خیلی مهمه. اگه شر باشه سرعت شما حتما میاد پایین چون با 10 نفر شر میکنن.
تفاوت پول محدود با نا محدود زیاد نیست ولی نا محدود سرعتش خیلی بالاست.
البته این اطلاعات واسه 2 ماه پیش بود که من می خواستم بیام مخابرات و جمع کرده بودم.
واسه اینکه خیالتون راحت بشه یه سر برید تا مخابرات و اطلاعات به روز دریافت کنین
با این اوصاف اگه نامحدود که طرح قدیمه رو بگیرم بهتره چون سرعت بالاتری داره از دوستان اگه کسی هست که طرح جدید رو گرفته بگه که سرعتش چه طوره مثل طرح قدیم هست؟فردا اگه شد میرم یه سر به مخابرات میزنم راستی من تو روستامون یه مخابرات داریم چند وقت پیش از کنارش رد شدم جلوی در مخابرات تبلیغ adsl یه شرکت دیگه زده بود فکر کنم شاتل بود دقیق نمیدونم.به نظر شما مخابرات مرکزی برم یا مخابرات روستامون هم میشه آخه خیلی بی در و پیکره و یه کار ساده که وصل کردن تلفنه رو طول میدن؟دوستان قائم شهری اگه هستن نظر بدن.
دوست عزيز اونجا اصن اي دي اس ال نميدن بايد بري مخابرات مركزي حالا هر جا هست چون منم مركز مخابرات دمه خونمون رفتم گفت بايد بري شهر مركز مخابرات اصلي ما نميديم. شما بايد بري همون مركز مخابرات اصلي. من كه رفتم بگيرم دوتا تعرفه جديد و قديم گذشتن جلوم كه ديدم قديميه به صرفه تره تا جديدشون. من خودم قديميرو ترجيح دادم. چون بيشتر مي ارزه.نقل قول:
دوستان چیزی به نام طرح محدود و نا محدود نداریم مخابرات می خواست زرنگ بازی در بیاره همه ترافیک ها رو کرد 2 گیگ اگه دقت کرده باشین وسطای تابستون یه 15 روزی سامانه قطع بود و اینترنتی نمی شد تمدید کرد برا همین خیلی ها رفتن سرویس رو دستی تمدید کردن که شد 2 گیگ بعد که مخابرات از سوی مشترک ها با اعتراض گسترده روبرو شد و از طرفی چون سرعت ها فرق نداره همه رو اوردن به سرویس 128 مخابرات دید نمیتونه دووم بیاره سرویس های قدیم رو دوباره راه انداخت من هردو سرویس رو داشتم هیچ فرقی ندارن سرعت همه رو 4 مگ هست چه طرح قدیم و چه طرح جدید فقط فرقشون اینه که شما مثلا تو طرح قدیم با 13500 سرعت 256 با 8 گیگ ترافیک می خریدی ولی تو طرح جدید 256 رو با قیمت 10500 با دو گیگ ترافیک می خری
قاسم جان برو مرکز مخابراتیت دستی تعویض طرح کن من هم برا خودم که مرکز کشاورزه و هم برا دوستم که مرکزه انقلابه این کارو کردم دوباره سرویسمو برگردوندن به طرح قدیمنقل قول:
آقا امروز سرعت اينترنت در حد صفره واسه شما هم همينجوريه واسه هواست؟؟ فقط واسه من اينجوريه يا واسه همه سرعت كمه؟؟
آره. اینترنت منم کلنگ شده.
نمیدونم.
شاید از آب و هواست
بابل هم سرعت کمه معلوم نیست باز کدوم تجهیزات مخابرات ترکیده
برای من اصلا سایتی بدون چیز پی ان باز نمی کنه!
خب پس خوبه فكر كردم آخه واسه من و سرعتم . كم كردن ميخواستم دري وري بگم بشهون كه خب درست ميشه برميگرده سر جاش حالا يكي دو روزم سرعت يه كم كم بشه عيبي نداره. ما عادت داريم به اين جور چيزا.
تورو خدا یکی بدادم برسه کلافه شدم حسابی
ساری هستم adsl مخابرات دارم نمیدونم جدیدا چه مرگش شده
حتی تو سایتهای معمولی هم گاهی وقتها یه گیرهای الکی میده
پیغامهای چرند که اصلا نمیدونم واسه چیه
مثلا:
Sorry, we can't find "www.cloob.com". Please check the spelling of the web address.
درصورتی که ادرس سایت کاملا صحیحه
ویا مثلا:
No site configured at this address
The requested URL / was not found on this server.
404 not found
با مرورگرهای مختلف تست کردم همین نتیجه رو داد.
یکی بدادم برسه دیووونه شدم حسابی
سلام و عرض ادب:11:نقل قول:
دوست عزيز در اين مورد چند بار صحبت کرديم، سرويس بنده هم، دو سه هفته ايست که به اين مرض و مشکل دچار شده، ميگن دندون لق و فاسد رو بايد کند و انداخت دور، منم کندشم!!!
الان نفس راحت ميکشم
یعنی الآن دیگه مخابرات نیستی؟جای دیگه رفتی؟نقل قول:
سلام دوست عزیز من فکر کنم تا جایی که تایپیک رو خوندم شما طرح جدید گرفتید درسته؟ میشه بگی سرعتش چه طوره با طرح قدیم فرقی میکنه یا نه؟ دوستانی که طرح جدید گرفتن میشه بگن فرق میکنه یا نه؟نقل قول:
با سلام تاجایی که بنده تایپیک رو خوندمو میدونم که آقا کیوان یه خط تلفن خریده و با یه سرویس غیر از مخابرات برای وب گردی گرفته و شبها هم از مخابرات استفاده میکنهببخشید کیوان جان که به جات جواب دادم اگه اشتباهه تصحیح کننقل قول:
منم دارم همینکارو میکنم،پنجشنبه رفتم واسه ثبت خط تلفن جدید که بیام رو خط جدید اینترنت مخابرات ببندم،
فعلا پارس آنلاین دارم ولی دانلود شبانش برام افتضاحه،مجبور شدم دوتا خط ببندم،چون با پارس آنلاین قرارداد یکساله بسته بودم و کلی از حجمم باقی مونده بود،و تخلیه کردن خط تو این شرایط کار اشتباهی بود
نه طرح قدیم دوباره گرفتم دوستان به هیچ عنوان طرح قدیم نگیرید با این سرویس طرح قدیم اصلا هیچ فرقی نداره جفتشون یکیه فقط یه خورده پول رو کم کردن و کلی از حجم ترافیک رو کم کردن و به 2 گیگ رسوندن مثلا 256 طرح قدیم 13500 طرح جدید 10500 کلا 3000 تومن ارزون کردن ولی 6 گیگ ترافیک رو کم کردن به هیچ عنوان نمیصرفه اصلا طرح جدید نگیریننقل قول:
همچین دل میدی تاپیکو می خونی هانقل قول:
با سلام تاجایی که بنده تایپیک رو خوندمو میدونم که آقا کیوان یه خط تلفن خریده و با یه سرویس غیر از مخابرات برای وب گردی گرفته و شبها هم از مخابرات استفاده میکنهببخشید کیوان جان که به جات جواب دادم اگه اشتباهه تصحیح کن
سلام چه کنیم دیگه واسه این که یه چیزایی دستگیرمون بشه مجبور شدیم همشو بخونیم دوستان اگه میشه کمکم کنن چون وارد هستن و من اصلا چیزی سر در نمیارم.دوستان من امروز رفتم مخابرات گفتم میخوام واسه adsl ثبت نام کنم بهم گفت پیش شماره خونتون چنده بهش گفتم،گفت جا نداریم بعد تو کامپیوترش مشترکایی که پیش شماره من یکی بود نگاه انداخت و گفت که جا نداریم یعنی چی؟؟ بهش گفتم یعنی چی یه چیزایی واسم توضح داد گفتم تکلیف چیه یعنی کی باید یه جا واسه من پیدا بشه گفت یه سری مشترکا پولشونو ندادن اگه تا این هفته ندادن شما پیگیر باش تا شما بگیرد گفت که سه شنبه بهش بزنگم.دوستان قضیه چیه؟؟؟؟؟ میشه دوستان نظرشونو بگننقل قول:
راستی امروز بعد من یه پیرمرد تقریبا 60 -70 ساله اومد به مسئول adsl میگفت چرا سرعتم اومده پایین خطم نویز داره!خیلی واسم جالب بود پیرمرد تو این سن adsl میخواست چیکار.
عزیزم ما هم تو دانشگاه یه پیرمرد 70 ساله داریم به نام صابری مقدم که کتاب های مدار الکتریکی و الکترونیکی رو نوشته و تو دانشگاه از شیر مرغ تا جون ادمیزاد رو درس میده یه همچین ادمی بره adsl بگیره برا شما جای تعجب داره خوب شاید اون پیرمرده هم استادی چیزی بوده
پورت ها تو منطقتون پره یا باید تجهیزات جدید نصب کنند تا تعداد پرت ها افزایش پیدا کنه یا باید پیگیر باشی کسی انصراف بده پورتشو بدن به تونقل قول:
من امروز رفتم مخابرات گفتم میخوام واسه adsl ثبت نام کنم بهم گفت پیش شماره خونتون چنده بهش گفتم،گفت جا نداریم بعد تو کامپیوترش مشترکایی که پیش شماره من یکی بود نگاه انداخت و گفت که جا نداریم یعنی چی؟؟ بهش گفتم یعنی چی یه چیزایی واسم توضح داد گفتم تکلیف چیه یعنی کی باید یه جا واسه من پیدا بشه گفت یه سری مشترکا پولشونو ندادن اگه تا این هفته ندادن شما پیگیر باش تا شما بگیرد گفت که سه شنبه بهش بزنگم.دوستان قضیه چیه؟؟؟؟؟ میشه دوستان نظرشونو بگن
سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزيز حيف نيست، که آدم از پارس آنلاين استفاده کنه؟ شما هم يه سالتون تموم شد، حتماً از شاتل استفاده کنيد(ولي بهتر از همه اينه که يه لود بالانسر داشته باشيم، که متاسفانه من ندارم، سرعتت ماوراء اينترنت ايران ميشه)
برا وبگردي فقط و فقط شاتل، امّا برا دانلود هنوزم مخابرات رو دست نداره
موفّق باشيد
سلام و عرض ادبنقل قول:
دوست عزيز شما هم خيلي باهوشيد هم خيلي حافظه قوي داريد، خوشم اومد:11:
انشاالله سلامت و موفّق باشيد
کیوان جان من یه نرم افزار پیدا کردم که کار روتر مجازی رو انجام میده باهاش تو ویندوز سون میشه عمل لود بالانسینگ رو انجام داد ببین شما میتونی ازش استفاده کنینقل قول: