[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام رفقا
آقایان بزرگوار من چجوری توی کسپر دسترسی برنامه ها رو به نت قطع کنم مثلا نمیخوام نرم افزار ورد یا وینرار به صورت پنهانی به نت وصل شن.مثل راهی که برنامه ها رو توی فایروال ویندوز قرار میدادی.چجوری بلوکشون کنم؟
سلام رفيق.نقل قول:
در اين پست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اين: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضيح داده شده.
با دروود بر شمانقل قول:
من اون مورد رو برطرفک رم اما مشکل بسیار بدی دارم با برنامه ویژه به روز رسانی کسپر(kasper update utility) و اون هم این هست که این برنامه بسیار بسیار زمان میبره تا اینکه فایل های به روز رسانی رو دریافت کنه،و اینکه پس از اینکه پیام پیروزمند بودن به روز رسانی(successful) رو نمایش میده،باز هم کسپر توانایی به روز رسانی خود رو از روی فایل های دریافتی این برنامه نداره!پیام خطای :
Update files are corrupted E:/softwere/KIS Updates/123/index/u0607g.xml 11/10/2012 09:25:51 ق.ظ رو میده که این رو هیچ کاری نتونستم بکنم!ضمن اینکه آخرین نسخه این برنامه رو از سایت خود کسپرسکی دریافت کرده ام!
نقل قول:
سلام
با اجازه علی جان
شما کارهای زیر رو انجام بدید
طبق عکس به مسیر داده شده برید و آدرس محل ذخیره شده ی آپدیتها رو به نرم افزار بدید و تیک سایت کاسپر رو بردارید
تا کاسپر هنگام بروز رسانی از اونها استفاده کنه ، در واقع کاسپر از این به بعد آپدیتها رو از سیستم میگیره
اگه مشکلی بود باز هم در خدمت هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروود بر شمانقل قول:
دوست گرامی مثل اینکه شما متوجه پرسش بنده نشدید!مشکل من با این نیست که بلد نیستم کسپر رو از روی لوکال به روز رسانی کنم،دشواری بر سر این است که فایل هایی که بوسیله برنامه به روز رسان کسپر می گیرم و می خوام کسپر رو به روز کنم ایراد داارند گویا و کسپر نمی تونه از اونها استفاده کنه
پس بنده رو میبخشید :7:
سلام .
دوستان راهی هستش که کسپر کامل کرک بشه یا مثلا 3 ماهه بشه ؟ من ماهی 1 بار پاک میکنم دوباره نصب میکنم یه راهنمائی بفرمائید .
مخلصیم .
کسپر رو هیچ وقت کرک نکنید خراب میشه.فرقی نمیکنه شما اگه کلید 10 ماهه هم بهش بدید اگه چند دفعه آپدیت کنید کلیدش بلوک میشه.من خودم یه کلید 310 روز واسه kis 2013 داشتم 4 دفعه آپدیتش کردم کلیدش بلوک شد بعد اینکه نیازی به پاک کردن کسپر ندارید هر وقت کلید شما expire یا بلوک شد کافیه یه کلید جدید پیدا کنید و باهاش کسپر رو اکتیو کنید.نقل قول:
سلام به همه
من برای اولین باره که از اینترنت سکیوریتی استفاده میکنم . کامل برنامه رو نصب کردم کلید سی روزه گرفتم و آپدیت کردم ولی بعد از اینکه کامپیوترو خاموش کردم تو استارت های بعدی برنامه اصلا همگام با ویندوز بالا نمیاد حتی وقتی رو گجت یا آیکونش کلیک میکنم فقط صفحه کوچیک لودینگ میاد و اصلا برنامه بالا نمیاد. تو safe mode هم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد ، لطفا راهنمایی کنیــــن
مرسی عزیز . چطوری کلید رو بهش بدم ؟ میشه توضیخ بدین .
مخلصیم .
کسپر رو باز کنید پایین برنامه سمت راست یه گزینه هست فکر کنم اسمش insert license باشه رو اون کلیک کن بعد یه پنجره باز میشه توی اون پنجره گزینه active application رو بزن (اینترنتت باید قطع باشه) بعد کسپر میخواد به سرور وصل بشه ولی چون نت قطعه میره مرحله بعد که browse میده که شما باید اونجا آدرس کلید رو بهش بدین و ok بزنین.تمومه اگه کلیدتون سالم باشه که اکتیو میشه ولی اگه نباشه که پیام خطا میده و شما باید با یه کلید دیگه تموم اینکارها رو یه بار دیگه امتحان کنید.نقل قول:
سلام عزیزاننقل قول:
یکی از دوستای منم همین مشکل رو با kis 2013 داره.ویندوزش هم سون هست (بدون سرویس پک 1).نسخه فاینال کسپر هم هست = 13.0.1.4190
من دوتا مشکل پیدا کردم با kis2013
1-اول اینکه توی یاهو مسنجر پورتهای وبکم و ویس بسته شده و باید کاسپر رو ببندم کامل تا بتونم تماس صوتی یا ویدیویی داشته باشم.....چطور میتونم تنطیمات رو جوری بزارم هروقت خواستم پورتها باز باشه و هروقت خواستم بسته باشه و لازم نباشه کامل برنامه رو ببندم؟
2-دوم اینکه وقتی من برنامه کاسپر رو میبندم یه برنامه دیگه از کاسپر باز هست هنوز که سرویس برنامه هست و وقتی برنامه کاسپر باز هست مشکلی نداره ولی وقتی برنامه رو میندم اون سرویس بشدت سیستم رو درگیر میکنه تا حدی که سیستم داغ میکنه و صدای فن درمیاد......مشکل از چیه و چرا این اتفاق میفته؟؟؟؟ویندوز من ویندوز8 هست.
سلامنقل قول:
اینکه کسپر بالا نمیاد میتونه دلایل مختلفی داشته باشه تداخل با برنامه های دیگه یا الودگی و یا هر چیز دیگه ای ...
با این برنامه کسپر رو حذف و سیستم رو ریستارت کنید
از این لینک اخرین نسخه کسپر رو دریافت کنید
اگه برنامه امنیتی دیگه ای دارید از رو سیستم پاک وریستارت کنید
ممکنه برنامه ای با کسپر تداخل داشته باشه
استارت اپ از برنامه های اضافی خالی کنید اگه برنامه دانلود منیجر orbit دارید از رو سیستم حذفش کنید
این مراحل انجام بدید ببینید مشکل برطرف میشه
اگه برطرف نشد احتمال الودگی وجود داره
معمولا تو سایت کسپر اینجور موارد رو ارجاع میدن به بخش ساپورت وگزارش گیری از سیستم
در ضمن مشخصات سخت افزاری سیستم شما چیه؟
سلامنقل قول:
1. این یه باگ بود در حال حاظر به نظر میاد برطرف شده از اخرین نسخه یاهو مسنجر و اخرین نسخه کسپر استفاده کنید
اخرین نسخه کسپر با hotfix b
2. اون که سرویسهای کسپر هست مشکلی نداره
اخرین نسخه رو دریافت ,اپدیت و سیستم رو حتما فول اسکن کنید
1-هم کاسپر و هم مسنجر اخرین نسخه هست ولی بازم این مشکل بسته بودن ویدیوچت و ویس وجود داره.نقل قول:
راه حلی یعنی برای برطرف کردن این باگ نیست؟
2-وقتی برنامه کاسپر درحال اجرا هست مشکلی وجود نداره ولی وقتی برنامه کاسپر رو ببندم اون سرویس شروع به درگیر کردن cpu میکنه و بشدت سیستم رو درگیر میکنه.
یه مشکل دیگه هم وجود داره نه سرویس و نه برنامه کاسپر رو نمیشه از حالت استارت اپ خارج کرد و با رستارت ویندوز بالا نیان.
1. به این مسیر بریدنقل قول:
setting>application control>application
در لیست برنامه ها بر روی یاهو مسنجر دابل کلیک کنید طبق تصویردر سربرگExclusions تیک گزینه ها رو بزارید و یاهو مسنجر رو یه بار از کنار ساعت exit کنید و دوباره اجراش کنید.2 . منظورتون از بستن کسپر چیه ؟ یعنی وقتی از کنارساعت برنامه رو exit میکنید این مشکل بوجود میاد؟
محتوای مخفی: yahoo massenger
به نظر من کسپرو از رو سیستم Uninstall کنید و سیستم ریستارت و دوباره نصب کنید
در مسیر
Settings > Scan> General Settings
تیک قسمتهای
idle scan و Perform regular rootkit scan رو بردارید
3.setting باز کنید درقسمت General Settings تیک گزینه Launch Kaspersky Internet Security at computer startup رو بردارید با برداشتن این تیک کسپر همراه استارت اپ بالا نمیاد.
سلام دوستان
من چند وقته که سیستم رو روشن میکنم وقتی کسپر بالا میاد این عکس هم باهاش بالا میاد.اصلا باهاش حال نمیکنم.نمیشه هم غیرفعالش کرد.چیکارش کنم؟
دوستان این پروسه که مال ویندوز هم هست (Svchost.exe) خیلی از حجم ترافیکم مصرف میکنه واسه همین گشتم تو فایروال کسپر پیداش کردم زدم بلوکش کردم حالا به نت وصل میشه ولی هیج صفحه ایی رو بالا نمیاره.به نظرتون مال همینه؟ من مجبور شدم دوباره فعالش کنم.
سلام بر همه
آقا یه کمک اساسی بدین
کلید لو رفته کاسپرسکی 2013 بد مستی می کنه!
راه حل چیه؟
یعنی چی دوست عزیز میشه واضح تر توضیح بدین؟نقل قول:
داداش من اون صفحات رو خوندم ولی راستش چیزی متوجه نشدم.در کل اینکه این پروسه از حجم ترافیکم خیلی کم میکنه اگه بلوکش کنم دیگه نت ندارم اگه بلوک نکنم حجمم میپره.موندم چیکار کنم؟نقل قول:
آپدیت ویندوز خاموشه ؟نقل قول:
آره رفیق خاموشه.البته چند تا راه دیگه هم آقا بتمن گفتن که اونا رو هم انجام دادم ولی میخوام بدونم اگه بلوک کنم اینترنتم از کار میوفته.کسی این مشکل رو توی ویندوز 7 نداشت؟
سلام عزیر این پروسه آدرسش چیه؟نقل قول:
این پروسه مال ارتباط شبکه هست (بین مودم و سیستم ) اگه غیر فعالش کنی مودم وصل نمیشه به سیستم (sistem32/svhhost) واسه همین به نت وصل نمیشه چون بلوکش کردی
سلام
خیلی وقته به اینجا سر نزدم
یک key از کاسپر از تاپیک مربوطه گرفتم ، خیلی وقته داره کار میکنه ، دیگه داره حوصله ام سر میره
میخام بهشون پیام بدم که بابا بیان این key رو بلاک کنید ، بستشه دیگه !!!:sq_13:
الان میخام این نسخه Kaspersky Internet Security 2013 v13.0.1.4190 (a.b) Final رو دانلود کنم
به نظر شما ارزشش رو داره که 2012 رو بااین عوض کنم ؟
مشکلی برای key پیدا کردن نخواهم داشت ؟ یا کرک کردنش ؟
کاسپرسکی 2013نقل قول:
بهش کلید دادم بعد یه مدت لو رفته. حالا کلش غیر فعال شده هیچ کاری نمی شه کرد. پدر سیستمم رو درآورده
یادمه برای 2011 یه برنامه بود شبیه تریال ریستر که کاسپرسکی رو کلا ریست می کرد و از اول بهش کلید می دادیم. برای 2013 گشتم چیزی نبود. چی کار کنم؟
بچه ها من از آمریکا یه کسپراسکای اینترنت سکوریتی 2013 به دستم رسیده، برا 3 کامپیوتر 1 ساله، میخوام بفروشمش کسی از قیمت خبر داره؟
نقل قول:
قیمتش حدود 175 هزار هست
ولی فکر نکنم کسی چنین پولی بابتش بده کلا فروش کسپراسکای با افزایش قیمت هاش شرایط خوبی نداره
موفق باشید
فکر نکنم جز بعضی شرکتهای خرپول که سرشونم از چیزی در نمیاد هیچکس دیگه ای خریدار باشه!نقل قول:
چون خیلی ها مثل من سالهاست با همین کلیدهای رایج دانلودی داریم بدون 1 ریال هزینه ی اضافی بخوبی گذران امورات رو میکنیم!
فرقی هم توی کارکرد ویروس کش وجود نداره که کلیدش رو میلیون تومان خریده باشی یا مفتکی استفاده کرده باشی. شک نکن.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من که ارزشش رو داره به نسخه 2013 مهاجرت کنید اما تضمینی وجود نداره کلید شما بلوک نشه
کلید هم برای این نسخه پیدا میشه دوستان در تاپیک کرک و سریال کسپر جدیدترین کلیدها رو برای دانلود میزارن
سلامنقل قول:
از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید جدیدترین کلیدها رو دریافت کنید (جدیدترین کلیدها در پستهای انتهایی)
و طبق اموزش پایین کسپر فعال کنید
آره درسته بلوک کنم نت ندارم.این مشکل توی ویندوز 7 نیست درسته؟نقل قول:
چرا برای کسپر 2013 هم هست توی همین تاپیک بگردی هست.اگه پیدا نکردی برو صفحه اول همین تاپیک آقا بتمن لیست موضوعات مهم رو زده اونجا میتونی پیداش کنی.نقل قول:
کارکردش هم سادست
سلامنقل قول:
البته فراموش نشه در واقع شما دارید خدمت میکنید به کسپراسکای و در واقع به صورت غیر مستقیم دلار تولید میکنید
یه سود پایاپای هم شما آنتی دارید هم اون دلار های مورد نیازش را داره
موفق باشید
سلام
گفتم این قوانین که برای پروسه svchost.exe را برای خودم اعمال کردم ، برای دوستان هم بگذارم و چند وقت هست از این قوانین استفاده می کنم و فعلا که مشکلی برای ویندوز پیش نیامده
و راضی کننده بوده و میتونه امنیت کاربر را تا حدودی تامین بکنه ، چون بیشتر مخرب ها توسط این پروسه می توانند دیتایی به ای پی مورد نظر با پورت خاصی ارسال بکنند.
حجم فیلم هم خیلی کم هست و لینک هم قرار می دهم :
دوستان تنظیمات را اعمال کنید و اگر مشکل پیش نیامد که هیچ و اگر پیش امد ، بیخیال این تنظیم شوند و قوانین این پروسه را به حالت پیشفرض ببرند.
و در آخر بگم و این را از یکی از دوستان خوبم شنیدم که کسپرسکی از فایروال های نسل سوم هست برپایه Applications Firewall
و بعید بدانم ایجاد این قوانین مشکل ساز باشد ، چون خودتون هم می دانید فقط نصب فایروال کفایت نمی کنه و باید به صورت خاص تنظیم شود تا بتونه کاربر را محافظت بکنه.
مخلصم.
چطوری باید با فایر وال کار کرد من تا حالا کار نکردم ... چطوری میشه تنظیم کرد که فلان برنامه به اینترنت وصل نشه .. خصوصا برنامه های autodesk رو میخوام اینکارو کنم ....
پست دوم تاپیک رو ببینید لطفانقل قول:
چطور ميتونم با kis 2013 يه سايت رو مسدود کنم؟