آقا میخواستم بدونم بدون کنسول نمیشه دوال پلی استفاده کرد اگر راهنمایی کنین ممنون میشم؟نقل قول:
در ضمن هر کار میکنم نمیتونم برنامه برا تلویزیونم دان کنم؟LM66100
Printable View
آقا میخواستم بدونم بدون کنسول نمیشه دوال پلی استفاده کرد اگر راهنمایی کنین ممنون میشم؟نقل قول:
در ضمن هر کار میکنم نمیتونم برنامه برا تلویزیونم دان کنم؟LM66100
دوست عزیز میشه بگید کدوم سایت؟؟؟نقل قول:
اگه میشه پ.خ کنید
ممنون
42lm62000نقل قول:
البته برا کسانی می فرستن که تابستون تلویزیون گرفتن ضمنا با ید پیگیر باشید
ادامه داستان :
ديروز بعد از ظهر نصاب شركت اومد و تلويزيون رو راه انداخت و خوشبختانه اين يكي سالم از آب در اومد :n02:
در مورد كارت هديه و عينكهاي اضافه هم برگه مربوطه رو امضا كرد و گفت تا 20 روز ديگه مياد درب خونه. حالا بايد ببينيم اين 20 روز چقدر طول ميكشه!
فقط توي اين قضاياي پيش اومده ما هزار بار زنگ زديم شركت و آخر هم شركت هيچ كاري براي ما نكرد و روي حرفش كه گفته بود بريد پولتون رو پس بگيريد وايستاد و ما هم شانسي تونستيم مدل 86000 مورد نظرمون رو از اينترنت با قيمت قبلي بخريم وگرنه بايد بجاي 4829000 تومان، 5069000 تومان پول مي داديم تا از نمايندگي هاي رسمي شركت بتونيم همون تلويزيون رو بخريم!
-------------------------------------------------------------------
آيا كسي از شما نسخه 04.04.47 رو كه در سايت گلديران براي آپديت قرار داده شده رو مدل 86000 نصب كرده؟ چه فرقي با نسخه قبلي داره؟
در ضمن اگه بخوايم تو عينكهاي هديه به ما عينك كليپسي هم بدن كه بشه روي عينك خودمون استفاده كنيم آيا شركت اين كار رو مي كنه؟
سلام.نقل قول:
ممنون می شم نام سایت رو برای من پ.خ بزنی
درود
دوستان من یک 76100 دارم هروقت که به اینترنت وصل میشوم میخواهد که ابدیت شود خواستم ببینم دراین موقع بلی را بزنم یا خیر ممنون
من هر كاري مي كنم از طريق USB نميشه آپديت كنم! طبق راهنمايي موجود در سايت گلديران يك پوشه بنام LG_DTV درست كردم و فايلي رو كه از سايت گلديران گرفته بودم رو از حالت فشرده خارج كردم و ريختم توي اون پوشه. زدم توي پورت USB پشت تلويزيون ولي اتفاقي نيافتاد!
كسي از دوستان تابحال از طريق USB آپديت كرده يا نه؟
ممنون
پشت tv سه تا پروت usb هست که فقط یکیش(وسطیه) برای آپدیت هست، به همون وسطیه زدید فلش رو؟نقل قول:
درودنقل قول:
ازدوستان کسی سوال من را نمیداند چیکارباید کرد:n16:
دوستان سلام من به تازگی یه 47 76100 خریدم به همراه یه بلوری اما چندتا مشکل دارم
1.زیرنویس فارسی از روی هارد جدا جدا نشون میده مثلا ز ی ر ن و ی س یا کلا نامفهومه
2.تصویر وقتی از روی هارد یا بلوری پلیر پخش میشه به نظر میرسه تندتر از حالت عادیه
3.تصویر hd خیلی دون دونه
ممنون میشم راهنمایی کنین چون نصاب گلدیران که هیچی حالیش نبود
دوست عزیزنقل قول:
چند راه وجود دارد که ممکن هست از آنها باشد
1-زبان تی وی رو فارسی بکنید
2- زیر نویس دقیقا با فیلم هم اسم باشه
3- من اصلا به همچین موردی نخوردم که پلیر بلوری سریعتر از حالت عادی پخش کنه در هر صورت ربطی که به تی وی نداره
4- منظورتون از تصویر اچ دی چی می باشد؟؟آیا شما از سورس مناسب استفاده می کنید؟؟از کانال های HD در مهپاره یا یک بلوری ارجینال و یا یک کپی بلوری خوب استفاده کنید بعدا
عزیز اولی برای آپدیت می باشدنقل قول:
من خودم با اولی بروز کردم
اگر برنامه از رویژن موجود بروز تر باشه کار هاش خود به خود انجام میشه
نقل قول:
می تونی بگی نه
اما اگر اینترنت پر سرعت داری می تونی بروزش کنی
اما اگر نداری بور برنامه بروز را دانلود کن و طی روشی که در سایت ال جی نوشته شده بروزش کن
علتش اینه که فایل آپدیت مربوط به مدل تی وی شما نیست.نقل قول:
مدل دقیق تی وی تون رو بگید تا من لینک آپدیتش رو بهتون بدم
مدل دقیق پشتش یا تو منوی تنظیماتش هست.
مثلا از من به این صورته:
LM62000-TA
اون پسوند آخرش خیلی مهمه TA
اونو حتما بنویسید....
نقل قول:
معذرت میخوام، بله همون بالایی برای آپدیت هست که من به اشتباه گفتم وسطیه، ممنون از اصلاحتون
ولی مدل LM62000-TA با 3 تاش میشه آپدیت کرد....نقل قول:
زبان تی وی رو فارسی کردم بازم فرقی نکرد
ورژن برنامه تی وی را بروز کننقل قول:
به لطف دوست خوبمون جناب amir_82111 فايل آپديت رو دانلود کردم، فقط قبل از اينکه آپديت رو انجام بدم يادم افتاد که چند صفحه قبل يکي از دوستان نوشته بودند که بعد از آپديت تلويزيون ديگه کانالهاي ديجيتال تلويزيون رو دريافت نمي کرده و مجبور شدن تا تماس بگيرن از شرکت تکنسين بياد و براشون درست کنه!
مي خواستم ببينم آيا کس ديگه اي هم با اين مشکل برخورد داشته يا نه؟
آيا ممکنه با آپديت اين قضيه پيش بياد؟
ممنون
برای من این اتفاق نیفتادنقل قول:
من LM 7610 رو خریدم در اندازه 55 اینچ.... از نظر طراحی که فوق العاده هستش .... چشم نواز و زیبا.... کیفیت کانال های sd فوق العاده خوب هستش که گاهش اوقات کانالی مانند pmc که بیت ریت بالایی دارد تصور HD به من دست می دهداحتملا به علت تکنولوژی upscaler ... ;کانال های HD هم که معرکه می باشد و عالی.... 3d هم که عالی . بدون خستگی چشم و سرگیجه و با عمق تصویر مناسب البته باید سورس خوبی داشته باشید... نکته دیگر پخش انواع فایل ها می باشد که بدون هیچگونه مشکلی تا حالا هر چی گذاشتم پخش کرده .. از mp4 گرفته تا mkv از 2 بعد ی گرفته تا سه بعدی از کم حجم گرفته تا حجم بالای 15 گیگ... من به راختی با مودم روتر مچ کردم و از اینترنت وای فای هم در آن استفاده می کنم و به راحتی از همین طریق هم آپدیت می کنم. شبکه DLNA هم راه اندازی کرده ام و از کامپیوتر به عنوان مدیا سرور استفاده می کنم. تنها نقطه منفی که دیده ام هاله نور در گوشه بالایی چپ هستش البته زمانی که خانه کاملا تاریک و تصویر نیز تاریک تاریک باشد مشخص میشه که اون هم با تغییر در کالیبراسیون تا حدود زیادی رفع میشه.... قبلا یکی از دوستان تاکید می کرد که حتما 55 بگیرید من هم تایید می کنم که 55 اینچ چیز دیکه ای هستش و و اقعا چه از نظر زیبایی ظاهری و چه از نظر زیبایی تصویری و لذت تماشا معرکه می باشد... اگه از دوستان کسی کالیبراسیون مناسب برای این tv در اختیار دارد لطفا به من اطلاع بده
دوستان عزيز، آپديت رو انجام دادم از روي فلش، خوشبختانه مشكلي پيش نيومد و انجام شد. البته من تغييري حس نكردم، نمي دونم چي عوض شده.
بهرحال از جناب amir_82111 هم بسيار ممنونم كه لطف كردند و فايل آپديت رو به من دادند.
مبارک باشهنقل قول:
خوشحال شدم 55 اینچ گرفتی . اگر زمان خرید کسی هم به من راهنمایی می کرد من هم 55 برمی داشتم
اما بهر هال از تی وی لذت ببر.
برای کالیبره کردن هم من اکثرا در مد vivid می بینم
اما کالیبره آن رو هم در همین تاپیک موجود هست. 5 یا 6 صفحه قبل برو پیدا می کنی.
یا در اینترنت سرچ کن.
موفق باشی و از تی وی بیشترین لذت رو ببری.
سعی کن با اینکه شما هزینه زیادی کردی بتونی با سورس های اورجینال فیلم ببینی و نهایت لذت رو ببری.
همچنین کنار این سیستم یک سینمای خانوادگی هم بسیار عالی می باشد. و حس سینما کامل می شود.
موفق باشی و باز هم مبارکت باشه
نرم افزار 76100 ورزن جدیدشو بذارید برای من ممنون میشوم من از سایت گلدیران برداشتم اپگرید نشد هر کار کردم نشد راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام بر همگی دوستان
چون قیمتها همینطور داره میره بالا من میخوام الان یه LS57000 بخرم ولی ایشالا 7-8 ماه دیگه قراره ازش استفاده کنم. به نظر شما بازش بکنم یعنی بگم نصاب بیاد وصلش کنه بعد جمعش کنم بذارم تو کارتنش؟ یا بذارم هر وقت خواستم استفاده کنم بازش کنم. شروع گارانتی از چه تاریخیه؟ زمان خرید یا نصب؟
کسي از دوستان تو عينکهاي هديه جشنواره از اين عينکهاي کليپسي که روي عينک طبي سوار ميشه گرفته يا نه؟ براي گرفتن اون عينکها چيکار ميشه کرد؟
ممنون
دوستان سلام
کسی قیمت دقیق LW5700 رو میدونه؟
ممنون
سلام دوستان
راستش من قصد خرید lm7610 رو دارم اما حرف یکی از دوستام منو تو شک انداخته!!!!!!!
:n03::n03::n03::n28::n28::n28:میگه محصولات موجود در نمایندگی ها ساخت ایران هستش و کیفیت پایینی داره . میگه محصولاتی که ساخت کره هستش اسمشون 4 رقمیه مثلا
7610=ساخت کره
76100=ساخت ایران هستش توی یکی از سایت های خرید اینترنتی (بانه مارکت) هم این حرف رو تایید کردند و در همون سایت گفتند اون ها هم ساخت کره برای فروش دارند و قیمتش هم نسبتا ارزونتره ولی توی نمایندگی فقط 76100=ساخت ایران داره من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13::n13:
............................................ لطفا راهنمایی کنید:42::42::42::42:.................................. ........
ببخشد اگه سوالم پیش پا افتاده یا قدیمیه بزارید پای کم اطلاعی ما
مدل های کره ای فقط بصورت قاچاق وارد ایران میشود و باید از بانه بخرید.....نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
اصلاً شک به دلت راه نده. یکی از اقوام ما سالها در یکی از شرکتهای معروف تلویزیون کار می کرد و به کره و چین و مالزی و ژاپن رفت و آمد داره. مطمئن باش کیفیت محصولات مونتاژ داخل هیچ فرقی با اصلیش نداره چون تمام قطعاتشون از کشور مبدا محصول میاد و کیفیتشون به شدت توسط مهندسان ال جی و سامسونگ و سونی کنترل میشن. در ضمن محصولات داخلی رو بگیری گارانتی داره که بانه ایها ندارن
Sent from my iPad using Tapatalk HD
من سورسم یا کانال های sky HD هیتش یا فیلم های دانلودی از سایت x-264که همگی بالای 14 گیگ با کیفیت 1080p چند شب پیش silent of limbs رو با کیفیت 1080p در این تی وی دیدم و نهایت لذت رو هم برای من در برداشت.... اما هنوز بین مد های تی وی آواره ام من از intelligence sensor استفاده می کنم اما هنوز راضیم نکرده مد vivid یک مقدار خیلی روشن هستش...نقل قول:
همه تلویزیون های گارانتی دار داخلی برای ارزون تر شدن هزینه گمرک مجبورن تلوزیون رو مونتاژ نشده وارد کنند و اینجا مونتاژش کنند ولی هیچ قطعه ای از اونا ساخت داخل نیست. اگر می خوای ال جی بگیری توصیه میشه گارانتی دارشو بگیری که خدای نکرده اگر مشکلی پیش اومد پشیمون نشی.نقل قول:
دوستان سلام
منم یه 76100 47 خریدم یه مشکلی که دارم اینه که زیرنویس فارسیو جدا جدا یا بهم ریخته نشون میده زبانم فارسی کردم درست نشد اگه اپگریدش کنم درست میشه؟
نقل قول:نقل قول::n16::n16::11::11::42::42:نقل قول:
.........................................Tank you all very much.............................................. ..........
سلام به همه.آقا من تقریبا تازه یه 42lm66100 گرفتم .هم تو سایت ال جی عضو شدم وارد سایت میشم برنامه های رایگان رو نمیتونم دانلود کنم و هم از طریق خود تلویزیون وارد میشم با برنامه دنیای الجی بازم نمیتونم نرم افزار دانلود کنم خواهشن کمک کنین چون اینجوری اصلا اسمارت نیست که؟ممنون از راهنماییهاتون
دوستان يك نكته اي رو در استفاده از تلويزيون بهش برخورد كردم كه گفتم اينجا هم بگم شايد بدرد كسي بخوره.
در استفاده از قابليت Dual Play با XBOX 360 بعد از چند دقيقه بازي صفحه اي كه با استفاده از عينك B مي ديدم رنگها بهم مي ريخت! جالب اين بود كه در بعضي بازيها اين مشكل خيلي كمتر بود و در بعضي ها بيشتر. من فكر كردم شايد از ورژن نرم افزار باشه اما بعد از آپديت هم ديدم قضيه ادامه داره. شك كردم به كابل HDMI و با عوض كردنش مشكل حل شد ! :n01: دليل اينكه از ابتدا به كايل شك نكرده بودم اين بود كه در حالت عادي و بازي تك نفره هيچ مشكلي در تصوير نداشتم و كيفيت هم بسيار عالي بود، به همين دليل به كابل شك نمي كردم.
بهرحال خوشحالم كه مشكل با عوض كردن كابل عوض شد.
----------------------------------------------------------------------------------------
راستي يك سوال دارم :
چند روز اول وقتي تلويزيون توي برق بود چه وقتي روشن بود و چه وقتي خاموش بود، قسمت سمت راست پايين زير قاب، يك لامپ نارنجي رنگ روشن ميشد (چراغ Standby) ولي الان يكي دو روزه ديگه اون لامپ نه وقتي تلويزيون روشنه و نه وقتي تلويزيون خاموش باشه، روشن نميشه !!!
اين طبيعيه؟ آيا زير تلويزيون شما هم چراغي هست كه روشن باشه؟
ممنون
اون چراغ رو تو منوی تنظیمات می تونی بگی خاموش باشه یا روشن. الان دقیقا یادم نیست کجای منو هست ولی بگردی پیداش می کنی.نقل قول:
چرا مدل 7600 از توی سایت ال جی بر میدارم اپدیت نمیشود ولی مدلی که شما گذاشتی 6400 اپدید شدنقل قول:
من تلویزیون من هست 76100 نر م افزار مخصوص خودش نیست من این مدل را خودت دادی اپدید کردم توی قیسمت کنترل پیشرفته قسمت رنگش یک گزینه اضاف شده بود
اگر مدل 76100 را دارید بذارید
اره مدل نرم افزار جدید اپگرید کردم مشکلم حل شدنقل قول: